» »

line age 2

line age 2

the k0zm0 ::

a kdo špila line age? nej da kak nasvet al pa kej tazga.... k jz sm neki začeu... pa mi dost hudo zgleda..

strictom ::

napiše se Lineage skupi. Sem igral neki časa ampak postane preveč enolična. Sem prišel do Heros bonusa na koncu in dobil Heros Armor, Heros Bow pa Heros blade al neki takega. Nenormalno je blo. Sem bil največji PK in me niso mogli fentat. Trije lvl 70 na mene pa sem jih zoownal :>
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Alfonzo ::

STRICtom na kermu serverju to?????

PARTyZAN ::

Strictom cel car! ... na privatnem serverju :P Igra na retailu je precej drugacna. Ubistvu je cisto druga igra.

Drugace pa imamo ze slovenski community page na MMO-Zone.com.

strictom ::

Kako je s tem serverju verjetno veste. Igra je precej draga :)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

ahac ::

Predraga za to kar ponuja: nonstop grindanje in počivanje (za mano) po monotoni in razvlečeni pokrajini. >:D
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

PARTyZAN ::

...to seveda prihaja izpod prstov WoW fanboya, ki se nikoli ni izkusil L2ja na uradnem serverju razen pri open beti (pre-C1).

...aja sej ubistvu tut na privatnih serverjih ni bil prevec aktiven. Pri ratih 14x mu je uspelo prilezt do levla 20 :D (tudi C1).

OmegaBlue ::

No no, vsak g33k ima svoj strup in ne bomo začenjali MMORPG flamewara. Lineage je meni izredno zanimiv v višjih levelih (meni se je prava zabava pričela pri 64), tudi prej ni slabo samo lack of POWAH! je malo annoying, folk v igri je pa super :) in armorji res res lepo izgledajo (oh majestic :/ ko bi ga le imel) Nažalost zadnje čase (kako leto) nimam preveč časa za igranje. Bo treba enkrat malo nazaj pridet, in po možnosti na drug server, ker Bartz je malo podhranjen s slovenci, bo treba na Teon.

Aja igram pa human sorcorer... zmeraj. (we own)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ahac ::

OmegaBlue:

L2 ni slab špil.. je pa napredovanje (tako kot pri večini korejskh mmorpgov) izredno počasno in monotono (pri tem se tudi kritiki večinoma strinjajo).
Downtime (počivanje za mano in health) je dolg, questov praktično ni, pokrajina je pa velika ampak monotona in deluje prazno.
Ima pa L2 zanimive stvari (castle siege, masovne raide in PvP, itd.. ) ampak kot sam ugotavljaš.. res zanimivo postane šele po dolgem grindanju.

Drugače je pa res tako kot pravi PARTyZAN.. official or GTFO. Warez serverji so crap.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tilen ::

OmegaBlue, song of flame guard > you, ce pa se slucajno dobim warding pa itak nimas pogojev :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

OmegaBlue ::

Kot da je flame napad edina stvar, ki jo mam :) Seveda vsaka klasa ima svojega nasprotnika (če si Swordsinger poj si itak support klasa), pozabljaš na aura flare, decay, sleep, slow, energy bolt (surrender to flames) :) in tako dalje :) (empower in acumen itak pomaga :))
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Tilen ::

Definitivno! Pravim v primeru, da tvoj fighterski nasprotnik dobi tole od kaksnega klanovca preden pvpjas.
Drugace pa surrender to flame ne landa tako pogosto, ali pac? :)
Slow zna bit neugodn ja... ;((
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

reptilia ::

R/Me ftw
Forgive your enemies, but never forget their names.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tera Online (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6714381 (7691) r3tro
»

Aion (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
81463308 (25603) Meizu
»