» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
40 / 75
»»

BlazB ::

Problem z strunjanskim parkom je v tem da je zadeva prevec ocitna (prvi hit v googlu) in prekmalu (se 5 dni) prevec omeji iskanje, da ne omenjam tega da je naravni rezervat.

Letos so namigi pac taksni da zavajajo dokler ne ves vseh. :D :D

ajtak1 ::

to je to 100% sam ga je pomoje že en najdu more bit simpl razlaga in ta je super... pomoje smo bli prepozni dons nas je blo tm ful.....

bigshocker ::

Hehe kaj je moglo danes dogajat turistom ki so vidli ene 100 folka ki je tam cel dan obračalo kamne na plaži in razkopalo vse sumljivo v njihovi okolici :))

bodo pršli domou v svojo domovino in si bodo mislli da smo šli slovenci v ku rac :)))

oc-er ::

Na konc bo pa taka lokacija, da boste vsi rekli AJAAAA SEJ RES, noben pa ne pomisli nanjo zdej.

A obstaja kak kraj ki je znan po čem 'trojem' torej trije kralji, ali karkoli?

>>ce je cek res v strunjanskem rezervatu...so ga morali hudicevo dobro skrit..

Ja pa se to danes je folk sodec po informacijah iz tega foruma preoral secovlje in okolico in nasel samo kaksen drek od zascitene vrste ptica.:D :D

Unrated_boy ::

pol pa v ponedeljek pride tak namig, da bo vse kazalo na prekmurje :D
mislim da bo še treba vsaj do torka počakat in pol veselo na lov..

slepir ::

jst sm nasu en rablen vlozek pod skalo:D

BlazB ni prehitr lan je biv tak cas ze najden

Bi prosil unega kopercana ki je danes z mano precesal strunjan (k sva bla skupi na gim piran) da mi pise na zasebno ce lahko ..

tnx

Ja kaj .. sreča je rdeča :)))

si pogledal da ni slučajno ček not skrit >:D

Katka` ::

LapD preveri ZS
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

ajtak: Danes ene 500 sporocil nazaj:D :D sem napisal da je novicam v interesu da se cek isce do zadnjega in zato ne verjamem da so dali tako ocitem namig 5-6 dni pred koncem. Tocno to napako so naredili prejsnic ko je folk ze mnogo pred koncem civkal da je zadeva v planici.

jz mislm da ček ni na takem kraju da bi blo treba kopat

oc-er ::

Ja kaj , zdej vsi plavamo dobesedno u temi, maš neko makro območje kjer je xy krajev kjer bi ček lahko bil..

A zadnji dan bodo pa napisali: Vsi na morje >:D :D
oz. v Lendavo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oc-er ()

MaxFire1 ::

normalni ljudje ze spijo :D pejte spat tudi vi. wasa hrbtenica vam bo hvalezna! Diarejo

Abdulah_BM ::

letos pa ne :P

mi čakamo da pride dex nazaj s srecno novico;)

:))

ma ta dex je pojava .. ampak no .. vsaj priznal je da je retard ..

grem jz raje vn zurat u portoroz kot tle na tej tabli zabijat cajt :}

_dex_ ::

ola decko kako si kej evo me kako kej?
si nasu cek :)):)) :)) :))
ma mi smo nekej nasli sam jutri bom zvedu ce je ok !!!
kaj ti drugace

whatever55 ::

dex, ti si žena

kaksna zena :)))
:D se tebi fuzla :)

PiXtEr ::

kaj ste nasli? :) in kako da ne veš če je ok? ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

kolega je siguren da je to fals da je to podtaknjen :)
ti pravim al so ga sunli al se kdo zeza :)
sem klical sam tajnica se javi in na netu sem
preveru v pondeljek zvem al je ok al ne :(
tako da kalme zivcki na visku ....
sumljivo je ti povem takoj sam nebom prenehal studirat ..... do pondeljka:\

