» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
65 / 75
»»

sbrezo1 ::

Po vojni je vsak general. Prišel je čas, da se pokaže "dobra" stara slovenska nevoščljivost. Če je nekdo odkril ček, so že bili namigi dovolj dobri. Če ga ne bi nihče odkril, bila bi to druga zgodba.
Ljubo doma kdor ga ima

smrketa ::

sej so... slovenija :D

raki999 ::

kaj je to igra iz naslonjača?????????????????

newzealand1 ::

pol mi pa razlož sv. trojico

ajtak1 ::

lej pred plažo je tabla in soline so čist lepo obkrožene da spadajo v ta rezervat. to je bla pa vrjetn prva travcas dol iz pločnika k se začne prvi odtočni kanal od solin... sej pišejo da je blo najden v kanalu

No Svete trojice žal ne znam razložiti:\ :\ , priznam da je tudi mene prav ona najbolj medla...
Ljubo doma kdor ga ima

pure00 ::

To je use prizadeto....edina moznost je da so ga dali v okolico rezervata...
...

newzealand1 kdo naj ti razloži?

Kolikšna pa je kilometrina od Strunjana, pa do najbližje Svete trojice - tiste v Hrastovljah torej verjetno...
Ljubo doma kdor ga ima

Tashiki ::

Če je bil ček res najden, bomo vedeli zagotovo jutri, bo pisalo v SN,
ampak ne verjamem, da so po telefonu kar povedali, da je bil najden v okolivi Strunjana,
igra iz naslonjača namreč poteka do konca.

pol ne obtužuj če ne znaš razložit in raje počakmo kak dan da nam povejo. sej v končni fazi bo pa simpl.

sej so lansko leto tut povedal

jst sm razmišljala mal o tem, da bi sv. trojica lahko bla samo prispodoba... ni daleč do sv. trojice = raja?:\

Ma kaj ti vidis mejo rezervata in krajinskega parka na zemljevidu????

http://dragonja.nib.si/Strunjan/mapS.ht...

poglej legendo najprej...poglej zemljevid....pol preberi to:

http://dragonja.nib.si/Strunjan/indexS....
...

lej počas so nas vodil proti primorski in če pogledate par dni nazaj sm vam pojasnevala sv. trojico, verjetno gre za hrestovlje ki so odmaknjene okoli 20 km, je šlo pa mau tud za zavajanje k nas je zmedl tist pri pivki... sej nam niso mogl napisat iščte v strunjanu...

Streljo20 ::

sej glih to...najbližja cerkev sv. trojice je 20 km od strunjana oddaljena (hrastovlje) tko da če to za njih pomeni "ni daleč"...pol ok

malla_afna ::

pol bo mogl ju3 u SN pisat d je biv ček najdn...

schtr4jh ::

a ma kdo dokaz, da je bil ček najden, razen onga klica na SN

iskalca007 ::

Moja razlaga:
MIMO VSAK DAN TURISTI PREBIRAJO STOPINJE:

Ob vhodu na Strunjansko plažo je na levi strani tabla, kjer vsak dan ročno napišejo stopinje (temperaturo) vode in zraka. Morda je to to.

medicinka ::

ka lahka še kdo tja pokliče? še enkrat---strunjan NI logična destinacija glede na namige, moglo bi bit logično, da se vse tipitopi pokriva, ne da te nakm blizu vodijo, pa da je nekaj odaljeno ful velik... ni logično

Dvomim da so govorili o prispodobah, vsaj če sodimo po predpostavkah, da so namigi konkretni.
Ljubo doma kdor ga ima

pol ni blo smisel v namigih, če je vse tko napol.

Saj stopinje niso prispodoba. Pač 30 STOPINJ Celzija...

Tale s stopinjami, ki jih navajaš se mi zdi presneto logična
Ljubo doma kdor ga ima

se podpišem

ja kaj je pa potem majhno kljuse, velika moč? prispodoba... spomne te na svašta, martina krpana, kobile, sol, enga celo na cankarja...

ursica ::

po moje tudi še ni najden, vsaj v strunjanu ne...nakladata! mogoče je oboje ena oseba (ta drugi se je danes registriral, samo toliko, da pove, da je bil ček res najden 8-) ) ???

tisdno ::

Sv. trojica - to je tudi slika, ponavadi so narisane v kapelici in cerkvi, nekje pa se imenujejo tudi oltarji Sv. Trojica.

V Strunjanu je kapelica in cerkev. V kapelici, kot imam v spominu, ni nobene slike, res pa, da nisem dobro pogledala, ne vem pa, ali je mogoče v cerkvi.

Sam kaj ko so verjetno vsi mislili tiste stopinje, ki jih puščamo za seboj. Vsaj sam sem tako mislil:\
Ljubo doma kdor ga ima

je pa res da je vhod tudi iz druge strani in ne rabs it čez plažo in če sm jz prov razumela je bil ček najden prov na drugi strani iz strani salinere

raki999 ::

PROSM NEJ MI NEKDO RAZLOŽI KAJ JE TO IGRA IZ NASLONJAČA!!!!!!!!!!

@tisdno...jst sm čepel v kapelici, in v cerkvi,, prebrskal use, pa nč nism najdu!

medak ::

ce je res blo to v strunjanu so tej ki so delali namige bebasti v nulo.
pa upam da bo to kdo od njih tud prebral.

js berem vaš forum že od 5 namiga dalje in nekateri ste mel kr dobre ideje,sam se pač prej nism registriral,ker te pol ta forum zasvoji.tko k zdej refrešam stran vsake 2 minuti

prejsnjic je blo use skupaj lazje!
...

LapD ::

če je namig 160 ha in kaže na rezervat to NE pomeni da je ček v rezervatu. Lahko je bil 5km stran od rezervata kjer verjamem da je dost pločnikov. Z 160 ha so dali samo približno lokacijo. S tem pa pridemo tudi bližje Trojici v Hrastovljah. Pa ček je bil najden 1 tedn nazaj če mene vprašate. Ta igra iz naslonjača je pa itak vseen če vsi vedo lokacijo. Bo pač manjša možnost za dobitek oni ne bodo v škodi.

IGRA IZ NASLONJAČA:

Doma študiraš, tuhtaš,... in ko ugotoviš, pošlješ ime občine, kjer naj bi se zaklad nahajal, preko SMS in izmed pravilnih odgovorov jih izžrebajo 10, ki prejmejo vsak po 100.000 SIT

do zdaj je samo edn poklical, da je ček najden, a bo še kdo klical?

Tudi mene zanima kaj je to igra iz naslanjača?
Ljubo doma kdor ga ima

Katka` ::

Heehehe,... odvisniki :P :D
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

drgač pa nimam razloga da bi lagal.newzelander1 je napisu da je ček najden,pa sm poklicu na sn,kjer so mi rekli da je najden v okolici strunjana.vrjemte al pa ne

ja tam iz salinere pa sva z koelgom vse prehodla in ni nobenga plocnika.

@raki...pošleš sms z občino, kje je po tvojem mnenju ček :D

LapD:

Me more bit 5km iz rezervata, če je manj kot 2km od križišča.

Kakšen pločnik? A mi je slučajno kakšen namig ušel:\ :\
Ljubo doma kdor ga ima

vzem nvice pa preber- drgač pa pošlješ sms in napišeš kje je bol najden zaklad . in če te izžrebajo dobiš 100.000 sit . zadovoljen

tazadnji namig zgleda da si zamudil

LapD ::

iskalca007

Lahko je 5km stran od rezervata tudi kakšno križišče?

STRELJO, registriran DANES!!!! Kako so ti lahko povedal, da je bil najden v okolici Strunjana, če pa nagradna igra iz naslonjača še traja...?? Ne jeb..

al pa na novice.si in pogledaš pravila nagradne igre in ti bo jasn kako do 100.000
««
65 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51518 (785) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454063 (3025) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545612 (23291) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116304 (6182) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201642 (1460) eiht

Več podobnih tem