» »

Neznan ptič

Neznan ptič

1
2
»

Tarzan ::

Imel lastovko in kanjo. Lastovko mi je sestra izgubila in je upam lepo zletela in šla na svoje, kanjo pa sem lep čas učil letenja in je na koncu šla nazaj v naravo. Enkrat ali dvakrat je še prišla sedet na vrt in malo pozdravit vzreditelja, potem pa si je v gozdu tu blizu verjetno ustvarila svojo družino. :D

Če je tako mlada, da še prosjači za hrano, potem jo sigurno še lahko udomačiš. Lastovica, ki sem jo imel je bila fantastična, ko sem jo hranil, sem jo spustil v travo, potem pa ko sem poleg nje položil roko, je lepo splezala v dlan in se "vozila" naokoli. Te živalce serjejo nenormalno pogosto in na srečo je bila dovolj inteligentna, da mi iztrebkov ni spuščala v dlan, ampak se je pomaknila na rob in ga špljocnila dol na tla. :D

Glede letanja, da ne bom sprožil kakih neumnih komentarjev - šlo je brez "red bula", ptiča postaviš na kak pol metra dolg količek, tako da lovi ravnotežje. Ko se nekako namontira v svoj položaj, hodiš naprej in začel bo loviti ravnotežje s krili. V kratkem času, bo dobil občutek za zrak v krilih in bo po zbiranju poguma opravil prvi polet, najprej 5 metrov, potem 15, kmalu pa bo zletel do prvega drevesa in mogoče za vedno odjadral. Glede na to, da je še mlad, ga navadi, da bo nekje parkiran in se bo tja vračal po hrano. Na ta način ga boš tudi dobil verjetno nazaj tudi po tem, ko enkrat poleti.

Lastovička


Kanja



Bastardi, tole je pa ena zelo stara tema. :D Me pa vseeno zanima, kaj se je s šojo zgodilo. ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

Looney ::

DimmniBurek, lahko bi bil lišček...
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

A. Smith ::

S temle primeraj. Meni se zdi podobno slavčku ali škrjančku.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Hitch-Hiker ::

Sam res kaj je blo polej s tisto šojo?

Mr_Globus ::

Šoja Kim(kasneje prekrščen v Laško:P) je cel junij žrla živce "mami", srala po sobi in stanovanju ter uspešno pomagala pri učenju histologije.

Konec junija je bilo jasno, da žal to ni ptica za v stanovanje - tako da je prišel plan da se jo spusti v naravo (na vikednu pod Triglavom). Prvo smo 2 tedna nabirali kondicijo za letenje v eni večji sobi, kjer je bla stalno spuščena in učili lovit žive ščurke (mama je bla najbolj "navdušena" :)))

Sledil je izpust v Trenti in Laško je bil navdušen. Letel je okoli, čopal kobilice in kradel napolitanke. Bil je redni obisk vseh vikendov v okolici in strašil turiste s pristanki na glavah :D.

Žal je bil zelo navezan na človeško družbo - septembra so bili vsi vikendi prazni, zato je pomoje poletel do vasi (kjer je bil že prej samo poredkoma), kjer ga je ali čopnila mačka, ali pa ga je kak objesten turist spravil v kletko.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sojina moka v žemljicah (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11314354 (10996) Pika na i
»

Beljakovine in ogljikovi hidrati (brez kemije! in ) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7716167 (14560) Lindir
»

najden ptič (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5111220 (7309) PrihajaNodi
»

Hrenovke - škodljive? Da ali Ne? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10228911 (25596) mojsterleo
»

Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12327825 (23820) Okapi

Več podobnih tem