» »

Honorarno delo od doma z računalnikom?

Honorarno delo od doma z računalnikom?

«
1
2

Radenska3 ::

Lp, Zanima me, če se, da kje na internetu od doma početi kakšne stvari, ki se jih lahko dokaj lahko naučiš in pri tem zaslužiš okoli 40 000 SIT na mesec. Vem za izdelavo spletnih strani, ampak me zanima, če obstaja še kaj podobnega.
Sprašujem, ker bi mi prav prišel denar medtem, ko obiskujem srednjo šolo.

Hvala za kakršno koli napenjanje sivih celic in ob tem iskanja odgovora za mene.

Lp, Dujmo
2fast'n'2furious4u
  • zaklenilo: OwcA ()

aljazh ::

Pisanje novic in/ali člankov za kakšen spletni portal ali e-časopis. Seveda če je kaj tovrstne žilice v tebi. Je pa kar težko priti zraven če nimaš VIP ali pa izkušenj in referenc. Napisano velja za naročnike, ki so za tvoje prispevke pripravljeni plačati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: aljazh ()

Storm ::

Kok se pa kej plača pisanje novic, pa kdo recimo kej plača?
Markec The Great

#000000 ::

Men se zdi da revija KLIK plača in verjetno je še malo morje ravij kere bi bile pripravljene plačat izvirne in strokovno podprte članke, seveda za tako pisanje zahtevajo določen portfolio oz. reference kaj si do sedaj počel. LP

Radenska3 ::

Ja to je vse kul ampak sem star komaj 16 let tako da nimam neke james bond 007 preteklosti ki bi mi zagotovila delo pri podjetjih ki potrebujejo predvsem preteklost :(

Mora osbstajati kaj lazjega !!! :(
2fast'n'2furious4u

klemen22 ::

Mora osbstajati kaj lazjega !!!

Kaj pa kakšna fizična dela, delo v strežbi, itd. Ne vem no ampak za take zadeve precej raj najemajo ŠTUDENTE kot dijake (mislim programiranje itd). Vedi, da ni lahkega zaslužka v IT industriji!
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Trololololo1 ::

Pejt mal pogledat na študentski servis. Imajo vedno veliko dela. Pa, če ti v šoli ne bo škripalo, lahko delaš med vikendi in verjetno zelo dobro zaslužiš(za dijaka). Vedno pazi da šola ne boš dal zarad dela šolo na stran, ker ti bo kdaj v prihodnosti lahko zelo žal.

Radenska3 ::

a daš link od tega študentskega serveja ? Da mau pogledam pa to...:))
2fast'n'2furious4u

Doman ::

Se mi zdi da zate ne bo kakšno "fizično" delo, ker že na forumu kažeš, da si zelo len;((

Trololololo1 ::

študentski servis vpiši v google pa boš vidu kako veliko google ve. :D :D

http://www.studentski-servis.com/

http://www.stud-serv-mb.si/

http://www.student.si/

verjetno jih je še veliko

Radenska3 ::

thnx za linke.
Nisem len, ampak le zanima ma če bi se dalo služiti denar od doma iz toplega domacega stola in v blizini svojih starsih, TV-ja, hrane, pijance, wcja :P lol krneki... dj zamisli se :D pa bos vidu kwa jst mislim :D
2fast'n'2furious4u

Alexius Heristalski ::

Mislim, da ti je rekel, da si len, ker se ti ni dalo poiskati niti strani od študentskega servisa.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

JamesBond ::

Ne samo, da si len, tudi bister kot potok nisi ravno.. težka bo :D Lahko snemaš porniče za računalnikom, to bi šlo, pa še tam se boš moral izkazati :D

Radenska3 ::

dj zj smo zašli na temo: lenoba.
Vrnimo se raje k temi : honorarno delo od doma s kompom... če nimaš ideje kok bi lahko zaslužu pol pššt>:D
2fast'n'2furious4u

Tody ::

Kot prvo: Nobeden ti ne bo podaril ničesar kar je približno vredno nečesar

POJASNILO: Internet je zdej že v vsaki hiši, raje bo sedel sam za škatlo in neki napisal kot pa tebi povedal kako.


NAPOTILO: Če hočeš kaj delat z računalniki, boš za začetek moral povedat kaj znaš. Če ne znaš programirati (ali če nočeš) ni še konec sveta. Poišči par Študentskih/dijaških forumov in oglašuj da znaš pisat seminarske, da delaš domače naloge za informatiko ali kak podoben šiht.

Se pa bojim da brez PHP in MYSQL ali kaj podobnega bo tvoj cilj težko dosežen. ČE se boš znajdel z seminarskimi nalogami (cene grejo tud do 15.000 sit na kos) boš lahko dosegel svoj cilj drugače pa...

Radenska3 ::

Dobro razmisljas. Hvala
2fast'n'2furious4u

Problem Host ::

lejga muri mal bol za šolo prim pa pozab še tri, štiri leta na delo!!!!!!! bo šola zaškripala, boš pa jamro ko se bo treba učit!!!!ja tak je!!!!pa še živce boš zram zgubo....spat nevš mogo ker boš neprestano razmišlo o isti stvari (internet) . Tak je to....pa prej boš mogo znat programitrat (Java, C, Phyton) . Pejd raj za knjige ne pa za računalnik....aja pogoj za splet je med drugim tud Macromediin Studio.....btw. h knjigam pa k puncam pejd...... sjaos...(brez zamere)>:D

Trololololo1 ::

Se strinjam s tabo mp44. Šola ne sme zaradi dela trpet drgač ti je lohk kasneje žal.

Tody ::

No no brez bedatih izjav da je za splet potrebno met macromedin studio... Ohranite raven pogovora drugače...

Radenska3 ::

Ja ljudje... v tem je cela finta da jst nočem nekega fizičnega dela izven doma kajti potem bi šola res trpela. Hočem neki na izi od doma tko 2 al pa 3 urce na dan da bi neki delu pa dobi ene 20.000 na mesec. Ob takmu delu nebi blo panike z šolo. Razn tega pa sm itaq tko ene 6 ur na dan na računalniku pa skoz igram Call Of Duty 2, pa si nemorem pomagat... pomaga lahko samo neka zamenjava z delom preko kompa... OMG A ME KAPIRA KDO ?;(
2fast'n'2furious4u

Trololololo1 ::

Upam, da se nimaš za računalničarja, če igraš COD. :D :D :D Vem za en zaslužek prek interneta, vendar ni čisto 100%, ker dobiš toliko denarja kolikor delaš. Za podrobnosti pa mi piši ZS, ker je ta način služenja zelo nespoštovan.

LapD ::

Kakšen je pa ta nespoštovan način...klikanje reklam na namizju? :D

Trololololo1 ::

Kakšen je pa ta nespoštovan način...klikanje reklam na namizju?

LapD takšen način je sicer že par let zastarel, ampak verjemi, da so bili časi, ko si lahko s tem načinom zaslužil veliko več, kot si lahko misliš. Seveda si si moral zgraditi piramido z dovolj veliko ljudmi, ki so te reklame klikali. Ampak kot sem rekel tukaj na tem forumu vsi verjamejo samo v zaslužek s programiranjem ali izdelovanjem spletnih strani ipd, čeprav pravih programerjev, ki s tem kaj zaslužijo je na tem forumu verjetno bol malo. Za tiste, ki pa programerji niso in so bolj lene sorte, da še na študentski servis ne grejo in prečepijo več ur na dan na internetu so pa takšni načini služenja zelo ugodna rešitev.

LapD ::

Seveda se da dobro zaslužiti če si na vrhu piramide. Ampak sistem je tak, da zasluži le tisti, ki je na vrhu;). Lahko pa te piramidne igre postanejo zelo nevarne, ker lahko pride do zasvojenosti pri čemer se ti ne piše dobro. Ampak pustmo te stvari in se pogovarjajmo o konkretnih delih za našega nadebudnega računalničarja :)). Vsekakor bi bol koristilo se naučit kakšen jezik ali photoshop namesto CODa, če že moraš biti za računalnikom 6ur na dan.

klemen22 ::

Ja ljudje... v tem je cela finta da jst nočem nekega fizičnega dela izven doma kajti potem bi šola res trpela. Hočem neki na izi od doma tko 2 al pa 3 urce na dan da bi neki delu pa dobi ene 20.000 na mesec. Ob takmu delu nebi blo panike z šolo. Razn tega pa sm itaq tko ene 6 ur na dan na računalniku pa skoz igram Call Of Duty 2, pa si nemorem pomagat... pomaga lahko samo neka zamenjava z delom preko kompa... OMG A ME KAPIRA KDO ?

