» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
61 / 75
»»

Pimoz ::

še cca 30 min pa zveste če je tm k mislm:D

mavec ::

matic, jest se sploh ne sekiram, ampak mi gre na smeh, ker je 90% strani v tej temi zasmetenih in, ker je pravih namigov res malo. Ljudje pa bi dali vse, samo da izvejo oni prvi namig, potem pa juriš na ček, na cilju bi pa bila že gruča ljudi ki bi se pulili za to. To mi je smešno :).

schtr4jh ::

@tinkec.....dej povej

amm....jst pa brat, pa moj fotr smo učeri šli u strunjan, pa smo use pregledal, usako travo, čist use...ko smo pa pršl u cerkev sv. marije, jih je blo pa enihpar notr, pa usi so se delal, da molijo, ko smo pa mi začel iskat, so pa usi navalili.

ka pa mislite, da pomenijo one table ob cesti:
ne koplji tukaj. plinovod
kdor tukaj najde, si z mano deli. lastnik.
denar ne leži na cesti. ali pač.

ker so to kot nekakšne premetanke. v 2. povedi lahka sestavimo strunjanske, al pa strunjanski, v prvi pa lahka dolina. če pa še tazadno povečemo, lahka dobimo pa še one rtiče, ko so TRIJE! lahka to mislijo kot sveta trojica. sicer je pa tam zaliv sv. duha, cerkev sv. marije in zaliv sv. križa.

na klifih je težko kej, ker je preveč nevarno za človeka, ko smo se p a vračali s plaže, smo pa vidli, da je pod eno rastlino (jagodičnica, ki je rdeče barve - namig) izkopana luknja.

pregledali smo cele soline, ampak te ne sodijo več v teh 160 ha.

možno je, da je kje v luknji tam, ko je pot do sv. križa, ko je ful strma cesta. v zidu na desni so nekakšne line, v katerih bi lahk blo kej, sam je use s smetmi nabasano.

No upam, da bo zadevo našel tisti, ki res potrebuje denar in da se zadeva čimprej zaključi.
Je pa slo-tech iz tega potegnil eno odlično stvar. Dobil je nove uporabnike :D.

sveto trojico sestavljajo: oče sin in sveti duh in nikakor blažena devica marija

baker ::

jah 3 stvari so trojica, tko da ni nujno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: baker ()

jh...po krščanski anologiji je tko....res pa je da gre lohka za besedno igro

baker ::

primoz če boš ali pa ne boš našel čeka povej kje si iskal in razloži namige

DawnAngel ::

TINKEC DEJ SE NAUČI BRAT:)
Moja mat je 100% d je v lipici...in zdej bi js mogla z fotrom v avtu in vozit 3ure po tem soncu tam, pol pa še tri ure nazaj...bedancija

bom razložu

Dawn, zakaj pa ne pomagaš. Več glav več ve :d.

ne koplji tukaj. plinovod
kdor tukaj najde, si z mano deli. lastnik.
denar ne leži na cesti. ali pač.

ka to pomeni?

js sm že včerej full napisala pa me skor nben ni šmerglu:))
V lipico men ne grejo stopinje(razn če so konjske) pa sv.trojica...kolk si pa ti do zdej pomagu??

schtr...kje si pa to vidu?

smrketa ::

na jumbo plakatih...

sbrezo1 ::

A bi se dalo komu v parih stavkih obnovit vsebino zadnjih 18 strani?
Ljubo doma kdor ga ima

zvezdogledka ::

Enostavno: Večina misli, da je v Strunjanu! Jaz pa v to močno dvomim!

pure00 ::

Pimoz...to sm ze js napisau nekaj strani nazaj:))

to predstavlja kriz ki je pri mesecevem zalivu!(usaj js tako mislim no)8-)
...

hehe sbrezo:) kje pa so te jumbo plakati?Strunjan so že cel prešetal in pregledal tko da tam ne more bit

No, za tistega, ki je bil v strunjanu tam pri tistem kamnu ali v blizini - kaj pa je vse v okolici? Trava, drevesa, pločnik, kamni?

SkyStar ::

v lipici garant ni ker smo jo včeri pol dneva okol obračal, da ne govorim da to ni niti eni mikro vasi podobno

zvezdogledka... Pri uni kanalizaciji mislis(ki je bla prej omenjena)?
...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pure00 ()

ja

ok ni ga tm
stvar je simpl ko pasulj
zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda-za strunjan to drži
na kolena pa brez lopate-sklon se
sreča je rdeča-v tej igri srečo predstavlja ček....se pravi je rdeč
majhno kljuse velika moč-krpan je tovoril sol torej je v bližini solin
mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti-morje...v strunjanu se po tistmu plocniku pride do plaze
blizu je voda-velik vode!
manj kot 2 km od namiga št. 1-čist res
ni daleč do svete trojice- tle je mal dileme kero so mislni...heh
celotna površina je 160 ha- če je ček pr tistmu jaško je v parku
hodi po pločniku skoči na travo-tudi drži

sam ga ni...ni ga!..ja0

Ce sem prej prav prebrav je tam plocnik in zraven trava(visoka ce se ne motim!)
...

gus ::

Zvezdogledka... okoli jaska je pas travnika, 2m od plocnika, za njim je grmovje, eno manjse drevo,... vse skupaj pa na travi...

hm...v članku SN je v petek, 16.6. napisano d smo na tem forumu full blizu, pa še na konc je napisano Pa srečno hodite-stavek iz Martina Krpana:In cesarica je rekla Pa srečno hodite, minister gregor pa nič...a bi blo loh to povezano?

gus ::

Trava je pokosena!! Primoz... ce si hotel pregledat to kar sem jaz ze vceraj... pol sva na istem! Preberi moj vcerajsnji post!

Pm...nakoncu je nekje na madžarski meji :D :D
...

Zgodovina sprememb…

Po moje je bil tam najden članek!!!!!

kaksen clanek=?
...

če mene vprašate nm ga je edn sunu pred nosom...tko da...(tm v strunjanu)

ma PM...ze od 4. namiga cesam strunjan....ze uni dan sm ceu dan iskau po strunjanu.....in tudi po solinah!!...pa nisem nic najdu!
...

Zgodovina sprememb…

sam neki. če ste na tem forumu ful blizu... pa pravte da en drugmu pomagate... ne vem, lohk je pa kdo samo bral tale forum in ste mu pomagal do denarja... ne vem zakaj vsak zase ne zadrži namigov. pač, moje mnenje :\

pri črnem kalu je napisano ono za plinovod, pa pri izvozu v šentrupertu ...

ja sej so po celi sloveniji te plakati...

Ne članek, ček! Sorry!

ma to nima veze z igro!
...

ZeCHoW ::

Se podpišem pod smrketo.
Bodte ze enkrat tiho, nehte smetit, pejte kej koristnega narest, ker od 20e strani naprej si res bolj tesko pomagam s temi vasimi zasmetenimi posti.
^^

Aja in usi mislite da je cek v nekaksnih skatlicah...ma ta cek NI MAJHEN....je dolg 40cm-50cm...sirok pa nevem tocno...in je iz plastike(rdece) na kateri pise slovenske novice 10mio!....frend mi je povedau..ki je biu lani u planici...in sta mu 2 babi pred nosom najdli cek:D
...

TE JUMBO PLAKATI SO SAMO REKLAME!!!Berte malo novice, k je članek kot sm že napisala

strojtech ::

pure00 se strinjam s tabo in mislim, da ček iz prejšnje igre ni spremenjen, glede na velikost. Mislim, da je ček pod streho, da se ne zmoči oz. da ga toča ne uniči. Lani je bil v majhni hiški, zato letos ne bo v jašku ali pod rdečim kamnom ali pod razstavljenim avtomobilom in je verjetno pod streho!
Moje mišljenje :))

Tashiki ::

A je že kdo pomislil na Bloke, Novo Vas, tam okrog? Občina bloke leži v krajinskem parku Snežnik al kaj, ko je nekdo ugotovil, da meri 160,9 hektarjev?
:)

strojtech....tudi jaz se strinjam s tabo...Nebi ga dali nekam na prosto!Na travi bi ga se kaksen ps posrau:D :D

lahko da je zraven trave kaksna hiska ali pa od hidranta omarica(rdeca v kateri so cevi in to sranje):))
...

če je pa kao na tleh...

smrketa ni nujno...sej piše na kolena pa brez lopate...loh d je tut pod kakšni spomenikom d pokleekneš pa kao moliš

Ma kako ves da je na tleh.....sej recimo namig cepeli so na kolenih brez lopate lahko pomeni da so za kazen u soli cepeli na soli(v starih casih)......sej ne pomeni da se mores dat na kolena!!..
...

uni kriz ki je na klifu je ze kr nekaj casa tam!......sej kot sm js prebrau in se pozanimau so tudi pri takih krizih molili na kolenih BREZ LOPATE!
...

Zgodovina sprememb…

Ma js mam filing d smo tok blizu, sam en delček nam manjka...In se bomo res po glavi tolkli ko bo ček najden

kat ::

lani cek ni bil v nobeni hiski,
ampak zakopan v zemlji pod kolickom, ZRAVEN hiske

primoz mislm da je ta tvoja razlaga mal svoh.
lani je vse lepo klapal na planico,
letos za enkrat se ne mormo tega rect da pase tocn na strunjan.

pa mislm da more bit kraj ,kjer je cek skrit, poznan, oz mora neki poment..
kanalizacijski jasek ne pomeni nic!

ze ce samo primerjamo lansko skrivalisce..svetovni rekord, ki je padu par mescu prej..
torej je tisto mesto bilo zaznamovano z rekordom.

letosnje..tale kanalizacija..ne gre. mora bit nekje s pomenom oz razlogom.
««
61 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51519 (786) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545646 (23325) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201645 (1463) eiht

Več podobnih tem