» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
58 / 75
»»

ballack85 ::

In deseti namig je.....?

taratata ::

@ballack85
hodi po pločniku in skoči na travo je 10. namig

_dex_ ::

ja sam v obliki toletnega papirja tako bodo vsaj sluzli cemu :)

lol

mavec ::

10. namig je:
lažni ček ali neumne buče....

BlazB ::

deseti namig je: skaklaj po plocniku nato odskaklaj na travo zeleno.:D :D

Pa je to sigurno? Je kak dokaz?

sam je pokosena trava :)
ne res kaj ga se ni 10 ?:)) :))

ballack, ja pejt skakat hojladra holjladri pa z glavo skoč z zgradbe SN na pločnik pa boš videl 10 mio. sit :D.

grenivka ::

Ja je sigurno..če se ti pa da iskat dokaz pa izvoli prebirat tele strani..je nekdo objavil slikco..
lp

@ballack85
je ja, je bil tut sken ene .... 10 strani nazaj? 8-O

SkyStar ::

od zavarovalnce

SkyStar, saj, samo kaj ko jih potem ne bo mogel koristiti.
Drugace pa evo samo za vas lameri :D

Evo ga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mavec ()

kakovost na višku:D

Bill ::

dex 10 namig je:HODI PO PLOČNIKU IN SKOČI NA TRAVO.
Ček naj bi bil najden ob kanalizacijskem jašku v Strunjanu ob pešpoti na plažo.

Jah, bolje kot nic.
Eden bo nasel 10 mio sit, drugi si bo spet razlagal ze blazeni rdeci kamen, spet tretji bo ril po postonjskih jamah....

mislm kanalizacija...koja leva......seveda po želji

Verjetn je 10 mio. skritih v kupu dre*a pa urina :d.

ne sej klapa...naše morje je itak gnojnca

Pa ima kdo kakšno teorijo, kaj naj bi ta namig pomenu?

Laufman ::

Svašta. En dan me ni, pa 25 novih strani, to ne vidš v nobenmu filmu:) . Kaj sem kej zamudu v tem času? A je že kdo dobu 10.namig ?

ballack85, da se pejt bungeejumping s strehe SN direkt na asfalt :D.
Jah skači s trave na pločnik in obratno toliko časa, dokler se ti ne prikaže (kot Marija) 10 mio. sit. Takrat bos uvidel da nisi zaman skakal :D.

jah...rana ura, zlata ura

Tut men se zdi mal čudn,ampak pri SN ni nič nemogoče.Pričakoval pa sem da bo ček na nekem kraju ki je znan skoraj vsakemu Slovencu.In kanalizacijski jašek v Strunjanu to ziher ni.

Sej jst sem drugače že v petek ponoč obupal inj sem sklenil, da se ne grem več, ampak še kr razmišljam....

Kako da ni znan vsakemu slovencu. Če te zagrabi potreba skočiš v kanalizacijski jašek in opraviš potrebo ri* si pa obrišeš s čekom za 10 mio sit :D.

Preberte si 54 stran (gus) pa komenterite a je za verjet?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bill ()

Sixty9 ::

10. namig: PO PLOČNIKU IN SKOK NA TRAVO

??? WTF ???
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

sej jst tud smetim sm pol se pa ljudje čudjo kako je mogoče 58 strani nabit. hmm ...je ta forum tud plačan po realizaciji

kat ::

dex js bi ga rada vidla, a ga lohk das gor?

drugac pa se verjetno vse lepo ujema s strunjaom,
sam, turistov je tam sm polet, pozim pa nc.. ??

torej, jih (stopinje ) ne prebirajo vsak dan..

o čem ti zdej to

moram priznat...najdu sm 10.000.000 načinov za smeh.

Al se nam morajo smejati pri SN, bi nam lahko vseeno dalli kakšno nagrado....

Pozdravljeni novinarji SN-sej vem, da nas spremljate....

Ej namig je objavljen 2x. Enkrat je bil objavljen na 54 strani enkrat pa na tej strani. Povezava je v enem komentu :D.

kat: dex js bi ga rada vidla, a ga lohk das gor?

jah dex...dej ne, dej ga gor...dej ga poskenerej

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SkyStar ()

Kaj je zdej ?Verjamete da je bil ček najden al ne?

medicinka ::

NE

Čisto možno je da pr SN dajejo vn namige, pa spremljajo kam vs folk hiti, pol si pa nov namig zmislijo (ga še nimajo določenega, ga pač določijo, da nas napelje na kako kontra lokacijo)....

Da je skrit ob kanalizaciji ta pa je huda res..... idino da nima podobnega mojemu...
Lej jaz nimam skenerja je reku frend da se bo prijavu pa da ga bo on poslal ok
ker cek itak ma on....:)) :))

Mislim da cek je ze najden ker ce je v strunjanu je ze najden sam glupo je da se noben ne javi in da v SN
nimajo nobenega dezurnega ki bi to lahko potrdu ali zanikal
glupost....

qiqi ::

Mimo VSAK DAN stopinje prebirajo turisti...
Tudi če gre za eno levo tablo, ki kaže stopinje morja v Strunjanu, gre le za poletno sezono, torej ne za vsak dan. Ali sem pač preveč natančen? :D

Sicer pa sem se sam danes podal čisto na drug konec Slovenije, oz. točno v središče (a ne bi bla huda lokacija -> vsi bi iskal po celi Sloveniji, na koncu bi bil pa direktno v središču?), če sem natančen. Itak sem rabil en izlet, pa sem šel GEOSS prečekirat, na žalost brez sreče. Tu so moji razlogi zakaj se mi je zdelo to verjetno.

#1 Zaviješ levo ali desno, odvisno od smeri prihoda. -> odvisno ali prihajaš iz litijske ali moravške strani.

#2 Na kolena, pa brez lopate. -> tam je obeležje središča Slovenije, z grbom, vsemi znaki in nasploh gre za eno najbolj "svetih točk Slovenije", torej je priklon na mestu. Poleg tega moraš poklekniti, da vidiš križ, ki se skriva znotraj obeležja in označuje točno središče slovenije.

#3 Sreča je rdeča. -> Na obeležju je z rdečo barvo napisana slovenska himna, križ za središče slovenije je rdeč.

#4 Majhno kljuse, velika moč. -> dva metra stran je na spomeniku upodobljen eden izmed redkih slovenskih konjenikov, in sicer tisti z vaške situle, ki ga pogosto zamenjujejo za Martina Krpana. Ta isti znak se nahaja na vsaki osebni izkaznici državljanov RS. Poleg tega je to Levstikova prispodoba za slovenski narod -> majhen, a močan. Glede na to, da gre za središče Slovenije je prispodoba kar na mestu.

#5 Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti. -> Mimo pelje romarska pot, stopinje pa bi bile lahko geografske, torej tiste, ki označujejo kje točno leži središče Slovenije. Poleg tega gre za turističen kraj.

#6 Blizu je voda. V bližini se nahaja Litija, katere rimsko ime pomeni "obrežje", zraven teče Sava. Poleg tega je nedaleč stran od Geossa pri gostišču velika štirna.

#7 Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1. -> Geoss se nahaja manj kot dva kilometra stran od križišča.

#8 Ni daleč do svete trojice. -> Nedaleč stran je ogromen slovenski grb, na katerem je upodobljen - Triglav.

#9 Celotna površina je 160ha. -> Park, v katerem se nahaja Geoss meri cca. 1,6 km2, vsaj sodeč po nekem malem priročniku, ki ga imam doma.

Naj še enkrat omenim, da nisem imel sreče?
No, upam pa, da vam bo to pomagalo pri nadalnjih razmišljanjih, če ček slučajno še ni pobran. Strunjan mogoče le ni pravi kraj in mogoče obstaja še kak kotiček, ki bi znal biti bolj verjeten. ;)

tajfi ::

Dober večer vsem skupaj! Ljudje božji, jaz sem se včeraj sprehajal od 6:30 zjutraj, pa vse do 17:30 zvečer po Stunjanu. Samo malico sem si privoščil .... obrnil sem prav vsak kotiček. Ob tej peš potki, ki jo imenujete kot pločnik, pa hodi tam približno 20 ali 30 ljudi na uro - sigurno!
Tako da, če bi bil ček ob kanalizacijskem jašku, ker vsi jaški so postavljeni na nulo z zemlejsko površino, verjemite mi, da nekdo bi ga našel že v desetih dneh. Jaz osebno sem prerpičan, da tam čeka niso našli. Tudi jaz osebno sem šel mimo po tej poti štirikrat!!!! Od čeka pa seveda ne duha ne sluha.8-)

ma ki strunjan ni nobena posebna tocka v sloveniji ze to me cudi ki vse pomembne tocke so ble
preobrnjene ze in nevem no pol je res mozno da so ga nabili v kanalizacijo:)) :)) :)) :))

Ah jest pravm da bo na konc vse skupaj ena velika potegavscina in ceka sploh ne bo =o).

v strunjanu so turisti vsak dan v letu hvala hotelom in zdraviliscu
to je mogoce tako da se motis pomojem ker je znano zdravilisce v strunjanu.

ce bo slo tako naprej ga noben nebo nasu
mislim da bo treba blo it odpirat konfekcije soli da niso mogoce kam zapakirali
in ravno v kasni trgovini stoji al pa v kasnem skladiscu :))):) :)

Aja pa še to ... tudi kanalizacijske jaške imam poslikane, da ne bodo slučajno imele Slovenske novice izgovor, da je ček BIL notri. Skoraj sem ttudi popisoval števce od vodovodov ;) , pa ni bilo NIČESAR !!!

Laufman ::

tajfi, ti si se pa ornk zavzev:) . ej kaj je blo kej novga v temu dnevu, k me ni blo, oz. v teh 25 straneh foruma ? vidm da se neki govori da je najden (spet).

Ej, normalni ljudje, ki bi se gnali za takim "zakladom" ne bi bili tako FREAKI in čakali samo za kompom, kdaj bo kaj napisanega.
Pa dejte se normalno naspat pa zjutraj pogledat kaj je novega. Kaj boste pa potem delali ko bo ček najden. A boste spet razruvali celo Slovenijo zarad enega ubogega poje*enega čeka.
Pa kupte si igro Lotto pa tm zadente 10 mio EUROV :p.

Sixty9 ::

Kva nam ni jasno... Sam še na 10.000.000,00 SIT tuhtamo... OOOOOOOOOOhhh... sej je lepa cifra a ne... :D
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

Tudi jaz nisem bil veliko na forumu danes in nisi nič zamudil. Vedno eno in taisto ... malo morja, pa malo Pivke, pa slučajno nekaj potem xy ... potem vmes se jim že sanja o tem, da je ček najden v kanalizaciji ... brezveze ... "Mlatijo prazno slamo" - že dobrih 20 strani, prej več kot manj ;((
««
58 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51520 (787) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545671 (23350) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem