Forum » Navijanje » QDI Briliant x 1/s
QDI Briliant x 1/s
J-A-G ::
Takole. Nihče mi ne zna nič pomagati v zvezi z to ploščo. Amapk res nič. Popolnoma nič in še enkrat nič.
Moj problem je tale:
-na oradni strani QDI ni BIOS-a ko bi podpiral coprmine tehnologijo (P3 E in C2).
-Ali bi mi procesor delal kljub temu da na oradni srtrani QDI - ja ( http://www.qdigrp.com ) piše da ne podpira omenjenih procesorjev. Če - kaj bi rabil. Ali je rizkantno. Mislim predvsem C2 566 - 600. Ali bi se ga dalo kaj naviti.
-Ali mogoce obstaja crack BIOS ki bi tezavo odpravil. Alli ga mi najdete.
By
Moj problem je tale:
-na oradni strani QDI ni BIOS-a ko bi podpiral coprmine tehnologijo (P3 E in C2).
-Ali bi mi procesor delal kljub temu da na oradni srtrani QDI - ja ( http://www.qdigrp.com ) piše da ne podpira omenjenih procesorjev. Če - kaj bi rabil. Ali je rizkantno. Mislim predvsem C2 566 - 600. Ali bi se ga dalo kaj naviti.
-Ali mogoce obstaja crack BIOS ki bi tezavo odpravil. Alli ga mi najdete.
By
ns-miha ::
jest mam tud to plato pa mi dela c2 600 cisto lepo.
for aje de mors biose uplodat enga za drugim od najstarejsega do najnovejsega, drugace bos zajebala bios.
da se pa ga navit. jest mam navitga na 912 pa dela ko sus. rabis sam adapter iz slot 1 na fcpga.
dobis pa ga v vsaki vredu stacuni, drugace me pa poklici na 031328737 pa bomo pomagal.
p.s. PROSIM ne zlorabljat te cifre.(uradno se ukvarjam s qdi platami, ker sem serviser v firmi, katera dela skoraj izkljucno s temi ploscami. Moje ime je Miha ce bos klical-la.!
for aje de mors biose uplodat enga za drugim od najstarejsega do najnovejsega, drugace bos zajebala bios.
da se pa ga navit. jest mam navitga na 912 pa dela ko sus. rabis sam adapter iz slot 1 na fcpga.
dobis pa ga v vsaki vredu stacuni, drugace me pa poklici na 031328737 pa bomo pomagal.
p.s. PROSIM ne zlorabljat te cifre.(uradno se ukvarjam s qdi platami, ker sem serviser v firmi, katera dela skoraj izkljucno s temi ploscami. Moje ime je Miha ce bos klical-la.!
--Switch-- ::
Jst mam tudi to plosco in p2-350!Mene pa zanima zakaj moja ne podpira frekvence(fsb) 133!Dalmatinka kot vem tebi in mnogim drugim podpira-kaj je mogoce fora v ramu,ker mam zdej 100mhz-ce bi zamenjal za 133 bi se kej spremenilo??
J-A-G ::
FAKO:
Tvoj problem je sledeč. Ali nimaš biosa ta novga naloženga al pa maš 1 serijo plat.
Miha:
Prosim te za pomoč. Ali mi lahko poveš pri katteri firmi delaš. Ali mi daš svoj mail.. Lepo te prosim predvsem za mail, saj si moje edino upanje.
Tvoj problem je sledeč. Ali nimaš biosa ta novga naloženga al pa maš 1 serijo plat.
Miha:
Prosim te za pomoč. Ali mi lahko poveš pri katteri firmi delaš. Ali mi daš svoj mail.. Lepo te prosim predvsem za mail, saj si moje edino upanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smrad, crknjena plošča sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1217) | planetparty |
» | qdi plate !Oddelek: Navijanje | 1188 (933) | totek24 |
» | celeron 2 na slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1641 (1322) | bobby |
» | BXchipset+Tualatin=GRE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 993 (734) | paper |
» | Lastniki Celeronov 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4226 (3524) | Boško |