Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

PiXtEr ::
Se čudš da ti noben ne verjame, če nisi opazila mamo ze okol 7 najditeljev čekov.. zaupanja tle ni kej dost veš. Če pa govoriš resnico (kar mislm da jo), potem pa vsa čast in pohvala, da še obstajajo ljudje k ne misljo sam na svojo rit

new in town ::
se strinjam po moje je bil v postojnski jami... pr postojnski jami semže prej napisala razloge...

Pimoz marsikdo misl da ve kje je, men se je ze 2x smejal in kot videš še vedno napenjam možgane :)

Pimoz ::
niti prbližn ni pr postonjski...jst sm šu v soboto mi tko 2 metra stran...neumn sm....če je kdo prpravlen furat in delit se lohka zmenmo

LapD ::
Spet je bil moj post gladko spregledan in ko bom pršu iz fuzbala bom spet mogu brat 10 strani neumnosti...Sj vem da sm sam kriv da berem
Nočem pa zavirati kreativnosti in ustvarjalnosti uporabnikov

saramala ::
js mislim da ste vsi čist preveč obsedeni s temlem...res da je mamljivo...ker ti ne pade vsak dan 10 milijonov z neba:) moja 2 sošolca sta se šla zadnič ob 3h zjutri pelat v pivko...pa sta iz celja.marsikdo je že kr velik porabu za bencin... hehe... drgč je pa zanimiv brat ko mate fuil predloge in še večjo domišljijo:D

BlazB ::
new in town: samo povezi postonjsko jamo z 160 hek. Jame se ponavadi ne merijo v povrsinskih enotah ampak v dolzini rovov. Lahko bi sicer bila povrsina ozemlja pod katerimi se raztezajo rovi, samo ta podatek bi verjetno ze kdo nasel.

zvezdogledka ::
Jaz mislim, da ni v postojnski jami. 160 hektarjev se ne sklada. Poleg tega se s tem nič koristnega ne sklada - tud ce v vse druge mere pretvoris!
Sem pa sla moje vasice merit in pasejo na to povrsino, sam dvomim, da so pri SN sami merili površino in je znašala točno 160 ha!!! In zato ne grem se enkrat tja, ker nisem zihr!
Sem pa sla moje vasice merit in pasejo na to povrsino, sam dvomim, da so pri SN sami merili površino in je znašala točno 160 ha!!! In zato ne grem se enkrat tja, ker nisem zihr!

DawnAngel ::
js še vedno trdim d ma številka 160 dva pomena...160ha in še nekaj...
a mogoč ve kdo lanskoletne namige? neki me full zanima
a mogoč ve kdo lanskoletne namige? neki me full zanima
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DawnAngel ()

mavec ::
Zakaj se ne pove na vsak forum na internetu kje je skrit ček. Prav rad bi videl krdelo ljudi ki bi se pulilo za ček. Sam bi se pa krohotal...

ja no kje bi pol sploh lohk blo..v strunjanu ga ni...pivka tud odpade...postojnska jama tud...po mojem sko ga novice skrile pred stavbo dela...da nas lohk skoz kontrolirajo ,-)

Tilen ::
Pimoz blefiras. Za 10 milijonov bi zahteval taxi da te pelje do kraja, saj ti menda nebi bilo skoda, ce je cek res tam? :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Mislim da tem 160ha oznacije strunjanski rezervat samo zadeva pac ni v rezervatu in bo rezervat sluzil kot podlaga za enega od naslednjih namigov.

slepir ::
pimoz..se drugac zmenmo k do grosuplja pa nazaj na primorsko bi blo mal dalc..povej mi kje mislis da je..pa ce je res tam...dobis svoje

sem si šla ogledat tud mal strunjan, rezervat...po moejm ne more bit skrit ček skor nikjer tm okol.... tkoda ...dvommn...al pa je res zlo dobr skrit... če piše celotn apovršina je 160 ha pol bi to dejansko mogl bit v rezervatu...tle pa res ni veliko mest kjer bi bil ček lohka skrit...glede na to da naj bi bil lahko dostopen...

Oxford ::
najdi.si najde tole pod 160 ha. A ni eden že omenjal na sredini tele teme Portorož (igralnica, Ferrari itd.)?

ma kaksen ferari a res mislite da bo lastnik fefafija pustil da bodo horde slovencev puscale prstne odtise na dragi plocevini.

Ja pa res da lahko sneznik izlocimo ce drzi 10 namig, ker tam gori ziher ni nobenega plocnika.

LapD ::
dawnangel sam zate
LANSKI NAMIGI
-Blizu je izvir.
-Na glavnem križišču zavij levo. Ali pa desno. Odvisno od smeri prihoda.
-Rdeča, rumena, bela. To mavrica je vesela.
-Parkiraj na pesku.
-Rana ura, zlata ura.
-Neznosna lahkost bivanja.
-Vse poti vodijo v...
-Ni mesto, v njej pa živi 198.000 ljudi.
-Poišči količek in glej namig št. 3.
-Orel je največji predstavnik družine kreguljev. Poznamo jih več vrst: planinski orel, kraljevski orel...
-Pozorno prisluhnite kmetici iz televizijskega spota za Slovenske novice. Njeno narečje vam kaže smer.
-Kdor ne skače, ni Sloven'c.
-Iz številk 9, 2 in 3 sestavite zmagovito kombinacijo.
LANSKI NAMIGI
-Blizu je izvir.
-Na glavnem križišču zavij levo. Ali pa desno. Odvisno od smeri prihoda.
-Rdeča, rumena, bela. To mavrica je vesela.
-Parkiraj na pesku.
-Rana ura, zlata ura.
-Neznosna lahkost bivanja.
-Vse poti vodijo v...
-Ni mesto, v njej pa živi 198.000 ljudi.
-Poišči količek in glej namig št. 3.
-Orel je največji predstavnik družine kreguljev. Poznamo jih več vrst: planinski orel, kraljevski orel...
-Pozorno prisluhnite kmetici iz televizijskega spota za Slovenske novice. Njeno narečje vam kaže smer.
-Kdor ne skače, ni Sloven'c.
-Iz številk 9, 2 in 3 sestavite zmagovito kombinacijo.

DawnAngel ::
tnx LapD...sam mi ni nč pomagalo...zdej me še mat zajebava k norim po hiši:)hehe:) jim že živce pijem s temi ugibanji:)

masevc ::
hmmm.. če je res pločnik v namigu, potem je v Strunjanu možno....
še najbolj logična lokacija se mi trenutno zdi Strunjan ali Postojna...
še najbolj logična lokacija se mi trenutno zdi Strunjan ali Postojna...

whatever55 ::
Mogoče pa je nekdo tako zagret za dobrodelne namene in je našel ček in ga skril do konca igre in denar bo šel v tisti krambergerjev skald al nekam tja. Ker pa nočem da s tega rata debata o materializmu vam povem da grad Snežnik definitivno odpade, ker ni pločnik v bližini, sem namreč iz občine Loška dolina kamor spada Snežnik in ni denarja za pločnike!
V Strunjanu se pa ne spomnim do kje gre pločnik, na poti za cerkev sv. Marije ga ni. Sicer pa je v Strunjanu plaža anseljena z turisti in obala ob solinah je napol razsuta in delavci popravljajo nekaj tam. Meni ta namig nič ne pove.
V Strunjanu se pa ne spomnim do kje gre pločnik, na poti za cerkev sv. Marije ga ni. Sicer pa je v Strunjanu plaža anseljena z turisti in obala ob solinah je napol razsuta in delavci popravljajo nekaj tam. Meni ta namig nič ne pove.

pimoz če bi bil 100% ni problema, samo kako naj vem da ti veš kje je :) Škoda dnarja do primorske in nazaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1523 (790) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4070 (3032) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45677 (23356) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6308 (6186) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1465) | eiht |