» »

KAL online

KAL online

«
1
2 3

abc ::

mam eno vprašanje. In sicer kako sploh priti do serverja da bi igral? ali se to igra 1v1?

V XFire mi noče igice zaznat v the all seing eye pa je ni :|

Pegaz ::

Mogoče bi mogu dvakrat kliknt ikono ki se ti prikaže na namizju.

Sicer pa ti ne priporočam, da sploh začneš igrat. Lahko se zasvojiš in ko si enkrat not prideš težko ven (kot v vseh MMORPG-jih). Šele zdaj, ko sem nehal igrat, vidim, kolko cajta sem preživel za to brezvezno igro, ki te samo poneumlja.

pa ja ko greš v igrico te Ime pa password prosi:| kaj moreš tu vpisat????:\

Registrirat se moraš na spletni strani.

Raje še 10xkrat preberi drugi del mojega prvega posta preden greš igrat.

BladE_ ::

Jst ti tut toplo priporocam, da ne probat igrt!!! Jst sm 1x nehu igrt pa sm spet zaceu in se zemr igram sam ne tok k se mi ne da(1x, 2x tedensko) :D :D !!
Akcija - Reakcija

Tam kjer se registriraš mi ne gre letnice rojsta vpisati zakaj pa? piše da veljajo samo številke in ko katero pristisnem mi enako javi da veljajo tudi samo številke

Probi koperat cifre not Ctrl+c --> Ctrl+v :D
Akcija - Reakcija

sem že rešil :)) z mozillo ni šlo pa se moral z explorerjem :D

v čem je pa finta te igre? ne vem kako igrati oz. priti to tistih nekakšnih denarcev :D

Najprej si nardis svojga karakterja!

Knight = health, strenght, mal widoma, agility mogoce (ne vem ker ne igram knighta)
Archer = health, agility, mal wisdoma ...
Mage = Intelegence, health, wisdom (ce si hiler full ce pa nisi pa okol 1000+)

Pol gres ke u "gmajno" pa pobijas monsterje oni dropajo kes, talismne, orozja, armorje ... pol to prodajas si kups bolse stvari ... Pa itaq levele delas tut s tem da monsterje pobijas pa queste delas!!

Sj bos pogruntu prec za kwa se gre :D pa vesele pocitnice ti zelim >:D >:D
Akcija - Reakcija

Tilen ::

Se pred tem pa probaj Lineage 2.>:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

BladE_ tnx ti! dosti si mi pomagal :))

LP

uu to pa res lahko igraš v nedogled :D :D

Kako pa kaj prodaš ostalim??

Prtisnes "T" in se ti odpre okn pa shop postavs tm item zberes mu das ceno pa das register item in tko naprej sj bos pogruntu :D

JA res lahko v nedogled igras!!
Akcija - Reakcija

JackieChan ::

Bi lahko kdo dau kakšen screen?:))
555

Screen cesa??
Akcija - Reakcija

FWC ::

Eno vprašanje bi mel, a si lahko kako NAME spremeniš?:|

Da!
Akcija - Reakcija

a mi prosim napišeš ukaz ali kako se tonaredi?:8)

Tuki ti pise! To je zdej po tanovem da lahko kupis z Viso in si spremenis ime!

Sj vem da nimas Vise :D :D
Akcija - Reakcija

saj >:D

v kakšnih levelih ste kaj?

Ve slučajn kdo kje bi dobil ribiško mrežo(v igrici mislim) :D

Usak navadn merchant jo ma!! To je un k pr njemu kupujes medse!
Akcija - Reakcija

Kekec ::

TheLichKing ::

Prišu do lvl 16 pa se naveliču kr je igrca krneki.

Razerzone ::

a lahko kdo pomaga? zataknu sm se pr eni bajti tm v vasi in ne morm se odtaknt? a je ksn posebn nacin za to?

Kekec ::

ja en naj ti da teleport in se teleportiri!

ali pa napiši tak kjer se not piše ---> /suicide

kaj je pa ta ASSASSIN???? sem začetnik namreč :))

ASSASIN postanes ko si kups masko in pol lahko druge pobijas (ljudi) sam ce oni tebe ubijejo je moznost da dropas iz inventorija kero kol stvar (dnar, orozje, zival..)
Akcija - Reakcija

Blade a poj ce gres s kermu duel je tud moznost da kj dropas?
Aja kaj je najhitrejsi nacin da dobis dnar? Trenutno sm lvl 10:D

Zgodovina sprememb…

Ne ce duelas ne mors nc dropat!