Ja pa se ti delaš norca al kaj? Dej povej kaj bi rad delal, kaj znaš? Ker zgleda da kaj druzga kot igrce s kompom itak ne znaš. Za NIČ te ne bo noben plačal. Če si misliv da je na internetu "easy money" se motiš in to zelo. Pomoje boš več in lažje zaslužu da ob sobotah greš delat nekam v proizvodnjo. Velik manj se boš matral in lažje spal. Ker da boš ti delal vsak drug dan ene 2 uri, ne vem kaj lahko s tem nardiš. Pač mal si naiven. Rajš pejt na punce ob vikendih.

Izračun dela v proizvodnji obv sobotah:
- 4-5 na mesec
- 800 sit na uro (probaj kej tazga najt da bo mal več plačano)
-----------------------------------------------------------------------------
recmo da delaš 12 ur:
12x800= 9600 SIT
5x9600=48.000SIT
Pa kar dost proizvodenj v Sloveniji je ki so jemale tut dijake tko za v soboto tko da ne jokat da ni ničesar!
Če si pa taka pi*ka, da ne moreš enkrat na teden prestat v proizvodnji pol pejt pa raj kar COD2 igrat:\
p.s.: tut jest sm včasih precej se namatral po proizvodnjah (v srednji šoli med počitnicami po 2 mesca skupaj) dokler nisem prišel po faksu do "pravega denarja".
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Jan987 ::

ja očitno nimaš še prav veliko znanja, tako da ti svetujem da greš v knjižnico in si sposodiš knjige za učenje. Najbolje bi bilo pomoje začet pri naučite se macromedia dreamweaver v24 urah. In ti bi to knjigo izipili v enem tednu, in obvladal bi narediti neko osnovno spletno stran. Pol bi vzel še knjigi php v 24 urah in pa recimo flesh v 24urah in v treh tednih!!! bi iz nič znanja prišel do zelo zavidljivega znanja. Ta čas nekak velja če bi ti recimo tistih 6ur coda spremenil v delo s programi. In Tako boš lahko čez en mesec izdeloval zelo solidne spletne strani, in če je v tebi vsaj malo komercjalista, boš zlahkoto zaslužil ne samo 20k, ampak tudi 100+k na mesec če boš delal recimo po 6ur na dan namesto da nabijaš COD.
In ko boš naštudiral pojdi v lokalni nogometni, košarkarski, hokejski, balinarski... kljub, turistično društvo... skratka vse organizacije ki še nimajo spletne strani, in jim reči da jim za recimo 20k narediš spletno stran, oni pa ti bodo posredovali gradivo, potem pa reči še da jo jim uzdržuješ za recimo 5k na mesec. verjemi da boš želo hitro dobil interesente. Na koncu boš ti imel denar (tebi 20k nekaj pomeni), če pa jih je v tistem družtvu recimo 20 pa bo dal vsak jurja pa za une tud to nebo nobeden denar!
In če se boš še nekoliko znašel in našel in recimo za podobne strani uporabljal podobne osnove, si boš prihranil še nekaj časa, v tvojem kraju pa boš postal glavni računalničar!

To je le en predlog, s katerim se da zelo dobro in na lep način zaslužiti. Cene zgoraj pa sem rekel tako malo na blef tako da če niso take se opravičujem, samo mislim da tam nekje so!

klemen22 ::

ja očitno nimaš še prav veliko znanja, tako da ti svetujem da greš v knjižnico in si sposodiš knjige za učenje. Najbolje bi bilo pomoje začet pri naučite se macromedia dreamweaver v24 urah. In ti bi to knjigo izipili v enem tednu, in obvladal bi narediti neko osnovno spletno stran. Pol bi vzel še knjigi php v 24 urah in pa recimo flesh v 24urah in v treh tednih!!! bi iz nič znanja prišel do zelo zavidljivega znanja. Ta čas nekak velja če bi ti recimo tistih 6ur coda spremenil v delo s programi. In Tako boš lahko čez en mesec izdeloval zelo solidne spletne strani, in če je v tebi vsaj malo komercjalista, boš zlahkoto zaslužil ne samo 20k, ampak tudi 100+k na mesec če boš delal recimo po 6ur na dan namesto da nabijaš COD.

