Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio
_dex_ ::
nevem no zdelo se mi je najbolj logicno vse skupi bomo vidli ce je ok tudi cek da ni fals ....
ker bo veliko razocaranje..
ker bo veliko razocaranje..
od ceka lej nimam skenerja nevem lahko bom jutri kaj naredu pri kolegu sam za zdej ni mogoce....
PIXOPOWER ::
Lahko ga gleda ne pa tika, ko je salon zaprt. Skratka ne vem, to je bilo moje razmišljanje od samega začetka. In kolikor vem, Citroen menja eksponat na vsake 3-4 dni. Skratka verjetno ni točno tam, ampka nekje okoli. Sicer pa tudi ti malo streljaš vsake toliko
Če bi ti zdaj našel ček, ne bi sedel za računalnikom ( ne glede na to ali je pravi ali ne) ampak bi bil pijan kot opica in skakal po Kopru od veselja
slepir ::
kolk dni pa je bil tisti avto ze tam?...ker v najslabsem primeru so se mogli s kom zmenit da ga ne premaknejo pred 22.
glede sekanja nimam casa ker zjutraj grem v Lj na pot ze ob 5 in mi ni do pijanice in pravijo kdor se prehitro veseli ostane dolgega nosa tako da sem tak tip ki caka zakaj sem gori ker se nekaj tipkam za jutri preden grem :)
glede vozil pa tako na citroenu sem delal tam in ne menjajo tako pogosto vozila lahko pa je tudi dogovorjeno vse skupi nevem no
kakor se vam zdi malo cudno se tudi meni.
Ker mam pa cek ne skacem se ker nimam dnarja se in nimam ok ko bo takrat pa bo druga muzika
razumes... enostavno in preprosto povedal sem kar vem in kakksna je trenutna situacija to je to
glede vozil pa tako na citroenu sem delal tam in ne menjajo tako pogosto vozila lahko pa je tudi dogovorjeno vse skupi nevem no
kakor se vam zdi malo cudno se tudi meni.
Ker mam pa cek ne skacem se ker nimam dnarja se in nimam ok ko bo takrat pa bo druga muzika
razumes... enostavno in preprosto povedal sem kar vem in kakksna je trenutna situacija to je to
Ne vem, ker nisem sledil. Tam sem bil po 5. namigu vendar nisem gledal eksponata. Se mi je pač zdelo malo smotano na kolena se dajat v četrtek ob treh popoldan, ko je tam množica ljudi, ki končajo delat. Pregledal sem par avtomobilov-manjših in bolj močnih in potem nekako omagal. Počakal bom do ponedeljka, da vidim kako in kaj naprej....verjetno vsi skupaj brcamo v temo, "ONI" (SN) se nam pa smejijo
qiqi ::
ojej. dex, pa ti si že sedmi danes, ki sem ga slišu rečt, da je odkril ček.
Ampak, vsa čast, dobiš nagrado za izvirnost.
Pod Citroenovim avtom, nekje pri eni uri na obali, lepo te prosim, se sploh poslušaš, kaj govoriš? Zakaj za vraga, bi hoteli pri Slovenskih novicah tlačiti svoj ček, ki so ga lani skrili pod planiški rekord (ima simbolno vrednost in je poznana točka), pod nekega usranega citroena (ker jim je res v interesu, da jim bodo zastonj reklamo delali - če bi bilo kaj na tem, bi bil na vseh jumbotih za to igro tudi citroenov znak zraven ;) Zdej samo ne vem, a ti nateguješ nas ali kdo drug tebe...
Sam sem mnenja, da je ček čisto nekje drugje in igra se nadaljuje; razen če ga je danes že navsezgodaj kdo pobasal v Strunjanu (ki se mi zdi zelo malo verjetna lokacija), pa pač tega še ne vemo.
Ampak, vsa čast, dobiš nagrado za izvirnost.
Pod Citroenovim avtom, nekje pri eni uri na obali, lepo te prosim, se sploh poslušaš, kaj govoriš? Zakaj za vraga, bi hoteli pri Slovenskih novicah tlačiti svoj ček, ki so ga lani skrili pod planiški rekord (ima simbolno vrednost in je poznana točka), pod nekega usranega citroena (ker jim je res v interesu, da jim bodo zastonj reklamo delali - če bi bilo kaj na tem, bi bil na vseh jumbotih za to igro tudi citroenov znak zraven ;) Zdej samo ne vem, a ti nateguješ nas ali kdo drug tebe...