Zdej mas sreco in lahko dobr zasluzis z ribam (ucasih se ni dal ker so ble ribe prepocen)! Gres lovit ribe, res da gre ful pocas ampak ce dobis ell jo lahko prodas za 75k al pa sea-bream za 25k! Res, da so ful redke sam ce si lvl 10 je 70k full!!! Drugac pa mas lahk osreco in dobis talisman k je vredn 5mil al pa vec!
Akcija - Reakcija

In kje naprimer lahk dobim tak talisman? pa kakšno opremo rabm da lovim ribe? sm knight lvl 10 mam pa samo 2k... pa do lvl 11 tud trejdat ne morem? Pa koliko je naprimer vredn armor k je grade 8? takih mam kar nekaj...

Kasn nick mas ti bom jst kupu mal opreme! Mam celo opremo za maga g42 ti jo lahko dam pa jo zamenji al pa prodej!!
Akcija - Reakcija

Prodajam archerja lvl45 z vso opremo in nekaj milioni. Ima popolne statse in skille.

Za dodatne informacije PM.

Blade nick imam Amir20v. Hvala!:))

BladE_ kaki nick pa maš ti??

jaz sem v lvl16, sem archer, bow mam G29, opremo pa vse G24:8)

res bi rabil malo boljšo opremo samo ni keša :D :D

p.s. keliko je tale talisman vreden: Talisman of Intesification,Effective on: Weapon Heavy Blow's, pol pa še spodaj nekaj piše v zelenem -> Max. Physical attack 4 pa Max. Physical attack 12

LP

nick: DaVori

Spet jaz. Zanima me kako naj priblizno vem kok je kateri item vredn? Sem lvl 11 in lahko tradeam!
No tudi jaz bi predvsem rabil boljse orozje in opremo...

Zgodovina sprememb…

xgo ::

Pa nis valda tole zaceu :/
:D

:D sm sm, zakaj ne bi sej je ql?:D

lol sem neka kanadčana spoznal v igrici pa sta mi bow G37 pa eno animal za free dala :D :D >:D

lucky!
Men je en, kao moj "teacher" dau armor pa grade 21 mec. Ne vem pa kok je to dobr, ni kj prevec mocn:D

Prodajam milione: 1 MIO = 500sit

Prodajam tudi archerja lvl45 z vso opremo ali brez.

Vse to na 1. serverju.

PM

p.s. keliko je tale talisman vreden: Talisman of Intesification,Effective on: Weapon Heavy Blow's, pol pa še spodaj nekaj piše v zelenem -> Max. Physical attack 4 pa Max. Physical attack 12

Odvisno na katerem serverju igraš. Na 1. je okoli 10k-20k, na 2. je pa polno hackerjev in CCF-janja zato so cene 5xkrat višje, tako da se ne splača igrat na drugem.

pa prvi server ima ime Henin ali tak nekako drugi pa tudi neko ime pa v oklepaju (NEW) ??:8)

Za koliko se prodaja G8 oprema?:D mam preveč te opreme, dnar bi mi pa prv pršu mam samo 6k:8)

G8 opremo boš težko prodal, ker se zastonj dobi s questom takoj na začetku igre. Ni vredno časa za prodajanje take "šare", zato raje prodaj NPC-ju. :)

Kako pa odsekaš glavo demonu ko ga že ubiješ?

Izbereš skill BEHEAD in na njega klikneš z desno miškino tipko. S tem dobiš nekaj HP-ja in mane.0:)

Odvisno na katerem serverju igraš. Na 1. je okoli 10k-20k, na 2. je pa polno hackerjev in CCF-janja zato so cene 5xkrat višje, tako da se ne splača igrat na drugem.

Zdaj mi je en za ta talisman ponudil 1MIO pa sem ga prodal>:D >:D

LOL
Akcija - Reakcija
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Final Fantasy XIV - A Realm Reborn (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10310386 (1582) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67261382 (14412) kr?en
»

kalonline (strani: 1 2 )

565096 (3700) vres.ales
»

WoW Warrior Tank Talent points ?

111143 (910) ABX
»

Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )