Forum » Loža » Kdor išče ta SPET najde 10 mio
Kdor išče ta SPET najde 10 mio

lovec19 ::
Samo cudno zakaj ni oznecen na karti od tega naravenga parka, ko je pa vsak drek napisan od marije do vseh pes poti. hhmmmm

PiXtEr ::
ja sveta trojica.. kot 3 svete stvari, to bi blo pa zlo možno! In če gledamo 9. namig bi mogu bit ček nekje na območju strunjanskega rezervata! Sam a ni folk tam ze vse pretaknu...

whatever ::
To maš pa prav. Da bi ga skrili v rezervat, da ga podivjana množica uniči... ni glih dobr.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Sixty9 ::
LOL - prej popoldan k sem bil v slovenskih goricah in se podil po travi po jezeru okoli osnovne šole Sveta Trojica in okoli cerkve je blo 19 strani - in zdaj 26??? Madonca... ste me prehiteli... No - gori pri jezeru ga jaz žal nisem našel... Tak da - ce bom se kam su vam povem a ne :D Ma že kdo #9?
"I Am The ALPHA And The OMEGA!"

LapD ::
hehe vzem si cajt pa preberi te strani :D je blo pestro.
Uglavnem 9. namig: Površina je 160 ha, kar smo ugotovili da ustreza strunjanskemu rezervatu
Uglavnem 9. namig: Površina je 160 ha, kar smo ugotovili da ustreza strunjanskemu rezervatu

iskalca001 ::
Ej folk, poa kaj mislite, da so S. Novice pisale namige po davincijevi šifri, Sv. Trojica je le sveta trojica, zaradi tega bi lahko bila katere odgovorna oseba ob glavo- politika!!!

Katka` ::
Skrivnost sv. trojice je verjetno razvozljana.. hi hi. Verjetno je mišljena cerkev Sv. Trojice v Hrastovljah, ki jo krasi čudovita freska Mrtvaški ples.. ampak to nam samo pove, da je Strunjan pravi kraj, ker piše da ni daleč do svete trojice.. kar je res, razdalja je 16km

Hvala za odgovor prjatli... Ce ne bo kdo kej prej potuhtu bom jutr se jst pomenu tole z mojo sestro k obvlada SLO... pa bomo vidl kaj bo povedla :D Mogoce celo se kam zapeljem... ;) - aja... pa prpopi da... de vidmo...

kdor želi izmeriti površino česarkoli, naj gre na najdi.si pa vtipka not magic word NVATLAS. Nato da svoj email in opravi brezplacno registracijo. Pol mas pa desno spodaj ikono, ki zgleda priblizno takole -m-. Nato naj z zaporednimi kliki levega gumba na miski obkrozi podrocje, za katerega zeli izvedeti povrsino, in ta se mu bo sama izračunala. Prebrisana taktika, ni kaj.

da ampak dvmomim da so šle novice po tej poti. Podatek o 160 ha mora biti nekje dostopen ne pa da mormo sami izmert.

http://dragonja.nib.si/Strunjan/indexS....
Nevem kje je problem, tukaj je naveden točen podatek. Stvari se zelo lepo ujemajo. Vsaj meni. Le ena stvar mi ni jasna.. in to tista s konjem!
Nevem kje je problem, tukaj je naveden točen podatek. Stvari se zelo lepo ujemajo. Vsaj meni. Le ena stvar mi ni jasna.. in to tista s konjem!
Eno Življenje, Ena Ljubezen ... Olimpija-Ljubljana

A stopinje so razjasnjene? In ja s konjem je tud težko krkol povezat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PiXtEr ()

Heh... pol pa gremo po ček če ti je jasno :D Am - lepa slika z GOOGLA... Sam se vseeno... Že kdo bil tam kje okol, al čakate dan pa to?

Na konju je krpan tovoril sol. Meni to zadostuje.
PS: djte ustavrit povezavo za linke. Zgori desno mate hmtl oznake klikn na povezavo. V prvo okno napiši http naslov v drugo okno pa karkol.
PS: djte ustavrit povezavo za linke. Zgori desno mate hmtl oznake klikn na povezavo. V prvo okno napiši http naslov v drugo okno pa karkol.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LapD ()

Anubis161 ::
z konjem (mulo) verjetno namigujejo na soline, kakor se vas verjetno večina tu strinja..
stopinje pa so lahko stopinje morja, slanosti vode, ali pa če je mogoče kaj drugega zanimivega tam..
stopinje pa so lahko stopinje morja, slanosti vode, ali pa če je mogoče kaj drugega zanimivega tam..

Laufman ::
krpan men se zdi, da ns se zmeri mal jebes. ves kdaj je ze zupan kranjske gore zadrzal sklep glede igralnic in to zihr ni vec aktualna tema, sploh pa ne za na prvo stran novic, tud tist k pol pise v ponedeljek pa se naprej ne vid vec je ze blo. tko da ne delat budale iz ns. ce se pa jutr res izkaze, da si dav pravi namig, se ti pa opravicujem ze zdej, sam pol so pa pr SN mal cudni.

sreča je rdeča je lahko nepomemben podatek za samo najdbo. Mogoče je količek ali škatlica rdeča. Lahko pa seveda moj dragi svetilnik v katerega še vedno vrjamem da stoji nekje

Svetilnik bi bil pomoje preveč očiten.

če je photoshopov sliko, je mogu nardit to zlo dobr.. tko da bi jst kr reku da je namig taprav. Jst sm upov sicer da bodo ari, ker potem bi se odpravu sred noči na pot ;)

Laufman ::
sj nikjer ne pise da ne obvlada racunalnika, sploh glede na to da ma tok cajta, da je "su" po novice zarad namiga, ki ga sam sploh ne bo koristu.

Anubis161 ::
ari ti glih toliko povedo kot hektrarji... veš da je eno območje tako veliko.. ne moreš pa biti 100% siguren kje je..

Največja fora bi bila, da bi ponaredil Novice in zadel kraj, ki ga iščemo.

Ma jst kr vrjamem k je dost realno pa dvomm da bi se komu dal tok ukvarjat sam da nas zajbava.

Z ari sm mel točno določeno lokacijo v mislih, čeprov pa res dvomm da tam še ni bi obrnjen vsak kamenček :)

Turisti hodijo mimo enostavno povedano. Tudi zadnji stavek iz onega članka v Slovenskih novicah se je glasil "Pridno hodite." ali nekaj takega.

Meni se meša... vse že vidim rdeče-rumeno. Kaj pa če je namig št. 3 samo to, da je tekst v novicah rdeč pač?

Itak pa če povečas sliko od krpana vidš, da se tud tisk prejšnje strani sklada z črkami namiga..

Upam da nimaš kak zaj* predmet u pondelk, da se ti nebo tam mešat začelo pa boš začela o rdečih količkih

spawn20 ::
Pivka je pomoje prečesana podolgem pa počez ce bi blo tm bi najdu ze ker domacin... lansko leto planica ni bla dolg casa znana pa sem cek falil za 2 ure sam glede na to kasn evforija je letos da folk kampira u pivki...
se mi ne zdi vredn sploh vec hodt gledt tole z namigi pa itak ful smrdi.. kje je zdj un yoni?

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čeki (izplačila)Oddelek: Loža | 1519 (786) | MartinKrpan |
» | Nauki in navade v RKC, njeni pripadniki in sveto pismoOddelek: Problemi človeštva | 4065 (3027) | Saladin |
⊘ | Kdor išče, ta najde 10 milijonov! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 45631 (23310) | OmegaBlue |
» | Kaj potrebujem, za nakazilo iz tujine...Oddelek: Loža | 6304 (6182) | madmitch |
» | $Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1460) | eiht |