» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
37 / 75
»»

bwcmarket ::

A se vam ne zdi neki čudno.
Me prav zanima kakšno pogodbo imajo slovenske novice s petrolom!
Sem pokuru že 30.000 jurjev sam za nafto!

LP;((

MaxFire1 ::

med drugim so tut rekl da so ljudje na enkem forumu zelo blizu... na keterem ha? majo ksnga internega na nvoicah k se šalijo iz tega usega :D

DawnAngel ::

iskalca007 zanimiva teorija...svaka čast...js se na ferrarija neb spomnla:)hehe

GaNgStA^ ::

jaz sem se sedaj tudi na novo prijavil sem. to temo spremljam od začetka, ker me je zelo zanimala.

moja teorija:

1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.
/

2. Na kolena, pa brez lopate.
vrjetno leži škatlica na tleh oz v višini pogleda ko smo na kolenih

3. Sreca je rdeca.
tukaj je še pa še odgovorov

4. Majhno kljuse, velika moc.
definitivno se gre za konja

5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
se pravi da mora biti turistično zelo obiskan kraj-zakaj bi turisti prebirali stopinje celzija recimo?

6. Blizu je voda
reka/morje/potok

7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1
/

8. Ni dalec do svete trojice
sveta trojica kot cerkev/kraj/namiguje na 3 stvari ki pašejo skupaj

9. Celotna površina je 160 hektarjev
/

iskalca007 ::

Še slika oz. link...

Zgodovina sprememb…

PiXtEr ::

Mislm da namigujejo da ne rabimo lopato da odkopamo ček, rabimo pa it na kolena da kopljemo.. to bi blo to se mi zdi

_dex_ ::

nisem to reku komplicirat ne sam razvozlat je treba....
ker zdej stemi idejami in iformacijami tu gori sem zmeden sebolj :)

mi rabi 10 namig da me totalno vrze iz tira :)
pol pa lahko zacnem streljat da mam cek :)))
:)) :)) :)) :))

si pršu kam z razmisljanjem?:)

ni to to...vsak namig je je oblikovan tak, da se povezuje in da morš povezat prvi in drugi del...če se pa delajo norce iz folka jih je pa loh sram

10 namig bo pa pisalo x marks the spot :D yeahh fun fun funnn čee najedm ta denar ga sam podarim v dobrodelne namene, vazno je da se imamo fajn :D

na kolena brez lopate pomeni:
na tla in nebodi premitiven glavo uporabi ne lopato to ti pove.....

majhno kluse velika moc ni konj ampak:
nekaj majhnega z veliko mocjo kar je nadomestilo konja
-traktor jekleni konicek avtomobil kej podobnega....
in tako naprej naprej resujte sami malo vam pomagam moje idej upam da komu pridejo v pomoc...:))

ma mene hektarji begajo še zmeraj, mislm da če kdo razvozla 9. namig je na dobri poti k čeku, če je še tm :)

Yoni ::

seveda se delajo(mo) norca....ček sploh ni podstavljen oz. bo podstavljen zadnji dan...zakaj??? logično....zato de se veča prodaja SN....

to mislim tudi jaz lej ... mna hga bom sam prespat moram dobro pa bom blizu sam pol pa pride 10 in spet smo na zacetku :)):))

5. namig je tak poetičen:) Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti...kaj ne bi loh napisali: vsak dan ljudje mimo prebirao stopinje...mate tam dol kakega pesnika?

glede na to, da niso SN lokalni časopi, si ne morjo prvoščt tega, poleg tega morjo bit pa s krajem povezani vsi namigi.. in da ne omenjam da je kuverta že pri notarju :)

joj pa to lohk iz vsakega namiga naredimo celo filozofijo :D

drugače je pa mesto kjer se ček nahaja dostopno vsem (pisalo je od starega do mladega), tako da mora biti tam kjer bi recimo lahko hodil 3letni otrok+na javnem kraju kjer grejo mimo turisti....... ne pa de eni iščete po kanilazijah in gozdovih pa pod viadukti :D :D

SkyStar ::

Problem je v tem ker operiramo samo s tremi oprejemljivimi dejstvi(160ha-najbrš kr točen, manj kot 2km od križišča in ni daleč do trojice), kar naredi veliko luknjo v reševanju!

LP S

ne ne ni pesnik jojjj stopinje jojjj ce vam povem bo kdo blize od mene prevec povrsinsko gledate :)))
ti ko prebiras stopinje je to lahko zgodbo o nekomu njegovo zivljensko zgodbo ali podobnega razmisli malo ...
nimamo nic tu doli :)
smo bolj filozofi tukaj doli :))

ja...in pol vidiš tam folk kako premetava kamenje.....
to so kvečjem rudarji ne pa neki iskalci čeka...

malecke ::

http://www.kz-race.si/zgodovina.php
Poglejte si to stran in sliko pa mi povejte če vas na kaj navezuje, mene namreč na marsikaj

dex všeč mi je tvoje razmisljanje, zna bit neki na tem :)

bwcmarket ::

A mi lahko nekdo pove, če imajo SN in petrol res sklenjeno kakšno pogodbo!;((

LP

nja ::

ELO!
ja, tudi jaz se ne morem vec bit tiho!..heh, ironija:)

Evo, podajam vam nekaj svojih pomislekov, ki sledijo iz primerjave od lani....vecino verjetno neuporabnih....ali pa tudi ne?!

