» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
59 / 75
»»

mavec ::

Mah lepše je, kar že imamo in s čimer živimo. Take stvari so samo za ljudi, ki so naravnost pohlepni in hočejo biti prvi pri vsej stvari, pa četudi bodo morali koga pre*ukat.
Se vidi že bolezenska nagnjenost k temu, ko visijo non-stop brez prestanka tu gor :-s.

Bill ::

tajfi: dej preber stran 54 -gus pa povej a je opis lokacije kjer naj bi bil ček točen.

Laufman ::

:D cist adijo vse skupej. upam sam, da bojo v novicah razlozil namige, ko bo konec igre. tajfi tanx za razlago, se vidmo, sibam spat.

PiXtEr ::

Ma ja sej se sploh ne pogovarjamo več o idejah kje bi bil lahko ček, ampak sam bedarije gor in dol...

qiqi ::

mah no, men je prej bolj zabavno vseskupaj, kot pa da bi imel pred očmi keš. Itak je verjetnost, da boš prav ti tisti, ki bo našel ta kos papirja zelo mala. Se pa grem mal Roberta Langdona iz daVincijeve šifre, spoznavam nepoznane kotičke Slovenije in berem tale topic, ki me občasno nareži do solz. :D Čeprav, moram priznat, da ko sem se pripeljal gor na Geoss danes, mi je kar malo pulz narasel, ko sem tam prebrskaval okolico. No, ampak že čez 5 minut sem bil hitro postavljen na realna tla, hehehe.

Lex_Luthor ::

mah, v knalizaciji je bu, tm na obali. pa ga je kaka miš odnesla :D:D:D

Pejte raj LOTO igrat al pa 3x3 :D. Boste z manj truda in več možnosti zadeli glavni dobitek :D.

Lex_Luthor ::

sam, Škoda k niso dal raje 10 čekov po 1.000.000; Bi blo še bl fun ;)

detektiv ::

Lep pozdrav vsem iskalcem in vsem, ki prispevajo k vzdušju!
Po mojem, je ta akcija zelo domiselna in čestitke temu na Slovenskih, ki se je tega spomnu. Če že daš denar z namenom promocije se to naredi točno tako, na zabaven način.

Me pa neki zanima: Govori se o desetem namigu, mene pa zanima kdaj je izšel, a je to ponedeljkov namig, ali morda že špekulacija oziroma izdaja jutrišnjega-torkovega?

To je ponedeljkov namig.

No, in kaj bo jutri?:D Kje je tisti Krpan al pa kdo ki izdaja vnaprej namige???

Jutr do 9 zvečer ne bo novega namiga.Se pa bojim da je bil ček že najden.

qiqi ::

"hodi po pločniku, skoči na travo" -> to je ponedeljkov namig.

Verjetn je kje v travi skrit, razen če ga ni že kaka krava požrla za malco :D.

wildrose ::

ma saj ne izdajajo namigov. kot vsak casopis, se tudi sn tiskajo kar nekaj ur pred novim dnem. potem jih je treba razvoziti po sloveniji, da so v trgovinah opolnoci... in tako lahko nekdo recimo vidi namig ob 9h ali 10h zvecer cisto brez problema - razen ce dela v tiskarni, potem se nekaj ur prej.

dex: s kom si se pa pogovarjal na SN o tem, da cek ni prav, ce pa nimajo nobenih dezurnih?! a malo nakladas? :P

tajfi ::

Jaz bi pa po eni strani prav rad videl, da bi se ta že težko pričakovani ček KONČNO našel, saj opažam da ste zaradi te igre nekateri čisto "out". Pa še to: Upam, da ga bo našel nekdo iz foruma in da nam bo poslal vsem skupaj kakšno povabilo za fešto;)
Če bi ga jaz našel, bi bili SIGURNO vsi povabljeni na eno res veliko žurko!!! Garantiram!!!

tajfi a si prebral stran 54-gus.A je opis točen?

Jaz, če bi našel ček bi raje ostal anonimen, ker potem je tako obleganje z vseh strani, pa vsi bi radi bili prijatelji. V takih igrah pa je pravilo, da prijateljev ni, so samo rivali...

Ja TINKEC, ampak vseeno bi jaz en milijonček vendarle riskiral za fešto - za vse zveste slo techovce!

tajfi: zakaj bi pa moral kdo vabiti?

ko sem zivela v avstraliji, mi je bilo zelo vsec, kako so za vsako prazno figo ze organizirali zabavo. pa ne, da je eden moral vse placati, drugi so pa samo prisli pa zrli in pili... zabavo za vsako figo so si lahko privoscili ravno zato, ker je vsak nekaj prinesel s seboj za jest (kar se je dalo na skupno mizo), vsak pa je poskrbel za svojo pijaco.

Zakaj bi se ne mogla organizirati taksna zabava? Se rece takrat pa takrat, v tistem parku (ali kje ze), prinesite x, y, z... pa se imamo lepo.

In na koncu zabave pocistimo za seboj.... :D

Mah jaz bi ta preostali milijoncek skril pa tukaj delil namige :D. Na isto foro kot SN :D.

BILL ja, sem prebral tiste stavke od Gusa .... ampak kljub vsemu meni to nil ne pomeni, bil sem tam včeraj, preveliko ljudi hodi tam mimo, da bi verjel ... jaz sem vse pretaknil in nisem nič našel! Ko bom videl slike oz. dokaz potem bom verjel ... jaz ne verjamem no!

WILDROSE ok, potem pa se lahko dogovorimo za fešto, tudi če ček ne bo najden s strani forumcev. Pa ne pozabite prinesti vsak 2 kg klobas in 10 litrov vina :D

ZetaNeo ::

he he he res zanimivo kako se ljudje zavzamejo za nekaj.... sam kaj ko po tem izpade ven veliko heca in nič profita...saj je lepo prebirati vse te poste in se iz srca nasmejati nekaterim briljantnežem...
Sam mislim pa da bi bilo bolje če bi padale bolj konkretne asociacije...več glav več ve in hitreje bi se najdla kaka kombinacija...no nekaj tukaj jih je imelo nekaj dobrih... naprimer tista s geoss jmi je bila najboljša... logična razlaga kot jo je človek videl....super....sedi 5 bi rekli v šoli ...še več takih ljudi ki znajo tako razmišljat...

Zakaj do večera ne bo nadaljnih namigov??? Kdo to pravi?

Sicer pa: Kaj ima kdo današnje novice že(torkove), če noter kaj piše da je ček najden?

ballack85 ::

Detektiv pa tak, če so komi ponedeljkove izšle;((

medicinka ::

TORKOVE NOVICE? to je isto kot bi mel kdo sredino Lady:D Torkove novice še papir ni pripravljen, kaj šele da bojo napisane

ups, data error:D
I could swear it's tuesday :))

medicinka ::

bod vesel, da ni ponedeljek, to bi pomenlo, da te dans ni blo v službo:D

Če bi mel pondelkove novice u nedelo zutri se ne bi jebal za usranih 10 mio.
LOTO.PRESS>:D >:D

ballack85 ::

Nč, jst grem spat, se mi mogoče v sanjah prikaže pravi pločnik..... mogoče bo pa pomagalo, če grem vn na travo spat.... :)

lahko noč grem sexat če že nimam čeka.:D :D :D 8-O 8-O 8-O ;) ;) ;)

@tajfi: a se kar naprej sanjas? >:D

aha

NMohor ::

Evo na račun SN ste pridobil še enega novega uporabnika in obenem upnika za teh 10 MIO :\. Rad bi samo slišal vaše komentarje na zadnji namig. Res mislite da bo samo iz pločnika potrebno stopit na travo ali je v tem kak globji pomen? Skoči na travo se mi ne zdi tako samoumevno.
Samo moje razmišljanje ;)

matjash ::

Jaz tud čakam ne en upam da pozitiven namig, čudi pa me da ste Levstika tako na hitro izpustili, ker je meni namig "Majhno kljuse, velika moc." Še najbolj očiten.
... bolje pozno kot nikoli.

@nmohor: mogoce je pa kaksna zelo nizka ograja, ki jo je treba "preskociti" - taksne kot jih imajo ob rozicah...

ali pa je "trava" kaksno igrisce, pa zato "skoci"...

@matjash: "Majhno kljuse, velika moc." je dobesedno iz Martina Krpana. To so izjavljali oni veljaki, ki so hoteli kobilico za rep povleci preko praga.

Streljo20 ::

a ni nuben napisu v guglu 160 hektarjev in je vrgl vn kot da ma 160 hektarjev portorož seveda vrže vn pol strunjan in neko vilo

Zgodovina sprememb…

dOlOres ::

dobro jutro :))

anchi79 ::

dobro jutro....

Kaj zdaj je bil cek najden ali ja!?

Tilen ::

jah nic. S Pimozem sva sla ponoci po cek. Dogovorjeno je blo da da on men 3 mil pa je to to. NA koncu sva se sicer se nekaj prepirala samo sem bil z 2.5 tut zadovoln. Je bil na easy prisluzen denar.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

baker ::

ja sam našla pa nista?

če pa bi našla bi mu pa ti itak verjern kšn miljon nakazu ostalo pa zase obdržu>:D

Pimoz ::

aha....jst nism šou z nobenim po ček...sm raj mal dremov :D
če ej ček tm kjer mislm da je bom pa zvedu v roku 2h urc

malla_afna ::

a ma kdo namig že za ju3??

ne, vem pa kako ga dobiti
1. namig: 'POČAKAJ DO JUTRI' >:D

ampak se ti pa da,že na use zgodaj jutri...

Zgodovina sprememb…

če pa hočeš met namig kr en dan prej:\

pa sj jih je ful,k vejo namig za 1 dan naprej...
««
59 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51519 (786) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545652 (23331) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201645 (1463) eiht

Več podobnih tem