Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

errhec ::
Če se postaviš v vlogo tistih ki pišejo namige, bi pričakoval da ne bo vse dosegljivo na internetu, ampak bi nekaj pustil tudi za tiste, ki nimajo dostopa do net-a.
Seveda pa je skoraj vse dostopno na net-u, z pravilnim iskanjem.
Lahko pa je tudi kakšna reklamna brošura ki vsebuje ta podatek.
:)
Seveda pa je skoraj vse dostopno na net-u, z pravilnim iskanjem.
Lahko pa je tudi kakšna reklamna brošura ki vsebuje ta podatek.
dd

slepir ::
errhec..in zdaj bi sel iskat vse reklamne brosure al karkoli ze..ki jih slovenija premore?:)

baker ::
prvi_2005 najbolš da napišeš na net kje se ti zdi, da je in če bo kdo našel zarad tvoje pomoči boš zihr dobu kakšen %
(al pa tud ne, hehe)
(al pa tud ne, hehe)

lahko pa smo se napacno lotili iskanja tega ceka...najt bi morali tistega ki si je namige izmislu in ga malo izpras(i/a)t

errhec ::
Zakaj?
Saj je že kar nekaj lokacij izbranih iz namigov.
Pač eni bomo rabili še kakšen namig ostali pa ne.
Saj je že kar nekaj lokacij izbranih iz namigov.
Pač eni bomo rabili še kakšen namig ostali pa ne.
dd

newzealand1 ::
jest ne rabm več namigov ker mam ček že doma sam ne vem če mi ga bo banka izplačala zaradi roka trajanja . mu je poteku

Simchy ::
S kolegom sva šla pred dnevi preiskat okolico črnega kala, katastrofa, vsak kamen obrnjen, vsak količek izkopan, vsi pokrovi kanalizacije dvignjeni,.... F** kaj vse nardimo za ta denar

Lex_Luthor ::
Uglavnm, no, Zdi se mi, da v Strunjanu čeka ni; K sm preletu vse tm okrog :( Zdele pa kle doma čakam na nove namige in informacije :(
Mogoče smo se s kom od vas dol vidl :D:D:D
LD
Mogoče smo se s kom od vas dol vidl :D:D:D
LD

najboljs da si vsi tisti ki hodmo iskat cek...okoli vratu obesimo kartoncek in gor napisemo "Slovenski Indiana Jones"

Pod viaduktom, Osp, Kozina, Hrastovlje, vse manjše vasice okoli, ....
Ne me j..., kolk sm glup, kaj vse sm naredu za ta ček, nakonc bom pa sam v minusu zard benza.
Pomoje je sponzor petrol, k tolk benza skurmo k nas po Sloveniji vlačjo
Ne me j..., kolk sm glup, kaj vse sm naredu za ta ček, nakonc bom pa sam v minusu zard benza.
Pomoje je sponzor petrol, k tolk benza skurmo k nas po Sloveniji vlačjo

newzealand...usmerjen sem proti strunjanu (ceprav sem bil tam ze 3x)...bomo vidli kako bo po naslednjem namigu

nekaj me zanima...tisti ki se lani na planici iskali...so bile okoli postavljene table od slovenskih novic?

MaxFire1 ::
sam nardi folk bruko... bom jst enkrat organiziral rpavi lov za zakladom pa se da nagrado kake 500 000 EUR pa da pol vidmo kasna evforija rata :D to bi bil biznis ja! ;)

Če je kdo iz LJ in ma namen iskat ček se lahko prej dobimo še na pivcu tm okol 1.00 ponoč, pa mal predebatiramo, pol pa gas

alfika ::
Tole je pa že hudo. A noben ne pozna nobenga na Delu, kjer tiskajo Novice, da nam izda namig, ker zdej mi še Strunjan ni več mogoč,ker ne najdem povezave z Trojico. Vse drugo pa sem še bolj izločla, ker zmeraj nekaj ne štima.

hehe le kej an stajerskem beri nazaj 48 lokacij v slvoeniji je... pa se bog vedi kok v prenesenem pomenu... 90% pa je slo na morje :D se soncit k solinskim rakcom :D optimisti

upamo na to...da tisti ki si je izbral lokacijo je med tem podzavestno mislil "kako lepo bi blo it na morje"

newzealand1 ::
kva dej al ste že najdl ček al ne. jest sem že cel stanovanje pospravu. kje pa je tista sv. trojica.

Pinkyca ::
in zdaj vse tiho je bilo...
men je pa včeri 3 km pred bajto avto crknu in ne užge več. še dobr da se ni kje sred avtoceste zgodil...če bi se v portoržu, se ne bi sekirala-podaljšane počitnice.
in kdaj pride namig?
men je pa včeri 3 km pred bajto avto crknu in ne užge več. še dobr da se ni kje sred avtoceste zgodil...če bi se v portoržu, se ne bi sekirala-podaljšane počitnice.
in kdaj pride namig?

moreš dopust uzet :D zaklad clovk 40 000 urov angrade tok se letni prihodek ni.... kaj ti bo sluzba reces sefu naj si jo nekam zatakne :D

Looney ::
Uau... dejansko obstajajo presledki, ko celo minuto ni nobenga posta! Seveda potem to nadoknadite z najmani tremi v naslednji minuti!!

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

ma sej za davek se da zmenit da se ga da v dobrodelne namene dolocen del denarja pa ni treba davkov placat... to dost bogatih ljudi dela :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1527 (794) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4076 (3038) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45749 (23428) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6313 (6191) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1651 (1469) | eiht |