Pri namigu št.1 je očitna podobnost z lanskim namigom, pazite PODOBNOST - ne enakost. Itak, da je finta to da bi se namig ponovil, ampak se ni ponovil tak kot je bil! zakaj? ?
Ker tokrat ni krizisca!?!??!

Blizu je voda, lani pa so rekli blizu je izvir! Ali ne bi tudi letos bili bolj natancni, ce bi se dalo; npr. blizu je reka, potok, jezero,...? zakaj "samo" voda??
Ker bi drugace povedali prevec- "Blizu je morje"???

"CELOTNA povrsina..." - v primeru Strunjan (v katerega se vedno verjamem:) bi lahko mislili vodne+kopenske povrsine rezervata.

Pa stopinje, ki jih prebirajo turisti - turisti mimo hodijo! Ne vozijo se, hodijo, kar so povedali tudi s tem, ko so clanek zakljucili nekako takole "...Dobro hodite!".

evo to z moje strani! srcno upam, da cek se ni in se nekaj casa ne bo odkrit!
lets have fun!:)

no zdaj pa pomislite na nek kraj ki je blizu svete trojice, je lahko dostopen, ima veliko turistov, znan po nečemu kar je majhno ampak močno, ima nekaj kar je vidno oz. pade v oči in je rdeče barve, blizu je voda, likost 160h...

malla_afna ::

made&fr...sam povej...sj ju3 je nedelja,pa mamo usi cajt...a gre še kdo zravn?=??

malecke ::

Na tistem linku si dobro preberite v letih 1960-65

zna bit dobro si reku zna bit :)
dokler ni ni diobro sam mislim da bo slo pocasi....
sam ce hocete naj bo treba dosti razmislit :)

wildrose ::

Do 7.namiga sem bila prepricana, da gre za Ferrarija - znak je konj, mocna masina, rdeca barva je skoraj zascitna znamka, ... na Dunajski 122 je menda poslovalnica - je kaksno kopalisce/reka blizu? Potem me pa 8. in 9. namig cisto zmedeta.

Kaj vem, mogoce komu kaj pomaga.
160ha je tudi obdelovalne povrsine na Pohorskem Dvoru (nasla na najdi.si "160 ha").

Anubis161 ::

haha.. idealna lokacija za ček.. Pohorski Dvor :D :D

argh..._dex_ zdej si me pa čist zmedel:)Stopinje?!moti me beseda prebirajo!!!!

Bistvo je tako da bodo, če že bodo, na koncu veliko bolj natančni namigi, drugače je pa možnost da najdeš ček le z višjo pomočjo.

LP S

Ma... ali za cek ali pa za iskalce :D

europe ::

ali obstaja kakšna revija, časopis Stopinje?

Bill ::

-V SN piše da je lokacija takšna da omogoča enakovreden in povsem varen dostop ljudem vseh starosti in telesnih sposobnosti.Kako bo pol en čiča šel na kolena in dvignil ček?Hočm rečt da kolena niso nujno mišljena dobesedno.
-100% sm da sveta trojica ni mišljen kraj.
-sreča je rdeča pomen da je ček rdeč.
-najbolj me mot kje so turisti čisto vsak dan in bi jih zanimale stopinje?A je možno da je s tem mišljena avtocesta?8-O

wildrose:

še malo bom o tem čeku premišljeval pa bo direkt za mene...
zato se pa že sprašujem če je to sploh vse vredno...

mogoče pa namigi sploh ne bodo nič lažji pa še ob koncu bodo imeli lokalci prednost pred ostalimi iskalci

europe - ja, menda so Stopinje neki verski casnik ali revija... Samo.. a bi ne bilo potem zapisano z Veliko zacetnico?

Sveta Trojica - je bila zapisano z veliko ali malo zacetnico?

ti temperaturo ne prebiras jeres......
korake ne prebiras jeres......
knjigo prebiras je tako jojjjj ma ste dalec ce neboste prav razmisljali vam takoj povem :) bo kdo prej prsu

its a race its a race its a rat race :D

malecke...a je po tvoje 3.namig kri?hehe, sam križišče pa je na tistemu:) hehe, sej sm sama sebi glupa k tok razmišlam:)

Anubis161 NI vredno....

Ja obstaja revija Stopinje in sicer je iz prekmurja~. Verski. Dvomim da ga berejo...v bistvu nemogoče.

europe ::

vsi namigi so napisani z velikimi črkami

anubis: jaz sem se posteno nasmejala ob prebiranju vseh sporocil, tako da je vsekakor bilo vredno :))

ajde dex pomagi že :)

nestojte tako govorit in pisat ki tako stvari niso realne
rdeca barva nima pomena s cekom ker ko ga dobis ti pol ta pomoc nebi pomenla nic :)))
razmisli malo pa bo vec nepovem ki tako me kolega tukaj gleda postrani ki vam razlagam:))

Zadeva je taka da nas išče zihr 10.000 ljudi pa naj da vsak jurja pa nrdimo nepozabno fiesto. :D

wildrose: ja to pa res.. kakorkoli se bo že za koga končalo... zanimivo je bilo v vsakem primeru

malla_afna ::

kok bo blo sploh teh namigu??a ni rečen d jih bo sam 10??
««
37 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51520 (787) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545665 (23344) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem