Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Katka` ::
Sv. Trojica je v Hrastovljah, približno 15km stran. Cerkev, katera je poznana po sloviti freski mrtvaški ples. Mislim pa, da nima ta cerkev nič veze. Namig pravi le, da ni daleč... So jo pa baje že celo preiskali
Kar se pa tiče natančnega kraja.. ste pa optimisti. Tudi lani se do zadnjega namiga ni točno vedelo, kje iskati. Torej lahko sedaj samo ugibaš in preiščeš večje območje. Bolj natančen podatek pa bo bolj proti koncu igre..

Kar se pa tiče natančnega kraja.. ste pa optimisti. Tudi lani se do zadnjega namiga ni točno vedelo, kje iskati. Torej lahko sedaj samo ugibaš in preiščeš večje območje. Bolj natančen podatek pa bo bolj proti koncu igre..
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

malecke ::
saj to mene zajebava, ne najdem vseh povezav z vsemi namigi, če ne bi bil že na poti ker nam počasi že gori pod nogami

STJEPAN ::
no ce je kdo,ko bi zajle sel 100%no proti obali se mi naj javi..sam res 100%no...delima 50:50...tak dol iscema dok ne najdema..a mam kar konkretno teorijo ki se naj bi nahajalo..

stjepan če maš konkretno teorijo mi jo pošlji na mail mano.kolaric@email.si pa takoj grem v akcijo

Sploh se ne strinjam z idejo, da bi nagrado prejel kakšen štajerc ...

Jaz sem danes priletel iz Ljubljane v prekmurje, da bi jutri preiskal sv trojico v slovesnkih goricah pa vidim da je bila že preiskana in sedaj iščem drugo lokacijo za raziskat:)

katka kaj si pa ti za rasista???? zakaj pa ne privoščiš ljudem ki se trudijo iskat če že ti doma sediš

Laufman ::
lahko noc vsm, velik srece pri iskanju, upam da bo najdu kdo k je delil mnenja na forumu in ni bil sebicn.

Hehe, zdaj pa bi prosim, rada slišala tvojo definicijo besede rasist :)

rasist sem ti reko glede tega ker sigurno si lublančanka ali kaj podobnega in mrziš štajerce in prekmurce in ....

Em no ja, da ne bo vseskupaj preveč offtopic, ti bom samo še na kratko odgovorila.
Nisem rasistka, razen če smatraš štajerce za kakšno drugo raso.
Verjetno pa nebi nadaljevala s to debato, vsaj ne na forumu
Nisem rasistka, razen če smatraš štajerce za kakšno drugo raso.
Verjetno pa nebi nadaljevala s to debato, vsaj ne na forumu

Anubis161 ::
prokleti ček.. še spati nemorem zaradi njega...
malecke od kod pa si ti točno iz prekmurja??
malecke od kod pa si ti točno iz prekmurja??

Sixty9 ::
Hej folk... ce gre kdo preko CELJA mimo Trbovelj
Jst grem zram... ha ha ha...

"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

Storm ::
Moj problem je sledeč: Vem da je ček v tem naravnem rezervatu, ampak obala je dolga 4km plus 200m obalnega pasu, ajde 200 vode izločim. Torej je tu nekje, ampak sem ziher da če začnem iskat ob svitu, da ne bom do prve mamike ki bo prišla kako uro za mano prevohal celo obalo.
Markec The Great

Še nekaj a je kdo premišljeval da bi 2 namig sreča je rdeča lahko pomenil tudi da je kje kaka zemlja, pesek ali kamnine rdeče barve?

STJEPAN ::
seveda...sam upam da imas avto?al pa tukaj imas msn pa pisi pa se zmenma sven_benelli@email.si

Srecno... Zal nimam avta... tak de ne bo nič... Pa grem jst spati ljudje - že 2 dni ne spim nič... grem za par urc - predno grem kosit... ali pa preko oblai... odvisno kak bo sestra rekla... če da avto se vidimo mogoče kje tam doli
Če ne drugega gremo na per... Pa rečno in lahko noč...

whatever ::
alo tajfi... jst nimam glih velik keša ... mam ene 3 jurje za benz... lahk se zmeniva takle: da jst poberem samo 10% nagrade (torej okroglo 1 milijon) v primeru, da najdeva ček, ali pa si deliva 50:50 in ti plačam 3 jurje za bencin če ne najdemo ništa. Povej kera varianta ti bolj ustreza in koliko folka boš vse peljal dol
. Ostale podatke ti sporočim na zasebna sporočila!

Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

ballack85 ::
tajfi, sem tud iz krškega pa me mika odhod na obalo...
Sicer pa lep pozdrav, sem se zdejle prjavu, sem vse vaše teorije prebral, sem mislu že v Pivko it, ko sem razvozlal, pa me je namig št. 9 mal iz tira vrgu.
Sicer pa, a je že kdo razmišljal, da bi lahko SVETA TROJICA bili SVETI TRIJE KRALJI? Jst zlo v tej smeri razmišljam, sam je pa ful takih cerkev... krajevna skupnost Vrh Sv. Treh Kraljev....
Sicer pa lep pozdrav, sem se zdejle prjavu, sem vse vaše teorije prebral, sem mislu že v Pivko it, ko sem razvozlal, pa me je namig št. 9 mal iz tira vrgu.
Sicer pa, a je že kdo razmišljal, da bi lahko SVETA TROJICA bili SVETI TRIJE KRALJI? Jst zlo v tej smeri razmišljam, sam je pa ful takih cerkev... krajevna skupnost Vrh Sv. Treh Kraljev....

Ma ja... Kralji so tuji že hodili po glavi pa to... samo kje kaj zakaj?

whatever ::
tajfi: če si mislil mene, sem v okolici celja. dej menma se prek zasebnih sporočil, da ne boma tule smetila teme.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.

BLAT... Dost mam - mozak me boli... Grem spat... se slismo zjutraj - pa srečno in veliko sreče vsem, ki prisprevate pri odkrivanju! SREČNO!

ballack85 ::
ja tajfi, še sem tuki.... napenjam možgane...
sm naredu teorijo zarote, in bom najdu ček, čisto na drugem koncu slovenije
sm naredu teorijo zarote, in bom najdu ček, čisto na drugem koncu slovenije

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45634 (23313) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |