» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
35 / 75
»»

PiXtEr ::

nobeno posamezno jezero ni veliko niti približno 160 ha, največje palško je 100, tako da lahko počas ze nehaš nabijat bedarije o lokaciji čeka

MaxFire1 ::

stvar nam se ni namenjena da jo najdemo... in sm skor preprican da ni na primorskem, vsaj ne na obali... mogoce je res kje okol pivke in sneznika mogoce celo se tam bolj proti kocevju tam je tut par svetih trojic... nikakor pa ne na obali.

newzealand1 ::

fer bi mogu bit tut on da bi javu na cajtng. kaj če čakat čez vikend.glu....

naj mi pol razloži kaj ma sveta trojica veze z pumpo

SkyStar ::

Naklado časopisa se da povečati tudi z podaljševanjem razlage vseh namigov na več izdaj časopisa, ne pa na račun iskalcev! V tem primeru bi tudi več ljudi kupilo časopis če ne bi bilo objave na internetu (kar najbrš tudi ne bo).

LP S

sv. trojica; bencin, diesel in kurilc:D

Yoni ::

nevem točnih podatkov o velikosti jezera.....niti me ne brigajo....

važno je, de vem de vas ček dreza v nos pa ga ne vidite....

DawnAngel ::

ma ja...lih kočevje-ko da bi se dalo folku hodit med medvede...pa bi blo že tle pogruntat, k sm dost bliz kočevja...sam to se meni sploh ne zdi fer, k eni majo full večjo prednost pr iskanju...mislim MS so šli v Strunjan...svaka čast, sam...

če bi vedu kje je ček, bi ga že vzel oz. si ga vzel! Tud če ne rabiš teh 10 milijonov (??), bi jih dal nekomu kateremu bi prišli še kako prav..

Če smem dodati...Yoni...oprosti izrazu vendar takega lame-rja že dolgo nisem uspel spoznati, če sploh.

LP S

in ti YONI koji ti je k****, uzam ta ček al pa tih bot k si isti k uni ostali k se lažejo da so ga že našli! in noben nerabi tvojih komentarjev kok ti veš in kako usi vejo kje je in se smejijo ...

ja..in folk tu okoli se VAM smeji....ker ste funkcionalno nepismeni.....oz. 99% vas je takih.....
tam vam piše da NI treba NIČ kopat....
sam ne....folk prleti z avtom in začne premetavat kamenje, in delat še druge vrste škodo, da ne naštevam kaj....zarad takih naivnežev je bla v zadnjih dneh tu že parkrat policija!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Yoni ()

to skystar you tel him bj0ch

ja yoni, edina možnost je, da ga imaš in ti je fajn druge jebat v glavo kako veš kje je (bil). Če si že tolk pameten, pa povej kje si ga našel in končamo to sranje..

no yoni...kje je pa bil? pa ne mislt d te kaj obsojam, sam...po moje d si folk zasluži znat kje je bil( ČE govoriš resnico)

nevem zakaj ste tok strpni do teh 12 letnikov ki se jim zdi fajn tukaj mal pozornost vzbujat

sej sm reku....ček je bil obešen na drevesu in je visel dol na cesto....

pa jst nism 12 letnik....si morda ti?

pa tle okol je tud enih par ponaredkov teh čekov.....ene dva sm še jst nastavu...

Zgodovina sprememb…

eni uživajo pri iskanju eni pri branju slo-teh forumuma, drugi pa pri drkanju kurca kot y...

_dex_ ::

kako se vam da tako streljat ressss.........
petrol pa nevem kaj se pa neke skatlice puscajo koces da so nasli sam .....
blage nimate kje je.... kakor mi vsi ostali....
:)) sam petrol je huda frenda sem klical in je reku ki dela na petrolovi nad izolo in noben ni nic nasu
taka je bla ta resss......
malo vec domislije :)))
ok:))

no yoni, sej v soboto bomo vsi zvedl ime in še celo priložena slika najditelja bo >:D

Ta forum bi si vsekakor zalužil celostranski članek v novicah, v vseh pogledih!!!

LP S

Oki...pol pa še zravn razlož namige...k drevo se mi pa sloh ne vklapla tle not!

kdor visoko leta nisko pade kot yoni

morda je padu iz drevesa pa je dobu namig št.10

marsikej se ne vklapla.....recimo luč pred mojimi vrati se noče vklaplat, ker je IR. senzor pokvarjen....

jst pa pravm.....kdor nizko leta, visoko pade...

Zgodovina sprememb…

ja sam ne vem kako si pol pršu do foruma če si tako visoko pristal:D

DawnAngel Yoni JE namig... sprehaja se okoli Sv. Trojice na območju 160 ha, nosi rdečo majco in diši kot konj :) kje je lokacija tulca pa raje ne razmisljam ;)

JOKE drgač.. brez zamere

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

kot je bilo receno... namigi nimajo globokih pomenov in ne predstavljajo nekih velikih zagonetk, zato ne iskat nevem cesa usega v teh namigih... pač so le delčki slike in zgledajo kot uganka ceprav ko bo stvar najdena se bo usem zdelo banalno tako kot planica. Tko da pomoje ni tukaj v tej zgodbi nobenega martina krpana in kakrsnekoli soli... ampak pač nekaj malega kar ima veliko moči...

ma ja...joj,kok tle gor vsi sam nekej nakladajo...ček je pa najdla moja stara mama ko je šla skakat bungee v kolpo in ga je riba mela obešenega okol vrata:)

Amare ::

Ček je najden ! ! !

