» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
55 / 75
»»

Katka` ::

hehe prav.. jaz pa se bom brcnila v rit, da se spravim ucit. Nevem zakaj cakam na dokaz krpana .. :>
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

PiXtEr ::

na dolenjsko greš perla?? Tuki pa res nimamo trojic..

taratata ::

mislim, čes najdu kamen, pol bi tam še mal pobrsku, če je kaj pod njim al pa zadi, ane?

perla ::

Samo z uradno izjavo o najdbi

gus ::

LapD... mogoče, sej pravim... kamen nima veze... so pa vsi namigi zelo lepo in logično povezani. Nokdo pravi "kaj ma veze Krpan" in "kje je v rezervatu pločnik"... kljuse in poobno so samo asociacije na kraj, kjer naj bi se ček nahajal, pločnik pa je od križišča do plaže, kar seveda spada v krajinski park Strunjan..

A je mogoče kdo kdaj slišal za Pleterje?

kaj ma pleterje s tem ;)

slepir ::

zdaj sem govoril z enim ki je natanko na tistem mestu v tem trenutku...pravi da je tam res izpust iz kanalizacije pa da grozno smrdi:)))

LapD ::

gus namigi 100% niso tako neposredni. Rešitev je čist preprosta sam mi smo jo zakompliciral.

Pleterski samostan je samostan svete trojice...tko mem grede..

medicinka ::

ma daj no gus! halooo, pa kaj misliš da smo neumni? ok slučajno si se tam sprehajal in si si rekel, hej zakaj pa ne bi pogledal pri kanalizaciji in res tam je bil rdeče pobarvan kamen... in ti si se zdaj prijavil dve minuti za tistim ko nam stjepan pove, da je bil ček najden. Ma ne vem, kaj mate od tega, da nas zafrkavate

dOlOres ::

Gus, si prebrskal okrog in nisi ničesar več našel?

gus..ja..spada v PARK...samo park ni 160ha...razen seveda...kar mogoce je tudi res...samo s temi 160ha samo hoteli povedat da je stvar v strunjanu

še kakšna druga povezava z namigi in samostanom

Taratata... verjemi, da sem prebrskal ampak je bilo vse ze prebrskano... stvar se zelo lepo ujema, samo to pravim... ostalo pa je potrebno počakati do uradne potrditve. Kamen pa lahko postavi vsak mimoidoči,a ne? 0:)

spawn20 ::

alo folk no lansk let se je use namige dal povezt cist logicno... letos je zmer eden k izkljucuje tko da jes mism da do zdj se noben ni najdu al pa so na sn res zakompliciral

ja, pa to da je okrog njega zid, cca 4 km, na drugi strani pa ga omejuje gozd

PIXOPOWER ::

Stopinje sem si jaz razlagal tako, da se v solinah-izsušenem blatu vidijo stopinje ptic (namreč tam je zatočišče več vrst ptic).

Vse namige sem povezal s Strunjanom, brez izjeme.

Pa pleterje se mi zdi bolj znano ...pa blizu je tudi Šentjernej, pa Krpan je tam hodil, pa konje imajo...pa zaščitna barva je rdeči petelin..

ce je vse to res..bo zadnji namig: "sreca je tudi smrdeca"

ma ne, ko ste se preveč obesili na vsako besedo.
160 ha pomeni pač neko bližno makrolokacijo, dab prej pogruntal v kero smer it - saj ste po skoraj pol slovenije skakal zaradi tiste svete trojice :D
rezervat je pač zraun, pol pa namig s pločnikom, pa kaj bi vi, da vam narišejo, al kaj? če so ga najdli, nimamo kaj, ste pa migal z možgančki :)

To pa popolnoma drži ja...kamen lahko postavi res vsak mimoidoči...
No, kakorkoli, če je bil ček slučajno res najden, najditelju vso srečo, drugače si bomo pa jutri že malce belili glavo in razmišljali...:))

vso srečo perla, samo mislm da se zastonj voziš :)

zvezdogledka ::

Če vas lahko samo opomnim, so v Novicah po sedmem namigu objavili članek o iskanju. V njem so poudarili, da BI SE NAŠEL KAKŠEN KI JE ZELO BLIZU - sedmih namig se ujema z enajsto stranjo foruma (do 11). Do takrat pa noben od vas ni niti omenil Strunjana! Pa še 3 dni nazaj sem bila tam, preden ste začeli govorit o njem - ker so me soline mikale. In pregledali smo vse, kar je spadalo v rezervat - soline pa v bistvu sploh niso not. Nobena cesta s pločnikom ne spada v rezervat. Zdaj pa nehajte srat in gremo naprej razmišljat! In zaklad po moje ni pri nobenem pločniku, ampak je treba sam s pločnika na travo skočit! Pa verjetno tudi nekaj casa hodit - fajn hodite! Saj niso brezveze tega napisali!!!

Denar po navadi ne pada z neba, vendarle ga je mogoče včasih s tal pobrati!

Aja, zdaj bi rajš ti hitr teku tja al kaj...

Medicinka... poslusaj... nekaj tem nazaj je nekdo, mislim, da je zenska oseba prva omenila, da naj bi bil namig št.10 hodi po pločniku in skoči na travo... pravilno? Ko sem to prebral sem se usedel v avto in se odpeljal... zadevo sem cel popoldan česal po dolgem in počez.. žal neuspešno!

dejansko tile namigi sploh ne držijo za Strunjan. to ste šele ko ste dobili 160 hektarjev videli, da ima toliko strunjan, potem pa na silo povezali še ostale namige, dejansko pa mora biti nek tak kraj, kjer namigi 100% držijo. in zato jaz še vedno mislim, da čeka sploh ni v strunjanu, še manj da je bil najden! tudi če rečem da gre za kraj runtule iz špeha, bomo nekako povezali vs ete namige, ampak niso pa logični. zaenkrat mi še najbolj logično deluje punca, ki je omenila krpanovo pot(sveta trojica, narisane stopinje kot markacije, pa srečno hodite...), vse ostalo pa ne! namigi so točno z namenom napisani in če ne bi blo teh 160 ha ne bi noben pomislu na strunjan, lani pri planici se je vsak namig ujemal

a neb biu hec, dab ga eden najdu, mislu, da je zajebancija in ga vrgu stran?

strojtech ::

Samo nekaj: če ste prebrali pravila na nagradno igro Novic, je v primeru, da je ček najden postopek sledeč. Kdor najde ček, o tem obvesti Novice s tem, da ček prinese na njihovo poslovalnico, katere delovni čas je od sledeč:

citat: Udeleženec, ki ček najde, lahko ček na uredništvo Slovenskih novic med trajanjem igre prinese vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro, v četrtek, 22. junija 2006, pa do polnoči.

Zato mi ne govort, da so bli tm avtomobili novic, itd..
Vse kar ste našli so ponarejeni čeki. Najditelj čeka, če je pameten se ne bi izpostavljal! :D

Perla ne skrbi, mene ne bo tam :) O krpanu na našem koncu pa še nism slisu ;)

In še to na kar se konstantno obešate nekateri... registriral sem se pred slabo urco... seveda, ker nisem forum freak ampak sem vam hotel zadevo na prijazen način sporočit. Ker vem koliko truda sem sam vložil v to in ko sem srečal v soboto ljudi iz Dravograda... sem to vzel kot pošteno stvar!

pix...saj znaš kej zbrskat na netu, pa poišč še to...če že ne poznaš dobro domačih krajev

krpan ::

če je to res gus, se opravičujem, ampak jaz nobenmu ne verjamem ama ništa več

strojtech ::

Krpan nekj ne dela-popravi :D

veste kaj, jaz vas vse lepo pozdravljam in grem spat =)
mogoče se mi pa v sanjah, od tolikšnega razmišljanja že, porodi, kje se ček natančneje skriva :)) :))
nočko!

Medicinka... ni panike, dej.. sej razumem, da smo vsi napeti in zmatrani predvsem pa naši možgani... sem slikal kamen, čakte, da ga aploudam ;)

No vidite, bi mi lahko verjeli! Nisem imela namena nobenga podjebavat, ampak jutr ga zase zadrzim, vi pa kr verjemite, da so ga ze nasli, da potem na mojem kraju ne bo toliko iskalcev!

grenivka ::

Sj dela, samo vidi se bolj svoh...
A ima mogoče kdo 11 namig :D

Evo kamen iz Strunjana...

In očitno ste pozabili še na reklamo:
Denar po navadi ne pada z neba, vendarle ga je mogoče včasih s tal pobrati!

Dvomim, da so to tla kanalizacije

STJEPAN ::

strojtech

tako je imas prav
ampak ce je cek res bil najden danes ob 3eh za plocnikom na travi...ga ni mel kam nest ker so delovne ure od 8ih do 4ih.med tednom samo

se pravi ga res ni mogel tja odnest.ali pa ga je in so nekak priznal in prevereli ali morda je res kak ponaredek in so sli stvar tudi uradno preverit-ker jo morajo in tudi poslikat!namig se morda se vidi ker so novice bile se prej tiskane..a to je vec kot logicno

pocakajmo torkove:D

Gus, če bi jaz našla ta ček ob temle kamnu, bi ga definitivno vzela s sabo in se takoj tukaj pohvalila z obojim!!!

grenivka ::

Dons je bla že nova reklama po tv..in sicer ..cela slovenija ga išče..in pol je kazal folk, k kamne okol obrača pa išče po grmovju.. :D

a se ti zdi? men se pa zdele, ko nekako vsi rinemo v to, da je strunjan, kar fajn sedejo skupi. Aja, pa tsta Sv. Tojica - ni blo napisan, da je bliz, ampak da ni deleč, kar meni ni eni in isto ali pač?
To je bil prikladen ovinek v levo, da so mal zavedli - pa mal krpana spravli spet v igro. Krpan pa je bil simbol za sol (no, al pa njegova kobilca), pa ste spet komplicirali - ja, smodnik pa to ... ne, vzet je blo treba po moje dobesedno, spet en namig na eno lokacijo - soline - in ker niso sečoveljske, nam ostanejo pač strunjanske. Tist rdeč kamen je po moje sreča, voda je bliz, pa kwa je še blo ... aja ta pločnik - tja so dal zato, da neb folk razril celega rezervata ...

Pa nikogar tle gor nimam namena zavajat ali trosit neumnosti... nimam namreč 15. let, da bi hotel kakor koli škodit vsem udeležencem.
Kot pravim, upam, da ta kamen nima nič opraviti s tem ampakko grem skozi vse namige in vidim, da zadeva do sedaj stima v nulo.... mi je žal celotne sobote in 5x prevožene smeri mimo tega.. žal tudi domačini včasih nimamo sreče.. ;)

razbij kamen..lahko je kaj noter;)

medak ::

krpan je prispodoba za sol sam za nevedne.
za tiste vedne pa je prispodoba za soliter

benqx ::

Pozdravljam vse, ki tukaj kaj PAMETNEGA napišete in ne blefirate.Že od začetka prebiram vaše namige in lahko potrdim gus-ovo najdbo rdečega kamna pod kanalizacijo, ki sem ga sam videl okol 7 ure zjutraj v soboto.

lordnox ::

sej lani je bil tud samo 1 namig s številkami in ta je točno povedal št. prebivalcev...pomoje je letos isto samo namesto prebivalcev so dali površino
««
55 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51522 (789) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545673 (23352) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem