» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
52 / 75
»»

Pimoz ::

nč ne bo....je reku da gre fotr ju3 tja :P

PiXtEr ::

Pimoz kako da ti je pa tak namig tok razjasnu pojme kje je ček :)

ker sm šou 2 metra mim...ok sej lohka se motm sm vseen....

slepir ::

pimoz...jutri bo lahko ze prepozno...ce je na primorskem in imas tocno idejo kje je...se lahko to resi v zelo kratkem casu:D

po pločniku nisi edini ta čas ki se je sprehajal veš ;) In ja jutr bo čeeeek že pri drugem lastniku

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

ja...sam kaj morem....tko je...raj mam da kes ostane v familiji ce ze

no ja...seveda razumem...ce se premislis...sem na razpolago za "hiter dvig" se ene 2h

DawnAngel ::

iskala sm podobnosti glede cifer...ma ne vem razložz

LapD ::

pixter komi jutr? pomojm bo že dons pr najmanj treh

iz kje pa si???...pa kaksno razmerje bi hotu? (kok hocs dobit?)

MaxFire1 ::

mm primož, kaj če te kdo pelje pa k najdeš keš te ubije in spizdi a? sej ves une na gorjancih al pa se ksne kje drugje kok so jih.... maš ti jajca 8-)

pimoz...iz nove gorice...je pa trenutno eden iz druzine ravno okoli portoroza/strunjana ki isce...razmerje pa...50/50?

-.^ burek nrdim iz tazga folka...pol pa prnesem njegovi mami za pojest

in kje imam zagotovilo da to dobim??????

ej...naj mi nekdo razloži kaj ste se vsi spravli neki na Belo krajino in okolico? včeri mi nekdo neki o romih govoru, dns gorjanci...Pa tu dol smo sam dobri ludi:)

hmnja..kako naj ti dam zagotovilo...recem ti le lahko da bi mi polovica popolnoma zadostovala

sicer pa itak ce je tam..in da se najde potom tvoje pomoci..bos lahko v slovenskih videl kdo te je ogoljufal in se prisel pomenit:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slepir ()

SkyStar ::

če vrjameš

brez zamere...človek je samo mislil na tisti pokon na gorjancih....nč slabga o ljudeh tam okoli

SkyStar ::

ludi ste ludi ja

jah...no-eden k ni dobr je Plut...to priznam:) Ja, pokol...no, sam tle je tema 10mio...o spoznavanju kulture in krajev v bk loh kdaj drugič hehe

bloody_mary ::

Pimoz bil bi neumen, da bi tkole zaupal. On bo ček najdu in spizdil. Rajš sam reskirej in pejdi.

heh...tako zagotovilo si lahko v rit vtakneš....
stavt grem da do jutri nobedn ne najde

AAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kaksno zagotovilo bi pa ti rad, ki ti ga lahko v tem trenutku nudim?

Slepir, ti si zdej vidu, da bi na tuj račun lahko obogatel in boš naredu vse da pobašeš denar.

nekak ti ne zaupam...>:D

mary:D ...ne sodi po sebi...ne mislim jaz pobasat denar...le skoda bi bilo predvsem za pimoza ce je tako trno preprican da ve kje je...da bi izgubil vse ko lahko dobi polovico...seveda ostaja upanje da do jutri ko bo sel njegov oce tja noben ne najde...zakaj pa ne

LapD ::

Največji hec v tem primeru bi bil da Pimoz pojma nima kje je ček, si zmisli lokacijo, slepir gre tja in najde ček >:D

nic cudnega pimoz8-)

Katka` ::

52 strani... 8-O
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

Katka` ::

Slepir, tvoj nick veliko pove :D :D >:D
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

moj nick...hmnja...ni namenski :)

Glej Slepir, mogoče sem pregrobo napisala. Ne smem prehitro sodit ljudi, sploh ker te ne poznam. Ampak morš pa priznat, da danes marsikomu človek ne more zaupat, sploh takole prek neta ne, sploh pri takih vsotah. Jaz vem, da ne bi mogla zaupat nekomu, ki ga ne poznam. Lahko pa da si pošten, ne vem.Se pa opravičujem za obtožbo.

baker ::

Zakaj pa zdej krpan ne pove oz. potrdi namiga?
Drgač sm pa še zmer prepričan v okolico Strunjana sam res nevem kako bi dal sv. trojico zravn.

ne saj nisem zameril...logicno da je zaupanje pod vprasanjem

Namest da pimoza fehtamo za lokacijo, se raj osredotočmo na iskanje le te :) Kaj je zdej strunjan al ne?? Men še zmer neki ne štima.. :\ Tole s 160 ha je prelahko.. mal bi mi pokvarlo vtis o igri...

tinytimy ::

A se je Krpan kermu kej oglasu, da bi potrdil "pločnik/trava" namig?

krpan se pomojem pogaja za ceno:D

TukiTam ::

Pimoz misli Strunjan.

v strunjanu lahko iz plocnika na travo skocis le ob cesti od krizisca do plaze...in tam so samo neki hidranti:D

zdufs ::

punce ce res kore hoce tok t anamig pa naj nardi krpanu eno "uslugo" al pa dve 8-)

miljon ::

Ful folka se sprehaja po Šentjanah in vidim da nekaj iščejo. Več dni že prebiram vaše komentarje pa vam povem da se nekaj čudnega dogaja na Šentjanah.

errhec ::

A so rdeči?
dd

Ali lahko izvem od kje folku namig s pločnikom? Da ni to en larifari...pa ne more bit že kar znano.

zdufs ::

hidranti so rdeci zdj pa hocm 500 tisocakov

ja..bi mogu pobrat hidrante pa jih na ebayu prodat..mogoce bi prinesli 500k:D

spawn20 ::

me ni blo pol denva tuki....pa teh strani je res too much a je un namig ze uraden?? verjetno ne ..?

LeXani ::

..pomoje je kot na notranjskem...bloke,cerknica, morde postojna..
..cerkniško polje je mnde 160 ha veliko .. tut sv.trojica je zravn.. in ostali namigi se tut ujemajo..(glejte mojo objavo):D ..
..jutri grem en rdeč hidrant prečekirat ki je postavlen pred spomenikom martina krpana u cerknci..morda pa..:\

STJEPAN ::

Klical smo na Slovenske novice!Stanje je sledeče..vedno ko smo poklical so povedal da ček še ni bil najden..a zdaj so molčali!Slišat je tudi da neki Ljubljančani veselo proslavljajo...ček bi naj najdli danes ob 3eh v Strunjanu-nevem točne lokacije ampak ček je pomoje najden.Rekli so mi le da bomo vse zvedel v novicah-to mi deluje kot da je res najden;((

kje si dubu podatek da je cerkniško polje veliko 160 ha
««
52 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51522 (789) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454070 (3032) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545677 (23356) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116308 (6186) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem