» »

helllllp meeeee

helllllp meeeee

+biglove+ ::

Imam palit daytona geforce2 TI staro štirinajst dni, kupljeno v mlakomu v sistemu celeron 366, 512 MB ram-a, samsung DVD, plata ne vem zdejle, bom pogledu...
problem je v tem da mi noben spil ne dela v direct 3D ali open GL načinu, sam kot softwer rendering ce to spil omogoca...
Pravzaprav lahk vse lepo instaliram zaženem potem 5 sekund čudoviti občutki, zmrz, prisilni restart....
Kot softversko pospeševanje vse dela...
Probu sem že z 4-mi špili, 3-mi različnimi detonatorji(nisem probu nikol z priloženimi na CD-ju)...
Fora pa je tud da mi v pover DVD-ju ne ponudi moznost za hardversko pospesitev, ceprav jo kartica ima (sj mislim da, MPEG 2 pa to, ne)
kartica zanič al kaj?
Izcrpal sem ze vso svoje sicer ne prevec globoko znanje pa nič.
prvič v življenju mam eno dobro grafično pa je ne morem sprobat, vse kar je lepse kot prej je namizje....popizdiš.
Je pa res da racunalnik v svojih spostljivih dveh letih ni bil nikol sformatiran zato je verjetno kjub rednem vzdrževanju veliko smeti in kr neki, na diku.
Ceprav napak nikjer ne javlja...
helllp meeee

pa hvala
Misli globalno, deluj lokalno...

burekar ::

Moj kolega je imel podoben problem. Grafična kartica odžira plošči preveč voltaže in zadeva potem ne deluje.
Tak al tak ne vem, zakaj taka grafična pri c366, ko ti nič ne more pomagat. Drugo plato in proc si kup, al pa zamenji Geforce-a za kakga ATI-ja.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla

miranpozar ::

Dve leti nisi ponovno inštaliral Windowsev?!?! Mislim, da bi bilo pametno to sedaj postoriti.

Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com

[t502] ::

oj oj! format hitro!

Aja, zakaj gres kupit GF2 Ti200 ce mas tako slab procesor? za 366-tko bi bil MX200 prehiter se mi zdi. Ce bi jaz bil na tvojem mestu di se plato in procesor menjal.

[t502]

Sandi79 ::

Windowsev ti ni potrebno še enkrat nalagati. Poskusi odstraniti gonilnike za grafično in namesti gonilnike, ki si jih dobil na CD-ju. Instaliraj DirectX 8.1 V nastavitvah za zaslon spremeni hitrost osveževanja na privzeto za kartico. Če še ne dela tiči možnost kake nastavitve v biosu.(AGP 4X mora biti ENABLED) Mislim, da bo to zadostovalo ! :\:\
Alexsss

trenutno poskusam igrati unreal turnament, pa sem prebral da itak ne dela v direct3D,pa neki popravki....bom sam zrihtu.
Zanima me tudi zaradi poverDVD-ja zakaj graficna ne pomaga glavnemu procesorju...ker za to sem jo v bistvu kupil dokler ne menjam ta glavnega procesorja(v kratkem upam)
directX8 ze mam aja mam pa windowse 98 kr ena verzija. Mam tud second edition ampak pol format C:, cakam na mrezno da grejo podatki na varno :)
Glede izkoristka pa sem bil ze ob nakupu seznanjen sam morem rect da od prejšne ati rage IIc (4Mb) je tole bomba zaenkrat sam 5 sekund he he
helllp meeeee
hvala:D

Sandi79 ::

Pust ta POWER DVD ta je sam tko zraven....
Nared kar piše gor pa pol povej !
GPU ne razbremeni CPU-ja. Procesor bo pa zamenat treba ali ga pa navij na 500Mhz pa po za en čas! >:D

hvala za nasvet prijatel samo zal zdejle tri dni me ni doma dobis odgovor v nedeljo O.K.
se priporocam za se kak nasvet
hvala

Skiper ::

Burekar: glede "voltaže" bi blo dovolj kupiti mocnejsi napajalnik (recimo 300W) in bi potem moglo delat, ce je kriva "voltaža"!!!>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skup

Oddelek: Zvok in slika
262006 (1371) R33D3M33R
»

Direct3d -> je BSOD, OpenGL ni BSOD

Oddelek: Pomoč in nasveti
71267 (1208) boštjan
»