Forum » Loža » Bele črte na majicah
Bele črte na majicah
marnit ::
Problem je sledeč: na majicah raznoraznih barv, od črne, modre pa do rdeče, upažam, da se mi naredijo bele črte. Pomojem je to od soli in bi razumel da bi se to naredilo po kakšnem več urnem nošenju, ampak se mi naredi takoj ko majico oblečem (???). A je to problem v materialu, mogoče je treba kej posebej majico likat oz. prati? Enostavno mi ne gre v račun, da se bele črte naredijo kr tako, brez (meni znanega) vzroka.
;-) ::
Mogoč je bela lisa ker si jih sušil na soncu pa so ti zblajhale. Drgač pa res nevem.
pa so vse majice iste firme???
pa ko jih opereš je pol vredu??
al je to odzadan (na hrbtu) ali spredaj??
pa so črte navpične ali vodoravne??
kako debele so črte??
ali se proti koncu odebeljujejo in bledijo ali obratno??
EDIT:PS.: mogoče je kriv prašek-uporabi tekočega!
prlimaj slike!!!
pa so vse majice iste firme???
pa ko jih opereš je pol vredu??
al je to odzadan (na hrbtu) ali spredaj??
pa so črte navpične ali vodoravne??
kako debele so črte??
ali se proti koncu odebeljujejo in bledijo ali obratno??
EDIT:PS.: mogoče je kriv prašek-uporabi tekočega!
prlimaj slike!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
cholt45 ::
Hja veš kak je to, majce je treba prati v pralnem, ne pomivalnem stroji, tam sol ne pride do njih .
Nevem, meni se dostikrat zgodi, da stroj dobro ne izpere praška in mam potem bele fleke na perilu. Če je govora o trajnih črtah, nevem, mogoče pralni stroj zajebava (termostat, izpiranje itd.).
Nevem, meni se dostikrat zgodi, da stroj dobro ne izpere praška in mam potem bele fleke na perilu. Če je govora o trajnih črtah, nevem, mogoče pralni stroj zajebava (termostat, izpiranje itd.).
lej kupi novo majco, kupi nov pralni stroj, kupi nov tekoči prašek in operi kot piše na listku majice...pa povej kaj opaziš???
pomoje črte izginejo.
drgač pa si kupi bele majce da nebo belih črt
pomoje črte izginejo.
drgač pa si kupi bele majce da nebo belih črt
marnit ::
Ja ok hvala za nasvete. Rajš si res kupim en paket belih majc kot pa nov pralni stroj .
Črte so vodoravne, naredijo se šele ko oblečem majico, prej ni belih črt (lih to je weird). Vse skupaj res zgleda kot ostanek soli (ko se potiš), sam ob 7ih zjutraj se res ne potim, tako da to pomojem res ni pravi vzrok.
Črte so vodoravne, naredijo se šele ko oblečem majico, prej ni belih črt (lih to je weird). Vse skupaj res zgleda kot ostanek soli (ko se potiš), sam ob 7ih zjutraj se res ne potim, tako da to pomojem res ni pravi vzrok.
Looney ::
Ja... slikce bi zelo koristile pri nadaljnih nasvetih!
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
"Mogoče švicaš vodoravno "
l00l!
jao to maš ti nek čudn primer al pa da maš neke kur* majce,...oz. drugič preber navodila za uporabo.
l00l!
jao to maš ti nek čudn primer al pa da maš neke kur* majce,...oz. drugič preber navodila za uporabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura in potenje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10366 (6294) | Ganon |
» | Pralni stroj - preveč programov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12289 (9530) | Furbo |
» | Pranje oblačil (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10988 (8969) | kuglvinkl |
» | Neračunalniško vprašanje ali kako se barvajo coteOddelek: Loža | 1821 (1556) | Nagi Bator |
» | Dres Siniše Mihajlovića, kje kupt? NUJNO!Oddelek: Loža | 1580 (1189) | slycer |