Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

malla_afna ::
ah,to je kr neki...160he ma portorož-sečovlske soline...za druga pa nwm če ma...pa teli namigi so kr neki...nekim solinam bi res mogl bit namenjen sm...ah,ne logično!

jannette ::
Eno vprašanje.. a je kdo mogoče gledal včerej zvečer Odmeve? Baje da so pokazali območje kjer se nahaja ček..

Katka` ::
Sem pogledala posnetek.. ni bilo govora o čeku.
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

fijona ::
Sm prebrala, da neki razmišljate o svetilnikih, ker naj bi ponoči svetli. Amapk sej se da še kej podobnega tam najt- npr. oddajnik, ki stoji na belem križu.. In če mal razmislim, je ponoči verjetno osvetljen-mogoče celo z rdečo lučjo. Pa, če še mal povežem tole majhno kljuse in veliko moč-bi se dal čist lepo navezat na oddajnik...predstavljajte si kakšna majhna zadeva je to, pa oddaja signal daleč naokrog.
Po mojem bi blo fajn it tud tja mal prešnofat

fijona ::
In od kje ta podatek, da naj bi včeraj pri odmevih bila prikazana lokacija, kjer je skrit ček?

Saj ti pravim... nič koristnega. Edino kar je bilo povedano, je bil nek prispevek o naravnem rezervatu v Havajih. Vam kaj pomaga? :)

jannette ::
Ma kej vem, nona je rekla, da je slišala da bo povedalo, sam pole je šla v klet in ni vidla... zato me je zanimalo...

tharocky ::
poglejte. kukr vm pase, ampak dobil smo namig številka 9! a to ze kr pomen da ga bomo najdl? poleg tega je tukej vikend in verjemte mi, da se slovenske novice lepo smejejo, ker ni sans, da bi nas ne pustl, da bi se zrl se celo prekleto nedeljo :) srecno.

jannette, verjetno je videla reklamo, o kateri smo že razpravljali...

pr postonjski jami nekej namigov drzi, tut sveta trojica je bliz, sam ni nc od tega, dvomm pa tut za predjamski grad.

ballack85 ::
Ja Sv. trojica je tud kr blizu Predjamskemu gradu, pa ko sem Martina Krpana prebral, mi je v mislih ostalo ..."na Erazma dan"... neki takega, Erazem je bil pa un tip, ku se je v Predjamski grad zapr, skratka živu je tam. Pa tud voda je blizu mislim, da. Če pogledate na zemljevid, je videt, da tam nekje Pivka izvira. Ne me držat za besedo, sam tako mislim...

LapD ::
Jst bom šu snežniški grad še pogledat dons. Sploh nevem zakaj
. Najdu sm informacijo da je Notranjski Snežnik velik 160 ha. Zraven gradu pa je jezero. Če ne druzga pa na izlet

ballack85 ::
Ja teh 160 ha mi je vse moje teorije uničlo, sam še vedno mislim, da ni strunjan, sm skor 100% da ni tam.

ZeCHoW ::
Voda teče pod predjamskim gradom, vem dobr, ker not zivijo raki =P No vsaj so par let nazaj.
Kaj mislte da tale "sreča je rdeča" pomeni da je skatlica v kateri je ček rdeče barve, mogoč pomeni kaj več, npr kej partizanskega, mogoč more bit kje blizu spomenik partizanom.
Kaj mislte da tale "sreča je rdeča" pomeni da je skatlica v kateri je ček rdeče barve, mogoč pomeni kaj več, npr kej partizanskega, mogoč more bit kje blizu spomenik partizanom.
^^

ma ta rdeca je itaq mozno da je karkoli pac. jst sm tut mislu da je un oddajnik pr strunjanu, k ma gor tri rdece lucke, pa je vse skp en p***** dim :). pa po celi pes poti po rezervatu tut pise z rdeco GAVIOLI
haha

Nekak mi gre tale igra že pošteno na živce...
...zakaj torej vsake 5 min osvežim to stran?
...zakaj torej vsake 5 min osvežim to stran?

Laufman ::
jutro
ma js grem kr u planico iskat cek
, nc bl ne bom u temi tavov kokr pa ce bi ga povsod drugje iskov
ma js grem kr u planico iskat cek

strojtech ::
Katka: tud jest sem ratov že odvisen. Sedim zraven računalnika se učim za maturo pa vsake 5 minut osvežim slo-tech
Če čeka ni v Strunjanu je lahko kjerkoli. A u tujino ga lahko skrijejo? Racimo v kakšno manjšino, k bi se lohka izgovoril, da je del Sloevnije.

