» »

Visok Ping

Visok Ping

Klemzz ::

kaj nej nardim da bo moj ping manši? ful mam proble u kašnih špilih (MP seveda) k me kikajo iz serverjou zarad prevelzga pinga;( mam pa adsl pr siolu 4096/512

RedStar ::

Probaj skeniraj PC za spyware in adware. Seveda probaj igrat na EU serverjih, če nisi :D.

LP

hm sm ugasnu torrente pol je pa ping 30-50 :D ah je... to, bomo pa pa ugašal k bomo igral po netu

BladE_ ::

LOL ares??? Fak clovek kasne mas ti?? Itaq, da je treba torrente ugasnt al pa ce kej dlljas!!!
Akcija - Reakcija

jah če mam 64 UPja zakaj bi ugašu, dam na 1/2 pa mam glih dost za nabijat :D sicr sm pa na drugi lohaciji čist ql igrau tko da se je še dljal :))

Tr0n ::

Post of the year 2006.

Cinderela ::

uporabi cfos speed pa nebos rabo torenta nikol vec ugasnit. Razen ce bos mel download in upload maximalno zaseden. V kolikor pa je samo upload ni krize.

Cinderela tole je res krasn prog :D UPjam s celotno linijo pa normalno igram po netu, ping pa ne gre čez 90

BladE_ ::

90 pinga je zate normalo 8-O ?? Kaj pa igras CoD ??
Akcija - Reakcija

OldSkul ::

Sej 90 je normalno dooh oz. se da še normalno igrat. Še posebej cod. CSS je že druga stvar.

DOD:S se da normaln še igrat :D drgač mam pa 30 pinga, če ugasnem torrente :))

Cinderela ::

Jaz mam pri maximalnem downloadu in uploadu ping okoli 100 z tem programom zaj na ADSL2. Prej na ADSL1 je blo zalagano celo.
Ko pa uploadas in nimas downloada zafilanega pa je blo isto na obeh. Na slovenskih serverih sevedno okol 30. Drugje pa sploh ne spilam tak da... 90 se nisem mel pinga >:D
Meni je fora tega predvsem da lahko internet brskam normalno brez velikih zakasnitev in timeoutov. Sej brez negre pa tudi dosti lepse downloada torent ce mas program. Zdaj mi kaze recimo 1M down in 107k up konstantno. Ce pa izklopim shapanje pa pade na oz zacne skakat vse od 600-900K in upload tudi od 90 do 124K pa pingi in timeouti se zacnejo. Pingi sicer ne tak hudo odkar je ADSL2 le timeouti so se vedno.

Kmlau bo program dobo se rutersko lastnost da bos lahko vec cfosov povezo v skupno omrezje pa se bo zacelo shapat za celi home network. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cinderela ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hipkom.net internet povezava (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
26821435 (10543) rontajzel
»

Počasen internet

Oddelek: Pomoč in nasveti
92911 (2867) J`Mavr0
»

Razpoloviti povezavo,pomoč prosim!

191827 (1316) xjan1989
»

Za koliko vam pade download pri uploadu?

81733 (1539) Stihler
»

VDSL, simetričnost, full duplex,...

113240 (2600) Hux

Več podobnih tem