Forum » Loža » Tržaška omaka
Tržaška omaka
Storm ::
Dvoje me zanima. Kako narediti tržaško omako, torej recept in pa ali se jo da kjr kupit v trgovini? Katero znamko priporočate, je se jo dobi?
Markec The Great
Pouh ::
Na fino sesekljaj peteršilj in česen, čez prelij olivno olje in rahlo posoli...
ko ga bos petič pripravljaj, bos ze dobil občutek koliko kaj dati...
ko ga bos petič pripravljaj, bos ze dobil občutek koliko kaj dati...
Storm ::
Cool bomo poskusli za vikend, kaj pa kaka trgovina to prodaja, kako pa picerije pridejo do nje?
Markec The Great
perci ::
Same jo nardijo . Pa ne dajat tega na belo ribo - tista mora bit natur. Vedite, da če vam v oštariji dajejo tržaško na belo ribo, je to zato, ker riba ni sveža.
Storm ::
Jst bi dal tržaško na karkoli, na šunko pa sir, na pire krompir, na karkoli.....mnjami, ribe pa itaq ne jem, ko bi gre na kukuruz one kosti po ustah vlačit :D
Markec The Great
itak37 ::
Jest pa pomaranc ne jem, ker imajo grenko lupino.
Naucite se ocistit kosti iz ribe, pa boste vidli, zakaj tako hvalijo ribe
Naucite se ocistit kosti iz ribe, pa boste vidli, zakaj tako hvalijo ribe
Vikking ::
ribe pa itaq ne jem, ko bi gre na kukuruz one kosti po ustah vlačit :D
Temu se reče neznanje odpret ribo ter odstranit kosti.
Sicer pa zraven rib fenomenalno paše tržaška omaka, ampak še vseeno dam prednost limoni, ker stisnjen limonin sok preko ribe..mmmmm
Temu se reče neznanje odpret ribo ter odstranit kosti.
Sicer pa zraven rib fenomenalno paše tržaška omaka, ampak še vseeno dam prednost limoni, ker stisnjen limonin sok preko ribe..mmmmm
ReBi ::
hm... če je govora o ribi: malo limonce zraven tržaške je fajn dat, pa mogoče za vzorec rožmarina
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hrana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11948 (3739) | IzRezije |
» | Vaši priljubljeni prehranski nakupi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8121 (5921) | #000000 |
» | Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20228 (15213) | Gavran |
» | Kako pripraviti ribo?Oddelek: Loža | 7511 (3511) | harvey |
» | za koliko pojeste... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5441 (3954) | Brilko |