» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
50 / 75
»»

DawnAngel ::

heh:) Sam vsi starejši pa tut ne morjo na kolena:) Sam po moje ne bi blo to tok na očeh vseh...sej so lani mim hodili pa nben ni najdu do zadnga dne

Yoni ::

tle ni treba it lih na kolena.....ampak je zadost če počepneš, al pa če se lahko skloneš do tal...

grenivka ::

Slepir..a sem kje napisala, da je jašek rdeče barve?
lp

Hja, sam vseen...sej ne bi pametovala, sam lih hodm v zdravstveno pa vem kok je z starčki...

slepir ::

ce misliva iste slike...je bil jasek roza barve

medicinka ::

pa sej nikjer ne piše, da ga lahk vsak zame, piše da je dostopno vsem, to ne pomen, da so se kej dost oziral na invalide, otroke in starejše. pač do njega se da pridet, če se pa ti ne morš sklonit, pa se oni ne sekirajo in tut niso nikol napisal, da je tko dostopen, da ga pobereš samo če stojiš

plus dawnangel, če že hodiš v zdravstveno ne govori starčki:\

hm...zakaj noče levstikove poti na netu odpret? a je že kdo v to smer razmišljal?

grenivka ::

Ja ja, jašek je roza barve..sj pravim, a je blo kje rečeno da je rdeč?
Sreča je rdeča lahko asocira na zemljo, kakšno tablo...
Pol bo pa naslednji namig...Roza-barva je naša..:)
lp

dawnangel ja jaz sem si prebrala že par dni nazaj to levstikovo pot, pa se marsikaj sklada, samo ne vem no...

joj medicinka:) a si že slišala za ljubkovalnice?

men sploh noče odpret linka...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: DawnAngel ()

mavec ::

Ne se trudit, ker je ček že najden in najditelj, ki ga je našel le še čaka, da se poda zadnji namig in vas vse potegne za nos. :D

lej, tle po moje ni tulk to da bi dejansko našli ček...ja sm tukej zat, da razglabljam o možnostih kje bi loh bil iz zabave, ker ta denar privoščim tistim kateri so ga res potrebni

dawnangel bravo! jaz tut tak pravim, sam bojim se, da ga bo najdel eden ki ma dost dnarja, da se vozi naokrog in dost vsega in ga ne bo koristno porabil. sicer pa bomo vidli:))

jah sej...kolk berem novice ko pišejo pomagajte preko Krambergerjevega sklada...ma to bi dal direkt notr ne pa d dobi nek bogataš k ma vsega preveč

Koliko namigov pa sploh še ostane oz. koliko jih bodo še izdali pri SN.
Me samo "firbec" matra, da vidim kdo bo dobil to zadevo za katero se puli skoraj cela Slovenija :D.

mah sej veš, kak je to. njim jke čist vseeno, sam da je naklada. sej to je razumljivo... tak se svet vrti.. me pa res že orng firbec matra, kje je ček. itak ga nism iskala, sm pa razmišljala kje bi lahko bil. ŠE APEL ZA NOVICE- PROSIM, DA SE NASLEDNJE LETO ČEK SKRIJE VSAJ NA ŠTAJERSKEM, ČE ŽE V CELJU NE! :D

Kaj pa če je ček uničila toča, ki je padala včeraj >:D?

zvezdogledka ::

pa zakaj za vraga še vedno razpravljate o tem, ali je najden ali ne, namesto, da bi nardili konkretni brejnstorming???

ma ne:) js čutim d bo v beli krajni:)hehe...sej že zdej specialci okol letijo s helikopteri pa me ponoč budijo:)

zvezdogledka sej razmišlamo

Zgodovina sprememb…

• spremenila: DawnAngel ()

iskalca007 ::

Zakaj smo bili včeraj tako skeptični do namiga in smo zahtevali, da se ga poskenira in objavi sliko, danes pa kar takoj verjamemo. A se lahko namig št. 10 poskenira??

ej, pa baje da bo sam 10 namigov-mi je mami rekla:)hehe ona to vse bere:)

Mene pa še nekaj zanima... recimo da noben od teh krajev, po katerih se išče, ni pravilen in bodo zdaj prihajali samo še mikro namigi?

Pinkyca ::

Ja, mene tud zanima če je tale namig resničen.Če ne bom začela ček po Celjskih pločnikih iskat.:\

PiXtEr ::

good point iskalca007.. kje je dokaz da je namig taprav?

potem pričakujmo zastoje na avtocest primorska-ljubljana:)hehe...ma po moje je nekje bliz obale...edin če je res kje bliz levstikove domačije...k sveta trojica je tam!

krpan ::

ej folk dejte se mal umirit z klicanjem in pošilanjem zasebnih sporočil. okol 9-ih bom dobu cajtng . najbl smešn je to, da ko sem napisal da prodam namig ste se vsi norca delal pa niste verjel, ampak na zasebna ste pa pošilal ponudbe in klical. sam ni blo pa še nobenga frajerja ki bi takoj ponudil plačilo, bomo vidl kaka bo situacija dons. primer:(plačam ti za namig če jaz najdem nagrado- halo, to bi vsak tko naredu sam je pa razlika al vsi naenkrat dobite namig al pa sam un k ga plača, ostali pa pač počakate na izid časopisa, to pa veste je kar nekaj ur kasneje) lp

Nimam časopisa. Verjemite ali ne. Svetujem pa, da nehate biti skeptični in začnete z dejstvi, kajti drugač vam ga bom jutri pobrala izpred nosa!;)

Krpan to pa ni fer.Dej ga objav vsem.jst ti dam jurja za namig, nč več.razen ko najdem ček.

pa saj sem vam ga ze napisala!!! Kako ste eni nezaupljivi! Najprej sem jaz pizda, potem pa se to! Ga bom jutri kar zase obdrzala!

hehe...na mobisux pa sm o tem forumu razglablajo:) se niso nč poglobl:)

zvezdogledka, kok naj vemo da je namig res tak. kje si ga pa dobila. kok veš da tebe tut niso nasral?

zvezdogledka...moras razumet da je skepticnost pac do neke mere prisotna brez dokazov

SkyStar ::

nekateri so pa najdl vse možne načine za zaslužt če že sam ni sposoben najdt čeka

kakorkoli...tam v strunjanu v rezervatu..se pravi tisto kar je oznaceno na sliki..ni NOBENEGA plocnika...plocnik je edino ob cesti ki pelje do vhoda v rezervat/plazo

baker ::

Krpan nimam nič proti teb sam pazi da neboš ti oz. tvoj frend (če to on daje namige) kej najebal.
Ker, da majo tisti, ki plačajo, namig prej ni ravno fer.
ker ljudje iz slovenskih novic tud tole berejo

Ja sam tistega pločnika do strunjana je dost.. kaj pa če je bil res tam v kasnem jarku ček?

lejte novice so 140 tolarjev, kar je v današnjem času prav smešna cena...plus tega če kdo misl da bo 2,4,6 urah prej razvozljal in ponoč najdu je tud en optimist.

p.s.: hvala bogu po trugi strani za optimiste!

LP S

heh:) zato pa sem večni pesimist...hehe:) kok je men tle gor zanimivo:)me res zanima kaka bo debata pol ko bo konc te igre...TEMA:kako za vraga nismo vedl d je tko bliz nas:)hehe...joj kok se zabavam:)

pixter...hmnja...ampak ce je (bil) cek skrit v kakem jarku...mi ni jasno kak bi bil zadnji namig za "tocno" lokacijo

pol pa sploh ne vem če je pametno gor dajat ta namig, ker potem ga lahko najebem v vsakem primeru a se ti ne zdi. zato pa so zasebna sporočila oz. tel. št. bol pametna rešitev. en model s foruma (ni važno) me kar naprej kliče kdaj bom dobu namig. drgač pa jst dobim časopis čist "legalno" da ne bo pomote. če me boste pa še naprej moril pa klical oz. pisal zasebna brezveze, pa sploh nč ne bote dobil. tko da ne komplicirite

ma grem stavt da ni to sploh pravi hint

Haha.. DawnAngel :) mogl se bi dobit na piru in skup javkat kako smo bli bliz :) Mogoče pa kdo od tle zadane in povabi vse na pijačko ;)

bi pa res rada vidla takega k je bil tle in bi priznal d je on nasu cek:)po moje bi bil kak _dex_ prav...kje pa sploh je _dex_?:)

Moj ga tud legalno dobi, sam pač potem s pregovarjanjem še meni pove - ker sam pač ne sme sodelovat!

Ker mi niče ne verjame pa, kot rečeno, jutrišnjega obrdžim zase!

zvezdogledka: če rečem da ti jst ne vrjamem to ne pomen da ti vsi ne vrjamejo!!!

LapD ::

Povem vam en namig ki vam bo pomagal več kot vseh 10 do zdj...

Nekaj dni nazaj je bil v novicah članek, da smo na tem forumu z nekaterimi idejami dokaj blizu, z nekaterimi pa zelo blizu. Se pravi pridejo v poštev strani do 10, 15 nevem točno. Takrat se je omenjal Strunjan, Trojica pri Pivki, Postojnska jama in mogoče še kakšna malenkost.

Ne izumljat zdj tople vode. Ček je na eni od teh lokacij ali je bil pa že davno najden. Vse ostalo je nakladanje.

Mogu sm to napisat k ta tema presega vse meje :D

PS: Če je ček bil najden nebo NIHČE vedel pred 23., mogoče kdo 22.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

Pimoz ::

jst vem kje je!

sam nimam prevoza....prpravlen sm pa delit...tko da....

zakaj ga pa pol ti ne poveš? sej veš da se ga že da dobit če tvoj tam dela?

zvezdogledka da sm ja na tvojem mestu bi zvlekla vn točno lokacijo:)se bi že najdu način:)
««
50 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51524 (791) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454070 (3032) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545686 (23365) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116309 (6187) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201648 (1466) eiht

Več podobnih tem