Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Anubis161 ::
vsak dan (razen ob nedeljah) od začetka do konca igre, 22.6, če sem dobro zasledil..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Anubis161 ()

wildrose ::
Mogoce je pa Rtic Kane - je ze kdo tam gledal?
kana = rdeca barva
desno ali levo v kriziscu (ali iz Kopra, ali iz Portoroza - za Izolo).
kana = rdeca barva
desno ali levo v kriziscu (ali iz Kopra, ali iz Portoroza - za Izolo).

DawnAngel ::
joj _dex_ ma zakej pol ti nigreš po ček? al čakaš na dan? da bi ti znal kok me živčno delaš:) pa men sploh ni do dnara, sam daje me k ne morm razbit namigov...sam sm trmasta:)

_dex_ ::
cek je pair ki nima pomen z vsem tem ti se rajsi osredotoci na raziskavo barva ceka ti je zadnja skrb ti povem .
mislim da sem na lokaciji da vem kje je vse se zdaj 100% zdej sem dobu potrdilo :))))
drste pesti zvecer vas obvestim ce bo ok :)))
dalec ste vsi to vam povem ker tle me ze grdo gledajo in se smejejo
fantje upajmo da ta bo dobra se ga slsimo zdej grem :)))
...
mislim da sem na lokaciji da vem kje je vse se zdaj 100% zdej sem dobu potrdilo :))))
drste pesti zvecer vas obvestim ce bo ok :)))
dalec ste vsi to vam povem ker tle me ze grdo gledajo in se smejejo
fantje upajmo da ta bo dobra se ga slsimo zdej grem :)))

malla_afna ::
a...oky...sam men to to ful glupo zdi...kr neki...sm d folk mal na časopis navali...pa bencin&dnar u 3pm pošilja...čist brez veze...sploh pa..ka če so že najdl??jst bi na slovenske novice klicala...

odgovor dobis ko pridem nazaj ce bo tapravi vse pa kaze da je in vem kaki bo priblizno 10 namig v naprej glejte to je skrivnoist tudi :))))))
se cujemo

se cujemo

ajtak1 ::
pozdravljeni... jaz sem nad čekom obupala in mislim da so ga že najdli zato bom nardila povzetek, ki po mojem prpričanju drži, se oproščam ker bodo namigi pomešani ampak jih nimam zapisanih po stevilkah.
tako nekako sem povezala:
vodili so nas počasi in namig o sveti trojici verjetno govori o hrastovljski cerkvi saj so nas hoteli napeljati na primorsko hkrati pa zmešati s sveto trojico pi pivki, potem turisti prebirajo stopinje...- mislim da je citroenov merilec temperature vsem znan to je tisti ob koperski obvoznici, no pa smo že ob morju in blizu imamo vodo, potem nas malo kljuse... naveže na martina krpana ki je najbolj znan po soli... iščemo soline in pridemo na strunjansko križišče(zelo znan po drevoredu) in manj kot 2 km od tam so soline, kjer moramo iti le še na kolena in poiskati rdečo srečo... aja pa še odgovor zakaj je v celoti 160 (poudarek na celoti)? zato ker je strunjanski park v celoti vrlik 160 hektarje deli se pa na tri rezervate to so: drevore, soline in klifi...
mislim da je že najden
tako nekako sem povezala:
vodili so nas počasi in namig o sveti trojici verjetno govori o hrastovljski cerkvi saj so nas hoteli napeljati na primorsko hkrati pa zmešati s sveto trojico pi pivki, potem turisti prebirajo stopinje...- mislim da je citroenov merilec temperature vsem znan to je tisti ob koperski obvoznici, no pa smo že ob morju in blizu imamo vodo, potem nas malo kljuse... naveže na martina krpana ki je najbolj znan po soli... iščemo soline in pridemo na strunjansko križišče(zelo znan po drevoredu) in manj kot 2 km od tam so soline, kjer moramo iti le še na kolena in poiskati rdečo srečo... aja pa še odgovor zakaj je v celoti 160 (poudarek na celoti)? zato ker je strunjanski park v celoti vrlik 160 hektarje deli se pa na tri rezervate to so: drevore, soline in klifi...
mislim da je že najden

MaxFire1 ::
dans nebomo vec nikamor prisli, ček bo mirno spal... zdej moremo sam pocakat do ju3 da dobimo nov namig potem pa v akcijo. danes pa je treba analizirat kraje sam imam v igri 5 lokacij od tega je samo 1 na primorskem in res envem kaj ste usi tko navalili tja.

na drink gremo ce je pravpo obljubim upam da vas ni fulllll :))))
se mi smeje rit po resnici povedan

se mi smeje rit po resnici povedan

iskalca007 ::
Okol 13.h danes smo klicali na uredništvo SN in se je oglasila telefonska tajnica. Danes ne delajo!?!?! Jutri tudi ne!?!?! Šele v ponedeljek....
Zadnjič, v torek smo že klicali, so se oglasili - smo vprašali, če je že najden zaklad - in so nam povedali, da zaklad še ni najden...
Zadnjič, v torek smo že klicali, so se oglasili - smo vprašali, če je že najden zaklad - in so nam povedali, da zaklad še ni najden...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iskalca007 ()

emm.. eno vprašanje.. recimo da je nekdo res danes zjutraj našel ček.. kako bo to sporočil SN če ljudje ne delajo..
torej, če tudi je najden, je javnost najhitreje obveščena o tem v torek...
torej, če tudi je najden, je javnost najhitreje obveščena o tem v torek...

hehe dex gre v posteljo :D men se ej tut ucer smejal jaa... in cist usi namigi so se poklapal paaa je bila samo tema kot v rogu pa nič drugega, velik sreče pri razočaranju

hey...ja grem zdj spat...pa ko bo dex javu glede čeka naj mi nekdu mail pošlje:) saj je naslov napisan, oz bi mogu bit

iskalca007 ::
Smo tudi to zadnjič vprašali... Gospa na SN nam je rekla, da je potrebno poklicati v uredništvo, ko se ček najde. Po moje piše vse na ČEKU, kako in kaj z njim!
Nam bo koker zgleda_dex_ povedal...
Nam bo koker zgleda_dex_ povedal...

Glavna ::
Nihče še ni našel čeka!
Lahko pa povem le to, da so lani v SN še izhajali namigi po tem, ko je zaklad nekdo našel!
Lahko pa povem le to, da so lani v SN še izhajali namigi po tem, ko je zaklad nekdo našel!

ma ja...če ne prej bomo seznal ko bo konc:) Se čujemo jutri...bojte online:) Me res zanima če je mel dex prov:)
papa**pusa**
papa**pusa**

tud če bi javnost zvedla? pa bi verjel če bi jz napisala da je ček najden... ne upal bi da lažem... v pravilih piše da se mora javiti do 22. do polnoči in ne ko najde ček... lahko ga ma še en tedn doma če se mu tko zazdi pa če mu je smešn brat foru kako par sto ljudi upa da bodo najdl ček

Bill ::
Če bi bil na primorskem a se vam ne zdi da bi ga že najdl.
Sploh pa namigi ne kažejo na primorsko.naj mi en razloži kako je lahko blizu voda(morje) in ob enem sveta trojica ni daleč(16 km je zelo daleč)
Sploh pa namigi ne kažejo na primorsko.naj mi en razloži kako je lahko blizu voda(morje) in ob enem sveta trojica ni daleč(16 km je zelo daleč)

allen82 ::
Lep pozdrav!
Mene tut zanima kje se kej skrivajo milijoni.
Sam čudn mi pa je, da z vsakim namigom preidemo v drugo mesto. Od portoroža do pirana, postojne pa okolica pol pa zej na konc kr v strunjan.
Pa še neki me zanima, če je res tuk policajev v strunjanu k ste pisal!
Mal nas preveč vlečejo za nos!!!
Mislim da še niso našli milijonov, če pa so pa zanalašč zavlačujejeo da bodo še mal zaslužl! (Slovenske novice).
Na žalost sm mal skeptičen ko se gre o takšnih igrah in mislim da je že vse v naprej začrtan kako, kdo in kdaj bodo našl te milijone.
LP
Mene tut zanima kje se kej skrivajo milijoni.
Sam čudn mi pa je, da z vsakim namigom preidemo v drugo mesto. Od portoroža do pirana, postojne pa okolica pol pa zej na konc kr v strunjan.
Pa še neki me zanima, če je res tuk policajev v strunjanu k ste pisal!
Mal nas preveč vlečejo za nos!!!
Mislim da še niso našli milijonov, če pa so pa zanalašč zavlačujejeo da bodo še mal zaslužl! (Slovenske novice).
Na žalost sm mal skeptičen ko se gre o takšnih igrah in mislim da je že vse v naprej začrtan kako, kdo in kdaj bodo našl te milijone.
LP

ma ja bill sam to se neda folku dopovedat :D tok je lepih svetih trojic drugje po sloveniji in so res res blizu ne pa takole...

ajtak:
Po pravici povedano me že tako počasi boli K. glede tega čeka.. Je veliko denarja, ampak obstajajo tudi pomembnejše stvari kot to. Naj ga najde kdo ki res potrebuje ta denar, ne pravim da ga jaz nebi, ampak vseeno. V tej akciji sodelujem le še pasivno ker me pač firbec mantra kje je..
Po pravici povedano me že tako počasi boli K. glede tega čeka.. Je veliko denarja, ampak obstajajo tudi pomembnejše stvari kot to. Naj ga najde kdo ki res potrebuje ta denar, ne pravim da ga jaz nebi, ampak vseeno. V tej akciji sodelujem le še pasivno ker me pač firbec mantra kje je..

bill še enkrat si pozorno preberi obe gesli:
blizu je morje- torej blizu je morje in to so lahko soline
ni daleč do svete trojice- piše pa ni daleč tprej zakaj ne hrastovlje, tko so nas počas vodil sej ne morjo dt vseh gesl oddaljenih 3km od čeka... vedno bližje gre... gor poglej mojo razlago, kaj mislm... pa pr sveti trojici gre še za to da so nas zavajal ubistvu pa ni ključnega pomena
blizu je morje- torej blizu je morje in to so lahko soline
ni daleč do svete trojice- piše pa ni daleč tprej zakaj ne hrastovlje, tko so nas počas vodil sej ne morjo dt vseh gesl oddaljenih 3km od čeka... vedno bližje gre... gor poglej mojo razlago, kaj mislm... pa pr sveti trojici gre še za to da so nas zavajal ubistvu pa ni ključnega pomena

oc-er ::
Evo malo sem bral tole pa sem reku da bom še jst malo sodeloval pri tem .. malo me jebe tale martin krpan pa to .. glede na to da ga je napisal Fran Levstik, bi lahko gledali v njegovem rojstnem kraju - pri Velikih Laščah. Tukaj klikni za info o Franu
mimo vsak dan stopinje prebirajo .. lahko se gre kaj v zvezi z njegovo zgodovino, ali knjige, da obiščejo njegov rojstni kraj ter hišo .. čeprav zna biti teh turistov malo.
Velikih Laščah je bil ustanovljen rajonski odbor OF - pobrano s wikipedije - Sreča je rdeča ( rdeča zvezda ) ..
Občina Velike Lašče
V tej občini je bilo veliko slovenskih .. kot je to napisano, razumnikov.
Glede na to da so SLOVENSKE novice bi lahko tudi lašče označili kot ZELO slovenske - stritar, levstik, trubar.
Pa še tukaj je nekdo imel slike kraja kjer bi se lahko nahajal ček, blizu velikih lašč.
Edino kar me bega je to da ni blizu svete trojice .. tisto bi lahko bilo v Blokah, občina čisto zraven Cerknice. Blizu tistega kraja je tudi neka majhna reka ne vem kako se ji reče.
Kurac je edino to ker ne znam povezat s krpanom in 160 ha - bloke so 75 km2 kar je .. 7500 ha. Ne vem nč več malo zgubljen pri pretvarjanju
Ni pa čist nujno da je občina tok velika, lahko je samo posamezna regija občine. .
Malo morem še premisliti pa uredit use skupaj, nisem čisto seznanjen s temi konci dokončno, čeprav živim 10km iz cerknice ( Unec ) ..
Nekaj me vleče ke dol in ne na primorsko, pa ne vem kaj .. tak feeling mam da je tam dol to.
mimo vsak dan stopinje prebirajo .. lahko se gre kaj v zvezi z njegovo zgodovino, ali knjige, da obiščejo njegov rojstni kraj ter hišo .. čeprav zna biti teh turistov malo.
Velikih Laščah je bil ustanovljen rajonski odbor OF - pobrano s wikipedije - Sreča je rdeča ( rdeča zvezda ) ..
Občina Velike Lašče
V tej občini je bilo veliko slovenskih .. kot je to napisano, razumnikov.
Glede na to da so SLOVENSKE novice bi lahko tudi lašče označili kot ZELO slovenske - stritar, levstik, trubar.
Pa še tukaj je nekdo imel slike kraja kjer bi se lahko nahajal ček, blizu velikih lašč.
Edino kar me bega je to da ni blizu svete trojice .. tisto bi lahko bilo v Blokah, občina čisto zraven Cerknice. Blizu tistega kraja je tudi neka majhna reka ne vem kako se ji reče.
Kurac je edino to ker ne znam povezat s krpanom in 160 ha - bloke so 75 km2 kar je .. 7500 ha. Ne vem nč več malo zgubljen pri pretvarjanju

