Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

delov ::
že prejšnič ko je bilo v planici sem samo prebiral, in spremljal, tako kot zdej
Drugače pa kakor hočete, zaradi mene iščite še naprej! Sej bodo v ponedeljek dokazi!
Drugače pa kakor hočete, zaradi mene iščite še naprej! Sej bodo v ponedeljek dokazi!

balkanec ::
kaj ni zanimivo da so nasli ze 5 cek danes za 10 miljonov?
zakaj bi bil ta pravi?
zakaj bi bil ta pravi?
Ti si ziher pozigalec !!!

za kateri petrol pa se gre? toliko bi nam pa lahko zaupal da vidimo ce se sklada z namigi.

LapD ::
lani je model vsaj slike količke prnesu..ne s takimi strašit zdj 
PS: Na konc sploh nebo Petrola v Strunjanu

PS: Na konc sploh nebo Petrola v Strunjanu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()

iskalca007 ::
Sej ni Petrola v Strunjanu, je pa med Koprom (ali Izolo) in Strunjanom. To se nekako ne ujema z namigom 1. (na križišču levo ali desno,...), ne vem pa kje je TABLA za Petrol..., dvomim da V Strunjanu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iskalca007 ()

newzealand1 ::
zakaj pa za tablo petrol a se dela reklama za petrol. kakor bi dal v planici v neko gostilna za reklamo. razmišljava 2 iskalca. za naju ni možno

Lovsin Jure nam lahko zaupas na katerikonc bo sel denar - ljubljano, Gorenjsko, Stajersko ,...?

lordnox ::
kar js vem turisti na črpalki prebirajo kolko bojo mogli plačat za bencin ne pa stopinj...

PiXtEr ::
ma ja sej res, ne morš dat čeka kar za tablo petrola.. Itak pa, če tle folk laže konstantno o najdbi čeka, se nebi čudu če bi se najdu kdo ki bi natisku svoj ček.. in ga podtaknu kje!

strojtech ::
Od zdaj naprej naj se noben več ne oglaša, da je bil ček najden, brez, da predloži dokaze!
Ker mu ne bomo vrjeli, pa če reče, ja je bil na petrol tabli merilec stopinj!
Ker mu ne bomo vrjeli, pa če reče, ja je bil na petrol tabli merilec stopinj!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: strojtech ()

kje je zdej delov s kakšnimi informacijami, do zdej pa mislm da bi lahko "prjatu" kej več sporoču.. razen če se bo potuhnu, da mu ne bo treba dat za pir

BlazB ::
Matr me mika da bi sprintu ene 15 cekov in jih raztrosil po strunjanu.
Kolk veselih ljudi bi blo v ponedeljek v urednistvu slov. novic.

MaxFire1 ::
dej ne basejte folk... ček bo skrit na nekm use slovenskem kraju z neko vsebino in pomenom za use slovence ne pa na eni reklami.... če ga je že kdo sploh ansel ga ziher ni našel na reklamnem panoju sploh pa ne pozabite na kolena pa brez lopate in blizu svete trojice ... s povrsino 160 ha... veliko povrsino ima tale petrol ;) ŠE ŠE GA BOMO ISKALI ;)

lordnox ::
ja bi blo hard k bi 20 ljudi pršlo na uredništvo slovenskih novic in zahtevalo 10M tolarju

me častita pivo za pomoč prko računala in neta, vsekakor pa tudi vas za pomoč pri namigih!!!!
kdaj pol dobimo za pir?
kdaj pol dobimo za pir?

drgač pa tko : kdo prebira stopinje AVTO. KO SE VOZI PO VROČINI. to je kolona vozil-karavana

Yoni ::
he he....neverjetno.....folk non-stop neki laže de je najdu ta ček in nevem kaj....potem pa ko je treba prlept eno bogo sliko pa je vse tiho....
pravi ček je pa tu pri nas "skrit" he he....
pravi ček je pa tu pri nas "skrit" he he....

SkyStar ::
Lep pozdrav!!
Kot lahko vidite sem na novo prijavljen član, vendar sem redno prebiral vaše poste. Najprej bi vam čestital za prenekatere dobre zamisli in ostale, ki so me nasmejale (pol zdravja!).
Prijavil sem se predvsem z razlogom, ki najbrš (sploh trenutno) bega večino iskalcev...to je objavljanje lažnih prijav o najdbi "artifakta". Zelo rad bi apeliral predvsem na SLOVENSKE NOVICE, ki bi lahko v dobro vseh iskalcev takoj ob prijetju čeka od najditelja obvestila na svoji internetni strani in v časopisu da je igra končana. Tako ne bi prihajalo do prenepotrebnih prerekanj in dokazovanj + trošenja denarja za prevoze, možna prenočišča itd. Vem da se marsikdo mogoče ne bo strinjal z mano vendar ob celodnevnem, mogoče tudi celotedenskem nadaljnjem iskanju, ko je le to že najdeno, oz. še huje, prenehanju iskanja, ko še ni najdeno se mi zdi nesmotrno.
LP celotnemu teamu in uporabnikom Slo-techa, SkyStar
Kot lahko vidite sem na novo prijavljen član, vendar sem redno prebiral vaše poste. Najprej bi vam čestital za prenekatere dobre zamisli in ostale, ki so me nasmejale (pol zdravja!).
Prijavil sem se predvsem z razlogom, ki najbrš (sploh trenutno) bega večino iskalcev...to je objavljanje lažnih prijav o najdbi "artifakta". Zelo rad bi apeliral predvsem na SLOVENSKE NOVICE, ki bi lahko v dobro vseh iskalcev takoj ob prijetju čeka od najditelja obvestila na svoji internetni strani in v časopisu da je igra končana. Tako ne bi prihajalo do prenepotrebnih prerekanj in dokazovanj + trošenja denarja za prevoze, možna prenočišča itd. Vem da se marsikdo mogoče ne bo strinjal z mano vendar ob celodnevnem, mogoče tudi celotedenskem nadaljnjem iskanju, ko je le to že najdeno, oz. še huje, prenehanju iskanja, ko še ni najdeno se mi zdi nesmotrno.
LP celotnemu teamu in uporabnikom Slo-techa, SkyStar

velikost presihajočih jezer.....pa še marsikaj.....
pa tudi površino pocaptane trave, ki jo je folk, ki hodi "iskat" zaklad, zravnal z zemljo..
..
folk hodi sem, pol pa te sprašujejo take gluposti kot je naprimer, kaj pomeni kljuse---> That sounds crazy!!!
pa tudi površino pocaptane trave, ki jo je folk, ki hodi "iskat" zaklad, zravnal z zemljo..
..
folk hodi sem, pol pa te sprašujejo take gluposti kot je naprimer, kaj pomeni kljuse---> That sounds crazy!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()

zdej bo pa pameten kako nas je okol prenesu. mi znamo vsaj mislt ta je pa tolk zabit da še knjige ne zna odpret. me prov zanima če ma punco da mu prevaja oziroma bere

Tilen ::
Ce bi ga jaz nasel tudi nebi povedal. Nas se folk se malo guli. Pa niti na kraj pameti mi nebi prislo, da bi skeniran cek tu gor limal al pa poslikano skatlico. Cemu? Pff!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

kaj pa posameznih? he he...možnosti je ogromno.....
nabavte potapljaško opremo, pa pejte se potopit v petelinjsko jezero....sej je sam 15m globoko...
nabavte potapljaško opremo, pa pejte se potopit v petelinjsko jezero....sej je sam 15m globoko...

_dex_ ::
Poznam dobro to petrolovo crpalko:)))
in ni mogoce nic skrit za tablo ker je osvetljena iz obeh strani in nima nbene odprtine in ni mozno zavijanje kakor pise na kriziscu ker nikjer se ne nahaja v blizini tako krizisce da bi ti to omogoclo dostop :)))
laz na 160 hektarjih :)))
in ni mogoce nic skrit za tablo ker je osvetljena iz obeh strani in nima nbene odprtine in ni mozno zavijanje kakor pise na kriziscu ker nikjer se ne nahaja v blizini tako krizisce da bi ti to omogoclo dostop :)))
laz na 160 hektarjih :)))

DawnAngel ::
skystar se strinjam s tabo...tut če se je že našu ček bi bli loh tok fer d bi javli d je igra končana...

Tilen ::
Ste pa naivni. Nekaj Novic se pa ja se mora prodat!
V skatli IMO pise, da ce poves preden gre akcija h koncu, da nic ne dobis. VSaj logicno bi se mi zdelo :P
V skatli IMO pise, da ce poves preden gre akcija h koncu, da nic ne dobis. VSaj logicno bi se mi zdelo :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45652 (23331) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1645 (1463) | eiht |