Ne vem no ampak ker človek nima blage (verjetno ne ve kaj je HTML,CSS,XSLT itd) ZELO dvomim da se bo priučil kar v 3eh tednih. Prej bi rekel da v 3eh mesecih.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Jan987 ::

No to kar je tri poste više je tud dobra rešitev, pa ti bo cod še zmeraj ostal. Ampak vedi da ti bo znanje ki sem ti ga jest predlagal ostalo!

edit: ja sej te knjige so narejene čist od začetka, tko da če se bo zavzel bo sigurno tmogel!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jan987 ()

Trololololo1 ::

php-ja, DWin flasha se po mojem ni možno naučiti v 3 tednih tako dobro, da bi izdeloval solidne spletne strani. Bi rabil še kaj znanja iz html-ja, ki bi se ga s5 dodatno učil in verjetno še kakšnega photoshopa. V 3 mescih med počitnicami, pa bi mogoče se že lahko naučil kaj pametnega narediti.

Goldee ::

BTW, če pa si slučajno še iz Ljubljane doma, potem ti pa res ne bo problem dobit kako delo za par urc na dan. Zlo aktualne so recimo selitve, ki trajajo par ur na dan, pa ponavadi dobiš kar 1000 na uro. Okej, si srednja šola in maš dopoldne pouk, ampak kot sm ti reku tud popoldne so dela aktualna. Dej si dnevno ogleduj tole stran - povezava, pa boš ziher u roku enga tedna dobil kako super delo, ki ti bi ležalo. lp

Gandalfar ::

evo. Delo iz naslonjaca, pa se mislit ti ni treba prevec: Amazon Mechanical Turk - Welcome

Radenska3 ::

Doma sem v Zrečah, tako da neko delo odpade, saj imamo tukaj možnost le v neki gostilni kot kelner, za kaj takšnega pa js nisem ker ko si grem po sok vse polijem po kuhni k mam take bl smotane roke k nemorjo bit primiru, tko da bi me po 1 urni fuknal iz gostišča k bi mi ceu pladn pijače padu nekam u pm.

Glede teh internetnih straneh mam že kar nekaj izkušenj,.. ampak to delajo vsi tako da nevem če bi še najdel kakšno organizacijo, ki še nebi imela internetne strani in bi ob pogledu na mene 16 letnika imela zaupanje za biznis. Sigurn bi si mislili:" dj spizdi mali kwa težiš, a si normaln? "
drgac pa ql ideja.

Am, pa ne mislit da je COD zanic, ker sm v eni top3 najboljših ekip v sloveniji in za prvo mesto so nagrade 500 jurjov, tekmovanja so pa vsakih 2-3 meseca.

Lp :D
2fast'n'2furious4u

klemen22 ::

Dujmovic: kaj ko bi ti mal odrastu še pa pol spraševal o jobih saj po postih vidim da si len oz. vsaj otročji.
Doma sem v Zrečah, tako da neko delo odpade, saj imamo tukaj možnost le v neki gostilni kot kelner, za kaj takšnega pa js nisem ker ko si grem po sok vse polijem po kuhni k mam take bl smotane roke k nemorjo bit primiru, tko da bi me po 1 urni fuknal iz gostišča k bi mi ceu pladn pijače padu nekam u pm.

Bravo argument 1A. Ti to resno misliš al nas mal zajebavaš. A ko boš iskal job za redno zaposlitev kot npr. programer te ne bo motilo da ne moreš. npr. sedet 1 uro pri miru (razen ko igraš COD2)?

Glede teh internetnih straneh mam že kar nekaj izkušenj,.. ampak to delajo vsi tako da nevem če bi še najdel kakšno organizacijo, ki še nebi imela internetne strani in bi ob pogledu na mene 16 letnika imela zaupanje za biznis. Sigurn bi si mislili:" dj spizdi mali kwa težiš, a si normaln? "

Ja mal hecno je ja priznam:\

Am, pa ne mislit da je COD zanic, ker sm v eni top3 najboljših ekip v sloveniji in za prvo mesto so nagrade 500 jurjov, tekmovanja so pa vsakih 2-3 meseca.

No vidiš pol pa najbolš da COD2 igraš 10ur na dan pa morda pridete do 1 mesta oz. se priključiš kakšni bolj kompetentni ekipi kjer boš lahko zmagal.:\

Dej zavraga že povej kaj bi rad delal na PC? Internet strani ne znaš, programirat ne znaš. Morda vnašanje podatkov če kje dobiš?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klemen22 ()

Radenska3 ::

Ravno zato je tukaj odprta tema da nekdo ki pozna nekaj razen netnih strani in programiranja pove kaj je tisto kar jaz nevem, in se morda lotim testega.
Če bi vedel kaj delat na PC.ju neb klele tipku :D
Kapito ?
2fast'n'2furious4u

Zgodovina sprememb…

klemen22 ::

Če bi vedel kaj delat na PC.ju neb klele tipku :D

Sej sam praviš da nič ne znaš (razn COD špilat). Morda boš pa nov Fatal1ty:\
Torej povej nam kar znaš, kaj te zanima itd.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

para! ::

Ti kar nadaljuj s COD, pa rataj najboljši, pridruži se enemu pro klanu in bo.

lp
Death before dishonor!

Radenska3 ::

Finta je v tem da neznam nic tako dobro da bi loh zj nevem kaj, znam vsega po malem... ampak je dobra lastnost da obožujem računalnik in sem na njemu na dan veliko in bi se lahko mnogo naučil če bi le dobil neko kul idejo, kaj sploh početi.
Zj pa ne spet prašat, "kaj te zanima", ZANIMA ME VSE! ti sam povej kaj vse se da delati od doma z računalnikom da zaslužiš!


1. netne strani
2. programiranje
3. ?
4. ?
5. ?
...
...
...
...
2fast'n'2furious4u

lambda ::

Eto poleti si rezerviraj en mesec ...

En mesec poležavanja za 350k

[Potem pa še 2 meseca za rehabilitacijo :]

BluPhenix ::

Uh 35 dni ležati, to je pa hudo. Raje kakšno težko fizično delo. Kaj boš delal 35 dni v postelji, predvidevam da moraš biti večino časa v ležečem stanju, škoda da ne piše kaj več. V enem mesecu dobiš že preležanine, upam da imajo kakšen način preprečevanja tega.

Heh, pa še to. IMO se pravi experiment začne, ko odležiš 35 dni. Takrat boš namreč zelo težko stal na nogah, ker bodo mišice ošvohele, dobili bodo podobno situacijo kot pri človeku ki je dalj časa v vesolju. Tako da 35 dni ležat bo huda, rehabilitacija po končanem ležanju pa še bolj.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

zee ::

celi čas moraš ležati, kar zelo slabo vpliva na mišice.

drugače pa Dujmovic, če nič ne znaš in ne kažeš volje/želje, da bi se še kaj navadil, lahko kar pozabiš na honorarno delo od doma z računalnikom.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Goldee ::

Kar se tiče tistega poležavanja za 35 dni.. 350k je občutno premalo. Po 35 dneh ležanja si praktično invalid. Zaležanine in rane niso lepa stvar. Če bi ponudili recimo 2mio potem bi mogoče celo razmišljal o prijavi. 8-)

Kar pa se tiče Dujmovica, ki obožuje računalnik8-) - ni res, da je tolk len. Človek je usaj toliko, da je pokazal voljo, da bi naredil kaj koristnega in profitnega, namesto, da ves prosti čas zabija za igranje igric. In do tega spoznanja je verjetno prišel sam, kar je pohvalno za 16 letnika 8-). Napisal si, da znaš usega po malem, kar je ubistvu enako nič. Raje se eno stvari nauči, da boš obvladal. Al pa začni igrat online poker :P.

Trololololo1 ::

Ma kaj je zdej neka fora, da bi vsi špilali online poker. Pri pokru mora vedno en zgubit, da lahko drug dobi. Se pravi da nekateri zaslužijo, drugi pa veliko izgubijo. Pa še veliko je odvisno od sreče. Še piramidni sistemi so bolj varni(nekateri imajo vložek samo po par $). Plačano pa dobiš vedno toliko, kot jih spraviš pod seboj.

pivmik ::

Jaz sem enkrat nekje zasledil, da iščejo ljudi, ki bi vpisovali podatke v bazo podatkov. To je po moje odlično delo za nekoga, ki zna vsega po malem. Samo ne me prašat kje in kdaj, ker se ne spomnem.
LP, Gregor GRE^

Trololololo1 ::

Vpisovanje podatkov v bazo je ZELO dolgočasno delo. Treba je biti tudi zelo natančen.

lambda ::

Ma kaj je zdej neka fora, da bi vsi špilali online poker. Pri pokru mora vedno en zgubit, da lahko drug dobi. Se pravi da nekateri zaslužijo, drugi pa veliko izgubijo. Pa še veliko je odvisno od sreče. Še piramidni sistemi so bolj varni(nekateri imajo vložek samo po par $). Plačano pa dobiš vedno toliko, kot jih spraviš pod seboj.


No shit sherlock, a pri piramidnih sistemih pa denar pride od zgoraj al kaj? Tako bedne stvari, kot so piramisni sistemi, je ni ... kako bi, da ne bi oz. delanje ničesar. V nasprotju s tem je poker vsaj odvisen precej od znanja in načeloma je zabaven, če si tak tip človeka.

Trololololo1 ::

No shit sherlock, a pri piramidnih sistemih pa denar pride od zgoraj al kaj? Tako bedne stvari, kot so piramisni sistemi, je ni ... kako bi, da ne bi oz. delanje ničesar. V nasprotju s tem je poker vsaj odvisen precej od znanja in načeloma je zabaven, če si tak tip človeka.


Pri piramidnih sistemih boš za vsakega, ki ga spraviš pod seboj RES dobil denar. Če spraviš pod seboj samo enega pri teh internetnih matrix straneh tako ne zgubiš nikoli več kot 10$, če pa jih spraviš 100 boš pa ta denar lahko dal v žep. Pri pokru preko interneta ti pa ni treba biti ZELO dober saj ljudi ne vidiš v oči. Pravi igralci pokra s pogledom preberejo kako dobro ti gre ("kakšne karte imaš") in takrat se lahko pogovarjamo, da ni vse sreča. Na internetu pa je večinoma navadna sreča. To je skoraj tako kot bi nekomu predlagal naj gre služit denar v kazino.

Za nekatere je zabaven poker za druge programiranje, za tretje s5 šport. Men je recimo tudi zanimivo dobivat ljudi pod seboj in nato gledati kako piramide rastejo.

Zgodovina sprememb…

lambda ::

Vsak, ki gre pod tebe, je totalen cepec - če imaš vsaj pol % glavi, ti je takoj jasno, da ni treba nikomur nič plačat, da ti lahko začneš folk pod sebe spravljat, kar pa takoj implicira razpad takega sistema, ampak naivnost naroda poskrbi, da to še zmeraj obstaja. Da ne bi o nadležnosti takega početja - da ti nekoč zelo dober kolega začne vsak mesec enkrat nekaj utrujat za nek "ful hud biznis", kot ga je poimenoval, kljub temu, da si mu že zdavnaj povedal, da nisi niti malo zainteresiran za to, je nesmisel.
//Smo že off-topic, konc debate glede tega z moje strani.

Nekako sploh ni slaba varjanta najprej narest kako spletno stran za kako društvo, klub, lokalno podjetje, privatnika ... Tako sem namreč začel sam, za male pare sem naredil par spletnih strani in potem ko sem si nabral nekaj referenc začel z delom preko servisa v manjšem podjetju najprej kot izdelovalec spletnih strani, sedaj pa kot programer poleg študija. Ravno začetek pa je najtežji, to je res ...

Trololololo1 ::

No, če hoče pa kdo služit prek interneta, bom dal pa par linkov, kjer boste našli kakšne pametne strani, ki jih ne bom raje jaz direkt navajal.
www.getpaidforum.com
www.moneymakergroup.com

Mogoče bo kdo tudi spremenil mišljenje o tem načinu služenja.

Jan987 ::

No če kdo najde un za opisovanje stvari v bazo podatkov, naj prosim da link da pgoledam kako to približno zgoleda in kakšen je kaj denar!

klemen22 ::

ampak je dobra lastnost da obožujem računalnik

Dujmovic: oboževati računalnik ne pomeni igranje igric 6ur na dan. Potem imamo na svetu vsaj ene 500 milijonov potencialnih doktorjev računalništva.:\

Mislim da se ta debata lahko zapre saj Dujmovic sploh 1) ne ve kaj bi delal 2) ne zna 3) se mu ne da ...:\ :\ :\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Delo preko interneta (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18352535 (13755) medus
»

Kje dobiti študente za delo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8610885 (7373) zuz3k
»

Kam naprej, kako do denarja? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13219210 (14083) IceIceBaby
»

kako do denarja :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10020841 (17032) dukenukem
»

Dober posel ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8311596 (9799) fahrenGONE

Več podobnih tem