Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Analizator ::
Zdej smo pa tam!
Stavari se bližajo koncu - ker (se) jih je kar precej poti(u)hnilo. Eni v šolo eni na maturo mi pa na delo.
Namigi so kar dobri in jih je treba dobro brati.
Krog se zožuje in tisti, ki so v šoli imeli dobro učiteljico bi ji lahko dali kako kilo.
Tisti ki pa so doma tam pa itak - upam de se nevjo raztrgali in bo to lokalna vojna.
Itak so že vsi razkurjeni med sabo.
Jest sem kar dobre preseke sestavu in mislm de smo nakoncu.
Sam se mi ne ljubi hodit tam okol - me bodo še nagonili al pa bodo poslali pome iz Begen al pa iz Hrastovca.
Stavari se bližajo koncu - ker (se) jih je kar precej poti(u)hnilo. Eni v šolo eni na maturo mi pa na delo.
Namigi so kar dobri in jih je treba dobro brati.
Krog se zožuje in tisti, ki so v šoli imeli dobro učiteljico bi ji lahko dali kako kilo.
Tisti ki pa so doma tam pa itak - upam de se nevjo raztrgali in bo to lokalna vojna.
Itak so že vsi razkurjeni med sabo.
Jest sem kar dobre preseke sestavu in mislm de smo nakoncu.
Sam se mi ne ljubi hodit tam okol - me bodo še nagonili al pa bodo poslali pome iz Begen al pa iz Hrastovca.

malla_afna ::
ja,res je...eni pa že od 15.ga uživamo počitnce...in napenjamo možgančke z temi bednimi namigi SN!

baker ::
Mah tud če grem v Strunjan (pomoje je ček tm) nebom nč našu, ker so itak že celga preiskal.

Jackal ::

LapD ::
Ja tle ste pa res biseri domišlije...potemtakem je možno tudi mravljišče. Sj veste da male mravljice nosijo na hrbtu večkratno težo svojega telesca
Tale ček je bil davno najden zdj sam še čakam 24. da se tema lahko zapre

smrketa ::
ojla!
sem nova, pa vas berem kr neki časa... bi samo vprašala, če je kdo mogoče že klicu na sn pa vprašu če je ček že najden?
mogoče bi blo pa to dobr, da nebi sam ugibal kaj pa kako. če je ček najden vam vsaj nebi blo treba dajat dnarja za bencin pa po možnosti še cestnine...
sem nova, pa vas berem kr neki časa... bi samo vprašala, če je kdo mogoče že klicu na sn pa vprašu če je ček že najden?

LapD ::
Kdo ti bo pa kej povedu. Pomojem majo več klicev kot siolova številka za pomoč naročnikom. Uradno se bo vedl 24. ostalo so ugibanja, razen če kdo poslika ček pa ga zalepi

ZetaNeo ::
Smrketa vidim da res dolg bereš...
en slovenski prebovor pa pravi če nič ne daš tudi nič ne dobiš...
en slovenski prebovor pa pravi če nič ne daš tudi nič ne dobiš...

4737700
edit: zvezdogledga: možno sam kokr se jest spomnem so prec objavl... dej upraš moža al fanta a so že našl
edit: zvezdogledga: možno sam kokr se jest spomnem so prec objavl... dej upraš moža al fanta a so že našl

Zgodovina sprememb…
- spremenil: baker ()

gus ::
Jutro iskalke in iskalci... ;)
Vidim, da ste pozno v noc iskali namige, resitve in opazam, da bolj kot to iz enostavnih namigov naredili cele uganke! Moj nickname je veckrat omenjen kot, da naj bi bila mja razlaga 100%. Tega isem nikoli potrdil. Pridruzil sem se v vaso debato, ker sem vam hotel samo pomagat in povedat, da je na pespoti od krizisca do plaze pac en cuden kup betona na kateri je kanalizacijski jasek. Thats all! Zraven je bil tudi kamen rdece barve in to lahko nic ne pomeni, je pa rdec a ne? ;)
In ko preberem, da nekdo napise (Tajfi), da je po dolgem in pocez pregledal Strunjan...hmmm... tvoja izjava, da so vse kanalizacije poravnane v nulo z zemljo NE DRZI!!... eden od jaskov je vsaj 25, ce ne 30cm od tal, to pa zato, ker se je pri gradnji le tega, zemlja usedla in beton tako izstopa od ravnine zemlje...
Na kratko... osebno ne vem, ce je cek najden ali ne.. vzel sem kamen, kar pa lahko ne pomeni cisto nicesar! Zanimiva je samo lokacija, ki se ujema z vsem do sedaj namignjenim! Problem je pa v temu, da samo sami, tako vi kot jaz naredimo iz muhe slona... Namigi so cisto logicni samo mi smo jih iskali s pomojo googla, google earth-a, Krpanove zgodbe... Upam, da se motim o najdiscu, da bomo se naprej aktivni!
Pozdrav iz soncne Obale! ;)
M.
Vidim, da ste pozno v noc iskali namige, resitve in opazam, da bolj kot to iz enostavnih namigov naredili cele uganke! Moj nickname je veckrat omenjen kot, da naj bi bila mja razlaga 100%. Tega isem nikoli potrdil. Pridruzil sem se v vaso debato, ker sem vam hotel samo pomagat in povedat, da je na pespoti od krizisca do plaze pac en cuden kup betona na kateri je kanalizacijski jasek. Thats all! Zraven je bil tudi kamen rdece barve in to lahko nic ne pomeni, je pa rdec a ne? ;)
In ko preberem, da nekdo napise (Tajfi), da je po dolgem in pocez pregledal Strunjan...hmmm... tvoja izjava, da so vse kanalizacije poravnane v nulo z zemljo NE DRZI!!... eden od jaskov je vsaj 25, ce ne 30cm od tal, to pa zato, ker se je pri gradnji le tega, zemlja usedla in beton tako izstopa od ravnine zemlje...
Na kratko... osebno ne vem, ce je cek najden ali ne.. vzel sem kamen, kar pa lahko ne pomeni cisto nicesar! Zanimiva je samo lokacija, ki se ujema z vsem do sedaj namignjenim! Problem je pa v temu, da samo sami, tako vi kot jaz naredimo iz muhe slona... Namigi so cisto logicni samo mi smo jih iskali s pomojo googla, google earth-a, Krpanove zgodbe... Upam, da se motim o najdiscu, da bomo se naprej aktivni!
Pozdrav iz soncne Obale! ;)
M.

smrketa ::
ajoj, men se že meša od teh namigov. vse vodi na morje, lohk je pa čist tm nekje v mariboru
drgač pa čist štekam une na sn, če un k je najdu ne prinese, pol ne morjo vedt če je ček že najden... sem mogoče bi pa tut jst čakala do zadnjega trenutka...
spet bo treba zvečer na novice čakat

ZetaNeo ::
Sej ne morem verjet...100x bote še klical in folk na SN moril kaj je pa kok je
namesto da bi možgane napel za kaj drugega...naprimer za iskanje 10 mio...
namesto da bi možgane napel za kaj drugega...naprimer za iskanje 10 mio...

Pershing65 ::
Dobro jutro!!!
Komaj cakam da bo konec tega, ze drugo noc sanjam o nekih stopinjah in ko se zbudim pozabm, shit!
Komaj cakam da bo konec tega, ze drugo noc sanjam o nekih stopinjah in ko se zbudim pozabm, shit!

hudo (po eni strani tud škoda-ker bom še 1dan razmišljal samo o miljonih), seprav se iskanje nadaljuje

Streljo20 ::
ne vem zakaj _dex_ ne odnese tega čeka tja in bo pol vedu a je pravi al ne pa bodo tut pr sn znal pol povedat točn podatk

zvezdogledka ::
Jaz sem do zdaj včako noč neke namige sanjala, to noč pa sem sanjala, da je nekdo našel ček!
No, mogoče ga bom pa jaz popoldan!

malla_afna ::
hjooo,nj se to iskanje čimprej končaa!!!sam,kam so pa lohk to pol tko skril d nben ne najde??

Zvezdogledka a boš dans objavla namig? Sej smo ti včer skor usi verjel sam ene par jih je hotl dokaz.

Ja, če mi ne bo nič pomagal (ce ga bom sploh dobila), potem vam ga seveda povem! haha
Seveda pa še vedno velja povabilo, da se s kom zdruzim, ki ve makro lokacijo in greva skupaj iskat + razdeliva keš!
Seveda pa še vedno velja povabilo, da se s kom zdruzim, ki ve makro lokacijo in greva skupaj iskat + razdeliva keš!

Inja ::
Po mojem mnenju so na SN dolžni objavit, da je bil ček najden, takoj v naslednji izdaji, ko je to mogoče. Ker če bi kr čakal do konca akcije, bi šlo za zavajanje potrošnika, kar je kaznivo. Se pravi, če ga je kdo najdu čez vikend, lahko šele danes pride v uredništvo in to lahko objavijo šele jutri.
Pa tud ne vidim razumne razlage zakaj bi najditelj hotel čakati do konca preden ga prinese, ker bi se vsak hotu pohvalit da ga je našel npr. že pri 8. namigu.
Pa tud ne vidim razumne razlage zakaj bi najditelj hotel čakati do konca preden ga prinese, ker bi se vsak hotu pohvalit da ga je našel npr. že pri 8. namigu.

Bill ::
glede na to da je blo ze ful najdenih cekov ne verjamem da bo tisti ki bo najdu cek cakal do zadnjega dneva ker bo hotel preveriti al je taprav.
tko da jest mislm da cek se ni bil najden.pri lokaciji strunjan mi ne stimata trojica in kljuse ker dvomim da v sn ne vejo da gre za smodnik in ne za sol.
odlocilen bo naslednji namig ki bo v zvezi z makrolokacijo in bo po moje strunjan izkljucen.
tko da jest mislm da cek se ni bil najden.pri lokaciji strunjan mi ne stimata trojica in kljuse ker dvomim da v sn ne vejo da gre za smodnik in ne za sol.
odlocilen bo naslednji namig ki bo v zvezi z makrolokacijo in bo po moje strunjan izkljucen.

mavec ::
Ma ljudje božji naj že najditelj čeka reče da ga je najde, ker se boste pobil za tale ček 10 mio. Sit. Ste kot horda zveri, ki samo čaka, da bo kaj uplenila. Pomoje vsi čakate v neki zasedi na "ubožca", ki je našel 10 mio. sit potem ga boste pa nalomili ko pra*ca.
Dajte raje, kot je LapD rekel, kličite številko uredništva SN vsake 1/2 minute, tako kot tuki postate, ker izgleda da bo tel. številka od SN bolj oblegana kot Siolova številka za pomoč naročnikom.
P.S.: Vem za en namig pa ga ne povem, ker vem da me boste linčali, če vam ga izdam...
Dajte raje, kot je LapD rekel, kličite številko uredništva SN vsake 1/2 minute, tako kot tuki postate, ker izgleda da bo tel. številka od SN bolj oblegana kot Siolova številka za pomoč naročnikom.
P.S.: Vem za en namig pa ga ne povem, ker vem da me boste linčali, če vam ga izdam...

zakaj ga pa pol ti ne greš iskat.. jao al pa sam men povej pa dobiš kšn %
edit: pa predlagam ti da par dni negreš vn iz bajte, če hočeš ostat živ :p
edit: pa predlagam ti da par dni negreš vn iz bajte, če hočeš ostat živ :p
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baker ()

Ko bo objavljen zadnji namig vam povem, ker vidm, da ste taprava horda... Da izvete kje je bote navalili kot krdelo :D...

DawnAngel ::
Ej tinkc, ta forum je da si pomagamo, ne pa druge drkamo v mozag... Zat nehej tukej govorit d maš že namige pa se neki hvalit, k če bi jih mel bi bil ček že pr teb! Mislim matr kok ste eni pametni!
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: OwcA ()

DarkAngel, kaj ko bi sel raje iskat ČEK. Vsi ste naliman pred monitor samo da izveste namig pol pa brž po ček... in ko ga bo pač našel en ubožec, ga boste premlatili, pohlep pač...

Baker, ta zadeva se skriva na območju 160 ha in ne zunaj njega!! Zato ne mora bit 1 km stran! Najbolj na živce mi gre sveta trojica, ker ne vem za kaj gre!!!!

whatever55 ::
tinkec sej večina folka se zabava pri tem iskanju, ti pa se sekiraš zaradi tega, kdo je na slabšem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1539 (806) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4094 (3056) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45957 (23636) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6328 (6206) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1662 (1480) | eiht |