Forum » Igre » UT prek interneta
UT prek interneta
Arrivo ::
Strežnikov je cca. 3000, lahko pa ga ustvariš tudi sam...
Ko ti se igra naloži pejt pogledat v multi player/find inernet games...
Naloži si sadnjo verzijo igre 4.36 !
Aja, preden greš v špil se priklopi na net
Ko ti se igra naloži pejt pogledat v multi player/find inernet games...
Naloži si sadnjo verzijo igre 4.36 !
Aja, preden greš v špil se priklopi na net
LojzePek ::
to mi je jasno. Sam jest bi rad našel kak slovenski server, kjer bi zadeva delovala verjetno bol tekoče.
LojzePek ::
Večinoma igram deathmatch (deck 16) , sam zelo redko najdem kak server, ki ne šteka preveč
iga ::
Prosil bi za pomoč!
Rad bi včasih igral UT in pa HL-CS pa mi sploh ne zazna nobenega serverja. Sumim na naš firewall ali na proxy strežnik, v službi. Ali mi zna kdo pojasniti kaj naj nastavim, kako se nastavi strežnik in nasploh kaj naj naredim. Internet dela normalno.
Rad bi včasih igral UT in pa HL-CS pa mi sploh ne zazna nobenega serverja. Sumim na naš firewall ali na proxy strežnik, v službi. Ali mi zna kdo pojasniti kaj naj nastavim, kako se nastavi strežnik in nasploh kaj naj naredim. Internet dela normalno.
Tic ::
A ima kdo link do updejta 4.36 ?
(jst mam še v400, kjer nemoreš igrat preko neta!)
(jst mam še v400, kjer nemoreš igrat preko neta!)
persona civitas ;>
gumby ::
Patch 4.36 najdeš na Jokerjevi tlačenki #91 ali pa na PlanetUnreal. Tule najdeš tudi bonus pack-e in še kaj.
Sam igram največ assault na serverjih jolt.co.uk - so hitri in delajo bp.
Sam igram največ assault na serverjih jolt.co.uk - so hitri in delajo bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung se odpoveduje proizvodnji trdih diskovOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 7972 (6581) | Vanadium |
» | Ekvalizacija na intervalu - iščem genialne idejeOddelek: Programiranje | 1260 (1129) | dunker |
» | Najuspešnejše četrtletje v zgodovini Appla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9343 (6884) | techfreak :) |
» | NEST.2004 - Dedicated game serverjiOddelek: Slo-Tech | 2409 (1900) | Z-lot |
» | UT pure problemOddelek: Igre | 1072 (964) | RookY |