Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

newzealand1 ::
drgi slo-tehovci. tokrat govorim resnico. zaklad je bil najden in najdu ga je en gospod. kje je bil najden mi niso zaupali zaradi naslednje igre iz naslonjača. pravkar sem prišel iz službe in sem poklical na SN. prijazno sicer z malim zadrškom so mi lepo povedali da je najdeno in da se je gospod oglasil okoli 9 ure.
meni je zlo žal ker vam moram sporočit to novico vendar lahko zaključite debato. sory
meni je zlo žal ker vam moram sporočit to novico vendar lahko zaključite debato. sory

pure00 ::
pismo..ful slabo se vidi....ma nic pol...dej sej je cool ..recimo da vrjamem :P
...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pure00 ()

malla_afna ::
dj,če je un reku d je že en najdu...dj,nej kdo pokliče na SN!jst sm prej že...d vidmo če je res..

medicinka ::
jaz newzealandu verjamem, vseeno pa bi blo fino, če pokliče še kdo. jaz imam samo mobitel doma

pure00 ::
Prau me zanima kje je biu...hehe...in da nakoncu ugotovim da sm sou 1000000x mimo njega..oziroma da sm biu 1 meter od njega......se bom zameru samemu sebi

...

kdor ne verjame sem dvakrat napisal tel. št. in lahko pokliče na sn. jest se poslavljam in upam da se kdaj srečamo na kaki drugi debati. lp. igor

medenjak ::
upam, da je pršu u prave roke, takmu k nima, pa bo s pametjo iskoristu prilko... takim vedno prvoščm

Streljo20 ::
ja...ček je res že najden na SN so rekl da je bil najden v okolici strunjana...igre je konec...zdj me pa prou zanima če bojo Sn znale obrazložit use namige in njihovo navezovanje.komplicirano,ni kej...nikol se ne ujemajo vsi namigi za eno lokacijo

ajtak1 ::
jz verjamem še predn si napisov... men je ful žal da nism bl natančno pregledala strunjana... no zdej pa pošilat sms-e da dobimo vsaj po 100 čukov

raki999 ::
zdej pa tko. a ni blo včeri rečen da en ljubljančan na vlko proslavlja,
ker je najdu ček v strunjanu.
kaj je zdej s tem ?
ker je najdu ček v strunjanu.
kaj je zdej s tem ?

zdj nam preostane da sam še čakamo na naslednjo igro ki bo čes pou leta...upam da bo ček skrit nekje v lj...

zvezdogledka ::
To je pa res svinjarija! Da dajo cek v okolico strunjana, ki sploh ni cela velika 160 ha, ampak samo naravni rezervat! in pol smo se, ko smo bli v strunjanu, orientirali samo na ta kurcevi rezervat! Laznivci!

če je to res, pa adijo pamet. men se strunjan že skoz zdi idiotsko... mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti, ne glede na to, kaj pomeni prebiranje stopinj, turistov tam skoraj ni, sploh pa ne vsak dan, samo poleti,ampak je še najmanj turistično od vseh primorskih krajev

ja,men je tud žou,k sva s punco 4 ure iskala po strunjanu,pol sva pa obupala,k nisva več vedla kje iskat. Sam res,kje se je _dex_ zgubu??? on se je hvalu kako je ček najdu pod citroenom

novice bi se lahko znašle, pa namesto 10 milijonov naenkrat vsak drugi mesec skrile 2 milijona, folk bi vedno iskal kot nor, prodajo bi pa imeli fenomenalno. plus ugibanje iz naslonjača.... to bi bila slovenska akcija...Se pravi zdaj ful bi pridobili

ajtak1 ::
pa sej oni so nas počas vodil proti strunjanu tist turisti prebirajo stopinje je na koprski obvoznici tm pr citroenu... zakaj ste zdej taki čist fer igra je bla in čist vsi namigi so ok... čist povsod piše da je velik 160 he sploh ne vem kaj vam ni jasn?

ja,baje se bo igra ponovila čez pou leta...sam zanima me od kod SN tok dnarja,da ga tkole delijo okol...so radodarni,sam znajo pa tko zakomplicirat te namige,da človk živce zgubi...in na koncu res neveš kje iskat

ne zaupaj človeku ki ga ne poznaš in ne vidiš. zavedeš in greš tja kjer naj bi to bilo. to je bil njegov način.igra upam da bo naslednje poletje.UPJMO.pa da bojo nami bolj konkretni glede pokrajne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45640 (23319) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1644 (1462) | eiht |