Forum » Loža » parkirišča u Zadru
parkirišča u Zadru
mi345 ::
Zdravo,
glede na to da se na Slo-techu zbira kar veliko ljudi me zanima, če mi lahko kdo pomaga v zvezi s parkirnimi prostori u Zadru. In sicer kakšne cene imajo na dan oz. se je mogoče zdilat za kakšne popuste, če ga pustiš za recimo 3 tedne.
Google mi ni pokazal nobene parkirne hiše, tko da se sprašujem ali so dalmatinci zanje sploh kdaj slišali :)
Hvala za pomoč
glede na to da se na Slo-techu zbira kar veliko ljudi me zanima, če mi lahko kdo pomaga v zvezi s parkirnimi prostori u Zadru. In sicer kakšne cene imajo na dan oz. se je mogoče zdilat za kakšne popuste, če ga pustiš za recimo 3 tedne.
Google mi ni pokazal nobene parkirne hiše, tko da se sprašujem ali so dalmatinci zanje sploh kdaj slišali :)
Hvala za pomoč
klemen22 ::
Lol
Kaj pa kakšno parkirišče raje, ker v Zadru parkirnih hiš verjetno ni na pretek?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
klemen22 ::
garaža odprtega tipa?
Alias parkirišče
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
mi345 ::
ze v ljubljani "težko" najdes parkirni prostor kjer ni treb plačati. Ce pa se vrnem na Zadar, ki večino $$$ prisluzi ravno v poletni sezoni, ni za pričakovati da te bodo park placi čakali for free, se ti ne zdi?
Kot sem že prej napisal, me zanimajo cene na dan/teden/mesec.
Kot sem že prej napisal, me zanimajo cene na dan/teden/mesec.
Tear_DR0P ::
sam ti znajo avto odpeljat, če ga boš predolgo tam pustil - lahko pa probaš s kakšnim dopisom se zmenit, da ti bodo dovolili, morda proti doplačilu al kej takega - čene se pa s kakim domačinom zmen - sam ne pričakuj varovanja
po možnosti razmisli o vlaku - bom pa še pogledal, če obstaja letos tud ena varianta avtobusa, ki sm jo lani vidu
po možnosti razmisli o vlaku - bom pa še pogledal, če obstaja letos tud ena varianta avtobusa, ki sm jo lani vidu
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tear_DR0P ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Parking v ljubljaniOddelek: Na cesti | 5748 (4813) | videc |
» | Sistem PARKIRIŠČE! (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11538 (9603) | gapic_8 |
» | Nepravilno parkiranje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17634 (8709) | jype |
» | Nepravilno parkiranje - napačen naslov na listku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12543 (7758) | krho |
» | Ugovor na kazen za nepravilno parkiranje v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13185 (12019) | Vice |