Forum » Programska oprema » Iscem OnDemand WinINSTALL LE zadnjo zastonjsko verzijo
Iscem OnDemand WinINSTALL LE zadnjo zastonjsko verzijo
blank3 ::
Če ima kdo setup oz. ve s kje bi ga potegnil na dan z besedo. Sem ze precekiral z googlom neki, pa so zgleda kar temeljito odstranili linke za download do zastonjske verzije.
Prav bi mi prisel tudi software s podobno funkcionalnostjo. Torej, da lahko delas MSI pakete ali pa da jih spreminjas...
Hvala!
Prav bi mi prisel tudi software s podobno funkcionalnostjo. Torej, da lahko delas MSI pakete ali pa da jih spreminjas...
Hvala!
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.
wired ::
http://www.softpile.com/Utilities/Misce...
Od tukaj ga prav lepo vleče.
Upam, da poznaš pravila za izdelavo msi-jev(cleanPc itd.). Zanimivo, vendar pri igranju s tem orodjem sem dobil msi paket, namestitev deluje, pravice pa so dodeljene samo administratorju-torej tistemu, ki je paket izdelal. Tako da verjetno ne izostane modifikacija msi-ja s kakšnim drugim orodjem(InstallShield alike).
Od tukaj ga prav lepo vleče.
Upam, da poznaš pravila za izdelavo msi-jev(cleanPc itd.). Zanimivo, vendar pri igranju s tem orodjem sem dobil msi paket, namestitev deluje, pravice pa so dodeljene samo administratorju-torej tistemu, ki je paket izdelal. Tako da verjetno ne izostane modifikacija msi-ja s kakšnim drugim orodjem(InstallShield alike).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | [Firefox] Deployment (push install)Oddelek: Programska oprema | 1248 (1084) | Microsoft |
» | SiOL komunikator na voljoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8570 (5687) | lalan |
» | Ceniki računalniških storitevOddelek: Loža | 3844 (2091) | Nejc Pintar |
» | Napaka pri instalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 803 (773) | MarkV |
» | tablet pc powertoys na običnih xpOddelek: Operacijski sistemi | 1167 (1047) | CaqKa |