Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

_dex_ ::
Pomojem cirkva in sveta troica nima nic pri tem ker to je neka vrsta igre na sreco,
in cirkev to prepoveduje....
Zasciteni parki tudi ne .... soline so dobro zdelali...
sej policija baje je doli in cuva ker kapelco in cirkev so celo preobrnili ter soline brez obzira....
Nekje drugje je skrito pomojem nas malo peljejo okoli ker tei namigi se lahko nanasajo kjer kli v sloveniji realno pogledano...
skorom na vsak kraj...
Glede svete troice pa lahko pomeni na nek3 pomembne tocke ki nimajo veze z cerkvijo ali kaj podobnega...
in cirkev to prepoveduje....
Zasciteni parki tudi ne .... soline so dobro zdelali...
sej policija baje je doli in cuva ker kapelco in cirkev so celo preobrnili ter soline brez obzira....
Nekje drugje je skrito pomojem nas malo peljejo okoli ker tei namigi se lahko nanasajo kjer kli v sloveniji realno pogledano...
skorom na vsak kraj...
Glede svete troice pa lahko pomeni na nek3 pomembne tocke ki nimajo veze z cerkvijo ali kaj podobnega...

_dex_ ::
stopinje ima vec pomenov.....
- zivljenske stopinje od kakke osebe
- stopinje ali temperatura
- stopinje poti ki jo delas
- stopinje kaksnega nagiba ali vspona ....
moznosti je fullll.........
- zivljenske stopinje od kakke osebe
- stopinje ali temperatura
- stopinje poti ki jo delas
- stopinje kaksnega nagiba ali vspona ....
moznosti je fullll.........

medak ::
turist pa je tolk da ce bi hotu vse pogledat bi sigurno vec cajta porabu kot da najdes cek:>

larci ::
ojla folk
tok sem se lepo narezala do solz vasim razlgabljanjem ... pa stekam vas sem lih tko obsedena ko vi.... no pa vidimo kaj bo s tega.
tok sem se lepo narezala do solz vasim razlgabljanjem ... pa stekam vas sem lih tko obsedena ko vi.... no pa vidimo kaj bo s tega.

baker ::
jest sm že dva dni ves čas na slo-techu in googlu, in ne delam nič drugega kot razmišljam o miljonih
krpan kdaj boš dobil nov namig?

krpan kdaj boš dobil nov namig?

whatever55 ::
Še 4 je namigi bodo, right?
Na srečo bom danes lahko po dolgem času spal, ker ga jutri ne bo.:)
Je pa v strunjanu ogromno reklame za novice in tole igro, že ob vhodu na plažo sta dve tabli z napisom Slovenske novice.
Na srečo bom danes lahko po dolgem času spal, ker ga jutri ne bo.:)
Je pa v strunjanu ogromno reklame za novice in tole igro, že ob vhodu na plažo sta dve tabli z napisom Slovenske novice.

alfika ::
Me pa mal bega tole, zakaj na internetni strani Slovenskih novic ni novega namiga. Al samo zato, ker je sobota, pa ni noben ga dal gor, al zato, ker je ček najden.
http://www.slovenskenovice.si/kdorspeti...
http://www.slovenskenovice.si/kdorspeti...

krpan ::
jutr čez dan dobim novice oz. 10. namig, sam ne vem če bom kej doma, ker delam cel dan. nej mi da kdo kako kontaktno št. za vsaki slulčaj. lp

Katka` ::
Poslala sem ti zasebno sporočilo,... da ne objavljam tukaj.

Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

Nič, sem depresivna, pa grem v Strunjaj po ček, a mi lahko kdo točno pove, kje pridem na te soline, do Strunjana že znam, pa potem, kje se zavije.

Ma sami šoki, ni za tle gor, pa me je glih ena kolegica klicala pa je rekla, ej pejva, če ne druga na izlet. Pa da ne bom iskala kje je to, prosim za pomoč

Matic, kje pa, v življenju mi je še kaj druzga važen , ampak seveda tud teh 10.000.000 bi prišlo prav

lovec19 ::
V strunjanskih solinah ga ni. No ja mogoce smo bli premal natancni. Potem ob klifu od strunjana pa do belvederja tut bolj ne kot ja. Na vrhu smo bili na tistem krizu. Tut ne. Skratka po tej hoji od 3 ponoc pa do 7 bi rekel, da je to kr nekej. Mi cakamo na naslednji namig, ker sedaj lahko samo ugibas. Tistih 160 hektarov bega. Tale naravni rezervat ima 160 hektarov. To je pa od strunjana do belvederja in na vrhu ce se sprehajas cisto po robu, ki je pot. 200 hektarov je pa ce pristejes se soline. Treba je dobiti teh 160 hektarov in jih povezat. Mislim, da bo treba pocakati naslednji namig.
Je pa res NOR view iz tistega kriza.
Cisti zakon, ko greva s punco na morje ga ji bom predstavil. Res noro.
Je pa res NOR view iz tistega kriza.

errhec ::
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.
Če prideš v Postojno z avtoceste levo če pa s stare ceste iz Ljubljane desno
2. Na kolena, pa brez lopate.
Pod tablo Lipica je betonski okvir, da pogledaš noter se moraš vršt na kolena
3. Sreca je rdeca.
Pokrov je obarvan rdeče in ima na sredi luknjo
4. Majhno kljuse, velika moc.
To je vzeto iz povesti Martin Krpan, ko so vlekli kljuse iz kobilarne.
Pokrov je pod reklamno tablo Lipica
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
Stopinje PREBirajo turisti na križišču na stavbi kjer je display z stopinjami celzija
6. Blizu je voda
Reka Pivka je cca 100m proč od pokrova
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1
ali nekje cca 1km od križišča za Postojnsko jamo
8. Ni dalec do svete trojice
Cirka 2h hoda (preverjeno)
9. Celotna površina je 160 hektarjev
Kar je 1,6km2 kar ni veliko 1,2km x 1,2km
(kompleks Postojnske jama)
Če je bil ček tam se novi lastnik oblizuje
LP
Če prideš v Postojno z avtoceste levo če pa s stare ceste iz Ljubljane desno
2. Na kolena, pa brez lopate.
Pod tablo Lipica je betonski okvir, da pogledaš noter se moraš vršt na kolena
3. Sreca je rdeca.
Pokrov je obarvan rdeče in ima na sredi luknjo
4. Majhno kljuse, velika moc.
To je vzeto iz povesti Martin Krpan, ko so vlekli kljuse iz kobilarne.
Pokrov je pod reklamno tablo Lipica
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
Stopinje PREBirajo turisti na križišču na stavbi kjer je display z stopinjami celzija
6. Blizu je voda
Reka Pivka je cca 100m proč od pokrova
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1
ali nekje cca 1km od križišča za Postojnsko jamo
8. Ni dalec do svete trojice
Cirka 2h hoda (preverjeno)
9. Celotna površina je 160 hektarjev
Kar je 1,6km2 kar ni veliko 1,2km x 1,2km
(kompleks Postojnske jama)
Če je bil ček tam se novi lastnik oblizuje
LP
dd

iskalca007 ::
Hej!
Nevem, če se ti splača it danes v Strunjan. Od 2h do 6ih smo iskal zaklad in nismo nič našl. Prečesali smo cel Strunjan. Bilo nas je ful, iz cele Slovenije. Mlado in staro. Nobeden nič našel.
Moj namig - Počakaj na naslednji namig.
Krpan SVAKA ČAST!!!
Nevem, če se ti splača it danes v Strunjan. Od 2h do 6ih smo iskal zaklad in nismo nič našl. Prečesali smo cel Strunjan. Bilo nas je ful, iz cele Slovenije. Mlado in staro. Nobeden nič našel.

Moj namig - Počakaj na naslednji namig.
Krpan SVAKA ČAST!!!

Ne verjamem. 2h hoje ni tako zelo blizu?
aLi pač? bomo videli v ponedeljek
aLi pač? bomo videli v ponedeljek

Looney ::
...hm ....probaj med ZASEBNIMI SPOROČILI...

"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Levo zgoraj maš krepko tiskano Forum spodaj pa zasebna sporočila

PiXtEr ::
@errhec: sliš se vse lepo in prav, edino 1.2 x 1.2 ni 160 hektarjev in dvomm da bi za tolk zaokrožil površino navzgor. Sicr pa kje si pa dubu podatek od postojnske jame?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PiXtEr ()

PiXtEr ::
Če bi bil tle mišljen kompleks bi moral ta podatek bit nekje napisan, sam glede na to da je tuki glavna atrackija jama, bi ljudi prej zanimal kok je velika ona ne pa ves beton in trgovinice okol nje :S

DawnAngel ::
Hej folk:) Heh, sm pa nova tle:) No...glede 10M- sm prej pol ure debatirala s sestro kje bi loh blo, k boga reva isce v Strunjanu:) Pa a mislte d je res cek ze kdo najdu?

delov ::
ček najden!!
OB TABLI PETROLA OZIROMA ZA NJO! Mislim pa da ste vsi ki ste bili v bližini strunjana hodili mimo!!!!!
našla sta ga moj prijatelj in njegova punca
me častita pivo za pomoč prko računala in neta, vsekakor pa tudi vas za pomoč pri namigih!!!!
Lovšin Jure
OB TABLI PETROLA OZIROMA ZA NJO! Mislim pa da ste vsi ki ste bili v bližini strunjana hodili mimo!!!!!
našla sta ga moj prijatelj in njegova punca
me častita pivo za pomoč prko računala in neta, vsekakor pa tudi vas za pomoč pri namigih!!!!
Lovšin Jure

delov ::
Sporočim vse!
Med dretjem v telefon nisem razumel skoraj nič, oziroma mi nista nič uspela povedati! NAVDUŠENJE!!!
Med dretjem v telefon nisem razumel skoraj nič, oziroma mi nista nič uspela povedati! NAVDUŠENJE!!!

strojtech ::
Ma fajn
, zdej pa pejmo drobtine iz naslonjača pobirat
Če bi bil jest prjatu in najdu ček bi ti za pomoč dal vsaj milijon

Če bi bil jest prjatu in najdu ček bi ti za pomoč dal vsaj milijon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strojtech ()

LapD ::
Zanimivo da vsi ki so do zdj prišli kričat da je ček najden so se tisti dan registriral sem
Mislm da bi bli vsi veseli kakšnega dokaza

Mislm da bi bli vsi veseli kakšnega dokaza

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45647 (23326) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1645 (1463) | eiht |