Če čeka ni v Strunjanu je lahko kjerkoli. A u tujino ga lahko skrijejo? Racimo v kakšno manjšino, k bi se lohka izgovoril, da je del Sloevnije.

Ti se vsaj učiš
Jaz pa zraven še po googlu brskam
(Se tolažim s tem, da vsaj razmišljam o maturi, vendar mi to v ponedeljek ne bo pomagalo, itak pa če dobim 10mio podkupim šolo...:))
Pomoje da v tujini ne more bit. Je Slovenija dovolj velika...
20.256km2

Jaz pa zraven še po googlu brskam

(Se tolažim s tem, da vsaj razmišljam o maturi, vendar mi to v ponedeljek ne bo pomagalo, itak pa če dobim 10mio podkupim šolo...:))
Pomoje da v tujini ne more bit. Je Slovenija dovolj velika...
20.256km2

sally ::
lep pozdrav vsem
Samo predjamski grad je ene 12 km oddaljen od križišča. Tako da pomoje ne pride v poštev.
Na Vrhniki je plezalna stena s smerjo Krpanovo lipa. Sm bila tam, pa brez uspeha. Je pa tam nekje tudi cerkev Sv. Trojice
Samo predjamski grad je ene 12 km oddaljen od križišča. Tako da pomoje ne pride v poštev.
Na Vrhniki je plezalna stena s smerjo Krpanovo lipa. Sm bila tam, pa brez uspeha. Je pa tam nekje tudi cerkev Sv. Trojice

Ker si si v osebnih nastavitvah označil, da naj te obvešča o novih objavah.

LapD seveda... ravnokar sem ugotovila, da je verjetnost da najdem ček frekvenca ...blabla.. nemorem niti približno ugibat, ker nevem nič? 1939949324929! bi lahko bilo? =)

fora bi bla d je kle nek pr nas u Sevnici=)al pa...zaka nč maribora al pa unga konca ne omenjate?ka pa če je tm?al pa ki kle u posavju??

Sixty9 ::
Folk... Zdej pa pridem jst z besedo na dan... Lepo pozdravljeni (sem že skor vse pokosil... pa sm reku vam grem neki povedat).
Mam eno idejo... Lani je bilo v Planici - VELIKANKA - vsi to poznamo a ne... No - in zdej mi je prišlo na misel, da bi lohka bil ček nekje v okolici Ptuja, daj gori se letos začne graditi Adrenalinski park, ki bo eden izmed največjih, saj se bo raztezal na krepkih 160.000m^2... a ni to 160ha? No - potem pa so se druge zadeve, ki kažejo gori... sam to bolj sestra pa moja punca obvladajo... Dele ne vem točno, da bi vam argumentiral še ostale... Vam sporočim, ko pride mala na obisk...
In kaj pravte? Ste 100% da je na primorskem?
Mam eno idejo... Lani je bilo v Planici - VELIKANKA - vsi to poznamo a ne... No - in zdej mi je prišlo na misel, da bi lohka bil ček nekje v okolici Ptuja, daj gori se letos začne graditi Adrenalinski park, ki bo eden izmed največjih, saj se bo raztezal na krepkih 160.000m^2... a ni to 160ha? No - potem pa so se druge zadeve, ki kažejo gori... sam to bolj sestra pa moja punca obvladajo... Dele ne vem točno, da bi vam argumentiral še ostale... Vam sporočim, ko pride mala na obisk...
In kaj pravte? Ste 100% da je na primorskem?
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

Laufman ::
sam je mozno da je v mariboru, ker je od krpanovga brata vnuk mel punco, ki je bla v tretjem kolenu v zlahti z Borimirom M. iz maribora

LOL...
Zakaj pa vsi na krpana pa to?
Zakaj ne bi izrek "majno kljuse, velika moč" pomeni kaj drugega v istem pomenu? NPR. Lokomotiva - "majhna" ampak vleče 40 vagonov po 30T...
Kaj te vem... če pa na vse tuhtam...
Zakaj pa vsi na krpana pa to?
Zakaj ne bi izrek "majno kljuse, velika moč" pomeni kaj drugega v istem pomenu? NPR. Lokomotiva - "majhna" ampak vleče 40 vagonov po 30T...

nekje na netu piše d je lohk na brezjem pod marijienm plaščom...a gre gdo dans z mano mal tja na soline pogledat??
al pa u maribr-ptuj??

Yoni - ne govor da je bil najden brez da argumentiraš svojo izjavo... Lepo prosim... povejte kdo kje zakaj kdaj ga je našu, če ga je... Saj ne more biti res da kr govorite - ja ja ja... se je najdu... in to je vse kar povete v tej smeri...

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45636 (23315) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |