» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
32 / 75
»»

baker ::

dej nej še kkšn proba poklicat, če je bil ček že najden al pa napište cifro
drgač so pa lansk let tud celo planico preiskal pa je šele popoldne ena našla

Sixty9 ::

Evo - slikce popravljene...

Ce se kaj rabite pa povejte...
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

PiXtEr ::

@baker.. na TIS-u poglej cifre in poklič na vse možne, men se prej na uredništvu niso javl

VaSyCa ::

pa naj gre vse v....

res je vse preiskano,samo zakaj so pol v novicah napisal da smo bli blizu pa nix...

em em,kolko pa je površina tega presihajočega jezera??

Punckaa ::

joj kok ste neučakani.. če bi bil tko skrit da bi se ga dal kr tko poiskat ne bi blo več zanimiv.. se bo treba kr še mal potrudt. kar se pa tiče tega da ga je nekdo že najdu... ko ga bo, bomo zvedli 100% zelo kmalu. tko da mislm, da je še vedno nekje zunaj 8-)

baker ::

če pokličeš te preusmerijo na govorni predal, ki je poln???

Gr0unD Zer0 ::

danes sta prisla dva prekmurca v trnje in se napotila proti kmetiji kjer majo islandske konje...
kaj to so kaki mali konji?

Laufman ::

zj se pa sprasujem kdo je bl neumn.

Naravni rezervat Strunjan je zaradi svojih geoloških in geomorfoloških značilnosti, zaradi velike biotske pestrosti in zaradi dejstva, da obsega najdaljši neprekinjen del naravne obale v celotnem Tržaškem zalivu, izjemnega pomena z vidika varovanja naše naravne dediščine, poleg tega pa tudi za ohranjanje ekološke stabilnosti in biotske raznolikosti celotnega Tržaškega zaliva.

Prosimo obiskovalce, da v naravnem rezervatu ne puščajo odpadkov!

men ni cist nch vec jasn. pomojem bom do naslednga namiga al pa dveh odklopu tale iskanje.

Damjan Jagar ::

Gr0und Zer0, dobro ciljaš!

Čeprav so islandski konji relativno majhni (130 do 145 cm - merjeno s palico na najvišji točki vihra in tehtajo med 300 in 400 kg), je popolnoma zmotno misliti, da so primerni le za ježo otrok. Sploh ne! Ena izmed najpomembnejših telesnih značilnosti islandskega konja, poleg vzdržljivosti, je, da je sposoben zlahka nesti 1/3 svoje teže (na kilogram teže prekaša v moči vecino ostalih konjskih pasem za 1,6 krat!). Široka uporabnost islandskega konja je ravno v tem, da ga lahko jaha sedemletni začetnik ali pa 35 letni profesionalni jahač, zahvaljujoč čudoviti kombinaciji močnega telesa, živahnega temperamenta, vodljivosti in neizmerne prikupnosti. Z islandskimi konji smo deležni udobne ježe po neravnem terenu čez drn in strn, pri čemer stopajo samozavestno in je njihova hoja izjemno zanesljiva.

Link
http://jagar.si

vlk ::

Lp,
Sem Iz okolice pivke, sem bil prou presenečen nad povečanim obiskom naših krajev...!!

Aja pa dejte met tud mal zasebnosti v glavi, noben ne mara da stikate po njegovi privat lastnini, pa tud tam ne bo 10 miljončkov.....!
Ker pri slovenskih novicah si tega ne bodo privoščili...
Drgač pa zanimovo, aja če vas zanima kej podrobnosti v zvezi z okolico pivke, kar vprašte...

trojica ::

jaz sem bila na kmetiji kjer gojijo te konjčke, teh kmetij kjer jih gojijo je kar nekaj v bližini, tako da to mislim da odpade. nisem bila edina tam, kar nekaj avtov je bilo : KK, CE, LJ, ... Tisti kraji tam, so totalno prečesani in prekopani. Tam sem bila včeraj ob treh popoldne pa so mi v vasi trnje rekli, da ljudje iščejo že od "štire ure zjutraj, ma milslim da zakladu tu ne bote našli" mi je rekla neka domačinka. Hehehe . mialim, da naj zajebavajo direkt u glavo in se nam smejejo zdj. itak je pa tut na forumu par vsiljivcev, ki nas zavajajo, če ni celo kdo od Novic. ;( :\ :\ :\

LapD ::

vlk iz kje točno si? Če si iz Trnja bi mogoče vedel od oka kolk je veliko posestvo Pavščičevih?

Spidi ::

Ali ima mogoče kdo vse namige, pa da bi jih lahko nalimal v en post? Ker 33 strani je malo preveč za prebrskati...
Hvala :))

ena hiša, manjša, dva travnika in pa dva hleva, mič posebnega, pa lastnica mi je delovala, kot da jih je bilo že kar nekaj pred mano tam , ker je vedela, da sem še ena, od mnogih, ki nisem prišla pogledat samo konjčkov.haha:D :D :D

Si predstavlam ja. Včer zvečer sm šel pogledat okol Trnske cerkve in "šole". V bistvu je podrtija. Sam je blo kr neki avtov. Dons bom šel pa še tam okol trnskega izvira :)

Lp, lej kot sem že prej povedu, miljončkov ni na kakmi privat zemljišči....!
Kako bi zgledal, če bi prišel ceu avtobus folka in začel brskat in obračat stvari okoli....!
Mogoče je namig, da je to ta regija...

Itak da ni na posestvu. Sam tistih 160 ha je treba nekam umestit pa nevem kam.

BlazB ::

Moje mnenje je da iz trenutnih namigov ni nikakor mozno tocno dolociti lokacije ceka. Razlogi za to mislel so precej enostavni ta igra je pac hud posel za slovenske novice (vecja prodaja posledicno drazji oglasni prostor) tako da jim je v interesu da se cek najde sele zadnji dan temu primerno so sestavili tudi namige, ker takoj ko bo cek odkrit se bo dodaten income za novice iznicil. Njihovi stroski za taksno igro so znani 10M sit in priprava igre zasluzek pa je mocno povezan s casom trajanja igre. Vseskupaj pa je dobro zastavljeno, ker zacetnih nekaj namigov daje ljudem obcutek da se cek zagotovo mora skrivati na nekem mestu (prej sveta troj. sedaj strunjan). Vceraj je bi tukaj objavljen clanek iz slov. novic ki nekako potrdi mojo teorijo saj kakor jaz razumem pravijo da je dosedanje sklepanje pravilno vendar pa se bo slika izjasnila sele pri 12,13 namigu.

mislim, da do pondelka oziroma nedelje ponoči ne bo NIČ od NIČ. vsi smo postali že nekako zasvojeni s tem iskanjem. mislim, da smo še vedno zelo oddaljeni od tega čeka.novice nas vrtijo v začaranem krogu.:D :D

stromar ::

Morda je treba površine seštet, npr površine jezer. Morda je mišljeno področje okrog sv trojice kjer je lahko skrit ček. Na hitro sem izračunal in naj bi bilo to 400m okrog vrha

Zdaj se odpravljam v Pivko pogledat, zjutraj se mi ni dalo vstat:D

Površine jezer so krepko čez 160 ha. Sam ta podatek me muči pa računam že nek časa :))

Katka` ::

Jaz imam pa vsega pouhn kurac in se slišimo v ponedeljek, ko oddelam najtežji del mature, matematiko.
SREČNO
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

LapD mas sporocilo, saj mislm da=)

Jst tud mislm da je v interesu SN, da se odkrije ček pri zadnjih dveh namigih (oglaševanje, kupovanje Novic,... ). Tko, da bosta šele zadnje dva namiga razjasnila sliko, potem pa kdor bo znou vse skupaj povezat in bo bližje kraju, bo srečnež!

Zna se zgodit, da sploh ni v rezervatu.. kako bi šele pogledal če bi bil v pon. namig; Lokacija je oddaljena manj kot X km od namiga št. 9! Lahko se pa seveda zgodi, oz. se je, da je nekdo že z veliko sreče našel ček in pusti vse čakat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PiXtEr ()

js bi samo prosu, ker vrjetn bojo se bral ta forum, da ko bo konec igre v cajtngu obrazlozijo vsak namig posebej.

Zanimiva slikca, kvardat je približno 1 kvadratni km....:\

http://www2.shrani.si/files/palkojez653...

stromar ::

Popravljen link: klik

Laufman nimam sporocila :)

Palško jezero je po mojih izračunih 1,5x0.5 km kar znese 75 ha

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

Palško jezero ma okoli 100 ha

hm... zakva mi ne rata poslat zasebnga sporocila ? teach me please :)

errhec ::

Živjo

Sem iz Postojne.

Bil sem pri Postojnski jami in glej ga zlomka, tam sem našel kvadrat velik cca50x50cm ki ima na sredi luknjo iz katerega "štrli"
betonski količek ( tirman) pobarvano z fluorescentno rdečeoranžno.
Seveda sem šel na kolena in količek odstranil vendar čeka ni bilo (VEČ?).
Ta plošča se nahaja pod tablo Kobilarna LIPICA Ž(ima Lipica 160 Ha?) v smeri Postojnska jama - Postojna.
Tako da če je bil ček tam je igra končana, vendar je glede na lokacijo plošče (tik ob pločniku kjer gre dnevno več 100 ljudi mimo peš)
kakšna fora al pa celo skrita kamera (če je boste videli mojo malenkost na kolenih :))) )
Kajti če bi SN skrile ček na tako lokacijo bi ga odkrili že prvi dan.

LP
dd

Pinkyca ::

No pa da se še jst javim. Bli smo namenjen v Pivko pa smo malo prej kupli novice na bencinski in smo hitro spremenil smer proti primorju. Glede izjave da so našli ček v strunjanu na takem placu- nekje okoli te ure, ko naj bi človek našel ček, mislim da celo prej smo mi gledal te jarke z rdečimi cevmi, vrečkami....Pa ni bilo nič tam. Tudi ljudi ni bilo, razen pijane mladine, ki so šli mimo.
Pregledal smo kar velik del rezervata, zaenkrat nič. nam je žal potem zmanjkalo časa.

errhec ::

Še vsi namigi objavljeni do sedaj:

1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.

2. Na kolena, pa brez lopate.

3. Sreca je rdeca.

4. Majhno kljuse, velika moc.

5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.

6. Blizu je voda

7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1

8. Ni dalec do svete trojice

9. Celotna površina je 160 hektarjev

LP
dd

Bol kot berem 9. namig bol se mi dozdeva da ni rezervat. Mogoče tud je kaj pa vem. Ampak zaradi besede celotna se mi zdi da je tukaj nek seštevek oz. nekaj kar ni v enem kosu. Ma kaj pa vem. Novodobno pranje možganov :D

LapD si dobu ?

einstein2 ::

No pa da jaz še nekaj dodam glede te hude evforije glede miljonov...
Sem iz okolice Pivke in sem bil danes v Slovenski vasi(pa ne zaradi miljonov) in sem se od srca nasmejal (naivnim) ljudem v lovu za ta ček... folk koplje, rije, išče.. preiskujejo grmovje, gledajo pod kamenje, plezajo po drevesih... najbolj pa mi je bila smešna neka ljubljančanka, ki je ravnokar odpirala pokrov jaška, kjer se pretakajo odplake:O Tud registrske tablice so me malo presenečale(LJ itak, MB, MS...WTF8-O )
Zdi se, da folk neki brezglavo išče, kot da nebi niti namigov prebrali.... totalna evforija...brezglavje.
LP
Ni lahko biti mlad!

a jebat ga to je nov nacionalni šport :))

Tud men je blo čudno včer u Slovenski vasi kolk je blo folka hehe.

ZeCHoW ::

Haha :D

Mah, jst sm pa učer iskau ta ček okol "koče mladike" pa javornikov (hribi okoli Postojne). Še sedaj malo sumim to okolico.
^^

Punckaa ::

jah.. jst bi tut pokrov od kanalizacije odprla če bi zato dobila 10mio :\

_dex_ ::

No glede solin da so nasli cek kakor sem ze omenil sem zvedel se par novic glede tega!
Pravijo da je po eni strani trik da cek ni nasen ampak da je ta oseba nalasc pustila zabojcek tam koces da je cek nasen.
In da se ne skriva v rezervatu tako so zatrdili z okolja kateri imajo to ces in naj se ne unicuje ker v rezervatu solin ni nic skrito.
Torej igra se nadaljuje sam kje ?
Pomojem ni na obali to so poskusli zmest folk ker ze od samega zacetka to pocnejo in kar dobro.
Lani so prehitro povedali namige letos nebo tako...:))

Looney ::

A vam je že kdo povedal, da ste obsedeni?:|
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

:)) ne

No, vse je enkrat prvič!

tako je :))

looney ne nam zbijat morale :D Čeprav se statistično gledano možnost najdbe približuje možnosti zadetka sedmice na lotu.

Ne, ne. Morale vam pa nočem zbijat!:D Vsak človek ima svojo obsesijo... vi imate pač tako...:D Ampak v 9 dneh nametat 1595 postov.....................:D

Sj ta obsesija traja sam dva tedna :)

Potem se bomo vsi vrnili v svoja normalna življenja..nekdo pač z debelejšo denarnico.

strojtech ::

Torej se gre igra od začetka. Vem toliko kolikor sem pri 1. namigu :D Ugotovili smo, da sveta trojica lahko predstavlja karkoli -v končni fazi tud Triglav :D.

medak ::

eko mene domov.
ene 2 urce sm z tajfijom in stjepanom nazalost brezplodno pregledoval soline:>
in izoblikoval sm si mnenje da nikakor ni v solinah.
ampak ne vem pa kaj bi blo. kr ta zadnji namigje res podrl vse do zdej.

Ste se vsaj imeli fajn? :D Je dost turistk na obali?
««
32 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51519 (786) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454069 (3031) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545646 (23325) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116306 (6184) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201645 (1463) eiht

Več podobnih tem