Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

medicinka ::
ja sam res kaj če je kdo ček že našel, mogoče že prvi dan, oziroma takoj ko se je objavlo tisto o kljusetu, mogoče kje na trojici, nekdo je našel in je tiho ali pa so novice tiho... mi pa iščemo pa zapravljamo

whatever55 ::
Kake pa so šanse da je nekdo, ki je našel ni še šel unovčit?
Večina bi šla še isti dan ali takoj naslednji dan.
Večina bi šla še isti dan ali takoj naslednji dan.

po mojem se je treba vprašat, kake so šanse, da SN ne bi takoj izdale, da je ček najden

PiXtEr ::
Mah pa tud če je kdo že našu, men je luštno, edin k fax trpi :P Sicr pa mislm da je ček kr lepo na mestu in da bi najditelj obvestu ze novice.. oz. jih je čez vikend. Jutr pa le poklicat v uredništvo in vprašat :)

MaxFire1 ::
hehe ce tako mislis pol nevem zakaj sploh se isces sej ves upanje umre zadnje treba probat

PiXtEr ::
Ok mogoče sm mal čudn napisu ampak mislu sm točno to UPANJE UMRE ZADNJE (nov namig?:). Zato se pa sploh še ukvarjam s tem

GaNgStA^ ::
zdej sem malo premislil, v Idriji turisti prebirajo stopinje po gradu-100% ni druge lokacije v Idriji kot grad!
nekaj se ujema! NI DALEČ od svete trojice (178m), BLIZU je voda (reka). ampak ne sanja se mi kje zraven reke bi lahko bil skrit ček. nujno mi manjka še en namig ampak do zdaj deluje kar prepričljivo :D.
še slaba slikca gradu (pod gradom se vidi vodo-> reko Nikovo)
nekaj se ujema! NI DALEČ od svete trojice (178m), BLIZU je voda (reka). ampak ne sanja se mi kje zraven reke bi lahko bil skrit ček. nujno mi manjka še en namig ampak do zdaj deluje kar prepričljivo :D.
še slaba slikca gradu (pod gradom se vidi vodo-> reko Nikovo)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GaNgStA^ ()

baker ::
Zvezdogledka po eni strani se strinjam s tabo ampak an tem forumu itak vemo vsi približno isto tako, da bi bl težko zvedla makrolokacijo.
A pa nč ne piše da je bil najden ček?
A pa nč ne piše da je bil najden ček?

GaNgStA^ ::
evo še boljša slika gradu in reke
jebomast, do gradu imam 20min s kolesom in če bi zdaj imel še kakšen namig se direkt odpravim! zvezdogleda, lepo te prosim še poveš namig, če ga imaš res!!!
jebomast, do gradu imam 20min s kolesom in če bi zdaj imel še kakšen namig se direkt odpravim! zvezdogleda, lepo te prosim še poveš namig, če ga imaš res!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GaNgStA^ ()

zvezdogledka ::
Ne vem, če piše, če je bil že najden, jaz sem dobila samo namig! In Idrija se ne sklada s tem pločnikom in travo!

cholt45 ::
Kaka Santa Barabara!
Da se še neboste kje stepli sredi Idrije ali kjerkoli že pokolensko brezlopatno cepetate.

Da se še neboste kje stepli sredi Idrije ali kjerkoli že pokolensko brezlopatno cepetate.

stara baba ::
Ali je mogoče kje dobiti podatek kolikšno površino zajemajo rovi rudnika srebra? - Moče v kakšni brošuri iz muzeja?
Ali pa podatek o tem koliko meri naselje Idrija (ne občina)?
Razmišljam o besedni igri: BLIZU je voda - NI DALEČ do Svete Trojice ; se pravi med potokom Nikova in Cerkvijo?
Je tam kaj rdečega, so kje kakšne stopinje (stopala), termopmetri?
No, Idrc, izkaži se
LP, SB
Ali pa podatek o tem koliko meri naselje Idrija (ne občina)?
Razmišljam o besedni igri: BLIZU je voda - NI DALEČ do Svete Trojice ; se pravi med potokom Nikova in Cerkvijo?
Je tam kaj rdečega, so kje kakšne stopinje (stopala), termopmetri?
No, Idrc, izkaži se

LP, SB

joyrott ::
Kaj pa Pivka?Lahko jo povežemo z Martinom Krpanom,tam je planota sveta trojica(tudi ruševine cerkve sv.trojice,kamor so ljudje včasih romali-po kolenih???),tudi reka ni daleč,edino me zanima površina te planote?Kaj pravite?

slepir ::
jst zacenjam pocasi verjet da je tisti ki je napisal precej strani nazaj da je videl nekoga ki je neko rdeco plastiko premetaval pri solinah v strunjanu res nekaj nasel

Yoni ::
joyrott he he...odpade....Sv. Trojica ni planota, ampak hrib....planota pa so Javorniki...
nekdo je spraševal za tist rdeč jašek pri Postojnski jami....tist jašek je nova stvaritev, in je jaz, roko na joško, še nikoli nisem videl.....je pa res, de ČE je bil ček SLUČAJNO skrit tam noter, potem je bil odkrit že zdavnjaj, ker tisto je dost znano postojnsko sprehajališče, in turistov je tam precej....
nekdo je spraševal za tist rdeč jašek pri Postojnski jami....tist jašek je nova stvaritev, in je jaz, roko na joško, še nikoli nisem videl.....je pa res, de ČE je bil ček SLUČAJNO skrit tam noter, potem je bil odkrit že zdavnjaj, ker tisto je dost znano postojnsko sprehajališče, in turistov je tam precej....

grenivka ::
Ta zadnji namig se sklada z unimi slikcami, ki jih je nekdo poslal. Ob pločniku na travi...pod tablo Lipica..Tko da res možno, da se je ček že našel
lp
lp

jst sicer ne bom zdej letu u postojno gledat, čeprav imam 15min do tam, ker sem 100% prepričan, de če je bil ček tam, pol je že ZDAVNAJ najden...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

se ena misel...pomoje bi bilo smiselno da je ta kraj nekje...kjer lahko parkira dosti avtomobilov

sally ::
Sedaj se v Idriji odvija čipkarski festival. Ta prireditev je mislim da kar znana. Mogoče pa je malo možnosti.

ja medicinka......eden je res visel, ker sem ga jaz obesil....in JA....folk je nasedel, jaz pa sem enih 30m stran, za grmom tako smejal, de sem komaj zajemal sapo....

ej yoji resno???
haha, kaj pa pol si ga vsakič znova obešal? ker midva s fantom sva razmišljala da bi isto foro naredila, zakopala nekam in dal lokacijo, pa se smejala

in kake so bile reakcije ljudi, ki so "našli" ček? mater mi je smešno čudi me, da se več lažnih čekov ne pojavlja

DawnAngel ::
Joj...zdej ste me pa čist zgubli...Kak ste iz Postojne v Idrijo pršli? Ampak mene še skos moti k folk prebira stopinje...to mi negre skupaj, k prebiramo knjigo, revijo...ne pa stopinj na termometru!

kaj menite...so pri SN zelo premisljeni pri uporabi besed v namigih?...ker ce je tisti "hodi po plocniku, SKOCI na travo" res naslednji namig...bi to pomenilo da plocnik lezi visje od trave

DawnAngel ::
a obstaja kaka cesta k bi se mogu na hitro vmaknit, da recimo iz pločnika hitro skočš na travnik čegre avto oz. se srečata dva avta? Al pa d je pločnik še skupen za kolesa? Pa to je vpr. za domačine tam ko gruntate k ste bliz

cholt45 ::
Ne vem kaki točno je tisti namig, povedal bi samo, da je včasih izhajal(verjetno še izhaja) krščanski almanah Stopinje. Meni se zdi da ga izdaja mohorjeva založba.
Edit:
Mogoče je kako romarsko središče ali kaj podobnega.
Pleterje itd.
Edit:
Mogoče je kako romarsko središče ali kaj podobnega.
Pleterje itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cholt45 ()

new in town ::
veste kaj jaz sem bla v četrtek v, oziroma okoli postojnske jame in sem mal prečikirala okolico in pol čist zraven postojnske jame, če prideš iz strani postojne opazila sicer bl florestenčen roza znak na travi zraven pločnika in to ravn v momentu ko sta bla tm že 2 fanta. in pol smo skupaj to odprl in notr ni blo nč...sam je pa blo mal placa (ene tolk k za en tulec) in če grem zdej skoz namige:
1.v križišču levo ali desno odvisno od strani prihoda (drži kot pribito)
2.na kolena pa brez lopate (če hočeš to dvignt morš jzt na kolena pa ne rabš lopate)
3.sreča je rdeča (zraven je bla tabla na kateri je bla tud rdeča barva, pa verjetno bi bla lohk škatla čeka rdeča)
4. majhno kljuse velika moč (lohk bi ga povezal z martinom krpanom k je v okolici...pivka
5.mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti...drži se vozijo na morje..al pa prebirajo stopinje ko se vozijo skozi postojno... dobesedno
6. blizu je voda (pivka)
7. manj kot 2 km od namiga št. 1 (drži..kkšne 1,5 km al pa še mal mn)
8. ni daleč do svete trojice ...(v postojni se gre na hrib sveta trojica)
9. celotna površina je 160 ha (za to ne vem koliko je velika postojnska jama)
10. hodi po pločniku skoči na travo...tud ta namig drži ker je čisto zraven ceste vna nasprotni strani vhoda v postojnsko jamo...
po mojem bi blo kr možno da je tale zaklad našel kdo že vsaj v četrtek zjutraj
1.v križišču levo ali desno odvisno od strani prihoda (drži kot pribito)
2.na kolena pa brez lopate (če hočeš to dvignt morš jzt na kolena pa ne rabš lopate)
3.sreča je rdeča (zraven je bla tabla na kateri je bla tud rdeča barva, pa verjetno bi bla lohk škatla čeka rdeča)
4. majhno kljuse velika moč (lohk bi ga povezal z martinom krpanom k je v okolici...pivka
5.mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti...drži se vozijo na morje..al pa prebirajo stopinje ko se vozijo skozi postojno... dobesedno
6. blizu je voda (pivka)
7. manj kot 2 km od namiga št. 1 (drži..kkšne 1,5 km al pa še mal mn)
8. ni daleč do svete trojice ...(v postojni se gre na hrib sveta trojica)
9. celotna površina je 160 ha (za to ne vem koliko je velika postojnska jama)
10. hodi po pločniku skoči na travo...tud ta namig drži ker je čisto zraven ceste vna nasprotni strani vhoda v postojnsko jamo...
po mojem bi blo kr možno da je tale zaklad našel kdo že vsaj v četrtek zjutraj

xxx_yy ::
ta namig si razlagam le na dva načina:
-da moraš kaj preskočiti, da prideš na travo(potok, ....)
-da je trava pod pločnikom
to je vse kar mi pade na pamet
-da moraš kaj preskočiti, da prideš na travo(potok, ....)
-da je trava pod pločnikom
to je vse kar mi pade na pamet

medicinka reakcije folka?
na začetku totalna obsesija, čez kake pol minute odpiranje, potem pa žalost/pizdarjenje zarad ponaredka...
na začetku totalna obsesija, čez kake pol minute odpiranje, potem pa žalost/pizdarjenje zarad ponaredka...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1526 (793) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4073 (3035) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45715 (23394) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6310 (6188) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1649 (1467) | eiht |