Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

Katka` ::
LapD, verjetno se mi bo res zmešalo ja.. ker imam ustno maturo v ponedeljek-matematiko, pa se v torek in sredo.. +to, da se že cel dan družim z prijateljem Googlom... Ahjej :)
JZ BI ŠLA NA MORJE (Pa ne toliko zaradi čeka, kot zaradi relaksacije..
)
JZ BI ŠLA NA MORJE (Pa ne toliko zaradi čeka, kot zaradi relaksacije..

stromar ::
Obala je malo predaleč, tako, da bom šel jutri čekirat okolico Pivke. A se da priti od Postojne do Pivke po kakšnih stranskih cestah (makedam...) in ne po glavni cesti? Do Rakitnika znam priti po makadamu, naprej pa ne. Če kdo ve, naj mi kdo prosim pove kam naj zavijem, da pridem na kakšno stransko cesto
Zakaj sprašujem? Z bicikliranjem po glavnih cestah imam slabe izkušnje. Enkrat me je na ovinku šlepar zrinil s ceste, drugič bi me ena ženska kmalu povozila.
Lp
Zakaj sprašujem? Z bicikliranjem po glavnih cestah imam slabe izkušnje. Enkrat me je na ovinku šlepar zrinil s ceste, drugič bi me ena ženska kmalu povozila.
Lp

tajfi ::
ja jst ful dobr poznam ta strunjan in križ na hribu samo majhno kljuse velka moč mi ne gre v glavo vse drugo je ok

Anubis161 ::
Še enkrat na hitro da bo bolj pregledno:
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.
2. Na kolena, pa brez lopate.
3. Sreca je rdeca.
4. Majhno kljuse, velika moc.
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
6. Blizu je voda
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1
8. Ni dalec do svete trojice
(9. Celotna površina je 160 hektarjev)
ok.. zadosti za mene za zdaj.. zjutraj naprej.. LN
1. Zaviješ levo ali desno odvisno od smeri prihoda.
2. Na kolena, pa brez lopate.
3. Sreca je rdeca.
4. Majhno kljuse, velika moc.
5. Mimo vsak dan stopinje prebirajo turisti.
6. Blizu je voda
7. Manj kot 2 kilometra od namiga st. 1
8. Ni dalec do svete trojice
(9. Celotna površina je 160 hektarjev)
ok.. zadosti za mene za zdaj.. zjutraj naprej.. LN

LapD ::
stromar upam da znaš do drevesnice štivan. Ne znam ti povedat ubistvu. Pol se tm zapelješ proti prestranku potem pa proti slavini in v Pivko. Je asfaltirana cesta ampak zelo neprometna. Bom ti zemljevid zdj sprintu mogoče :D

spawn20 ::
za letosnjo ne wem sm bral par strani anzaj... lansko leto ap je ena bakica govorila u kranskogorskem narecju sm ku prepoznou k sm meu pičko ucas iz tm pa sm wedu ko folk govori

LapD, verjamem da bi tebi uspelo vendar... poznam se preveč, da bi dejansko verjela v uspeh tega projekta. Verjetno bi nama družbo delal še deveti in morda deseti namig.. Kaj pa potem?

Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

stromar ::
Ja, do drevesnice Štivan znam, bi pa prosil za zemljevid, če ne znaš opisat. Hvala
Aja, če najdem ček, ti častim plato laškega
Lp
Aja, če najdem ček, ti častim plato laškega

Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stromar ()

Laufman, verjetno sem ja :) Zakaj?
LapD, ah sej res. Pothead
No ja, naučila se verjetno nebi nič kar bi mi koristilo za šolo, matura iz geografije je opravljena. Čeprav kotne funkcije in stopinje so mi vedno delale probleme :) Enotska krožnica je zame sizifovo delo vsakič znova :)
LapD, ah sej res. Pothead

No ja, naučila se verjetno nebi nič kar bi mi koristilo za šolo, matura iz geografije je opravljena. Čeprav kotne funkcije in stopinje so mi vedno delale probleme :) Enotska krožnica je zame sizifovo delo vsakič znova :)

Storm ::
Pizda 4km obale je velik u pi... materno. Tajfi kdaj bi ti šel, pa iz kod si?
Markec The Great

spawn20 ::
a kdo zna povezat krpana s tem zalivom? al pa je blo to sam da prides do trojice ..samo ce je se una tolk delc stran k je(slika al kaj ze) je prevec zajeban

Laufman ::
hehe, kok je svet mejhn, povsod srecas ksn znan obraz. pa ne se prevec trudit, ker ti pomojem ne ves kdo sem js (mogoce na videz). uglavnem dobr oprav maturo.

tajfi ::
zame sploh ni problem sem iz krškega
sam sem živel 7 let v portorožu tako da poznam vsak meter slo obale
sam sem živel 7 let v portorožu tako da poznam vsak meter slo obale

Pa me vseeno zanima kdo si? In kako veš kdo sem jaz?
In hvala, upam da bom res :P

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Katka` ()

Laufman ::
am... ker sm js tud, no letos nism placov clanarine
. s planice sm drgac, sj ti pravm da me pomojem ne poznas, sploh sm bil pa letos bl mal, drgac sm se druzu bl z yc.

whatever ::
tajfi: Imaš zasebno sporočilo.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Hehe, Planice... no iz tm pa res nbenga ne poznam. No ja, morda na videz pa res. Kokr se pač spomnm iz tekem
c-c-c... članarino je pa treba redno plačevat, pa tudi hodit redno.. kaj se to prav.
Uglavnem, koga lahko pri notarju uradno pooblastim da je moj zastopnik in da v mojem imenu išče, jaz pa mu dajem napotke prek GSMja..

c-c-c... članarino je pa treba redno plačevat, pa tudi hodit redno.. kaj se to prav.
Uglavnem, koga lahko pri notarju uradno pooblastim da je moj zastopnik in da v mojem imenu išče, jaz pa mu dajem napotke prek GSMja..

malecke ::
Tist ko pozna Slovensko obalo ali pa je celo od tam domna bi mogel vedeti, če je tam kak svetilnik. Tko da,... če pa ni nobenga pol pa tud uredu.

Sixty9 ::
OK... Men spet nc jasno
No - zdaj pa vs jst počasi zapuščam in grem spat... Upajmo de se bom zjutraj kmau zbudil, pokosil in veselo na pot... če bojo finance dali... ha ha ha... No - pa srečno in lahko noč vsem skupaj. FSM!
TheDarkness

TheDarkness
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

Hehe in če ni dobitka?
Pa državi? :)
Jaz bi res šla, pa mi vse narobe hodi. No, jaz narobe hodim, saj sem včeraj stopila na čebelo in ker sem očitno alergična na čebelje pike, sem danes zaradi otekline na desnem podplatu ene 4cm višja. JUHEJ!
Pa državi? :)
Jaz bi res šla, pa mi vse narobe hodi. No, jaz narobe hodim, saj sem včeraj stopila na čebelo in ker sem očitno alergična na čebelje pike, sem danes zaradi otekline na desnem podplatu ene 4cm višja. JUHEJ!

na wapu maš novice iz slo-techa. Da bi celo stran odpru pa men ne dela..pomojem rabiš kak symbian

Grem jst spat počas. Fajn se mejte na obali. Jst se pa vrnem v igro z desetim namigom, ko bo spet Pivka v igri :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1532 (799) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4086 (3048) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45881 (23560) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6321 (6199) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1656 (1474) | eiht |