Forum » Pomoč in nasveti » outlook 2003 in arhiv
outlook 2003 in arhiv
Kr nekdo ::
a kdo mogoče ve a je možno odpret datoteko na disku od outlooka 2003, ki je mišljena za arhiv.
npr.
imam okoli 2000 mailov, kar zaseda v dir od outlooka okoli 3 giga, to so po večini priponke, razni pps. avi. itd. ki pa so vsi skupaj v eni datoteki z končnico .ps, sedaj bi jaz rad odpru to datoteko tako da bi lahko pobral tele filmčke ven in jih dal v neko yyyy mapo.
upam da štekate
lp
npr.
imam okoli 2000 mailov, kar zaseda v dir od outlooka okoli 3 giga, to so po večini priponke, razni pps. avi. itd. ki pa so vsi skupaj v eni datoteki z končnico .ps, sedaj bi jaz rad odpru to datoteko tako da bi lahko pobral tele filmčke ven in jih dal v neko yyyy mapo.
upam da štekate
lp
gkovac ::
Outlook -> File -> Open -> Outlook Data File in ti bo odprlo ta file pod "personal folders".
lp,
Kr nekdo ::
da še malo razložim
z outlookom 2003 sem uvozil okoli 2400 mailov na moj pc z gmail serverja, natančneje z mojga gmaila, ker sem pač imel zafilan mail do 100%, sedaj pa imam v outlooku to datoteko ki se glasi outlook.ps, to je vse ok - do tle.
sedaj pa imam dva problema, na gmailu mi še kr kaže da je 100% zafilan, čeprav ni več nobenega maila tam
v outlooku pa jaz vidim vse maile in vse lahko delam z njimi. ampak jaz bi rad v raziskovalcu imel recimo dir z vsemi priponkami ki so bile v teh vseh mailih, namesto tega pa imam samo eno datoteko .ps ki jo pa odpre samo outlook, kar mi pa ne pomaga dosti, zato ker potem moram še vedno kliknit vsak mail posebej in dati shrani priponko.
upam da vam bo kaj bolj jasno
lp
z outlookom 2003 sem uvozil okoli 2400 mailov na moj pc z gmail serverja, natančneje z mojga gmaila, ker sem pač imel zafilan mail do 100%, sedaj pa imam v outlooku to datoteko ki se glasi outlook.ps, to je vse ok - do tle.
sedaj pa imam dva problema, na gmailu mi še kr kaže da je 100% zafilan, čeprav ni več nobenega maila tam
v outlooku pa jaz vidim vse maile in vse lahko delam z njimi. ampak jaz bi rad v raziskovalcu imel recimo dir z vsemi priponkami ki so bile v teh vseh mailih, namesto tega pa imam samo eno datoteko .ps ki jo pa odpre samo outlook, kar mi pa ne pomaga dosti, zato ker potem moram še vedno kliknit vsak mail posebej in dati shrani priponko.
upam da vam bo kaj bolj jasno
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276495 (21426) | Matko |
» | Outlook ExpressOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (1046) | amigo_no1 |
» | Outlook problemOddelek: Programska oprema | 2016 (1920) | Cwetto |
» | outlook express problemiOddelek: Omrežja in internet | 2496 (2420) | smetko |
» | Predogled maila je skodljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 1786 (1497) | Ziga Dolhar |