>>kaj ste nasli? :) in kako da ne veš če je ok? ;)

so nasli eno skalo pobarvano v rdece..pa jo je dex domov prvleku in mora zdaj nekaj ur klepat da cek spravi vn;) :D

ko nedela nobeden lej......glupo je to za enkrat tisina kod da ga nimam racunam
ker skatlica je podobna za uro se stisne in zapre znotraj pa beli cek z natiskanimi slovenskimi novicami logo....
ter natiskanimi stevilkami ter podpis original ter plastificirano

ker deluje prevec enostavno
in deluje nam fals nevem no bom zvedu v pondeljek...

nam lahko sedaj objasnis kam si tole sou iskat?

pa kaksna slika najdbe tud ne bi bila slaba:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slepir ()

kat ::

dex , a nis ti un model ku je dans ze enkrat tle neki bluziu kao a je cek ze najden?!

poj zgleda da si se hit premislu..:D

v kopru nasproti ure od citroena
ti povem tako namigi pravijo:
na kriziscu desno na koncu hitre ceste v kopru nato proti uri kraj pravi da rdeca je sreca citroen je komplet rdece obarvan...
turisti prebirajo stopinje pac prebirajio ker na stolpu se mesa datum ura ter stopinie zato prebira..
zdraven je badasevica ter se blize hidrant za vodo.
majhno kluse velika moc vozila pred citroenom majhen in veliko moci nadomesca nekdanji prevoz je res..... rdec citroen
natancno pride 1600 metrov do prihoda in pod kolotekom C4 rdece barve smo nasli skatlico avto leta je C4 in z njim ni dalec do svete trice
tako da to je to sam tam je blo ze vse premetano kamni vse sam vozila noben ni pogledal al ni razumel na kooena sam tako lahko pogledas pod avtomobil in lopate ni nevem al se kdo zeza zvem v pondeljek tako da ..... poskusu bom mislit kod da ga nimam ker lahko da je fals in zgubim drugo moznost...

ja tako je ker je nekdo piustu skatlco v strunjanu sam pol sem zvedu da je tip hotu zajebat folk kateri so iskali koces da bi se pobrali vija je trobu in nevem kaj se vse sam ni ni nasu sej sem takoj pol to sporocu ko sem kasneje zvedu

ok, sm kraj kjer naj bi blo to skrito naj bi bil poznan celi slo, oz bi mogu neki poment, se na nekaj nanasat, to mi pa lih ne deluje tko..

ja ura je najbolj poznana na obali ker je edina in bo kmalu zamenjana se pravi tako
zdej meni tudi to nekonta ker velik pomen mora met sej tudi strunjan nima pomena nobenega
in zdej....
ti pravim nevem no se mi zdi da folk zeza tudi stem ze tako da bo potrebno jih blo zacet zbirat :):))
neklapa mi vse zdej ko smo razmisljali
ti pravim bom zvedu in ko zvem povem do takrat se isce naprej

nekako se strinjam s kat...tudi kako bi po dosedanjih namigih prisel do kopra mi tudi ni jasno...lahko bodo pa naslednji bolj namigovali tja...kaksna pa bi bila povezava s 160ha povrsine na tistem kraju?

ce je res to to, pol svaka ti cast..

se mi pa zdi nemogoce da bi pol to lahko najdu nekdo ki ni domacin oz iz okolice, ker stvar ni oznana celi slo,

moje mnenje ..

kolega je razdelu tisto na razdaljo in smo dobili 1600m in tolko je bla pot do C4 lej kaki meter vec ali manj.....
ker reklama pise sreco si bos delil zmenoj da ni kej povezano nevem nestekam vec nic ki mi tukaj pravijo
kompliciran in napeto bo do ponedeljka po eni strani resss...
mislim da se nekdo ali je mozno da nekdo se iz tega zeza in je zdej zacel podtikat te trike.... nevem
se cujemo ki grem copat sem lacen
vam povem iscite naprej doker nedobim potrdila do pondeljka ok :):)) :))
srecno pa se ga slisimo ala caw caw

ja znana na obali, pr nas pa dvomm da ko ve za to:D

sej pravim, svaka ti cast ce je to to..

mi je pa vsec tisto "na kolena..."

sbrezo1 ::

Dek tudi meni ni ravno najbolj jasno kako pojasnjuješ teh 160ha? To nikakor ni 1600m.
Ljubo doma kdor ga ima

ce je blo res tam skrito...naj za naslednjo akcijo SN skrijejo cek nekam v svojem urednistvu in objavljajo namige za stvari k jih poznajo samo tisti k delajo tam

v radidisu je neki zracunaval lej vam povem drugic ko zvem je al ni ok
do takrat zame in mislim za vas ni originalen tako da igra se nadaljuje po mojem ala srecno grem:)) :) :)

PIXOPOWER ::

Dobro jutro vsem!

Najprej naj povem, da spremljam debato od začetka in zdaj me je dex prav "sprovociral" :D Namreč jaz sem si tudi to tako razlagal. Točno tako in tudi 160ha sem povezal s tem. Kako? Preko neta sem pobral satelitsko sliko Solin in Bonifike. Če je celotna površina solin 160 ha in jih primerjamo z Bonifiko smo tam. Vode zraven kolikor hočeš. Majhno kljuse velika moč-kakšen majhen avto (C2 recimo) velika moč. Tam sem že bil s punco, ampak očitno sva se premalo na kolena dajala. Ampak nekaj in samo nekaj me bega...tisto ni javno dostopen kraj. Ponoči so tam varnostniki.....ne vem, ko sem vse tu gor prebral se mi že malo blede. Sicer pa lahko kljuseta-->Krpana povežemo s soljo in blizu je voda--->SLANA VODA TOREJ. BOm poskusil še sliko prilepit.

DEX? Od kod si?

PIXOPOWER..kje si ti zasledil da je površina solin 160ha? (katerih solin?)

Je pa res da tista angleška sol, ki naj bi jo Krpan tovoril, nima veze s to soljo, s katero je "začinjeno" morje. Tista Krpanova ima vezo samo s smodnikom in nikakor ne s soljo. Je pa tudi meni argument s koleni in brez lopate zelo všeč tale pod avtom tudi kljuse in moč...
Ljubo doma kdor ga ima

res je da se tisto glede kolen in avta res lepo slisi...samo se mi zdi da ce bi avto stal parkiran na enem mestu 2 tedna bi stvar zacela bit malo sumljiva (smesno bi bilo pa videt trume ljudi kako se na parkiriscih sklanjajo pa pod avte gledajo)...se bolj pa bi se cudu ce bi stvar postavili pod kak reklamni avto kjer pomoje bi prsu kdo zdravn pa te zelo cudno/jezno gledal

PIXOPOWER..

tistih 160ha na strani se nanasa na rezervat...ne na kompleten park (v kateremu so tudi soline)

link: http://dragonja.nib.si/Strunjan/mapS.ht...

slepir imaš prav glede tega, da bi čudno zgledalo, da avto stoji na istem mestu toliko časa, vendar pa skoraj da ne najdem druge razlage za kljuse in moč. Prav elegantno se tu prebrodi dilema glede "Krpana". Mi pa še zmerom nekako ta sveta trojica ni jasna. Tudi z avtom, ni spet tako blzu Sveta trojica...
Ljubo doma kdor ga ima

Majhno kljuse velika moč-->kaj pa recimo motor od barke? Je majhenn in razvije veliko moč vendar potem namig ni uporaben za sol.

Strinjam se glede sklanjanja pod avte, ampak še vedno sem nekako prepričan, da je tam okrog. :\
Pa še slikca, če bo delalo [URL=http://img213.imageshack.us/my.php?imag...

hm..po sliki iz mojega prejsnjega posta...je na tvoji desni sliki oznacena laguna..in ne soline

nevem no...teh 160ha pomoje ne mores zdaj po celi sloveniji prenasat ;) :P :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slepir ()

Teh 160ha tudi po prvem zadetku v googlu ne moreš upoštevat-prelahko bi bilo >:D

Z kopra sem :)
lej avto je pod rdeco lucjo 24 na 24 rdece barve je vozilo na cesti je viden in noben varnostnik ni ker je rastavni esponat in vsak ga lahk gleda ne pa lomi zato je lopta da jo pustis doma se sklonis ter vzames
««
40 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51520 (787) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545671 (23350) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem