Forum » Igre » KAL online
KAL online
FWC ::
mislim da sva se najsla
no ve kdo kako bi se nazaj v navadnega archerja spemenil iz ASSASSINa??????
no ve kdo kako bi se nazaj v navadnega archerja spemenil iz ASSASSINa??????
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FWC ()
Razerzone ::
V KALu je zelo tezko pridt do dnarja, sem lvl 17 in ce mi drugi neb daroval nekaj dnarja bi mev vsega skupaj okol 10k. A je se kaksen nacin razen rib, da se pride "hitro" do denarja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Razerzone ()
BladE_ ::
Hehe pr lvl 13 si ze meu celo g42 opremo ap g40 mec Drugac mam pa maga lvl 47 pa maga 60 se mal do 61 komi cakam pol pa assasinat folk !!!
Akcija - Reakcija
rabelj ::
js mam problem...ko zaženm kalonline mi napiše contcion lost please start the game again mi je pa že delu ta špil...tut knight online se mi noče zagnt napiše mi pa canot conect....prosim če mi gdo pumaga...aja pa uboje mi je nehal delat isti dan mam pa sinfoniko pa nubenih drugih problemov..
BladE_ ::
Hehe predstavli si kako je pr lvl60 !! Jst dobim 0,05% ce ubijem enga monsterja Zdej pa zracuni kok jih morm pobit
Akcija - Reakcija
Jst pa ubijam vijolcne sam dons nc nism igrv. Demon commander je vijolcn, sam jih ni velik nikjer
če maš že dober healt pa dobro opremo se ti splača it z enim party pa lvl40 demone pobijat dobi vsaki po 700-800xp-ja
pa health mislim kolko ga mas ce ga mas malo te lvl40 demoni z 1 udarcem ubijejo tak da mores nekaj skill pointov tudiv health dajat. Jah to pa ne vem
boych ::
No še par mojih napotkov za začetnike v Kal-u:
- najhitreje prideš do keša, da z pravim kešom v Kalshopu kupiš iteme in ji pol prodaš (zato rabiš menda Viso ali pa keš nakažeš)
- če ti ni naprimer, da bi pravi keš vlagal, pa je do keša hitro pridet zlo težko, nekaj se da zaslužit z ribarjenjem, lahko greš lvl-at in upaš na kaki milionski drop, (jaz ga v pol leta še nisem dobil), najbolje pa je da preprodajaš robo. Seveda za to rabiš nekaj začetnega kapital in pol kupuješ poceni in dražje prodajaš (vedno se najde taki, ki bi kaj rad nujno in hitro prodal)
- no ko začneš igrati je fajn, če prej najdeš kakega frenda, ki ti da ali posodi vsaj orožje ali pa tudi kaki komad armorja višjega grada
- če maš vsaj neki g40 weapon na začeku prideš do lvl15 hitro pol pa začne iti z polževo brzino in ti pri lvl-anjo pomagajo samo partyji v enem izmed dungeonov (recimo to pride v poštev od lvl 35 naprej)
- piece of lucky stone lahko sam uporabiš in pol se ti vsake toliko keš, ki ti ga vrže monster podvoji ali nekako tako, še najbolj pa se ti ga splača prodati za 15k g
- in kot so že rekli ljudje pred mano, premislite preden začnete igrati, ker te ta špil lahko kar precej zasvoji, jaz jo sicer igram tam po uro max dve na dan in mi sama igra kot igra ni nekaj ne vem kaj, všeč mi je kontaktiranje z drugimi ljudmi, ki jih srečuješ in igranje v skupinah...
Happy lvl-ling!
- najhitreje prideš do keša, da z pravim kešom v Kalshopu kupiš iteme in ji pol prodaš (zato rabiš menda Viso ali pa keš nakažeš)
- če ti ni naprimer, da bi pravi keš vlagal, pa je do keša hitro pridet zlo težko, nekaj se da zaslužit z ribarjenjem, lahko greš lvl-at in upaš na kaki milionski drop, (jaz ga v pol leta še nisem dobil), najbolje pa je da preprodajaš robo. Seveda za to rabiš nekaj začetnega kapital in pol kupuješ poceni in dražje prodajaš (vedno se najde taki, ki bi kaj rad nujno in hitro prodal)
- no ko začneš igrati je fajn, če prej najdeš kakega frenda, ki ti da ali posodi vsaj orožje ali pa tudi kaki komad armorja višjega grada
- če maš vsaj neki g40 weapon na začeku prideš do lvl15 hitro pol pa začne iti z polževo brzino in ti pri lvl-anjo pomagajo samo partyji v enem izmed dungeonov (recimo to pride v poštev od lvl 35 naprej)
- piece of lucky stone lahko sam uporabiš in pol se ti vsake toliko keš, ki ti ga vrže monster podvoji ali nekako tako, še najbolj pa se ti ga splača prodati za 15k g
- in kot so že rekli ljudje pred mano, premislite preden začnete igrati, ker te ta špil lahko kar precej zasvoji, jaz jo sicer igram tam po uro max dve na dan in mi sama igra kot igra ni nekaj ne vem kaj, všeč mi je kontaktiranje z drugimi ljudmi, ki jih srečuješ in igranje v skupinah...
Happy lvl-ling!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Talisman Of Wonder
Efective on Accessory
Keen
Percentage of success: 34%
Inteligence 3
Fictional
Percentage of success: 46%
Inteligence 1
Eto toj kr pise
Efective on Accessory
Keen
Percentage of success: 34%
Inteligence 3
Fictional
Percentage of success: 46%
Inteligence 1
Eto toj kr pise
jst sm pa v unmu gradu k so uni "ghosti" pri mojem lvlu se da hit lvlat tm k so usi vijolcni, sma jih ubijem Talismana pa se vedno nisem prodal, noben ne kupi!
Jaz sem 42 zdaj.
Poleti lih ne igram dosti, ker sem večino cajta na biciklu ali rolerjih.
Poleti lih ne igram dosti, ker sem večino cajta na biciklu ali rolerjih.
...ja pa vsakih 5 min ga bo assa spekel!
Malo spusti ceno ali pa čakaj, da mimo pride en, ki to rabi!
Malo spusti ceno ali pa čakaj, da mimo pride en, ki to rabi!
Kaj mislis da 2 k pri 300k kj pomen? edin ce bi ga dav za 250k bi ga mogoce kdo kupu, sam to mi se skor ne splaca k vidm folk k take iste talismane za 400k prodaja...
jRk0 ::
kalonline je govno od mmorpgja:S folk samo heka, ni cudno da majo vsi 50gr cote =)
jaz sem bil lvl 38 v mescu pa pol, pol je pa bedno blo. k nisem dropov nic pametnih vec dobival, kolegi pa nonstop=) pa se zarad knighta sem mogu tolko medov kupovat da brezveze.
za assasin kapo dol dobit je pa treba nekoga ubit, pa jo lahk kar hitro dol das, mislim da 10 min, ce ne pa mores ingame cakat mislim da 3 ure? =)
jaz sem bil lvl 38 v mescu pa pol, pol je pa bedno blo. k nisem dropov nic pametnih vec dobival, kolegi pa nonstop=) pa se zarad knighta sem mogu tolko medov kupovat da brezveze.
za assasin kapo dol dobit je pa treba nekoga ubit, pa jo lahk kar hitro dol das, mislim da 10 min, ce ne pa mores ingame cakat mislim da 3 ure? =)
You fuck up once, you loose two teeth.
ni jih ne tak dosti z ful G50 ali več opremo.. pa heka se večina na novem serverji stari je pa kar ql
Pegaz ::
Hekanja je tolk da ne vidis kolk. Na s2 opazno vec hekajo, ker se adminom ne da ukvarjat s serverjem (ubistvu se jim tut s prvim serverjem ne da ukvarjat).
Assa maska traja 3 ure in je ni mogoče sneti, razen da te nekdo ubije ali pa CTRL+ALT+DEL pa da kilneš program....tak vsaj piše na kalhq forumu, nisem pa še probal.
Ja kal je govno od špila, če nabijaš cele dneve je mučno ja, jaz špilam 1-2 uri dnevno in je kr cool, malo pochatam z kolegi...kaki cigel zraven naredim....
Ja kal je govno od špila, če nabijaš cele dneve je mučno ja, jaz špilam 1-2 uri dnevno in je kr cool, malo pochatam z kolegi...kaki cigel zraven naredim....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Final Fantasy XIV - A Realm Reborn (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10428 (1624) | oo7 |
» | World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 61504 (14534) | kr?en |
» | kalonline (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5109 (3713) | vres.ales |
» | WoW Warrior Tank Talent points ?Oddelek: Igre | 1150 (917) | ABX |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12237 (9028) | BigFoot |