Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

slepir ::
ker imam en tak obcutek da se na SN mal zezajo in postavljajo svoje table tja...kamor predvidevajo da bo folk zacel po namigih hodit...v portorozu pri vstopu na plazo so ble...enako v strunjanu pri vstopu na plazo..

Looney ::
Ne spremljam, ampak se zabavam ko vsake toliko pogledam kako ste hitri!

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

MaxFire1 ::
zdej bi blo dobr tukaj ksne reklame za financno samotojnost delat... ksne sklade in zivljenska zavarovanja... se kdo prijavi za termin E&S supr skaldki samo 900 eur pristopnine LOL PM ME
mmm pravi biznise se začne čez 4 urce k se FOREX odpre to je denar ljudje minuli tedn sm dvignil ijojj iz tam
lazje kot dvigovanje denarja iz bankomata.

medicinka ::
čaki a to je res, da če dobiš denarno nagrado in daš en del v dobrodelne namene, ne plačaš davka? to je pa super, če je res, pomeni, da država ne dobi nič, ljudje, ki rabijo pa, plus nimaš ti nekih pairnih kolobocij

malla_afna ::
ka vam se še da z tem ukvarjat???jst sm že skor obupala...sm baje upanje umre zadnje..a ma kdo številko od slovenskih novic?bi mal poklicala ju3...pa bi se mal pomenl...

nja ::
Eno prasanje za vse, ki se boljse spoznate na totejavascript:smesko('
');
javascript:smesko('
'); primorske kraje!
Zanima me, ce se v strunjan oz. lipico zavije na "obicajnem" kriziscu, al je npr. za lipico direkt izvoz iz avtoceste, al kakorkoli drugace?Aja, pa ni tut neka cesta ob oballi, visje je pa kao obvoz?
Po moje se vedno ni krizišča!

javascript:smesko('

Zanima me, ce se v strunjan oz. lipico zavije na "obicajnem" kriziscu, al je npr. za lipico direkt izvoz iz avtoceste, al kakorkoli drugace?Aja, pa ni tut neka cesta ob oballi, visje je pa kao obvoz?
Po moje se vedno ni krizišča!

MaxFire1 ::
hehe emdicinka to so namigi in uganke a nimamo lova za zakladom ;) usega ti pa nemore clovek ... prijavi se na en termincek... use razlozijo fantje sam da se biznis ubrača

archer ::
Ker se mi ne da skoz spremljat te teme...
Lahko prosim nekoga, da ko ugotovite rešitev oz. izveste kje je zakopan zaklad, da mi pošlje lokacijo na PM.
Hvala.
Lahko prosim nekoga, da ko ugotovite rešitev oz. izveste kje je zakopan zaklad, da mi pošlje lokacijo na PM.
Hvala.

aambro ::
A ma kdo kksno idejo, kaj bi lahko bila tista stvar, ki jo je ahnac poslikal tukaj?
In zakaj je rdece barve? Kaj je lahko betonski stebricek spodi in zakaj bi bil zakopan pod povrsino zemlje? Pa se zgleda, k da je blo pred kratkim narjeno.
In zakaj je rdece barve? Kaj je lahko betonski stebricek spodi in zakaj bi bil zakopan pod povrsino zemlje? Pa se zgleda, k da je blo pred kratkim narjeno.

fijona ::
Sej ne morem verjet, da se saga še vedn nadaljuje!
Se mi pa zdi, da bi iskalci moral razmišljat tako kot so razmišljal ljudje pri slovenskih novicah, ko so skril ček...kje je tisti del slovenije, na katerega iskalci letos definitivno ne bodo pomislili oz. bodo nanj pomislili, ko bodo izčrpali že vse možnosti?? Gorenjska!...ker si nihče ne misli, da bi ček 2krat zaporedoma skrili v isti predel Slo
Ali pač?
lp

Se mi pa zdi, da bi iskalci moral razmišljat tako kot so razmišljal ljudje pri slovenskih novicah, ko so skril ček...kje je tisti del slovenije, na katerega iskalci letos definitivno ne bodo pomislili oz. bodo nanj pomislili, ko bodo izčrpali že vse možnosti?? Gorenjska!...ker si nihče ne misli, da bi ček 2krat zaporedoma skrili v isti predel Slo

lp

sabisabi ::
No jest spremljam že večdni in ker vsi veselo pišete svašta, bom še jest dodala svoje mnenje. Tud men je asociacija bla na Krpana, ampak ne vem odkod vam ideja, da je iz primorske svete trojice? On je iz bloške (notranjske) Sv Trojice, točneje Vrha pri trojici, tam stoji obeležje, kje je stala domačija, na kateri je živel, v bližini so razvaline Pajkovega gradu.Tam sem že bla, pa tud par drugih sem srečala, ko so veselo iskali, brez uspeha.
Je pa tko - zmotu me je čist zadnji stavek v SN v članku o lovu na zaklad in sicer "Pa srečno hodite!" Iz Nove Vasi poteka t.i. Krpanova pot, ki gre čez Bloško jezero, Sveti Duh ,Trojico ; Vrh, Zales in naprej , teren je treba dobr poznat, vse skupaj prehodiš v 4 -5 urah, markacija je označena tako, da na drevesih gledaš človeške stopinje, kot nekakšen čeveljc rumene barve. In moto tega pohoda je isti, kot zadnji stavek v SN.Ne da se mi pa računat, kolk iz križišča v Novi Vasi je treba jit, da prehodiš po poti manj kot 2 km.Mislim, da je nekje mal več kot do Bloškega jezera. Če ma še kdo kšn uprašanje, mu lohk kej povem, al pa skup predebatiramo, ker vem kok teren zgleda.Mogoče je pa to pravo????
čao pa uživejte v popoldnevu
Je pa tko - zmotu me je čist zadnji stavek v SN v članku o lovu na zaklad in sicer "Pa srečno hodite!" Iz Nove Vasi poteka t.i. Krpanova pot, ki gre čez Bloško jezero, Sveti Duh ,Trojico ; Vrh, Zales in naprej , teren je treba dobr poznat, vse skupaj prehodiš v 4 -5 urah, markacija je označena tako, da na drevesih gledaš človeške stopinje, kot nekakšen čeveljc rumene barve. In moto tega pohoda je isti, kot zadnji stavek v SN.Ne da se mi pa računat, kolk iz križišča v Novi Vasi je treba jit, da prehodiš po poti manj kot 2 km.Mislim, da je nekje mal več kot do Bloškega jezera. Če ma še kdo kšn uprašanje, mu lohk kej povem, al pa skup predebatiramo, ker vem kok teren zgleda.Mogoče je pa to pravo????
čao pa uživejte v popoldnevu

nja ::
u,ja...ej tole zgoraj se slisi kr smiselno..kak pa je s povrsino??
....ceprav, jaz bi vseeno raje sla na morje!!:)
....ceprav, jaz bi vseeno raje sla na morje!!:)

sabisabi ::
Nja vtipkaj v iskalnik po krpanovi poti, je orisana na zemljevidu, lohk bo blo vse skupaj znotraj 160 ha, ampak treba jhttp://bloke.si/images/stories/doc/zgib... vzet ravnilce pa računat.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: sabisabi ()

LapD ::
@sabisabi
Kdo je govoril da je krpan iz primorske svete trojice. Vrh na Sv. Trojici (pri Pivki) ni na primorskem. Znano je da je debata o tem od kod je Krpan vroča, ker si ga vsi lastijo. Jst sm prepričan, da je iz Trojice pri Pivki. Stara italjanska cesta je šla mimo te trojice v Cerknico.
Sicer pa ne se sekirat..bomo vidl kaj bo 10. namig prnesu. Zdj pa fuzbal.
Kdo je govoril da je krpan iz primorske svete trojice. Vrh na Sv. Trojici (pri Pivki) ni na primorskem. Znano je da je debata o tem od kod je Krpan vroča, ker si ga vsi lastijo. Jst sm prepričan, da je iz Trojice pri Pivki. Stara italjanska cesta je šla mimo te trojice v Cerknico.
Sicer pa ne se sekirat..bomo vidl kaj bo 10. namig prnesu. Zdj pa fuzbal.

PiXtEr ::
hehe.. sej bi šu, sam mam izpit jutr, tko da ne morm fuck :S Drgač pa ja kok je ta karta merilo... glede Krpana smo pa nekako sprejel teorijo da je iz Pivke, ker potem tisto kljuse nima pomena. | pardon... sej je krpanova pot točno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PiXtEr ()

dOlOres ::
Kdo bo tale srečnež, ki bo odkril tale ček? $
Destinacij je tooooliko, da dol padeš
Vsak na svoje "ozemlje", ampak čeka pa nikakor da odkrijemo...
a gremo skupaj v lov??

Destinacij je tooooliko, da dol padeš

Vsak na svoje "ozemlje", ampak čeka pa nikakor da odkrijemo...

a gremo skupaj v lov??

No, namig 10: PiXtEr.. poglej si najprej koliko je punca stara....avto...pha.

Zakaj le? Saj lahko izveš na internetu nov namig, še preden utegneš kupiti novice!

Tebe bom jaz najprej napotila sem... ker verjemi... tvoji posti... pardon-ne samo tvoji... večina postov v temi je totalno neberljivih...
Drugače pa lahko izveš to natanko tukaj!
Drugače pa lahko izveš to natanko tukaj!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1527 (794) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4074 (3036) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45722 (23401) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6312 (6190) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1651 (1469) | eiht |