Ni pa čist nujno da je občina tok velika, lahko je samo posamezna regija občine. .
Malo morem še premisliti pa uredit use skupaj, nisem čisto seznanjen s temi konci dokončno, čeprav živim 10km iz cerknice ( Unec ) ..
Nekaj me vleče ke dol in ne na primorsko, pa ne vem kaj .. tak feeling mam da je tam dol to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oc-er ()

Anubis161, kot sem že zgoraj napisala tudi jaz sem obupala... sm šla na tri različne kraje nikjer nč najdla... men bi tud sedl ta dnar dobit ampak pač pravm da mi ni usojen... jebš

SebaR ::
Pa dejte no folk to ni IRC kanal...v enem dnevu od mojega zadnjega posta je 8 strani ki sem jih zdajle bral 45 minut. Od takrat pa je samo en nov namig...
Mislim krneki, jaz sem obupal. Enkrat sem šel iskat in "verjetno" nikoli več
Mislim krneki, jaz sem obupal. Enkrat sem šel iskat in "verjetno" nikoli več

Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

LapD ::
Jst se bom spravu delat statistiko kok novih uporabnikov je dobil slo-tech v času namigov.
Potem se pa še spravim nardit Reality Show, PopTv bi ga zihr odkupu.
PS: Dejte prosm prebrat vsebino in ko mislte kej napisat še enkrat premislte ker postaja tema totalno nepregledna. Sj vem da tudi sam dost pripomorem k temu ampak zdj bom pridn
Potem se pa še spravim nardit Reality Show, PopTv bi ga zihr odkupu.
PS: Dejte prosm prebrat vsebino in ko mislte kej napisat še enkrat premislte ker postaja tema totalno nepregledna. Sj vem da tudi sam dost pripomorem k temu ampak zdj bom pridn

Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()

PiXtEr oprosti če se motim ampak tudi planica je na obrobju tnp-ja ali celo v njem nisem prepričana malo pobrskaj po netu
MaxFire1 oprosti če sem se narobe izrazla ampak danes sem bila v strunjanu in malo pred glavno plažo je ta pano na kateri je narisana ta razdelitev na klif, soline in drevoret in takrat mi je potegnil zakaj piše v CELOTI
MaxFire1 oprosti če sem se narobe izrazla ampak danes sem bila v strunjanu in malo pred glavno plažo je ta pano na kateri je narisana ta razdelitev na klif, soline in drevoret in takrat mi je potegnil zakaj piše v CELOTI

hihi zgleda da mamo res indijance :D najbrz so se narobe izrazili ohh yaa :D novi namig rabimo to je to zmanjkal tematike za špekulirat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1520 (787) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45666 (23345) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1647 (1465) | eiht |