Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

prvi_2005 ::
SEDAJ PA ŽE JANEZ JANŠA IŠČE ZAKLAD!!!!!
"Predsednik vlade Janez Janša in predsednik uprave ruskega Gazproma Aleksej Miller sta se danes na srečanju v Strunjanu pogovarjala o razvojnih potencialih in možnostih sodelovanja na področju energetike v Sloveniji ter potencialih in stabilni energetski politiki v regiji... "
"Predsednik vlade Janez Janša in predsednik uprave ruskega Gazproma Aleksej Miller sta se danes na srečanju v Strunjanu pogovarjala o razvojnih potencialih in možnostih sodelovanja na področju energetike v Sloveniji ter potencialih in stabilni energetski politiki v regiji... "

staaM ::
No samo da za zanimivost mal povem in pogledam v zgodovino... pred priblizno 20 -25 leti je potekala podobna igra s prav tako visoko vsoto v dinarjih, in cek je bil skrit na gorenjskem na Pokljuki (ce kdo pozna) in sicer na enem izmed prometnih znakov na zadnji strani kjer je bila majhna vrecka z nekim cekom. Seveda kdo ga je nasel? Nasel ga je eden izmed cestarjev ko so popravljali cesto al dograjeval ograjo, ne vem tocno,...
Fotr povedu
P.S. zgolj kot zanimivost...
Fotr povedu

P.S. zgolj kot zanimivost...

nea ::
Js sm iskala od treh zutri pa do poldne po strunjanu (soline, križ-blizu cerkve, oddajnik-Beli križ). Use pretaknila. Nikjer nč. Povno folka, milijona pa od nikoder. Res ne vem kje naj še iščem...brez idej.

malla_afna ::
na neti piše d so ga najdl tm nekje pr pivki...dam jst full dvomim...pomoje niso njadl...jst jim ne vrjamem...

Sidd-boy ::
No dones sm se sele dolocu mal raziskovat za tem in sm tole najdu:
mal povejte kk se vam zdi plac,najdu sm pa tko da sm na mejnem prehodi najdo pa se mi zdi da bi lahk to blo to mal mnenja napiste.
mal povejte kk se vam zdi plac,najdu sm pa tko da sm na mejnem prehodi najdo pa se mi zdi da bi lahk to blo to mal mnenja napiste.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sidd-boy ()

Sixty9 ::
Men ni nič več nič jasno...
160ha = 1.6km^2 oz. 1.600.000m^2... zdej pa povejte kaj mislite glede tega? kje bi lohka bilo takšno področje? De bi se znotraj tega področja skrivala ta zadeva...

"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

ZeCHoW ::
Ma jaz si točno ne morem predstavljat tele velikosti, mogoče lahko kdo na kratko razlozi kolk je to veliko? Mogoče kakor ena ljubljana?
^^

PiXtEr ::
Ja strunjanski rezervat je velik 160 ha. Mene čudi bolj to, da je tm ogromno folka zdej in da bi znal že vse preiskat kljub velikost. Navsezadnje nebi skril čeka pomoje kr v en grmovje sred ničesar, mora bit neki znanga tm. Sicer me pa še vedno zanima, kako naj vemo, da ček še ni bil najden, bomo to zved šelel v pon. al šele po končani igri, če je bil al ni bil sploh najden.

BlazB ::
Precej manj kot LJ
. Pravokotnik kjer je ena stranica dolga 1.6 km ena pa 1 km ima tako povrsino.

baker ::
A je že kdo poklicu na novice če je bil ček najden??
Drgač pa pomoje je v Strunjanu sej so sami rekl da nesmemo komplicirat.
Edin nevem kje je tm kšna sveta trojica.
Drgač pa pomoje je v Strunjanu sej so sami rekl da nesmemo komplicirat.
Edin nevem kje je tm kšna sveta trojica.

Sej to nas muči... K ne kazejo vsi namigi na isto stran ??? Ponavad vsaj eden manjka...

No - vsaj nekaj zanimivega si videl (vsaj upam da je blo kej zanimivega... da te ni prtislo na WC)

pure00 ::
sm precekirau pri krizu v strunjanu...in nisem najdu nic.pol sm sou dol po obali malo setat(mesecev zaliv) in nisem najdu nic.sej kriz bi lahko pomenil sveta trojica
Oce,sin,sveti duh

Oce,sin,sveti duh

...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pure00 ()

PiXtEr ::
zdele sm poklicu uredništvo, pa so me na nek govorni predal preusmerl.. in mi sporočil da je poln

baker ::
Jest sm bil par dni nazaj v Slovenski vasi. Ujemal so se vsi namigi. Ko si zavil si se peljal 1,9km in našel parkirišče na njem pa je bil zapuščen rdeč gasilski avto. Tud ostali namigi so se ujemal, pa še na misel mi je prišlo zakaj bi skrili sem.
SLOVENSKA vas, SLOVENSKE novice. Sam sem vse preiskal pa nič našel.
Sam današnjiv namig se pa ne ujema kej preveč.
SLOVENSKA vas, SLOVENSKE novice. Sam sem vse preiskal pa nič našel.

Sam današnjiv namig se pa ne ujema kej preveč.

To je hudo... Tile namigi - navsezadnje bo pa čisto nekje drugje... da nam nea bo nič jasno...

Punckaa ::
zakaj bi blo v strunjanu? res ne razumm kje je tm sveta trojica... en križ še nč ne pomen. a na to pa niste pomisnal da bi bla ta velikost lahko recimo velikost neke njive al pa kšnga ozemlja, recimo tm pod pivko k piše da ma vojska neke svoje zadeve..

Katka` ::
Kdor ima tako veliko njivo, se mu ponudim za ženo. Seveda bom njegova le, će ima traktor :>
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

milijonar85 ::
katka jaz imam par njiv in so vse skupaj velike več kot 160 ha
pa traktora mam tud 2 celo..še klimo mata.. tak da ...
LP

d0rK ::
Kul ideja...To kolaborativno iskanje.
Ampak vs je smesn gledat, se sekirat, bedet in kdo ve se kaj zarad enga ceka.
Ampak vs je smesn gledat, se sekirat, bedet in kdo ve se kaj zarad enga ceka.

Punckaa ::
ne vem no, men se dozdeva da je s sveto trojico mišljena ena zadeva.. ne pa tri različne. dvomm da bi šli tok komplicerat. pa tut en od namigov je bil "ni daleč do svete trojice".. te tri stvari so pa na različnih koncih. sej pravm, lahko da se motim, ampak jz tko mislm

d0rK ::
Ni glih 10.
Del pobere drzava....Del pa porabis za benz in ceu kup cajta zgubis. Skratka, je zabavn ni pa konc sveta.

Del pobere drzava....Del pa porabis za benz in ceu kup cajta zgubis. Skratka, je zabavn ni pa konc sveta.

kat ::
cerkev sveta trojica je v hrastovljah,
tm 20 km stran od strunjana,
zdej ce je to "ni dalec do.." poj je mogoce res tam.
sm mi pa ni jasno zakaj bi tam skril, k ni to kao zasciteno obmocje, naravni pak al kaj,
po moje jim ni glih v interesu da pa zj folk tam vse preruva in premakne
nevem no, sj mozno je pa vse
tm 20 km stran od strunjana,
zdej ce je to "ni dalec do.." poj je mogoce res tam.
sm mi pa ni jasno zakaj bi tam skril, k ni to kao zasciteno obmocje, naravni pak al kaj,
po moje jim ni glih v interesu da pa zj folk tam vse preruva in premakne
nevem no, sj mozno je pa vse

Katka` ::
Če že (ne) kompliciramo, lahko predpostavimo tudi tako, da povežemo te 3 stvari, narišemo diagonale in kjer se sekajo, dobimo mesto, ki ni daleč od kraja kjer je ček. He He
Miljonar.. moja ponudba velja zgolj v primeru, da je traktor zelene barve in registriran pod imenom Zoki Car 2006

Miljonar.. moja ponudba velja zgolj v primeru, da je traktor zelene barve in registriran pod imenom Zoki Car 2006

Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

Se opravicujem - napacno sem preracunal...
Adrenalinski park bo meril 160.000m^2 in ne 160ha... 160.000m^2 je 16ha... pardon...

made&fr ::
Pozdravljeni! Sem nov na forumu in za vas sem zvedel v prejšnih novicah so naredili dobro reklamo, ko so napisali naslov tega foruma :D . Pa moram povedat da NISM še najdu čeka h3h3.
Da malo pokomentiram stvar. Moj favorit med kraji je do danes (160ha!!!!???!!) bila Postojna. Prv namig mi je povedal o glavnem križišču, drugi o tem da je zadeva nekje nizko, tretji da je "embalaža" rdeča, četrtega sem si razložil v več pomenih -> lahko je mišljeno kot mlin (ki je sorazmerno majhen) in njegova velika moč, čeprav sem ga najprej povezal z Martinom Krpanom (in šele zdaj videl, od kje je on in da je sicer kar blizu:D). S 5tim namigom sem imel najprej v mislih termometer v Postojni, kjer kažejo stopinje, 6ti je jasen -> v jamo teče Pivka. In potem sem se v sredo (14.6.) odločil in se zapeljal tja, prehodil vseeeeee (pomoje:D) okoli jame, parkirišč...... in itaq nism najdu!!!!
Sem pa odkril še en pomen 5.namiga (o stopinjah). Sicer nevem, če ni kdo napisal že tega (prebral sem samo prvih 10 strani teme.....), ampak meni se zdijo te stopinje PROTEUSI, ki so naslikani po cesti od parkirišča do vhoda v jamo in ob njih piše FOLLOW ME
!!!!!!!!!! mogoče je to brca v temo, ampak možno je tudi, da mislijo te stopinje, ki jih PREBIRAJO turisti, ko grejo do jame!!!!
Upam da sem komu s tem pomagal (razen če ček res ni že odkrit). Zbegalo pa me je samo današnih 160 ha, ki se kot nalašč ujemajo s strunjanom..... (čeprav lahko izberemo tudi nedoločeno območje okoli vhoda v jamo v velikosti 160ha:D)
Lahko pa še povem, da če poznate koga, ki vozi časopise, lahko namige zveste že okrog 20-21 ure prejšni dan -> meni to dosti ni pomagalo, če pa bi prej vedel za forum, bi jih napisal prej.
@malla_afna: kam pol pičimo še gledat, mene ma tut ful da bi šu kam h3h3
Da malo pokomentiram stvar. Moj favorit med kraji je do danes (160ha!!!!???!!) bila Postojna. Prv namig mi je povedal o glavnem križišču, drugi o tem da je zadeva nekje nizko, tretji da je "embalaža" rdeča, četrtega sem si razložil v več pomenih -> lahko je mišljeno kot mlin (ki je sorazmerno majhen) in njegova velika moč, čeprav sem ga najprej povezal z Martinom Krpanom (in šele zdaj videl, od kje je on in da je sicer kar blizu:D). S 5tim namigom sem imel najprej v mislih termometer v Postojni, kjer kažejo stopinje, 6ti je jasen -> v jamo teče Pivka. In potem sem se v sredo (14.6.) odločil in se zapeljal tja, prehodil vseeeeee (pomoje:D) okoli jame, parkirišč...... in itaq nism najdu!!!!
Sem pa odkril še en pomen 5.namiga (o stopinjah). Sicer nevem, če ni kdo napisal že tega (prebral sem samo prvih 10 strani teme.....), ampak meni se zdijo te stopinje PROTEUSI, ki so naslikani po cesti od parkirišča do vhoda v jamo in ob njih piše FOLLOW ME

Upam da sem komu s tem pomagal (razen če ček res ni že odkrit). Zbegalo pa me je samo današnih 160 ha, ki se kot nalašč ujemajo s strunjanom..... (čeprav lahko izberemo tudi nedoločeno območje okoli vhoda v jamo v velikosti 160ha:D)
Lahko pa še povem, da če poznate koga, ki vozi časopise, lahko namige zveste že okrog 20-21 ure prejšni dan -> meni to dosti ni pomagalo, če pa bi prej vedel za forum, bi jih napisal prej.
@malla_afna: kam pol pičimo še gledat, mene ma tut ful da bi šu kam h3h3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: made&fr ()

Matev ::
to je zato ker linkate zastonj strežnike ki imajo omejitev prenosa
in skinejo povezavo če več kot trije ljudje gledajo slikco
in skinejo povezavo če več kot trije ljudje gledajo slikco

Zanimivo...
To je na mojem SRV - ne na FREE SRV-ju... ne vem kaj mu je... LOCAL dela... WWW pa ne - neki se mu je zmešal - mogoče je blo preveč povezav naenkrat... Bom porihtal...
To je na mojem SRV - ne na FREE SRV-ju... ne vem kaj mu je... LOCAL dela... WWW pa ne - neki se mu je zmešal - mogoče je blo preveč povezav naenkrat... Bom porihtal...

Da... sem videl kaj je narobe - presegli ste limit uporabnikov, ki so lahko naenkrat priključeni na moj SRV...
Je bilo za pričakovat... Bom povečaš št.
Je bilo za pričakovat... Bom povečaš št.

LapD ::
Ne vem no sam če je ček v strunjanu, okolici Pivke ali Postojnske jame, je ali zakopan 10m pod zemljo ali pa na špici najvišje smreke. Folk je obrnu vse. Upam stavit da je bil ček najden pri 5. namigu al je pa u kraju katerga sploh še omenl nismo.

Problemi s SRV se nadaljujejo... žal mam neki čudn WWW SRV in ne morm povečat števila uporabnikov - bom nadgradil v kratkem...
Ti pa imaš prav po mojem... ali je bil resnično najden ali pa pojma nimamo pa govorimo samo tam kjer ga ni...
Ti pa imaš prav po mojem... ali je bil resnično najden ali pa pojma nimamo pa govorimo samo tam kjer ga ni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4069 (3031) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45641 (23320) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6306 (6184) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1644 (1462) | eiht |