Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

slepir ::
pimoz...jutri bo lahko ze prepozno...ce je na primorskem in imas tocno idejo kje je...se lahko to resi v zelo kratkem casu

PiXtEr ::
po pločniku nisi edini ta čas ki se je sprehajal veš ;) In ja jutr bo čeeeek že pri drugem lastniku
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PiXtEr ()

MaxFire1 ::
mm primož, kaj če te kdo pelje pa k najdeš keš te ubije in spizdi a? sej ves une na gorjancih al pa se ksne kje drugje kok so jih.... maš ti jajca

pimoz...iz nove gorice...je pa trenutno eden iz druzine ravno okoli portoroza/strunjana ki isce...razmerje pa...50/50?

DawnAngel ::
ej...naj mi nekdo razloži kaj ste se vsi spravli neki na Belo krajino in okolico? včeri mi nekdo neki o romih govoru, dns gorjanci...Pa tu dol smo sam dobri ludi:)

hmnja..kako naj ti dam zagotovilo...recem ti le lahko da bi mi polovica popolnoma zadostovala
sicer pa itak ce je tam..in da se najde potom tvoje pomoci..bos lahko v slovenskih videl kdo te je ogoljufal in se prisel pomenit
sicer pa itak ce je tam..in da se najde potom tvoje pomoci..bos lahko v slovenskih videl kdo te je ogoljufal in se prisel pomenit

Zgodovina sprememb…
- spremenil: slepir ()

Pimoz ::
brez zamere...človek je samo mislil na tisti pokon na gorjancih....nč slabga o ljudeh tam okoli

jah...no-eden k ni dobr je Plut...to priznam:) Ja, pokol...no, sam tle je tema 10mio...o spoznavanju kulture in krajev v bk loh kdaj drugič hehe

bloody_mary ::
Pimoz bil bi neumen, da bi tkole zaupal. On bo ček najdu in spizdil. Rajš sam reskirej in pejdi.

AAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slepir, ti si zdej vidu, da bi na tuj račun lahko obogatel in boš naredu vse da pobašeš denar.

mary
...ne sodi po sebi...ne mislim jaz pobasat denar...le skoda bi bilo predvsem za pimoza ce je tako trno preprican da ve kje je...da bi izgubil vse ko lahko dobi polovico...seveda ostaja upanje da do jutri ko bo sel njegov oce tja noben ne najde...zakaj pa ne

LapD ::
Največji hec v tem primeru bi bil da Pimoz pojma nima kje je ček, si zmisli lokacijo, slepir gre tja in najde ček

Glej Slepir, mogoče sem pregrobo napisala. Ne smem prehitro sodit ljudi, sploh ker te ne poznam. Ampak morš pa priznat, da danes marsikomu človek ne more zaupat, sploh takole prek neta ne, sploh pri takih vsotah. Jaz vem, da ne bi mogla zaupat nekomu, ki ga ne poznam. Lahko pa da si pošten, ne vem.Se pa opravičujem za obtožbo.

baker ::
Zakaj pa zdej krpan ne pove oz. potrdi namiga?
Drgač sm pa še zmer prepričan v okolico Strunjana sam res nevem kako bi dal sv. trojico zravn.
Drgač sm pa še zmer prepričan v okolico Strunjana sam res nevem kako bi dal sv. trojico zravn.

PiXtEr ::
Namest da pimoza fehtamo za lokacijo, se raj osredotočmo na iskanje le te :) Kaj je zdej strunjan al ne?? Men še zmer neki ne štima..
Tole s 160 ha je prelahko.. mal bi mi pokvarlo vtis o igri...

v strunjanu lahko iz plocnika na travo skocis le ob cesti od krizisca do plaze...in tam so samo neki hidranti

miljon ::
Ful folka se sprehaja po Šentjanah in vidim da nekaj iščejo. Več dni že prebiram vaše komentarje pa vam povem da se nekaj čudnega dogaja na Šentjanah.

Ali lahko izvem od kje folku namig s pločnikom? Da ni to en larifari...pa ne more bit že kar znano.

spawn20 ::
me ni blo pol denva tuki....pa teh strani je res too much a je un namig ze uraden?? verjetno ne ..?

LeXani ::
..pomoje je kot na notranjskem...bloke,cerknica, morde postojna..
..cerkniško polje je mnde 160 ha veliko .. tut sv.trojica je zravn.. in ostali namigi se tut ujemajo..(glejte mojo objavo)
..
..jutri grem en rdeč hidrant prečekirat ki je postavlen pred spomenikom martina krpana u cerknci..morda pa..
..cerkniško polje je mnde 160 ha veliko .. tut sv.trojica je zravn.. in ostali namigi se tut ujemajo..(glejte mojo objavo)

..jutri grem en rdeč hidrant prečekirat ki je postavlen pred spomenikom martina krpana u cerknci..morda pa..

STJEPAN ::
Klical smo na Slovenske novice!Stanje je sledeče..vedno ko smo poklical so povedal da ček še ni bil najden..a zdaj so molčali!Slišat je tudi da neki Ljubljančani veselo proslavljajo...ček bi naj najdli danes ob 3eh v Strunjanu-nevem točne lokacije ampak ček je pomoje najden.Rekli so mi le da bomo vse zvedel v novicah-to mi deluje kot da je res najden

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1522 (789) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4070 (3032) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45677 (23356) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6308 (6186) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1465) | eiht |