» »

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Kdor išče ta SPET najde 10 mio

««
29 / 75
»»

tajfi ::

ballack85 imaš zasebno sporočilo

bigshocker ::

Ugl..smo 4 ure precesali cele soline v strunjanu in okolico in .. nicesar konkretnega nasli .. pa tudi ce bi ze kdo pred nami nasel to zadevo (ze ob polnoci je bilo tam 15 avtomobilov ljudi ki so s svetilkami preiskali obmocje) bi verjetno ostala kaksna sled oz vsaj zadeva ki se bi ujemala z vsemi napotki .. pa takega kraja nismo nasli..

nevem .. jz cakam na 10i napotek .. :\

Yoni ::

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.....nevem kaj naj vam rečem.....samo smejem se vam lahko....

_dex_ ::

Nazalost vam povem da cek so nasli v solinah......
natancneje ob jarku oznaceno z rdeco plastiko si se mogu sklonit premaknit in pobrat nasu pa je menda neki mozakar z gorice ce se nemotim :)

van ::

to je že tretji ali četrti "najditelj":\

Lej do zdej smo bli doli in nakoncu smo se pobrali ko smo vidli sej boste ze zvedli v pondeljek :))
Takoj je zginu vija tip maaa...... ob 03:20 ga je nasu nekje lej sem z kopra in smo pol cakali tam da se pokaze ma ga ni blo vec sam skatlca neka je ostala plasticna rdeca.....

medak ::

n je kej konkretnega? al ze spet sam da je nekdo baje najdu pa pol se izkaze da ni?

se ne zezas?
jz sm namrec iz pirana pa sm si mislu zdej odpravit ce se nebi blo najdeno:>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: medak ()

alfika ::

Men je sumljiv tale dex, ker se je glih kar registriral, da se slučajno ne boji, da ga kdo pred njim najde.

Lej tam kjer je tip nekaj bil sklonjen je ostala samo skatlca rdeca tip pa je takoj zginu in vsi smo se pol pobrali sej tud jaz sem z kopra lej ze ob 23:40 so bli doli ze nevem kako sam so meli cas lej koces naredi mi smo pustili ki pomojem skorom 100% ga je nasu bala ne kajces bom zvedu v pondeljek se ki nedobis informacij o tem ce poklices.....

Lej dek je z kopra in je od 2 tam ze in smo se vsi ze pobrali ker vemo kolko je ura vi pa kar kmot na delo sam ki vas na vecinoma krajih bodo zalovili stran

Unrated_boy ::

sam če bi najdu ček pol dvomim da bi tam pusto škatlico...

Yoni ::

dex lahko bi se navadu vsaj besede spravt v malo spodoben vrstni red...

PEACE...

ne lej ki komaj komaj se gledam |O in estetika in vse skupaj je zadnje.
grem spat ker res nemorem vec.
nevem zakaj nevem kako to da je pustu,
povem vam to kar vem vi delajte kar ceste mene se to vec ne tice.
zame se je igra koncala do nadalnega.

pure00 ::

koliko je bila velika skatlica?
...

ker vem kaksna je skatlica ker je moj frend najdu skoraj cek u planici.20 sekund prepozno je prsu.in mi je opisal skatlico oziroma tulec.
...

no pa da napisem en komentar nad to zadevo(če je res že najdenoin da je bilo v strunjanskih solinah)
recmo tko da sm pricakoval mal vec zrelosti od slovenskih novic, da bi vedli da krpan ni prevažal kuhinjske soli, se posebno pa ne iz strunjanskih solin, ampak je iz trsta švercal soliter. tko da kaj cmo. pol pa so se z uno sveto trojico(najbi povezali z hrastovljami) zakomplicirali stvar do amena.

strojtech ::

Dobro jutro
A bodo na Novicah obrazložil po koncu igre svoje namige?
Drugače pa igre ni konec-prične se boj iz naslonjača. :D A je tm občina Strunjan?

upam da jih bojo obrazlozili ja.
joj da bi jih res no:>
matr
da se jim lahk mal smejemo:>

zdej pa grem koncno na to maturo:>

Sixty9 ::

Dobro jutro folk!

No lepo, da ga je našu, če ga je našu seveda... Sam meni je vse skupaj sumljivo pa to... :\ :\ Mene vse bolj odbija primorska in mam občutek kakor, da je nekje drugje... :\ :\ No pa vseeno... (grem kosit - pridem pol kasnej...)
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

Medak .. sej da ti neki povem .. zadeva sploh še ni bla najdena .. in tisti 4. napotek NIMA veze z krpanom ...

samo tko ..

vam pa še povem da je premalo napotkov da bi kdorkoli od nas našel to zadevo .. mam občutek da čakamo kar 13. napotek ..

Ja tud meni tukej nekj smrdi
1. Al ga niso našli
2. Kaj je za vas 16 km blizu? Mislim na Sveto trojico. Če se vozim s kolesom 20km/h je to 48 minut. Mislm halo? Zame je blizu do 1 kilometer, ko greš lahko peš, pa se ne zmatraš.
3. Tam je kuhinjska sol in ne soliter :D (ane Medak?)

Meni namigi niso jasni, zato upam, da jih bodo Novice razložile.

dex .. ti nisi iz kopra!

in peesda si bogi da nimaš drugega dela kot da folk jeb eš v glavo!

pfuj!

TO PRJATLI! Dejte mi pogum, da grem naprej... :D Ce dobim dam 100k vsakmu, ki mi je dau kakšen koristni namig! Resno mislim!!! (do 10 ljudi seveda) :) :) :D :D >:D

Grem kosit... Pridem čez kake 2h... Pa srečno!

Mene neki zanima!Od kdaj so v strunjanskih solinah postavljeni vozicki,une grablje za sol,lopate(solinarske)...itd(pred hiškama ki sta na sredini)?

Mislim use je nekam nametano po solinah.Pred nekaj casa tega ni bilo tam!!
...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pure00 ()

Pejdi pejdi iskat .. samo prosim ne preveč pizdarij delat po strunjanu ;)

za unih 100 kil se pa priporočam čeprav bi biu zadovoljen že z enim siXpackom ;D

Odkar so tam soline :>

.. tko nekako :)

Ma te soline niso vec aktivne(strunjanske) ?

nekaj casa nazaj teh stvari ni bilo tam!
...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pure00 ()

Matev ::

kaj je sploh zadnji namig
?

Celotna povrsina je 160 hektarjev
...

ja pol so pa to res kakšne strunjanske soline

sicer kolikor jaz vem je velika večina soli pridobljene v naših solinah preslabe kvalitete za kuhinjsko sol
in se jo uporablja za posipanje cest

ajde folk...grem js cekirat :D

pol porocam!
...

matjazx ::

"Naselje, ki se razteza ob slovenski obali med Izolo in Piranom je nastalo v dolini reke Roja, vzdolž solin in na okoliških hribih. Ta del obale so leta 1990 proglasili za naravni rezervat. Razteza se na 160 hektarjev površine. Poleg štirih kilometrov obale, ki je na celi obali Jadranskega morja res nekaj posebnega, moramo tu omeniti še značilno fauno in floro tega področja. Predel ob izlivu reke Roja so že v srednjem veku spremenili v soline. Danes je, na žalost, aktiven le še majhen del le teh. V neposredni bližini solin naletimo na nekakšno laguno - Stjužo, ki je včasih bila zelo bogata z ribo."

link

sam so res idioti če so skril v naravni rezervat
da bo folk use zahodu

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matjazx ()

BlazB ::

Meni se zdijo teli namigi prav mojstersko izbrani, ker sedaj ko jih imamo 9 in prej ko jih je bilo 7 in 8 so kazali zelo prepricljivo na neko lokacijo ki pa je verjetno lazna. Ko pa bomo imeli vse namige ali pa vsaj (vse - 1) se bo pa verjetno pokazala cisto neka druga (prava) lokacija in sedaj se verjetno pri Slo. novicah prav fino smejejo ko vidijo da so ljudje premaknili vsak kamen na svetih trojicah sirom slovenije (v atlasu slovenije je vrisanih 11 svetih trojic (???)) Priporocam da imaste iz srede na cetrtek avte polne bencina, ker se takrat verjetno zacne zares, saj ste gledali Rat Race.:D :D

matjazx: Preberi malo poste za nazaj. To smo že ugotovili oz. sem ugotovil :D

Zgodovina sprememb…

kako hudiča nihče še ni našel tega čeka če je lokacija tako točno opisana

masevc ::

zdele sem z TISom preveru eno stvar

če vzameš za izhodišče križišče v Strunjanu - cesta Koper - Portorož desno ali levo odcep za Strunjan odvisno iz katere smeri prideš, je kompletno strunjansko območje v pasu 2 km (en namig ne?) - seveda govorim o zračni liniji

hmm...malo veliko za preiskat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: masevc ()

haha ... daleč od tega da bi bla natančno opisana .. si lahko blizu že ampak točne lokacije pa ni šans da ugotoviš ker po mojem jo bodo objavli šele 22. in še takrat bo "zakamuflirana" ..

ene soline lahko preiščeh zelo hitro

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

po moje se je treba osredotočiti sedaj na 160 ha in ne samo na soline

ali pa so samo soline velike 160 ha? mislim da ne...

ursica ::

zdaj pa če malo razmislite...CELOTNA površina je 160 hektarov...torej gre lahko za nek seštevek večih krajev, področij, in ni nujno, da je to strunjan! jaz ne verjamem, da je to tam :\

tole je v 160 ha

strunjan

BlazB ::

Pa se pribljizne lokacije svet. trojic

1) (v kazalu atlasa je oznacena z crko (g) ce kdo ve kaj to pomeni) malo juzno od Podnanosa visina 392m
(vse ostale so oznacene z crko (z))

2) v lendavskih goricah vzhodno od Lendave

3) haloze visina 283m

4) jugo zahodno od Tolnima zelo blizu Italije

5)visina 851m severno od sevnice

6) pri malih lascah

7) zahodno od pivke in jugo vzhodno od senozec visina 689m

8)vzhodno od pivke zraven kraja trnje visina 535m

9)tista najbolj oblegana severno vzhodno od kraja trnje visina 1186m

10) zahodno od ursula sela in zraven kraja Podturn visina 276m

11) Zraven hrastovelj na primorskem

VIR atlas slovenije 1985 (ja precej staro)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BlazB ()

zelo težko da bi bilo kjerkoli drugje kot na tistem območju

vsi namigi so povezani s solinami ali okolico solin

(to da je ček kje v Bukojedini na kakekm odročnem kraju, ne verjamem)

PiXtEr ::

a je bil zdej ček najden al ne??

grenivka ::

Dj prečikirajte okoli unga križa, ki je nad strunjanom. Bi se lahko ujemalo..na kolena, brez lopate, poleg tega pa je pod njim Mesečev zaliv, kar asocira na tv reklamo..
lp

Katka` ::

Tudi jaz sem to rekla...
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana
««
29 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čeki (izplačila)

Oddelek: Loža
51519 (786) MartinKrpan
»

Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismo

Oddelek: Problemi človeštva
454065 (3027) Saladin

Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47545636 (23315) OmegaBlue
»

Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...

116304 (6182) madmitch
»

$

Oddelek: Omrežja in internet
201642 (1460) eiht

Več podobnih tem