Ob 19.30 sta ga našla dva turista iz Domžal !

Izjavi za tamkajšnji lokalni radio:

Marija: "Ja, sem presrečna kajti lahko bom investirala v sklad za pridobivanje agrumov na Madagaskarju."

Jože: "Kakšno je bilo že vprašanje?"

In še link do najdene škatle: Klikni

Kraj, kjer je bila škatla s čekom: Klikni

:D :D :D :D

Šalo na stran.....

Jožko ::

Hojla,
od 14.6. nisem več sledil vašim razpravam, ker sem se umaknil v samoto. V tem času ste opravili veliko delo - 25 strani! V zadnjih prispevkih sem prebral, da je bil najden ček v Strunjanu?! V to pravljico ne verjamem.

Zame je igra končana. Po dveh dneh mozganja sem opustil nekaj domnev ter prišel do teorije o Lipici, ki sem jo preverjal včeraj, ko sem moral raziskovanje prekiniti. Danes sem raziskal zadevo do konca. Če je teorija OK, v kar sem 99% prepričan, je bil zaklad najden do 15. ure danes. Evo moje razlage za dosedanje namige:
1. Zaviješ k Lipici odvisno od smeri prihoda.
2. V bližini je kapelica matere lurške, ali razgrebi pesek.
3. Škatla s čekom je rdeča in se je najbrž delno videla iz peska
4. V istem odstavku piše, da je niso mogli zajahati cesarjevi konjarji in jezdeci -> Lipica.
5. Normalno za Lipico
6. Kal Sirkovce
7. Zračna razdalja do križišča
8. Saj je kakšnih 15 km - nekaj ur hoda
9. Mislim, da je to velikost posestva Lipica

Domnevni kraj najdišča sem posnel in če imam prav mi preprosto ti miljoni niso namenjeni. Počakajmo do prihodnje sobote, ko bo objavljen rezultat v SN!
Jaz si bom jutri privoščil lep penzionerski dan v senčici, vi pa kakor hočete, samo ne pretiravajte z iskanjem na vročem soncu!

joj...ej, ne žalit konjev:)hehe

:D :D :D :D :D :D :D nč grem po vojaško mornarico da mi posodjo podmornco da še mal tam pogledam kjer je vsem dostopno

evo pri ki je pomojem nekje na pravi poti bravo :)))

učer je blo zakon iskat tale cek na primorskem smo bli v eni bolj odrocni gozdickasti pokrajii in zgleda tja lokalana mladina hodi z avti mal delat une scene iz reklame za peguot une 2 pikapolonice pa to sej veste ... in potem mi hodmo mim z baterijami ... folk je bil v vseh avtih cist trd... :D slaab tajming kaj naj recem al bi mogl tut oni iskat zaklad al pa reifeisen stanovanjski kredit al kako ze gre tist :D fun je

velikost lipice je 311 ha

ja sej vidva masta dosti za govort od konjev, ko drugega konja kot tistega lesenega za majhne otroke, še nista videla....

SARCASM

heh...ej, drugo letobo pa v beli krajini-garant:) hehe...ma saj po eni strani bi blo najbolje d ga noben ne nejde in da gre denar tistim k ga res potrebujejo, k dejansko nimajo osnovnih življenjskih potrebščin

če bi yoni povedal povezavo tvojega drevesa z namigi, bi razjasnil vse :)

DawnAngel0:)

ni povezave pac drvo je to je to :)))

DawnAngel sam če bo v beli krajini, ga bodo cigani našli že prvi dan, in ga pohopali...

joj Yoni ne ti men o konjih...vem več o njih kot kdorkol...so del mojega življenja in ne dovolim da bi bilo kdo žalil te čudovite in mogočne živali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tako je v glavi mu je drvo in tam je imel cek in tam tudi ostane ta je ta razlaga jeres :)))
:))

Anubis161 ::

1. Yoni ni star 12.. (verjetno je še manj)
2. Policija je res parkrat tam bila.. pa možje v belem iz norišnice tudi..
sam ga niso našli ker je z drevesa na cesto visel...:\

ja ja dex.....vam je drvo še še kje drugje....ko kopljete in premetavate vse živo....

In JA Anubis.....policija je v par dneh bila parkrat tukaj, zaradi škode ki so jo nardili ti nori iskalci zaklada...brez heca....

Zgodovina sprememb…

jebeno. ček mi pred nosom spizdijo, loto so mi listek ukradli, stavo sem zgubu, edino kar sem dobu je dost močan štrik za yonia

KA ZDEJ MI BOŠ PA ŠE ROJSTNI KRAJ ŽALU?????????????!!!!!!!!!!!!!!Predlagam ti da spremeniš mnenje o romih, k niso vsi enaki!Sploh pa tle naj ne bi bilo rasizma...pa sam ne reč d nisi mislu tega!

Skratka ček očitno še ni najden oz. se najditelj še ni oglasu, ma še kdo kaksno pametno idejo s temi ha??

ne ne ste se zmotli .
pac drvo je treba odrezat ce dela senco in skodi to bo to.
To drevo je ze suhu in bo vsak cas padlo :)))
:))
««
35 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51520 (787) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545656 (23335) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201647 (1465) eiht

Več podobnih tem