Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

medicinka ::
sej to je to, jaz ob krpanu nisem pomislila na sol, ke že od malega vem, da ni vozil soli! in če tega pri novicah ne vejo in so vseeno mislili navadno sol, so precej zasrali

slepir ::
ce bi hoteli da folk ne bi razril celega rezervata..bi mogli namig o plocniku objavit pred namigom s hektari

ajtak1 ::
no sem rekla da je strunjan... sem vam včeri vse razložila... lahko noč pa se pišemo drugo letu upam da bo spet igra

gus ::
zvezdogledka... preberi malo boljše moje poste! Jaz nisem novi lastnik čeka.. samo kamen mi je ostal na zelo lepem skrivališču! Hotel sem samo povedat, poslikat in zdej vas zapuščam... jutri se oglasim, da vidim kako pridni boste danes ponoči..
Pozdrav iz Obale ;)
Pozdrav iz Obale ;)

Samy2 ::
Js mislim, da je v Strunjanu.Od križišča, do plaže po prednostni cesti je približno 1,7 km.(Naj nekdo pogleda tisti hidrant na plaži, pri igralih je rdeče barve)Varijanta 2- pot je tudi od krišišča kr naravnost in prideš ven pri enem kampu proti Izoli blizu Simonovega zaliva (2,7 km).Tako, da je lahko ključna točka vrh.Varijanta 3-po televiziji pri reklami, ko reče, da ve kje je denar skrit pogleda luno. V rezervatu je mesečev zaliv. Lp Štajerc

OS1R1S ::
Glede reklaminih napisov, bi samo rad povedal, da se nanje ne zanašajte!!!
Preberite si članek v petkovih novicah 16.6. stran 4
Preberite si članek v petkovih novicah 16.6. stran 4

čaki videl si kamen in nisi pogledal? rdeč kamen? pa nisi pogledal? in to včeraj ob 7 zjutraj? zdej sm pa res zmedena, grem raj spat

zdufs ::
grenivka kje je ta reklama, a je kje na netu
slepir
ti se kr naprej prbiji da se usaj mal smejem
slepir

gus ::
Medicinka... danes sem našel kamen, danes!! pred slabo urco, torej.. nedelja, danes ob 22.30!
Če bi o tem pločniku pisali včeraj bi bilo veliko lažje!
ciao vsem
Če bi o tem pločniku pisali včeraj bi bilo veliko lažje!
ciao vsem

gus ne pišem tebi, nekdo se je javil, da je ta kamen videl že včeraj poglej malo višje :) tebi pa verjamem, oprosti ker sem ti prej grdo pisala, lahko noč ;)

625 ::
@gus
Upam da res ta kamen nima veze s čekom.... Ta kanalizacijski jašek sem si ogledal že najmanj 5x....od prejšnjega tedna...vendar nikoli nisem šel peš okoli njega...najprej s skuterjem po cesti, gor pa dol...danes pa s kolesmo po pločniku.... pa nisem šel peš do tam.... nekako sem iskal drugje povezave z namigi...vseeno pa mi je ta jašek zgledal nekam čudno, ker tako očitno štrli ven iz trave......
res je sumljiv...kaj pa kamen je bil na zadnji strani ? Da se ga s ceste ni videlo?
Lp
Upam da res ta kamen nima veze s čekom.... Ta kanalizacijski jašek sem si ogledal že najmanj 5x....od prejšnjega tedna...vendar nikoli nisem šel peš okoli njega...najprej s skuterjem po cesti, gor pa dol...danes pa s kolesmo po pločniku.... pa nisem šel peš do tam.... nekako sem iskal drugje povezave z namigi...vseeno pa mi je ta jašek zgledal nekam čudno, ker tako očitno štrli ven iz trave......
res je sumljiv...kaj pa kamen je bil na zadnji strani ? Da se ga s ceste ni videlo?
Lp
Lep pozdrav

sej pravim čist zmedena, ti si pogledal pa nisi našel, da ni slučajno tole nastavljeno, ali pa je kak revež našel ponarejeno, klical na novice, pa so šli preverit?

qiqi ::
No, ta je pa lepa, če je res.
Lansklet pod planiškim rekordom, letos zraven kanalizacije, naslednje leto bomo pa lahko že vsak hlev obrnil, če bo slučajno kje kaj rdečega...

Lansklet pod planiškim rekordom, letos zraven kanalizacije, naslednje leto bomo pa lahko že vsak hlev obrnil, če bo slučajno kje kaj rdečega...

ZeCHoW ::
Jao pršou sm ob 22:00 domov, in od takrat naprej sam f5 stiskam, vi ste nori kolk pišete :D
^^

mavec ::
Ljudje, dajte se spravit k sebi pa pejte raje kaj pametnega počet. Ne pa da v 1 dnevu nabijete skoraj 20 strani prispevkov. Denar bo na koncu našel nekdo povsem po naključju ali pa se bo zadnji hip vključil v igro.
Kaj bi dal, da bi se to res zgodilo. Na koncu boste na zelo veliki izgubi, ker vam bo šlo denarja, pa že živcev, ko se boste tolkli po buči, pa saj sem bil blizu ipd...
Get a real life....
Kaj bi dal, da bi se to res zgodilo. Na koncu boste na zelo veliki izgubi, ker vam bo šlo denarja, pa že živcev, ko se boste tolkli po buči, pa saj sem bil blizu ipd...
Get a real life....

taratata ::
ma ko ste vse zakomlicirali - pejte pogledat teh 50 strani nazaj in boste videl, kaj vse ste misli, od avta do lipicancev.
Jaz sem pomislu na angleško sol, ampak ker je to smodnik, od tega nimam nič, torej sem se obesil na sol in sem naprej tako usmerjal svoje misli - nisem pa šel na teren, jebi ga, zlomljena noga
a ste premlada generacija, da bi poznal Kvizkoteko? So ble asociacij zmeri najrboljša stvar
Jaz sem pomislu na angleško sol, ampak ker je to smodnik, od tega nimam nič, torej sem se obesil na sol in sem naprej tako usmerjal svoje misli - nisem pa šel na teren, jebi ga, zlomljena noga

a ste premlada generacija, da bi poznal Kvizkoteko? So ble asociacij zmeri najrboljša stvar

jes pa mislim, da je blo to to, sam če ga je kdo najdu, bi vam že znal na SN kej povedat ...

ma pust reklamo, to delajo agencije, da zgleda bolj fensi
nima veze z igro garant (line of work)

Zgodovina sprememb…
- spremenila: taratata ()

qiqi ::
Drugače so tud za namige zadolženi oglaševalci, vsaj lani je blo tako. Oni določijo tako lokacijo, kot tudi namige, konec koncev gre za tržno komuniciranje. Lani je imela to čez Luna TBWA, če komu to kaj pomaga. Zdej pa hitro tja klicat, kakšen bo naslednji namig, hehehe. :p

kokr sme slišal za lansk let sta za lokacijo vedla 2 ali 3, k delajo na SN in Luni, letos je po moje isto, namigi pa so bli določeni pred igri pa jih tut niso povedal vseh naenkrat vnaprej, ampak 1 po 1 za vsak dan naprej. PO moje letos ni blo dost drgač. Mah, kaj čmo, jaz sem se nazabaval.

BlazB ::
Jah ni mi jasno zakaj bi tako omejili lokacijo kot pravite v rezervatu ni plocnikov so samo ob glavni cesti, ki je nekako rob rezervata, ce je bil cek torej dejansko v rezervatu (torej na njegovi meji) bi s tem 10 namigom prakticno povedali tocno lokacijo.

nac ::
po moje še čeka ni tam kjer bi moral bit. vse je že zrežiran. sigurno bo ček našel prjatu od direktorja slovenskih novic!

blazb...bos videl da bodo SN namig o hektarjih..ki je vse peljal do rezervata..razlagale ces da tisto je napeljevalo na strunjan

a set zdi? sej je pol folka še vedno rinlo v PIvko
tam jim kej preveč neb pločnik pomagu

lordnox ::
lahko bi mi nrdili kako igro tko...zakopljemo kak l33t PC kje u sloveniji pa naj se folk grebe...hehe

mislm a te ni - prvi zadetek v najdi.siju je strunjan, pa kaj bše rad?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: taratata ()

nardimo mi kontra igro SN...nekam zakopljemo skatlo z dozivljenskimi narocilnicami na SN ljudi iz foruma...pa jim potem po posti postiljamo namige

tisti k najde 10M naj kupi en PC naj porabi ene 7M zanjga pole naj ga zakopa...in daja namige na Slo-tech..tko nam usaj nebo treba lockat tega topica...hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lordnox ()

km bi pa skril nov strežnik..? v postonjsko jamo ? hehe..pa še enga trojanca damo zravn da bomo naslednje leto ugotovili km so dali zaklad..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lordnox ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1521 (788) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45671 (23350) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1465) | eiht |