» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
53 / 75
»»

Pimoz ::

1. cerkniško polje je veliko večje od 160 ha
2. nism dau namiga da je v strunjanu

slepir ::

naj proba se kdo klicat pa naj pove kaj mu recejo

STJEPAN ::

tako se strinjam,naj proba se kdo poklicat na slovenske novice da vidite ali bodo tudi vam molcali:( ;(( !

PiXtEr ::

kdaj ste klical? Zdele je še kdo v uredništvu sploh?

klical smo ob 5ih,ceprav..vedno so povedal da cek 100%no se ni bil najden a danes molcijo in recejo naj pocakamo na novice8-O mislim da ni nobenga vec;((

glede na to da majo nekateri dostop do novic, bi potem mogl zvedt danes! Mal čuden je bil njihov odgovor, zgleda da so res našl ček..

jannette ::

Ma itak da so še! Imajo še za dodat novice o športu...

tako, jas tud mislimkje je Krpan da kaj vec pove?:D

LeXani ::

..jest sm doma iz cerknce .. in od brata frend je geometer.in je reku da je približn 160 ha..velik..morda mal več..in jest sm zmeru tut prek enga zemlevida naših krajev... ne vem no..počakimo do naslednga namiga..pa ček sploh ni biu še najden.. saj do 7 ure še ne..:\

pure00 ::

V urednistvu se bodo veselili, ker je nekdo najdu cek???

Oni gledajo kaksne tekme tam uzadi:D
...

lexani kako veš glede čeka? Drgač pa polje je mnogo večje od 160 ha

jannette potem pa pokliči ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

jannette ::

Ma kje je Krpan? Meni se že spi|O , sam sem firbčna glede jutrišnjega namiga...

baker ::

cerkniško jezero je veliko ene 1600ha

Nevem naj proba se kdo kontaktirat nekak z novicami in vprasat ce je res bil najden...ker mi je sumljivo vse skupi da veselo skrivajo da bi se naprej tako veselo prodajal novice:D

ajtak1 ::

hodi po pločniku in skoči na travo je pondelkov namig

a je ček najden oz. a piše še kej v zvezi z iskanjem?

LapD ::

zgleda da se punca prej ni zajbavala :)

Katka` ::

Ker gnil namig spet. Ček ob takih bedarijah ne more biti najden.
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

ne vem fant je kupu novice in mi je sam namig povedov... k pride dam mi bo povedov če še kej druzga piše

Hvala!!! zdej pa iskat.. dans bo pomoje najden ker je mikrolokacija znana. Sam srečno boš mogu met, da boš bil na pravem koncu slovenije.

upam da res ni bil najden ne..sam vseen bi bilo dobro da bi se kdo poklical da se zve 100%no:))

nemorš ob polnoči klicat ;)

Katka` ::

Kako je lahko kupil novice ob 22:30?
A ti je tko k una varjanta iz serije, k je usakic en dan prej maček zamijavku pa unmu prnesu cajtng od naslednega dne?
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

..ja cerkniško polje ni cerkniško jezero ..by the way.. c.polje je površina med dolenjo vasjo in dolenjim jezerom pa do javornikov. .povšina ustreza.. 153,6 ha..zmerjeno s navigatorjem in azimutom..pol pa n vem..ja namig je spet kr nek ja..;(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeXani ()

jz mislm da odnehite ček je biv vrjetn res najden

ce je res bil ob plocniku v strunjanu...mislim da se bom pridruzil skupinskemu joku

bova skp jokala jz sm tud v strunjanu iskala pa očitno preslabo... vsen nam ostane še loto

medicinka ::

Ok a niti eden, ki je bil v Strunjanu, ni gledal poleg pločnika?? če se javi kdo, lahko ovržemo, da je bil ček najden

ajtak1 od kje ti pa informacija?

nene ob plocniku ob nekem cerkvenem zidu na travi v neki kuverti rdeci vse skupaj zapakirano v rdeci skatlici naj bi bilo najdeno ob 3eh...novice molcijo,mi stradamo:\

miljon ::

lejo, dej povej kje lahk kupis novice ob 22:30, ker nogometa se ni konc in najvrjetn more bit jutr v ovicah objavlen razultat tekme.

medicinka..se je gledalo in ni mi jasno kje bi lahko bil skrit

LapD ::

ajtak1, gremo skupi napisat listek da lohk več številk igramo :))

ZeCHoW ::

No zdej ko ste pogruntal da ne boste obogateli na račun tehle 10Miljonov, in ker veste da ne boste zadeli sedmice, vam ne preostane dugega kokr da primete knjige v roke, naredite to maturo/izpit in si najdete po dobro opravljeni soli dobro placano delo :P
^^

ob cerkvenem zidu?...edina cerkev tam okoli nima plocnika...je pa ravno na ovinku kjer zavijes proti cerkvi...ena kapelca...ampak to je cez cesto od plocnika

lordnox ::

upam da ni biw najden...hehe

sem skor 100% da če je bil najden, ni bil tam, to bi blo prelahko, pa še polno folka je tam gledalo

medak ::

tle mi pozabljamo da rezervat v strunjanu ne zajema solin, ampak samo tisti priobalni pas z kvazi makijo in klifom.
in ker nas je blo ze malo morje v strunjanu vecinoma tud vemo da v rezervatu ni pločnika:>
tolk da pomoje ni strunjan

zvezdogledka ::

Ah, nehajte no. Ljudje v SN verjetno berejo ta forum in vedo, da klicete tja. In verjetno jim smrdi, da imajo med sabo kakšno globoko grlo, ki namige prej pove - in valda, da potem molčijo o tem. Sploh pa je bila ura pet, gledali so fuzbal z Brazilci in uživali pa se jim ne da v nedeljo z enimi iskalci ubadat. Sicer pa so v Strunjanu pločniki samo ob glavni cesti - proti Izoli - tam pa se še ne začne naravni rezervat!!! Zraven ni svete trojice -definitivno ne gre za tiste tri cerkve, ker na novicah niso tko brihtni!!

To je moje mnenje in upam si reči, da ček še ni bil najden - sploh pa ne pred peto uro, ko sem povedala nov namig! Če pa je kdo to našel, pa je res ultra genialen! Ampak v to močno dvomim! Poleg tega pa zelo dvomim, da je to kr tko ob pločniku - tako nori pa tudi niso!

Amare ::

Strunjan pa meni ne deluje prav nič znamenita turistična točka. OK, pač greš na morje, na dopust, ne pa ogledovati neke pomembne naravne ali kulturne znamenitosti.

kolega mi je rekel tako-citiram:

cek je najden,najdo ga je nek ljubljancan v strunjanu

ob zidu v travi-rdeca kuverta+rdeca skatlica

OS1R1S ::

Tole je prava mora ;((

Sam rd bi zvedu, a je najden a ni najden? :D

:\ :\ :\ :)

1. ček sploh še ni biu najden,
2. sploh ne vem zkaj kle norite
3. ne vem zkaj glih strunjan,pol namigov se ne klapa..
4. ne vem če bi tok na izi skril ček..ob pločniku.. :D
5. lohk je skrito na drugmu koncu slo. ..

medak ::

stjepan pa ne me jebat no:>
v kjerem delu strunjana pa to?

jz sicer verjamem da je bil najden sam tista razlaga mi je bla pa mau čudna... a to si mislu uno cerkev na vrhu hriba? novice se da kupt na petrolu, mi jih noben muc ne prnese k drugač bi biv ček moj.. po kolk pa zberamo za loto keša? jz hočm številko 5

lordnox ::

ma neee NEEEEE ZAKAAJ lol....bomo vidli ju3 če bo treba še iskat al pa ne

evo pravkar sem dobil informacijo da je v Strunjanu bil videl beli kangoo z napisom Slovenske novice na mestu kjer naj bi bila najdba....

Mislim da nebi uradn avto prisel brskat po travi kjer naj bi bil ček!

mislim da je res najden...jas se od foruma posljavljam ker nima več smisla pa LP

Ok mene pa nekaj zanima in prosim, da mi odgovori kdo, če ma kaj veze. Koliko ljudi pri novicah dejansko ve vse namige vnaprej? Koliko jih ve, kje je ček skrit? Najmanj dva, notar, tisti ki si jih je zmislil in skril ček in verjetno še par ljudi poleg. Kaj tem ljudem onemogoča, da povejo svoji ženi, žena prijateljici, prijateljica sinu, sin pa sošolcu...karikiram, ampak a bi kdo od vas dejansko bil tiho, pa vedel, kje je skritih 10 milijonov? Ne bi nekomu povedali, ki bi stvar poiskal in stvar delili, pa vas ne bi mogli povezati? Ali pa takole, kaj pa tiskarji, tisti ki raznašajo čaosopise, tisti ki sestavljajo časopis? oni zvejo namig par ur pred ostalimi, kaj če bo namig v torej, popolnoma logičen in pač dostavljalec pokliče domov, pove v tem in tem kraju je sigurno, ostali namigi so jasni, in voila ček je pri njih... Totalno logična stvar... po drugi strani pa se 2000 ljudi zajebava, išče, zapravlja denar, ko pa je zelo zelo verjetno, da bo ček šel nekam v "nepoštene" roke.

zvezdogledka ::

Slovenske novice nimajo službenih kangoojev! Kake bedarije!

mene prav zanima kje je ta cek tocno bil skrit
««
53 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51522 (789) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454070 (3032) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545674 (23353) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116308 (6186) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem