» »

Tržaška omaka

Tržaška omaka

Storm ::

Dvoje me zanima. Kako narediti tržaško omako, torej recept in pa ali se jo da kjr kupit v trgovini? Katero znamko priporočate, je se jo dobi?
Markec The Great

Pouh ::

Na fino sesekljaj peteršilj in česen, čez prelij olivno olje in rahlo posoli...
ko ga bos petič pripravljaj, bos ze dobil občutek koliko kaj dati...

Storm ::

Cool bomo poskusli za vikend, kaj pa kaka trgovina to prodaja, kako pa picerije pridejo do nje?
Markec The Great

perci ::

Same jo nardijo :). Pa ne dajat tega na belo ribo - tista mora bit natur. Vedite, da če vam v oštariji dajejo tržaško na belo ribo, je to zato, ker riba ni sveža.

Storm ::

Jst bi dal tržaško na karkoli, na šunko pa sir, na pire krompir, na karkoli.....mnjami, ribe pa itaq ne jem, ko bi gre na kukuruz one kosti po ustah vlačit :D
Markec The Great

M-XXXX ::

ribe pa itaq ne jem, ko bi gre na kukuruz one kosti po ustah vlačit :D

Podpis

itak37 ::

Jest pa pomaranc ne jem, ker imajo grenko lupino.:D
Naucite se ocistit kosti iz ribe, pa boste vidli, zakaj tako hvalijo ribe8-)

Vikking ::

ribe pa itaq ne jem, ko bi gre na kukuruz one kosti po ustah vlačit :D

Temu se reče neznanje odpret ribo ter odstranit kosti.

Sicer pa zraven rib fenomenalno paše tržaška omaka, ampak še vseeno dam prednost limoni, ker stisnjen limonin sok preko ribe..mmmmm

ReBi ::

hm... če je govora o ribi: malo limonce zraven tržaške je fajn dat, pa mogoče za vzorec rožmarina


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hrana (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9111037 (2828) IzRezije
»

Vaši priljubljeni prehranski nakupi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
557357 (5157) #000000
»

Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10719913 (14898) Gavran
»

Kako pripraviti ribo?

Oddelek: Loža
187382 (3382) harvey
»

za koliko pojeste... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
705330 (3843) Brilko

Več podobnih tem