Forum » Pomoč in nasveti » Sesutje pri videih
Sesutje pri videih
francka45 ::
Pozdravljeni!
Imam problem in upam da bi mi bil kdo pripravljen pomagati.
Stvar je sledeča-če imam v katerikoli mapi shranjen kak video posnet z digitalcem(in to izključno z njim-drugo dela normalno) in odprem to mapo se mi sesuje explorer ali po domače raziskovalec. nevem kako bi lahko to popravil. za zdaj odpiram te mape v kar v nerotu ki ima kot nekakšen explorer med mapami, a se mi ne dopade preveč ker je precej zamudno.
Lep pozdrav in hvala za pomoč
Imam problem in upam da bi mi bil kdo pripravljen pomagati.
Stvar je sledeča-če imam v katerikoli mapi shranjen kak video posnet z digitalcem(in to izključno z njim-drugo dela normalno) in odprem to mapo se mi sesuje explorer ali po domače raziskovalec. nevem kako bi lahko to popravil. za zdaj odpiram te mape v kar v nerotu ki ima kot nekakšen explorer med mapami, a se mi ne dopade preveč ker je precej zamudno.
Lep pozdrav in hvala za pomoč
#000000 ::
Pomojem te kodek za ta video Hebe, tko je men z Xvid delal, ko sem kodek zamenjal z novejšim je OK. LP
#000000 ::
Ja sej men jih je tud ampak, samo če sem se prebil do filma preko, kakega player-ja recimo WMV ali BS drugač pa mi je sesul explorer samo če sem ga dirnuo dokler ga nisem selektal je bil mir. Probaj ga odpret z Gspot KLIK da ti pove če maš optimalen kodek naložen. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC player (MP4, 1080)Oddelek: Zvok in slika | 1732 (1626) | Hayabusa |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59507 (14655) | BaRtMaN |
» | Sesuvanje explorerjaOddelek: Operacijski sistemi | 1353 (1119) | mitkos |
» | Pri pregledu vsebine map se Explorer sesuje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1335 (1265) | jackorsen88 |
» | Windows media player help !!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1048) | royal |