» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
54 / 75
»»

LeXani ::

..vi vsi mate že halucinacije od teh 10 mio.. :8)

medicinka ::

je kdo iz strunjana in lahko tale bel kombi potrdi?

pepelopez ::

a misles da slovenske novice bodo sle pa za vsakega posebej gledat ce so ga res ze nasli!!

ajtak1 ::

lexani in kako lahko argumentiraš svoje izjave?

slepir ::

kaj hudica bi kdo od SN sel delat na kraj kjer ceka ni vec?

krpan ::

a ste pol dobil že namig 10

spawn20 ::

ma nabijate kle usi k pravte neki brez dokazou

pa tut bodmo logični, če ga je človek danes našel, ni šel kar klicat, pa tudi če je šel, niso mogli bit sigurni, da je res tam našel ček in ne bi šli z avtom tja, da bi potem res vsi vedeli, da je tam, če ga še ne bi našli.jaz ne verjamem, danes je to že tretja najdba

10. namig : "cek je najden" ;) :D

LeXani ::

ma nabijate kle usi k pravte neki brez dokazou
..se strinjam :|

ce ga je kdo nasel in klical na SN...se da pac preverit ce je to res...pac lokacija najdbe in kaj pise na ceku...ne vem pa kaj bi od SN sli delat na tisti kraj

perla ::

Tale je pa res mal bosa...Kaj pa bi delal avto SN tam ko je un s čekom recimo že doma??? Sicer pa tud jaz mislim da ste vsi preveč zapeli za tole primorsko pa notranjsko.

jst mam 10. namig zsato pa sprašujem

STJEPAN ::

No lejte jas sem bil vceraj s Tajfijem v Strunjanu..najdla nisma nic-res da nisma mislila na plocnike drugac sma obrnila vsak mm strunjana...mislim da so sli uradno preverit ce cek je res tam in verjetno je kdo poklical na novice da je najdeno in so sli preverit...ceka ni mogo vnovcit ker ga lahko le med tednom mislim da in to je to!pa LP

PiXtEr ::

Kok bo novih miljonarjev nastal zarad tega čeka! Ma men se zdi tud butast da bi sle novice preverjat lokacijo, če je tip povedu kje je ček in ga po možnosti še opisu.. jst sm tud slisu od prjatelce da je bil ze včeri najden newem v keri lukni.. bedarije..

kaj bo kdo odgovoril?

Ok mene pa nekaj zanima in prosim, da mi odgovori kdo, če ma kaj veze. Koliko ljudi pri novicah dejansko ve vse namige vnaprej? Koliko jih ve, kje je ček skrit? Najmanj dva, notar, tisti ki si jih je zmislil in skril ček in verjetno še par ljudi poleg. Kaj tem ljudem onemogoča, da povejo svoji ženi, žena prijateljici, prijateljica sinu, sin pa sošolcu...karikiram, ampak a bi kdo od vas dejansko bil tiho, pa vedel, kje je skritih 10 milijonov? Ne bi nekomu povedali, ki bi stvar poiskal in stvar delili, pa vas ne bi mogli povezati? Ali pa takole, kaj pa tiskarji, tisti ki raznašajo čaosopise, tisti ki sestavljajo časopis? oni zvejo namig par ur pred ostalimi, kaj če bo namig v torej, popolnoma logičen in pač dostavljalec pokliče domov, pove v tem in tem kraju je sigurno, ostali namigi so jasni, in voila ček je pri njih... Totalno logična stvar... po drugi strani pa se 2000 ljudi zajebava, išče, zapravlja denar, ko pa je zelo zelo verjetno, da bo ček šel nekam v "nepoštene" roke.

od sn bi bli tm u primeru da pride do ksnih "nepravilnosti" se men zdi k to za marskerga ni tko mal dnarja..

pa še vseen težk verjamem, da od 1000 ljudi, ki je brskal po strunjanu dva dni, ni nihče pregledal okoli pločnikov

bigshocker ::

ja baje je "hodi po pločniku skoči na travo"

A mi lohk kdo razloži zakaj naj bi bil ček na primorskem...blizu morja...a sem zgrešila kakšen namig???

medicinka..kak odgovor isces?..seveda je vse mozno

perla...160ha = strunjanski rezervat

dOlOres ::

A verjamete v to, da je bil ček res najden? :|

medicinka, nobene zarote ni! Notar sploh ne ve kaj je v kuverti in tud ne sme vedt.. ustvarjalci igre so pa max 3 in pomoje ljudje k se med sabo poznajo in se nebi šli zajebavat! pa še neki.. če bi že kdo od teh povedu komu, se lahko razve in predstavli si posledice za tega..

@krpan: se namig ujema z prej rečenim

LapD ::

Kakšna draama bi rekel Ališič :D

Slepir...A to je to al kaj??? A nič drugega v Slo ni veliko 16ha??

perla obrnili smo internet na glavo in našli strunjan in Notranjski Snežnik z 160 ha. ;)

perla...na netu najde se par stvari...ampak vecina verjame da je to to

ne vem kater namig ste dobil, zato mi prosim napište da vam sporočim

in kje so ze te stopinje blizu pločnika?

un rezervat je samo morje + obalni pas kar je samo un klif pa nc druzga.. na uni strani pise pa se slika je tko da ke notr ne more bit ustet noben plocnik

krpan: "hodi po pločniku skoči na travo"

hodi po pločniku skoči na travo

medak ::

KRPAN: namig naj bi bil :hodi po pločniku skoči na travo

pixter..pojma nimam..jst jih nisem opazu

Katka` ::

Krpan, daj povej namig prosim...
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

pa daj no kaka bolana, kje so našli strunjan!!!!!! kaj ma veze krpan s strunjanom? pa to naj bi bil nek turistični kraj?? se mi zdi, da so nas malce za nos

Pa sej to hečem rečt. Kdo od tastarih...pa brska po internetu? Mogl bi razmišlat brez tega. Eden je zapel za soline, pol je pa kar cela obala v igri. V slo pa tolk drugih krajev pa asociacij na krpana pa svetih trojic...

a dokaz mate al vam pošlem še sliko

gus ::

Lep pozdrav fantje in dekleta iz Kopra...

Naj vam samo povem, kar pa seveda ni uradna potrditev zato mojega posta ne jemljite 100% vendar zadeva glede iskanja je morda zakljucena. Sem na novo registrian vendar vas prebiram ze od desete strani naprej... vse pohvale za tako izvirne ideje glede lokacije.
Zadnji namig, ki pravi da naj hodimo po pločniku in skočimo na travo se zelo dobro ujema z lokacijo v Strunjanu in sicer...
Pred pol urce sem bil na poš poti od križišča proti plaži. Na tej poti je na levi strani pločnika travnata površina, na njej večja betonska zadeva in sicer kanalizacija. Ko sem pogledal na zadnjo strn le te sem opazil fantastično skrivališče, ki je kot nalašč za naš težko iskani ček! Poleg vsega je stvar nujno potrebno pokukati na kolenih, okoli je vse odmaknjeno, mislim na suho travo in kar je najbolj zanimivo... zraven je bil kamen rdeče pobarvan. Zadeva se zelo dobro ujema z vsemi namigi, čeprav v sebi upam, da ga niso še našli... kamen sem vzel s sabo, kar pa v tem trenutku nič ne pomeni.
Kot sem omenil... ne jemljite tega 100% saj lahko le to potrbijo SN!

V upanju, da smo ga zgrešili vas lepo pozdravljam...
M.

daj sliko :D

sej sm sam reku da kle strunjan odpade nc druzga ... sam u pivki pa ni velik plocnikou tko da nimas spet nc...8-O

MIMO vsak dan stopinje prebirajo turisti.. a je na meji z rezervatom kje sploh kaksn display oz. toplomer??

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

pa ljudje ni nobenga plocnika v rezervatu no.

u pivki ni plocnikov :\ To da je rdeč kamen ni nobena povezava z sreča je rdeča. Zadeva more bit fiksna. Mogoče sm šu jst nastavt tist kamen?

al ček ni najden(kar mislim), alpa so idioti tej ki so delali namige.

Katka` ::

LapD, lahko bi se nastimu onlajn :>
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

No vidim da vam je všeč primorska...ne vem a ste tam rabil reklamo ker je premalo turistov al kaj. Jaz grem jutri na dolenjsko. Če me novice ne presenetijo seveda.

če je bil ček najden izven rezervata oz. da so noter štel še kej druzga so zajebal stvar ORTO!!

katka nima smisla grem jst zdj ;)

perla - s čim bi te novice presenetle?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()
««
54 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51522 (789) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545673 (23352) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116307 (6185) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem