» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
43 / 75
»»

oc-er ::

Če bi analizirali vsako lokacijo bi vidli da za vsako eden izmed namigov ne velja oz. je vprašljiv.

pomoje še vedno gledamo proti napačnemu koncu slovenije.

lordnox ::

pomojem more bit kje pr morju....k tista pivka je že cela prerita in če še zdej niso neč najdli....nevem no...

errhec ::

Ja kot sem že omenil je možno (čeprav sam ne verjamem) da je bil ček skrit pri tabli Lipica pri Postojnski jami.
Ker včeraj nisem imel digitalca, sem danes skočil slikat zadevo:
Poglejte si slike na:

http://ww1.pureupload.com/pupload/view/...

Skratka vsi namigi se ujemajo ( opisal sem jih ene 3-4 strani nazaj)

Pokrov je rdeč in notri je betonski stebrček, ki ga moraš na kolenih potegnit iz luknje pod stebrom sta še dve plošči,
da steber stoji višje in ostane malo prostora za kakšno škatlico.
Samo to me moti da je stvar ob zelo prometni cesti in ob pločniku po katerem se sprehajajo trume ljudi in bi bil ček najden v prvi uri .
Če je kdo opazil ta "pokrov" tam že prej naj sporoči kajti te slike so edini resnejši dokaz da je bil ček (MORDA) že najden.

LP
ErrHec
dd

prvi_2005 ::

še vedno upam,da bom tudi letos prvi odkril lokacijo,šel tako kot lani 5 m mimo čeka in in upam,da na koncu ne bom ostal praznih rok,kajti pol sem :(

@errhec - ja zakaj pa ti nisi pogledal?

Sicer pa jst mogoče kej skočim ke pogledat s kolesom , čist tko za zabavo :)

delov ::

No sm nazaj!

Ček je bil pri gradu snežnik poleg jezera je skala, na skali rdeča tabla, pod skalo pa odprtina in v njej ček!
dostop z avtom, cca 1.7 km od križišča, pejte na ta link, v iskanju napištte 160, pride vn snežnik

http://www.arso.gov.si/podro~cja/narava...
http://www.zaplana.net/Izleti/Namigi/Gr... na tem linku poglejte bližnje izlete
itd ....

JE NAJDEN, pa verjamete ali ne!

Yoni ::

delov ta lokacija je še najbolj verjetna od vseh....

bigshocker ::

Čestitamo že sedmemu srečnemu najditelju ;)

plosk plosk plosk :D :D :D

slovenske novice lahko letos razglasimo za največjega dedka mraza .. verjetno so se zavedali da je majhna možnost da odkrijemo ček na eni lokaciji zato so ga skrili na večih mestih po sloveniji ..;)

Zgodovina sprememb…

Kot sm že reku prej ga nism najdu jest ampak frenda!

No če je bil pa najden pa svaka čast najditelju ..

Sem vedel , da more bit nekje bolj na jugu slovenije kot na primorskem :D

Glavna ::

Moram te razočarat delov, ampak ček še ni bil najden! Pa mimogrede, lokacija se ne ujema z enim izmed bistvenih namigov!

ja ja .. sej bosta dobila tudi svojih 5 min slave v SN .. kjer bodo objavli seznam dolgo listo "najditeljev" z NAJVEČ domišljije :)

MEN JE VSEEN, sam me pa zanima kako TI lahko veš da MY frend nima doma čeka!
Mislim da boš v kratkem razočarana!
In vsi namigi se ujemajo, povej kateri te muči in ti razložim!

sbrezo1 ::

Hja do Svete trojice iz Snežnika spet ni ravno tako blizu.:\
Ljubo doma kdor ga ima

cca 40 minut peš

newzealand1 ::

a je dostopno vsem tut invalidom

slepir ::

delov...a ti je to znano?

"OB TABLI PETROLA OZIROMA ZA NJO! Mislim pa da ste vsi ki ste bili v bližini strunjana hodili mimo!!!!!
našla sta ga moj prijatelj in njegova punca
me častita pivo za pomoč prko računala in neta, vsekakor pa tudi vas za pomoč pri namigih!!!!

Lovšin Jure"

ja, do skale je lepa pot direktno iz parkirišča

errhec ::

OC-ER
Sej sm pogledu.
V soboto ob 16h sm kopu notri ma ni blo nič več, za mano so prišli še drugi in so tudi pregledali vse,
ma se mi zdi lokacija preveč na vidnem mestu in iskanja bi bilo prehitro konec.
Tako da dokler ni uradne informacije da je ček najden oz slike ki bi to dokazovala ( pa ne tiste osel ali home made ček) se iskanje nadaljuje.
Vsekakor nam bo pomagal naslednji namig.
In jaz osebno ne nasedam "najditeljem brez dokazov" v stilu jaz ga imam sam nimam fotke:))))
LP
dd

desna slika na prejšnem linku je fotkana nekje direkt od tm

In še nekaj...razočaran sem, kot je to že nekdo prej omenil...tale tematika je namenjena nevihti možganov, ki pa vsekakor ne mora delovati kvalitetno, če se vmes najdejo paraziti, ki skušajo na skrajno prmitiven način speljati ostale na led. Zakaj sem ne zapisujete samo relevatne informacije, ki bi nam lahko koristile? Poanta brain-storminga je sicer res ta, da človek napiše kar mu pade na pamet in se potem izlušči relevantne ideje, vendar pa dajte vsaj tele poskuse zavajanja nekam na stran...
Ljubo doma kdor ga ima

PiXtEr ::

delov velik prijateljev imaš s čekom, srečna družba očitno? No naj ta tvoj "prijatelj" slika ček, ti pa prilepi sliko sm, pa bomo vidl pr čem smo.. Navsezadnje pa si že včeri bluzil o čeku, tko da ne vem zakaj bi ti pa tokrat verjel?

GaNgStA^ ::

vrjel bom takrat ko bo prileplena slikca čeka....

ej kje je zdej tista katka k ma geslo. a je pobasala namig in šla iskat ček. pa tako hinavšna.
najprej proti da, da tel potem pa zgine

Tvoj frend nima doma čeka, pa če si to še tako želi, ker se lokacija ne ujema - čeka namreč ni pod nobeno skalo!:P oziroma v skali - za to se ti niti ni treba prepognit

MaxFire1 ::

Glavna je zgleda od SN da nas usmerja na pravo pot... ;) oz. da ne zbluzimo cist... ker je ze use cist zapadl tukej sam se v zgubljanje casa...

Kaj pa je zdej pravazaprav s Strunjanom? A je izločen iz igre?
Ljubo doma kdor ga ima

BlazB ::

No ja med gradom sneznik in svet. trojico je vec kot 12 km ZRACNE razdalje kako ti to prehodis v 40 minutah bi pa rad vidu:D :D . Ne samo da ste nasli dva ceka imate v vasi druscini tudi nadnaravne sposobnosti.:D :D

Joj samo tega ne, za SN pa ne bi nikoli delala!;)

Vem pa, da ček še ni bil najden, ker je to do zdaj bilo nemogoče! Drugače bi ga že zdavnaj sama našla!

LapD ::

katka se uči za maturo pusti jo :D

Včer sm bil na gradu Snežnik kot sem napisal (sedaj verjetno že približno 10 strani nazaj?). V bistvu je bil bol izlet ampak vrgel sem oko tudi za čekom ;) Če pa prideš (nevem kdo je že napisal) iz Snežnika na trojico v 40 minutah ti pa lahko dam roko.

Glavna: ce si iz slov. novic ceka ne mores vnovciti zato predlagam da mi zaupas informacijo na PM in si delima jest 70% ti 30% jest dobim vec ker imam potne stroske.:D :D

Ok ce nisi od novic pol pa nc.;(( ;((

whatever55 ::

Snežnik se ne ujema s krpanom, ne ujema z sveto trojico, menda se ujema z površino in ujema se z vodo.

Će že gresta na snežnik se vstavite v gostišču Mlakar na kosilu. :)

Kaj pa tista Sveta trojica pri Domžalah, a je bilo o tisti že kaj napisanega?
Ljubo doma kdor ga ima

larci ::

ajoj... enim je cilj samo to, da druge zavedejo ... no ja saj je to najbrz plan vsem>:D ampak nekateri so pa le prevec ocitni ...
mislim haloooooooo zakaj bi sel nekdo v Lipico poslikat lokacijo pa vse namige utemeljil z verjetnimi dejstvi in dal to na forum namesto da bi kopallllllllllll clovek:\

ja pa itq vsaj enim 10 cekovmora bit ... kok krat je bil ze najden:D

matic kaj mate dons za kosilo? :D

PS: kdo je v lipici slikal lokacijo? :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

Matic...
predjed: Pečen radič z sirom in panceto
juha: goveja ali paradižnikova
glavna jed: pljučna pečenka v omaki iz rukole in čebule
sladica: kakšni dobri štruklji (sirovi)
pijača: kozarec dobre rujne črnine

se vidimo...za plačat itaq ne bo problema, ker grem najprej po zaklad:D :D :D :D
Ljubo doma kdor ga ima

DawnAngel ::

hehe...kok je vas zanimivo brat:) sam do zdej nism pa še nič zasledla da bi kdo probal kak na,mig razvozlat...sam o splošnem govorite, o znanih dejstvih:)

slepir ::

pomoje zato ker ni vec kaj razvozlat...samo treba cakat na naslednji namig

Bol je problem da smo namige zavozlali do konca..zato se nihče več ne ukvarja za razvozlanjem.

Pershing65 ::

Cezdalje bolj ugotavljam da bo lazje vzet kredit hehehe.

DawnAngel ::

heh:) Grem ja zdej malo kolesarit, da si sprostim možgančke:) Vas berem pol...ko pridem duma:)
Pusa vsem tuki gor:) Res ste zanimivi:)

Pershing65 ::

CE IMA KDO KAKO DOBRO ZGODBO/DOGODIVSCINO O TEM KAKO STE ISKALI ZAKLAD, naj mi jo poslje na skritizaklad@mail386.com . Bom na koncu akcije naredil spletno stran, kako se je vse skupaj dogajalo, da se bomo lahko smejali. Nekaj v stilu dnevnika.

Naju s frendom je med iskanjem napadel pes, nagnal naju je kmet z vilam itd, nesedla sva z avtom ( dostopno vsem my ass) hehe.

Zelo zazeljene so tudi fotografije.

Ce ne drugac bomo mel vsaj en spomin na to evforijo.

nac ::

kdor bi našu 10 mio se ne bi hvalil na forumu8-)

Jz osebno se nebi hvalu .. bi pa samo sporočil ostalim da je ček najden (+obvezen dodan SCAN čeka) .. da folk ne išče brezveze od takrat naprej ..

PIXOPOWER ::

Pershing:

Tukaj par slikc, sicer nepomembnih vendar slikanih iz dolgčasa :))

Katka` ::

To je pa grdo od vas.
Katka ni hinavka, katka se nima novega namiga, KATKA SE UCI ZA MATURO ;(( ;(
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

@ delov: ti si dve različni informaciji o lokaciji čeka sporoču .. :D

sory sam rečen mi je blo da boš dopoldne dala namig na net.
sory

ubistvu je odvisno od krpana če bo dobil namig ;)
««
43 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51527 (794) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454078 (3040) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545760 (23439) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116314 (6192) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201651 (1469) eiht

Več podobnih tem