Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

sbrezo1 ::
Najdu sem ček!!! Biu je pri meni doma in sicer na spodnji knjižni polici, dobro skrit pod knjigo Martin Krpan. Le ta je že precej razkrajana, zato smo jo nedolgo nazaj zaščitili z rdečo papirnato oblogo. Da sem knjigo dosegel, sem se moral skloniti in ne samo to - na kolena sem moral iti, saj bi jo samo s klečanjem ne dosegel (bila je namreč globoko v polici). Polica se nahaja dobrih pet metrov stran od vodnjaka, ki je ostal pri nas doma v spomin na starega deda. Še sedaj vodo črpamo prav od tu. Religiozno znamenje, ki predstavlja portal naše knjižne police se imenuje prav Sveta trojica. Nahaja se na levi (če prideš iz smeri kuhinje) oziroma na desni (če prideš iz sanitarij). Če vse knjige zložimo dol iz police, in jih postavimo v nekakšen kvadrat, njihova površina znese natanko 160 hekarjev. Poleg tega pa se je zraven knjige o Martinu Krpanu, nahajal učbenik za Agronomijo: Kako obdelati 160 hektarjev zemlje v enem tednu.
Kako so se SN-jevci vtihotapili v mojo hišo še raziskujem, tožil pa jih gotovo ne bom
(malo za razvedrilo
)
Kako so se SN-jevci vtihotapili v mojo hišo še raziskujem, tožil pa jih gotovo ne bom

(malo za razvedrilo

Ljubo doma kdor ga ima

Katka` ::
Odvisno je od krpana ja... in odvisno je od tega, če mu bo kaj jasno. Če bo razvozlal namig, nam ga verjetno ne bo povedal. In pa odvisno je, ce je znal prebrat ZS z mojo stevilko =)
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

OS1R1S ::
No tale tema je skleda smeha
Dobil sem na tisoče smiselnih in nesmiselnih namigov, nekateri razmišljajo zelo dobro. Sam sem že razvil dokaj logično teorijo, vseeno pa upam da do jutri ček še ne bo najden
LP

Dobil sem na tisoče smiselnih in nesmiselnih namigov, nekateri razmišljajo zelo dobro. Sam sem že razvil dokaj logično teorijo, vseeno pa upam da do jutri ček še ne bo najden

LP

bigshocker ::
Moh .. odvisno od namiga :>
tistemu ki bo danes prvi pred polnocjo objavu pravi 10. namig na forumu mu castim siXpack :D
brez zajebancije
tistemu ki bo danes prvi pred polnocjo objavu pravi 10. namig na forumu mu castim siXpack :D
brez zajebancije

Bill ::
prvi 2005 a se ti sanja v kermu delu slovenije bi lahko bil ček?
A je možno da je spet gorenjska?
A je možno da je spet gorenjska?

slepir ::
cek ima na sebi en nabildan pritlikavec oblecen v rdece...ki vsak dan od 8. do 22. junija teka po strunjanskem rezervatu...in ga moras na kolenih prosit da ti ga da

tharocky ::
ucer sm dopoldne prsu domov, po tem, ko sva s frendom vsaj 5ur hodila po naravnem rezervatu strunjan, ki ne obsega solin. pr znaku petrol se zihr seta na miljone turistov, se posebej vsak dan.
dobr si to skp spacal sbrezo1
hehe.
nikjer zaenkrat ni logicnega skupka namigov, da se pa eni pametnjakovici tle neki spilate z najdemnim cekov, je pa, kako bi to reku, pomilovanja vredno.
srecno
dobr si to skp spacal sbrezo1

nikjer zaenkrat ni logicnega skupka namigov, da se pa eni pametnjakovici tle neki spilate z najdemnim cekov, je pa, kako bi to reku, pomilovanja vredno.
srecno

medicinka ::
Kaj je Krpan omenil kdaj dobi namig? BOjim se, da si bo sam prišel gor, kje je ček in šel tja

newzealand...sveta trojica je ime njegovi zeni...ker mu prinasa za pit..za jest..in se xxx

Katka` ::
Jaz pa se odpovem 10mio če danes Japonska sesuje Hrvaško 6:0 ...

Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

prvi_2005 ::
po pravici rečeno,lansko leto sem "delal" brez forumov,sedaj pa priznam,da sem zmeden zaradi veliko zgrešenih ciljev...nisem siguren,kje bi lahko bil,morm pa povedat,kako je bil grozno,ko sem se lani ob 6.30 uri zjutraj podal z avtom na 130 km dogo pot,ko sem bil prepričan za lokacijo o zakladu...za vsak avto sem takrat milsil,da drvi proti Pllanici,res ,prava groza je bil tisti občutek!
Letos delam res samo pasivno,kajti po verjetnostnem računu dvomim,da lahko kdo dvakrat zapored ima tako srečo,kot sem jo imel jaz lansko leto(pravtako pa tako veliko smolo obenem)
Letos delam res samo pasivno,kajti po verjetnostnem računu dvomim,da lahko kdo dvakrat zapored ima tako srečo,kot sem jo imel jaz lansko leto(pravtako pa tako veliko smolo obenem)

najbolj se mi zdi smesno ko je v nekem clanku pisalo da so dokazi al nevem kaj o postavitvi ceka od zacetka igre naprej..pri notarju...kaj jim pa preprecuje da ga odmaknejo in ga postavjo nazaj mal kasneje?

medicinka ::
slepir, razmišljaj logično...on dajo nekam ček, ga overijo pri notarju, potem ga odmaknejo... nekdo ga je tam iskal, morda celo slikal tisti del, potem pa ga oni dajo nazaj in nekdo ga najde ali pa ne. To bi bila cela scena, če bi se javili ljudje, da so točno tam iskali ali pa imeli celo dokaze, da so tam bili

takrat ,ko sem prišel nazaj iz Planice sem si samo želel,da sem se zmotil glede lokacije,ampak hladen tuš je prišel zvečer,ko sem ravno na netu prebral za tisti dve ženski,da sta ravno tam našle zaklad,ker sem jaz vsaj 10 ur prej hodil....res,da sem pozneje krtko za vsakslučaj poslal 9 rešitev iz naslonjača in ne boste verjeli,imel ogromno srečo in dobil 100.000 sit! Kot je že nekdo prej napisal na forumu,je bila to seveda samo drobtinica proti 10 mio sit

newzealand1 ::
al pa da stojiš par metrov stran pa ti kolega reče ma dej pejt prideva nazaj prideš domov pa šok. zraven tega pa sem še slikal tiste stare koke

newzealand...ne skrbi...letos bo stevilo takih toliko...da se bo ustanovilo anonimno drustvo za pomoc

PiXtEr ::
Pogovor je res zašel čist v drugo smer, gremo raj ideje vn metat.. če sploh ime kdo še kakšno :S
Vsi smo se nekako lociral na primorsko, iz ničesar pa ne mormo 100% sklepat, da se ček nahaja tam!
Površino 160 ha imasta Strunjan in Snežnik glede na podatke z neta. A ma kdo še kakšen podatek?
Vsi smo se nekako lociral na primorsko, iz ničesar pa ne mormo 100% sklepat, da se ček nahaja tam!
Površino 160 ha imasta Strunjan in Snežnik glede na podatke z neta. A ma kdo še kakšen podatek?

vem,kdorkoli bi pogledal ravno tja,kajti Planica je najbolj znana ravno po rekordni znamki 239m,jaz pa sem bil preprosto slep,v glavnem,nisem znal postavil v abecedi samo pikice na i!
Mislim,da ravno tako se dogaja sedaj tistim,ki iščejo zaklad,MANJKA RAVNO TISTA PIKICA...ne obupajte,kot sem jaz,imel sem še 5 ur časa do odkritja,pa se šel domov
Mislim,da ravno tako se dogaja sedaj tistim,ki iščejo zaklad,MANJKA RAVNO TISTA PIKICA...ne obupajte,kot sem jaz,imel sem še 5 ur časa do odkritja,pa se šel domov

newzealand1 ::
kaj vas bega teh 160h. to je rezervat kjer so podatki dostopnivsem. če pa je to kaka občina ali podobno pa sploh ni rečen da je na netu. to je glih tko kot jaz nebi dal svoji podatkov gor. nevem kaj ste s zapićl v to cifro . sej je sam je morda ni na netu,

je kje okoli snenzika kaksen kraj kjer pisejo stopinje celzija?...ce bi bil turist bi se prekleto cudil kako mora bit na kraju imenovanem sneznik tako visoka temperatura

Simchy ::
mislm da nebi dal v namig ene cifre k je ne zna nihče z ničemr povezat, po moje je kr neki nam znanega!

PiXtEr ::
zapičl smo se zato, ker ta namig ni krneki, ampak bržkone se nahaja ček nekje na tem območju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1527 (794) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4077 (3039) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45754 (23433) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6313 (6191) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1651 (1469) | eiht |