Sam sem mnenja, da je ček čisto nekje drugje in igra se nadaljuje; razen če ga je danes že navsezgodaj kdo pobasal v Strunjanu (ki se mi zdi zelo malo verjetna lokacija), pa pač tega še ne vemo.
lejte zvedli boste v pondeljek ko jaz zdej pa grem ki mam zgodaj za vstat ....
mislim da nebom niti zadnji ce bo slo tako naprej uapamo po eni strani da ja :) brez zamere
srecno decki pri iskanju zdej je ze ura ala caw caw
mislim da nebom niti zadnji ce bo slo tako naprej uapamo po eni strani da ja :) brez zamere
srecno decki pri iskanju zdej je ze ura ala caw caw
dolcevita22 ::
Lep pozdrav!
Tudi mene so premamili milijončki
ravno sem brala ta forum in zasledila podatek očeku, ki naj bi bil pri Citroenu v Kopru. Meni se to zdi bedasto, tako da ne vem kje naj bi bil ta avto, pod katerim je bil ček. Že nekaj let občasno delam na Citroenu in lahko povem da je tam 100 zaposlenih, ki se precej šetajo okoli in premikajo avtomobile. Verjenost, da bi bil ta C4 na mestu toliko časa je majhna. Pa tudi če bi to bilo res, bi sigurno kdo od zaposlenih ček že našel. In tam je varnostnik sigurno. Tako da se ne more vsak šetat kot mu paše. Edino v primeru da je avto parkiran na parkirišču pred citroenom, potem lahko do njega stopi vsak. Tisti plakat z rdečim citroenom je v ograjenem območju.
Tudi mene so premamili milijončki
te prav razumem PIXOPOWER..nekaj namigov nazaj sem se vlacil po portorozu pa me je mikalo da bi tiste rdece smetnjake na obali odpiral in premikal
Cay ::
Živjo vsem skupi
Prjavu sm se iz razloga, ker me moti nakladanje tistih, ki bi radi 5 min slave... NE verjamem da so našli ček
Sledi pa naslednje:
-obrazložte mi vseh 9. namigov ( posebej mi razložte kaj pomeni namig št. 8? NI DALEČ DO SVETE TROJICE???)
Če je v Strunjanu najden ček, kje je potem sveta trojica??? Najbližja je tam, kjer je mrtvaški ples...to pa niti prbližn ni blizu, ki je najbližja strunjanskem naravnemu parku...
Pa še neki: ček je skrit tam, kjer je dostopen vsem (mladim in starim), kjer ni treba vstopnine plačat, kjer ni zavarovan območje itd.
Pa sreča je rdeča, tut ne pomen označbo kraja kjer je skrit ček(ali pač?)
Pa prosim če nimate zanesljivih virov in trdnih dokazov, ne mi pisat o čudežih, ker mene in verjetno tud ostale to ful moti!
Prjavu sm se iz razloga, ker me moti nakladanje tistih, ki bi radi 5 min slave... NE verjamem da so našli ček
Sledi pa naslednje:
-obrazložte mi vseh 9. namigov ( posebej mi razložte kaj pomeni namig št. 8? NI DALEČ DO SVETE TROJICE???)
Če je v Strunjanu najden ček, kje je potem sveta trojica??? Najbližja je tam, kjer je mrtvaški ples...to pa niti prbližn ni blizu, ki je najbližja strunjanskem naravnemu parku...
Pa še neki: ček je skrit tam, kjer je dostopen vsem (mladim in starim), kjer ni treba vstopnine plačat, kjer ni zavarovan območje itd.
Pa sreča je rdeča, tut ne pomen označbo kraja kjer je skrit ček(ali pač?)
Pa prosim če nimate zanesljivih virov in trdnih dokazov, ne mi pisat o čudežih, ker mene in verjetno tud ostale to ful moti!
Ne mi o kantah, ker danes sem imel tudi jaz eno tako noro idejo. Zraven solin je rdeča hiša (blizu kampa), ki ima par lukenj na pročelju in treba na kolena, če hočeš noter pobrskat-ampak brez uspeha. 50 m naprej pa kanta za ločevanje odpadkov (papir) z rdečim pokrovom.....ampak to sem spustil
Grem počasi spat....lahko noč vsem!
Grem počasi spat....lahko noč vsem!
razen tiste v hrastovljah je za sveto trojico aktualna se razlaga da so okoli strunjana zaliv SVETEGA duha...zaliv SVETEGA kriza...cerkev SVETE marije
marija je zdraven ceka
...poanta je v treh SVETIH besedah...ce nam domislija prevec ne galopira..
ne jemljem tisto kot uganko...sam druge svete trojice tam okoli ne vidim...ne vem pa koliko "ni dalec" za njih pomeni
Cay ::
no sej pravm....napotki so zato da te prpeljejo do zaklada...ne pa da se kr tja v tri dni pišejo
Zaklad je še zunaj in ne verjamem da je v strunjanu...se še tipkamo
LP
Zaklad je še zunaj in ne verjamem da je v strunjanu...se še tipkamo
LP
LP^
no..ce ne skriva uganke..in ce na SN ne mislijo da poznamo kompletno porazdelitev raznih krajevhin povrsin v sloveniji...oz da se bo na tisoce ljudi zacelo po katastrih valit...potem 160ha meri natanko na strunjanski rezervat..ker je ta kraj edini (no..se par drugih je ce se ne motim) ki se ga na netu najde in je kolikortoliko smiseln iz vidika dosedanjih namigov
no..ce ne skriva uganke..in ce na SN ne mislijo da poznamo kompletno porazdelitev raznih krajevhin povrsin v sloveniji...oz da se bo na tisoce ljudi zacelo po katastrih valit...potem 160ha meri natanko na strunjanski rezervat..ker je ta kraj edini (no..se par drugih je ce se ne motim) ki se ga na netu najde in je kolikortoliko smiseln iz vidika dosedanjih namigov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slepir ()
Sixty9 ::
EVO DOKAZ... mi je prinesu cek de sem mu ga poskeniral predno gre na pot...
KLIKNITE TU
Je že v DIREKTU - Brez Milosti!

(pa brez zamre...)
KLIKNITE TU
Je že v DIREKTU - Brez Milosti!
(pa brez zamre...)
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sixty9 ()
larci ::
>>>Hehe kaj je moglo danes dogajat turistom ki so vidli ene 100 folka ki je tam cel dan obračalo kamne na plaži in razkopalo vse sumljivo v njihovi okolici :))
bodo pršli domou v svojo domovino in si bodo mislli da smo šli slovenci v ku rac :)))
bigshocker hvala ti za prvi jutranji smeh ob kavi... you are the best
larci
bodo pršli domou v svojo domovino in si bodo mislli da smo šli slovenci v ku rac :)))
bigshocker hvala ti za prvi jutranji smeh ob kavi... you are the best
larci
Glavna ::
Soline ne spadajo v teh 160 HA! Niso v naravnem rezervatu. To si lahko nazorno pogledate tudi na vseh tablah v tem rezervatu. Sega namreč do solin in jih ne vključuje!
perla ::
Ojla vsem zagretim iskalcem in razpravljalcem!
Svaka vam čast za takšno razpravo. No ja, včas vas mal odnese...Tud jest sem se šele dons prijavla, berem vas pa ves cajt. Zdele ko vsi še spite lohk kej napišem. Kot kaže je blo najdenih že ene 5 čekov. Hmm...zanimivo. No, možno je vse. Za slučaj če pa taprav še ni, podajam moje razmišljanje: Ziher sem da Novice skrivajo bolj jasen namig; lani za Planico je bil očiten šele 12 če se ne motim (kdor ne skače ni slovenc). O zavijanju levo ali desno ni vredno razpravljati, to je lohk kjer koli. Na kolena...recimo da pomen sam to da ni zakopano. Sreča je rdeča...lahko je pod češnjo, lahko je nasad jagod...karkoli.Kljuse...to bi res bil lohk tud kakšn avto, recmo pa da nas pelje h Krpanu. Voda...nič ne piše da je reka, jezero, izvir...lohk je sam štirna, al pa vodnjak. Manj kot 2 km...nima veze omenjat ker še ne vemo.Ni daleč od svete trojice...kar precej lokacij v Slo, ni daleč pa relativno...za ene 5 minut peš, za ene pol ure z avtom= enako.160 he je pa tud lohk karkol, lahko je cerkveno območje(okol ene cerkve), lohk je kakšna površina kot naprimer sadovnjak...Folk, ne pozabte da Planico pozna vsak mulc! Pa ne pozabte da v tistem času lani tam mimo količka ni blo prov velik sprehajalcev. Torej, mora bit poznan celi sloveniji, pa ne preveč obiskano. Jaz skor ne verjamem da je primorska.
Kaj pa to, da je Krpan hodil na Dunaj...preko štajerske? No ja...če se kej spomnem napišem.
Svaka vam čast za takšno razpravo. No ja, včas vas mal odnese...Tud jest sem se šele dons prijavla, berem vas pa ves cajt. Zdele ko vsi še spite lohk kej napišem. Kot kaže je blo najdenih že ene 5 čekov. Hmm...zanimivo. No, možno je vse. Za slučaj če pa taprav še ni, podajam moje razmišljanje: Ziher sem da Novice skrivajo bolj jasen namig; lani za Planico je bil očiten šele 12 če se ne motim (kdor ne skače ni slovenc). O zavijanju levo ali desno ni vredno razpravljati, to je lohk kjer koli. Na kolena...recimo da pomen sam to da ni zakopano. Sreča je rdeča...lahko je pod češnjo, lahko je nasad jagod...karkoli.Kljuse...to bi res bil lohk tud kakšn avto, recmo pa da nas pelje h Krpanu. Voda...nič ne piše da je reka, jezero, izvir...lohk je sam štirna, al pa vodnjak. Manj kot 2 km...nima veze omenjat ker še ne vemo.Ni daleč od svete trojice...kar precej lokacij v Slo, ni daleč pa relativno...za ene 5 minut peš, za ene pol ure z avtom= enako.160 he je pa tud lohk karkol, lahko je cerkveno območje(okol ene cerkve), lohk je kakšna površina kot naprimer sadovnjak...Folk, ne pozabte da Planico pozna vsak mulc! Pa ne pozabte da v tistem času lani tam mimo količka ni blo prov velik sprehajalcev. Torej, mora bit poznan celi sloveniji, pa ne preveč obiskano. Jaz skor ne verjamem da je primorska.
Kaj pa to, da je Krpan hodil na Dunaj...preko štajerske? No ja...če se kej spomnem napišem.
MaxFire1 ::
hehe, gre clovk spat pa ga spet najdejo, in spet na neki lokaciji za lokalce.... brezveze ... sploh pa ni na primorskem
perla ::
Kje pa je zdej tist ki je včeri reku da je prjatu s punco najdu ček, da ga je klical in ni slišal druzga kot en vreščanje????
bergers ::
Mislim da bo še potrebno malo počakati da bomo dobili pravi namig saj do zdaj noben namig še ne kaže kje bi lahko bilo, še malo počakajmo pa bo naš
Bergi
PiXtEr ::
men je tud mal čudn da bi dal pod avto ček.. ga je pa očitno nekdo dal, fake ali pa ne.. :)
wildrose ::
Kaj pa ce je treba iskati VRH?
Krpan je iz Vrha pri Sveti Trojici - torej Vrh "ni dalec od Svete Trojice"...
Krpan je iz Vrha pri Sveti Trojici - torej Vrh "ni dalec od Svete Trojice"...
DawnAngel ::
Heh:) Js sm že tut na Cerkniško jezero pomisnla, pa tut na Radence...sam se mi turisti pa kljuse ne vklaplajo
sbrezo1 ::
A je sveta trojica v namigu napisana z velikimi ali z malimi črkami?
Ljubo doma kdor ga ima
DawnAngel ::
men se zdi da je napisana z malo...ej, pa saj so v novicah tut kao drugi namigi...recmo en piše denar ne leži na cesti.ali pač...pa pol neki drevo oomenja,
noup...vse je pisano z velikimi tiskanimi vsi namigi, vse besede
noup...vse je pisano z velikimi tiskanimi vsi namigi, vse besede
Zgodovina sprememb…
- spremenila: DawnAngel ()
Tashiki ::
Čist nova.
Prebiram temo, dodajam svoje:
Majhno kljuse velika moč:
v bližini Pivke je posestvo plana, kjer gojijo islandske konje,
ti so malo večji od ponijev in izredno močni (vzgojili naj bi jih Vikingi).
In od tam ni daleč do Svete trojice.
Čez pivško gre tudi krpanova pot, ki je označena z rdečimi tablami,
uradna otvoritev velike Krpanove poti bo predvidoma 1. avgusta 2006.
Blizu sta vasi Petelinje in Trnje, od koder se gre na Sv. trojico,
poleg vasi Petelinje je Petelinjsko jezero ima površino ca. 160 hektarjev.
Pred občinsko stavbo v Pivki je spomenik Martina Krpana na kobilici.
Blizu je Poček, vadbišče slovenske vojske - smodnik/angleška sol.
Sreča je rdeča je mikro-namig, gotovo.
v Pivki so tudi ohranjeni bunkerji in rovi na Primožu (več 100 m rovov, spalnic, skladišč…) so na ogled za turistične namene. bunkerji
Pa še bi se našlo. Strunjan je vprašljiv ravno zaradi rezervata, ker je zaščiteno okolje, ne vem, če bi se tamkajšnjim skrbnikom parka prav fino zdelo, če bi trumoma tam okrog hodili in pregledovali, pa uničevali park.
Pa članek v SN je dovolj zgovoren: naj ljudje ne iščejo preglobokih pomenov v namigih, ker so bolj direktni kot ne.
Prebiram temo, dodajam svoje:
Majhno kljuse velika moč:
v bližini Pivke je posestvo plana, kjer gojijo islandske konje,
ti so malo večji od ponijev in izredno močni (vzgojili naj bi jih Vikingi).
In od tam ni daleč do Svete trojice.
Čez pivško gre tudi krpanova pot, ki je označena z rdečimi tablami,
uradna otvoritev velike Krpanove poti bo predvidoma 1. avgusta 2006.
Blizu sta vasi Petelinje in Trnje, od koder se gre na Sv. trojico,
poleg vasi Petelinje je Petelinjsko jezero ima površino ca. 160 hektarjev.
Pred občinsko stavbo v Pivki je spomenik Martina Krpana na kobilici.
Blizu je Poček, vadbišče slovenske vojske - smodnik/angleška sol.
Sreča je rdeča je mikro-namig, gotovo.
v Pivki so tudi ohranjeni bunkerji in rovi na Primožu (več 100 m rovov, spalnic, skladišč…) so na ogled za turistične namene. bunkerji
Pa še bi se našlo. Strunjan je vprašljiv ravno zaradi rezervata, ker je zaščiteno okolje, ne vem, če bi se tamkajšnjim skrbnikom parka prav fino zdelo, če bi trumoma tam okrog hodili in pregledovali, pa uničevali park.
Pa članek v SN je dovolj zgovoren: naj ljudje ne iščejo preglobokih pomenov v namigih, ker so bolj direktni kot ne.
Hja...moje mnenje je, da se iz teh namigov za enkrat še ne da relevantno izpljuniti prav neke specifične točke. Čeprav se zdi na momente še tako logično, da je na primer v Strunjanu in okolici, pa se potem vedno najde en protiargument (protinamig), ki te odvrne proč od morja. Mislim da še nismo našli kraja, ki bi se 100% skladal z vsemi namigi. Mislim, da lahko na tak način sklepam na večino slovenskih krajev. To pa vodi v veliko zmedo.
Ljubo doma kdor ga ima
Ja, saj ni rečeno, da je tako direktno, da bi pa zdaj prav tja na posestvo skrili,
dvomim, ker je privat. Greš pa tam mimo oz. je blizu.
Tale slika se mi zdi zanimiva:
pivka - upam da bo delovalo
dvomim, ker je privat. Greš pa tam mimo oz. je blizu.
Tale slika se mi zdi zanimiva:
pivka - upam da bo delovalo
No in potem je tu še naselje Kal pri Pivki,
poglejte sliko, precej je povezav...
Kal - kamnoseška pot
poglejte sliko, precej je povezav...
Kal - kamnoseška pot
Slovenija...kljub temu da je tako majhna, pa se ob iskanju tegale zaklada zazdi prav zelo ogromna
Ljubo doma kdor ga ima
ZeCHoW ::
Tashiki in zakaj so te slike zanimive?
Dejte se folk mau umirt pa nehte nakladat ker sm dns na vse zgodi prebiru 4 nove strani (cez noc nasatale) in upu da bom kej novga zvedu, pa me sam oci bolijo. Mislm da si nimamo vec kej povedat do 10. namiga.
Dejte se folk mau umirt pa nehte nakladat ker sm dns na vse zgodi prebiru 4 nove strani (cez noc nasatale) in upu da bom kej novga zvedu, pa me sam oci bolijo. Mislm da si nimamo vec kej povedat do 10. namiga.
^^
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1629 (896) | MartinKrpan |
| » | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4224 (3186) | Saladin |
| ⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 47039 (24718) | OmegaBlue |
| » | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6431 (6309) | madmitch |
| » | $Oddelek: Omrežja in internet | 1740 (1558) | eiht |