» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
57 / 75
»»

nac ::

pejte spat8-)

lordnox ::

kej je kdo reku da so ga najdli al kej...?

slepir ::

pixter...dobro vprasanje

PiXtEr ::

Samo ene 100 ljudi zadnjo uro :D

PIXOPOWER ::

Stopinje ptic v blatu-solinah. Tam je namreč zatočišče ptic. Tako si seveda jaz to razlagam.

majaaa...folk blji...

taratata ::

men je še najbolj bliz razlaga, da gre za hojo, za korake, za take stopinje ... prebiraš korake, recimo, hodiš, se sprehajaš?
makes sense? :\

mavec ::

lordnox, kak kurnik bi bil idealen plac za to, al pa kak hlev :D....

whatever55 ::

"A mi kdo lahko razjasne kaj majo stopinje s placom kjer naj bi bil ček najden??"

Pred vhodom na plažo je tabla, kjer je napisana današnja temperatura morja.

Discomm ::

:\ folk,malo razmislite.Ko kličete na SN,če je ček najden se nihče ne oglasi (ali pa je avtomatsi odzivnik).Kako je potem lahko najditelj (pravega?) čeka sporočil najdbo na SN in so prišli potem oni preveriti.No go!:D
Se mi tudi zdi da je teh 160 ha preveč očitnih (Strunjan) in da je to kriva sled.Pa tudi Sveta trojica ni v bližini.
Kar se tiče : stopinje prebirajo turisti ,je še ena teorija,poleg stopinj celzija.Lahko da turisti samo potujejo mimo.Ni nujno da je to turistično znan kraj.Lahko gre mimo samo kakšna znana turistična pot in gredo turisti samo mimo tega kraja (kot naprimer Pivka,ko se gre na Reko,itd)
BTW: SN se da kupiti na vsakem Petrolu od 23 h naprej,za naslednji dan.In seveda večernjega rezultata nogometne tekme ni notri (imam izvod pred sabo):) Vsaj za "capitol city" velja ta podatek.:)

Haha.. prebiranje stopinj ni enako kot gledanje odtisov ptic

koga bi sploh zanimali odtisi ptic lol...

lahko ima avtor namigov zanimive hobije

SN imajo itak po moje sam eno izdajo, ne tko ko Delo.
Men se pa tisto o stopinjah zdej zdi logičn, ko vemo, da gre najbrž za pločnik ob poti na plažo. Strunjan je polet kar fajn obiskan, ne morte rečt, da ni ...

0,0001% turistov?

Pixter: Vprašal si, odgovoril sem. Vsak si po svoje razlaga. Sicer pa prebiranje stopinj zame nikakor slovnično ne klapa...prebiramo lahko knjigo..ampak stopinje?:\

Če stopinje vidijo od domnevne lokacije čeka, potem je stvar verjetna, drugače ni

prebirati pomeni tut šteti, nizati, v SSKJ sem našu, da prebiraš s prsti gumbe na jopici ...

miljon ::

na neti je stran, ki predstavlja revijo stopinje izdajajo pa jo duhovniki al neki podobnga in prekmurja

miljon...ja...ma to ni to

Nejc Pintar ::

@Pixter: Od kdaj se število turistov meri v %? Oz. če se že šteje se ponavadi pove v % glede na nekaj. Če ni tega podatka potem tudi procenti niso zgovoren podatek.
Lahko je biti prvi, če si edini!

nic..grem jst prebirat ovce pred spanjem...jutri pricakujem branje naslednjih 50 strani "romana nekega iskalca":D

LN

Matev ::

če je bil ček najden ... potem res ne vem zakaj nekaterim ni jasno
namigi so bili vsi jasni in so povezani z dejansko lokacijo čeka

Če nisi opazu, sm mel namen tuki povedat, da je količina turistov, ki jih zanima zelo majhna! Navsezadnje pa, zakaj se nebi merili turisti v %? Od št. obiskovalcev si je ogledalo stvar toliko %

medicinka ::

ja matev ampak isto bi se tudi s stotimi drugimi kraji v sloveniji, lani so bili vsi namigi takšni, da si nakoncu lahko povezal le s planico

SkyStar ::

kakor koli že...tistmu ki mi pove pravo ime najditelja mu dam jst 10.000.000 sit!!!

da vidmo kdo bo ta srečnež?!

P.S.: seveda, ki bo objavljeno v slo.novicah

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SkyStar ()

medicinka..saj je se nekaj namigov...

alo folk, js bom dubu 10 milijončkov in to brez da bi iskal.Taktično... šel bom pred vhod SN pa bom čaku da pride en sumljiv, tam pa ga bom prebutu pa spizdu ček. kako zelo enostavno.8-)

Prebirati stopinje Celzija? NE.
Šteti stopinje Celzija? NE.
Nizati stopinje Celzija? NE

Prebirati ptičje stopinje? Mogoče(ne zveni najlepše).
Šteti ptičje stopinje? JA(čeprav neumno početje).
Nizati ptičje stopinje? NE

Itak nima smisla, ker bom verjetno še naprej PREBIRAL tekst tu gor in se smejal smešnim izjavam.:D

blazz85 odlična ideja z eno pomankljivostjo. tudi jaz bom tebe tam čakal...>:D

lol ^

Nejc Pintar ::

Zato ker iz tvojih 0,0001% Jaz razberem da je v Strunjanu pravzaprav zelo veliko turistov. Če gledamo glede na vse svetovne turiste. Lahko pa jih je tudi nič. Če gledamo glede na vse turiste ki hodijo po FKK z napolitanko v riti in dildom v ustih.:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

pixopower good point..

Samo zakaj se ne more prebirati stopinj? Če so na nekem displayu, jih ljudje preberejo oz. prebirajo, ker se spreminjajo sčasoma? Poprav me če se motm..

Blaz in Sky, oba na nekaj pozabljata, vsi ko bodo izvedeli, da je bil ček najden bodo taborili pred zgradbo SN. In potem se bo spopadla horda predatorjev za en kos papirja :D.

men je provv

nč bomo geto nrdil za en dan iz lublane. temu pa sploh nimam nč proti.

In prebirajo zato, ker je po možnosti več stopinj (zraka,vode,...)

sam tole vse skup je že 8-) kr smešn

ej ti si začel

@medicinka
letos naj bi blo namigov 12 ali 13, torej bi nas verjetno v naslednjih dneh čakali taki, da bi bili še bolj v strunjan (al pa pač v kak drug kraj v SLO) usmerjeni ... po moje je tist, ki ga je (če ga je) najdu, mel precej sreče ;(( (i ja bih, pismo pa ta noga) :'(

_dex_ ::

in ste prsli do zakljucka????
cek ni pravi smo zvedli in ni edini podtaknjen sem zvedu ker nima serisko stevilko ceka kakor bi mogu imet bo
kolega ga poslal da ce ga kdo najde da ve da ni ok :)

Nekako zame besedi prebirati in prebrati nista enaki. Vsaj ne v kontekstu namiga. Lahko se motim, saj sem le človek :D

Grem spat, lahko noč vsem!

11. Namig(ker desti to ni bil) : Voda ni slana. :D >:D

škoda dex ;) Ma dons je blo miljon čekov najdenih ;) miljon v vsako slovensko vas :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

bravo

vau, enmu se je dejansko dal delat ponarejene čeke, dabz ludi norce naredu ... kriza :(

kajces vec srece prihodnic :))
pol so se na slovenskih skesirali zgleda :)?:))

ballack85 ::

ojoj, skor me je kap ko sem vidu kolk strani ste nabili, pa me sam zanima, če je deseti namig že znan....

grenivka ::

Ja je..>:D

Predlagam, da vsak ki ima kolikor tolikor dober skener naredi par 100 čekov pa recimo, da se jih najde kak ducat, ki bi bilo pripravljeno to storiti ali pa mogoče dva ducata še toliko bolje.
Čeke pa potem razdelimo po celi Sloveniji in vsi bodo veseli in srečni :p.

sej se mi je zdelo da ni oki :)
maaaa... kaj zdej je kdo nasu ta cek in kje ce ga je?
kaj pa z 10 namigom kaj krpan ga je ze posredoval
««
57 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51521 (788) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545671 (23350) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem