» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
48 / 75
»»

MaxFire1 ::

hihi medicnika a ti ga povem k ga zvem? kaj dass?

medicinka ::

kdaj pa ga izveš? in kako to, da ga dobiš prej? če najdem ček, ti dam 100.000 sit

stara baba ::

Najprej vsem lep pozdrav, sem čist na novo registrirana, berem pa vas 3 dni in ste me čisto zasvojili:P ....

Sabisabi - meni se zdi kar dobra tale ideja.

Sama sem razmišljala in brskala po netu in zemljevidu. Kaj pa mislite o Idriji?

Našla sem tole stran: Idrija.

Povezala sem z namigi:
1. na kolena brez lopate
2.sreča je rdeča (barva rude je rdeča)
3. majhno kljuse velika moč (uporaba konjev za delo v rudniku - nekih majhnih in močnih - to se spomnim iz dokumentarca o idrijskem premogovniku)
4. mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti (rudnik je sedaj muzej ali pa ker gre za rudnik živega srebra - srebro - termometer)
5.blizu je voda - verjetno mislijo vodo v tem rudniku ali pa bogvedi katero vodo
6.ni daleč do svete trojice (na zgornjem linku so fotografije od cerkve Svete trojice in na koncu tega rudnika je kapela Svete trojice) - malo klikajte po internetni strani tega linka:))

No, samo v razmislek in lep pozdrav!

SB

stara baba ::

še to - na linku kliknite potem Antonijev rov in Znamenitosti.

Popravljam še izraz premogovnik v rudnik (lapsus, se zgodi:8) )

zvezdogledka ::

Ta debata je postala že čist neplodna. Ravnokar sem od kolega izvedela nov namig in povem vam lahko, da vam ne bo veliko pomagal, če ne veste makrolokacije! Namig se namreč nanaša na mikrolokacijo!

Jaz mislim, da vem kje je makro, ampak se nisem 100 procentna in nocem se vec denarja zapravit za bencin in cestnine! Če pa bo kdo danes omenil kakšno makrolokacijo, ki bi se ujemala z vsemi namigi + mojo mikro lokacijo, pa tistemu z veseljem sporocim namig, se vsedemo v avto in razdelimo denar!

Sem pa dobila od prjatla se namig, da reklama o luni in zvezdah pomeni, da denar ne pada z neba, vendar ...

bigshocker ::

Ajde no povej mikrolokacijo .. še vedno velja ponudba za sixpack ;)

sixpack ni 5 milijonov!

PiXtEr ::

@sabisabi: Vse se kr lepo povezuje, samo 160 ha pa ne znam nikamor umestit. Če je pot dolga 21km, je to ful več kot 160 ha :S

medak ::

eh pa ne ze spet en ki rajca s tem namigom.
al das al ne das.

Ok, pol pa ne dam! Bom počakala še na 11. namig!

dej povej ce ves... cene pa spi***

pure00 ::

Pocakajmo mi lepo na 10. namig!!Tako bomo vedli katere teorije so priblizno tocne, in katere odpadejo!
...

Ma ja povej, drgač pa ne drkat da veš, drugi pa ne bla bla bla

medak ::

super.
in prosim ne se vec tuki oglasat(ceprav ti tega ne more noben preprečit), ker je ta forum namenjen remu da si med seboj pomagamo in da s skupnimi močmi kej izbrskamo, ne pa da skrivamo in vznemirjamo z raznoraznimi iritacijami.

Zelela sem vam vsaj malo namignit, valda, da ne morem kar celga namiga povedat! Sam pač, če ne vemo za makrolokacijo, jutrišnji namig ne bo pomagal!!

In zakaj ga ne moreš povedat? Znan bo čez par urc, ne bo ti nch pomagal če ga veš zdele. Edino pokazala boš da si kolektivka ne pa ena bedna individualistka k ni zmozna prenest da se kdo drug ve namig

no de zdej so še vsi povedal vse namige, če pa ne moreš povedat namiga, pa drugič zase zadrži, da sploh imaš. kaka beda od ženske ej

če ga oan ve ga itaq ve ze kr precej ludi :D

bedna bedna bedna porednaa bedna

Ok, potem pa sorry, ker sem karkoli rekla!

iskalca007 ::

Zvezdogledka = Krpan (včeraj). Poln K.... mam takih, ki se prijavijo na forum in kao Vem kje je zaklad, vem kakšen je namig... Če mislite sodelovati v forumu sodelujte in pomagajte, če pa mislite jeb... Ne vem, kakšna vam je to fora. In folk, soforumovci, bolj ko jih bomo prosili, bolj se jim bo fajn zdelo, zato jih ignorirajmo, pa bo.

iskalca 007 imaš prav

baker ::

In zakaj nam nemoreš zdejle povedat? Al zvemo zdele al pa čez 3 ure, zate nebo razlike.

ne se kregat folk .. in krpan je faca .. je obljubu da bo po 19i uri objavu namig na slotechu .. sva se slišala prek telefona in zdaj še dela ..

to je una prava slovenskost .. na žalost .. na srečo pa so še ljudje ki privoščijo tudi komu drugemu ..

nič ne rečem za krpana, on je bil fer! ga je včeraj objavil! tale zvezdogledka pa zajebava

ja medicinka ti si pa tut primer super radodarnosti celihk 100 jurjev bi dala, mnda sem pa vreden več! sjt sem super zaklad 8-)

ahaha, a ti bi več ? no pa dobiš več hihi, evo 500 jurjev

Drugače pa...Sam sem naročnik SN in ob ponedeljkih izhaja športna priloga na sredini.In dvomim, zaradi tekme Brazilija:Avstralija, da bodo novice natisnjene prej kot ob cca. 22:00. Ker v tej rubriki ponavadi objavijo športne rezultate (tik pred tiskom jih vnesejo), ki se zgodijo tam nekje do 20:00. Edina možnost je, če nekdo dela v tiskarni...

greva skupi siakt pa 50/50 če maš avto 8-)

In Krpan, brez zamere. Moja primerjava z Zvezdogledko je bila mišljena do takrat, ko si nas podjeb.... in nam scaniral prvo stran novic. Potem si se pa skuliral...

Zgodovina sprememb…

si za to .. jz tebi makrolokacijo ti meni 10. namig?

mam avto, od kod pa si?

nja ::

ja PiXtEr mas prav...povrsina je prevelika... edino ce mislijo kako zoozeno obmocje?

Ljubljana

al pa ne .. bomo pocakali na krpana rajsi :)

mi smo trije, ki bi šli iz Celja, če daš nekaj za prevoz, mogoče, moream se zment

Velja - ti meni makrolokacijo, jaz tebi namig! In lahko se povetujeva in razdeliva kes! Drugače ne velja!

mmm :D kaj mas celo familijo sabo :D rabm eno samsko 8-) sej ves nocc iskanje zaklada nikol neves kam nanese pot :D

mavec ::

Prav smilite se mi s temi floodi. Namesto da bi povedali kaj konkretnega, se ponavljate in že to kaže 20 strani postov v 1 dnevu.
No ja, upam, da čimprej najdete to "sr*nje" in da se ta flood neha.

GaNgStA^ ::

stara baba:

jst sm iz idrije :P
ampak se mi sanja ne kje bi to lahko skrili...

ammm .. problem je le ta da sm to mojo makrolokacijo obrnu po dolgem in pocez in ni blo nic .. tko da .. ne morem ti obljubit nicesar .. dej mi tvojo telefonsko .. te poklicem ko se odlocim ..

TukiTam ::

looool :) Tale zvezdogledka je pa res smešna :)

Tale namig danes bo splošno znan skor zihr čez cca. 2 uri, ti bi pa kr nekoga, ki nekej že ve (če ve) tkole izkoristla :)

Smehi :)

gigshocker čez par minut bo krpan objavil namig, jaz mu verjame, raj počaki, kot da te nekdo izsiljuje, ker ma nekaj, kar bomo itak vse mel čez nekaj časa, kvečjem bo zvezdogledka na plusu, ker bo zvedla makrolokacijo

ok ok .. no sej vam povem da ni sigurno da je ta makrolokacija prava .. vam pa obljubim to da potem zvecer tudi jz objavim mojega "asa" ..

No vidiš medicinka, da poznaš moj namen! haha

Gre zato, da jaz makrolokacijo že imam, bila že tam, a ničesar našla, tale nov namig pa pove nekaj novega in se ne spomnim, če ustreza, pa mi je skoda spet zapravljat za voznjo do tja! Sem namreč že ful prevozila!

bigshocker poglej zasebno sporočilo

razmišljal sem tudi o opciji da je pač nekdo pred nami že bil in zadevo našel in se do zdaj še ni zglasil .. tudi to je možno ..

nič nisem dobu ..

SkyStar ::

lipica odpade
««
48 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51526 (793) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454073 (3035) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545715 (23394) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116310 (6188) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201649 (1467) eiht

Več podobnih tem