Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

ajtak1 ::
MaxFire1 poglej link od PiXtEr
pol si pa še preber mojo današnjo razlago pa povej zakaj se ti zdi tok nemogoče
pol si pa še preber mojo današnjo razlago pa povej zakaj se ti zdi tok nemogoče

SebaR ::
LapD samo res :P imho bo kmalu 30k uporabnikov :O
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Katka` ::
Ja... vikend je ubijalski.
Pol možganov mi je šlo u kurac pomoje ob tem računalniku.
HELP
Pol možganov mi je šlo u kurac pomoje ob tem računalniku.
HELP
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

MaxFire1 ::
prej sm rekuuu uzn je tko lepo se uhladil zdele en đoint paaa svez zrak paa spanjee mmmm kaj ce clovek boljsega

tajfi ::
Najprej Dober večer vsem skupaj in hkrati vam želim lahko noč
Jaz sem namreč totalno zmatran, saj sem garal v Strunjanu, Portorožu, Piranu .... soline, Sečovlje ... mesečev zaliv ... ampak žal zaslužene plače nisem dobil. Sem pa postal pravi paparazzo - na nudl plaži mislim
Manjkala mi je še kakšna medijska zvezda, da bi iztržil vsaj za stroške od slovenskih novic. noč.

LapD prid mi fuknt racunalo cez okno
that's the only solution

that's the only solution

LapD ::
tajfi pošl u direkt..pa še predlagi jim da napišejo člank od te debate.
Katka kam morm pridt?
Katka kam morm pridt?

Bill ::
Jest pa mislm da čeka noben ne najde zato ker vsi na blef iščejo.Z neko lokacijo se naprimer 5 namigov ujema ostale pa kr na silo zraven povežete z raznimi zgodovinskimi razlagami itd.Vseh 9 namigov kaže na točno lokacijo ne pa da najprej pregledaš soline pol pa če ni nč greš pa pogledat še Pivko.Kera je ta lokacija seveda ne vem in tud ne grem nekam probat če bom slučajno najdu ,dokler se mi ne bojo vsi namigi ujemal ker zdej se mi definitivno ne.

Tega ti pa raj ne povem, ker pol bojo usi dojel da je cek u mojem nabiralniku rdece barve, doma imam psa, ki je zelo mocan, nas grad je velik 160Ha, nabiralnik je pa izven nasega dvorisca, torej v zracnem prostoru ki ne spada pod zasebno lastnino.

lordnox ::
jst bom pa počaku na deseti namig, samo upam da nebo spet kak tak da bo spet treba zamenjat lokacijo...

Jaz sem ga včeraj stavhala pri špici v Savudriji. Majhno kljuse, velika moč pa je mišljen slovenski policijski obmejni patruljni čoln, za katerega vemo, da je izredno zmogljiv in ima veliko moč

ha, ha, ha
sej sm upisala se pol pa tm kliknm start msn web... pa me vrze da nj vpišem geslo, pol upisem geslo pa me vrže spet sm start msn web...
sej sm upisala se pol pa tm kliknm start msn web... pa me vrze da nj vpišem geslo, pol upisem geslo pa me vrže spet sm start msn web...

xxx_yy ::
hey
a se ne bi raj nehal mučt in pustil teh 10 miljonov, da jih podarijo skladu....oni še najbl rabjo keš...
sam ČE[če] pa kdo najde, pa najbl prvošč vm, k ste sodelval tuki
LP
a se ne bi raj nehal mučt in pustil teh 10 miljonov, da jih podarijo skladu....oni še najbl rabjo keš...
sam ČE[če] pa kdo najde, pa najbl prvošč vm, k ste sodelval tuki

LP

jst itak dam pol u sklad če najdem
Potem sm že najdu Mazdo RX8 na avto.net ostanek pa za slo-tech žur
O čev vi sanjarite?

O čev vi sanjarite?

Jaz bi dobro naložila denar in ga kasneje podeseterila in zgradila nov stadion za Bežigradom :>

Ma 10 mio je premala za kam nalagat pa še 2,5 daš državi. Drugače povedano, ko bi bil dedek bi lahko kupu vnuku en werthers original več mogoče če bi šel varčevat na dolgi rok. Tako stvar se zaužije kolikor se da

ha.. seveda.
Potem pa bi vzela se tebe in bi skupaj odsla na Ibizo.
Potem pa bi vzela se tebe in bi skupaj odsla na Ibizo.

Mar bi se raje dobili in o tem debatirali ob pivu ali štirih...

wildrose ::
kje je zdaj dex? ze proslavlja? ker ce je iz kopra pa je sel do izole na oni rtic... bi ga moral ze zdavnaj celega preiskati

LapD, mi vbrizgaš injekcijo matematične teorije v možganE?

MaxFire1 ::
ouu ja matematika u pndelk ma da pade analiza 4 :D ajmeee pol pa castim. miljone sm itaq reku da dam v dobrodelne namene vazn je thril.

tako nekako sem povezala:
vodili so nas počasi in namig o sveti trojici verjetno govori o hrastovljski cerkvi saj so nas hoteli napeljati na primorsko hkrati pa zmešati s sveto trojico pi pivki, potem turisti prebirajo stopinje...- mislim da je citroenov merilec temperature vsem znan to je tisti ob koperski obvoznici, no pa smo že ob morju in blizu imamo vodo, potem nas malo kljuse... naveže na martina krpana ki je najbolj znan po soli... iščemo soline in pridemo na strunjansko križišče(zelo znan po drevoredu) in manj kot 2 km od tam so soline, kjer moramo iti le še na kolena in poiskati rdečo srečo... aja pa še odgovor zakaj je v celoti 160 (poudarek na celoti)? zato ker je strunjanski park v celoti vrlik 160 hektarje deli se pa na tri rezervate to so: drevore, soline in klifi...
a ta razlaga vam pa ni všečna?
vodili so nas počasi in namig o sveti trojici verjetno govori o hrastovljski cerkvi saj so nas hoteli napeljati na primorsko hkrati pa zmešati s sveto trojico pi pivki, potem turisti prebirajo stopinje...- mislim da je citroenov merilec temperature vsem znan to je tisti ob koperski obvoznici, no pa smo že ob morju in blizu imamo vodo, potem nas malo kljuse... naveže na martina krpana ki je najbolj znan po soli... iščemo soline in pridemo na strunjansko križišče(zelo znan po drevoredu) in manj kot 2 km od tam so soline, kjer moramo iti le še na kolena in poiskati rdečo srečo... aja pa še odgovor zakaj je v celoti 160 (poudarek na celoti)? zato ker je strunjanski park v celoti vrlik 160 hektarje deli se pa na tri rezervate to so: drevore, soline in klifi...
a ta razlaga vam pa ni všečna?

taka je bila tudi moja razlaga, vendar pocakaj do ponedeljka, ko nas bo namig umeril nekam proti Spodnji Kungoti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1520 (787) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45668 (23347) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1465) | eiht |